Η ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΗ ΦΟΙΝΙΚΟ-ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ...... ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙ ΤΡΟΧΑΔΗΝ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΔΑΣ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΪΒΑΖ

21 Απριλίου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,474
Μοίρασέ το

 

Ποια είναι η σχέση της εξαδέλφης του Μητσοτάκη, Νίκης Λυμπεράκη, με τον Λιγνάδη, το δίκτυο παιδεραστίας, μία ΜΚΟ, την Folli Folli και ένα Συνταγματολόγο ?

 

 

 

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ… ΟΤΙ ΠΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ, ΟΤΙ ΠΙΟ ΝΟΣΗΡΟ, ΟΤΙ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟ, ΟΤΙ ΠΙΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ.

ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΒΑΒΥΛΩΝΕΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ… ΓΟΝΙΔΙΑΚΑ ΕΡΠΕΤΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Καί ο συνταγματολόγος Νίκος ΑΛΕΒΙΖΑΤΟΣ, ΟΒΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ.

ΓΙΑ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΦΟΡΑ ΠΟΖΑΡΕ ΣΤΑ ΑΝΘ- ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ Ο ”ΕΦΙΑΛΤΗΣ”-ΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΝΑ ΕΞΑΓΓΕΛΕΙ ΜΕ ΣΤΟΜΦΟ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΛΕΞΗ ΤΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΤΕΡΟ ΧΕΡΙ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΗΓΕΜΟΣΝΙΣΚΟΣ…
 ΤΑ ”ΣΩΤΗΡΙΑ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΩΤΑΤΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΣΤΑ 713 ΕΥΡΩ ΜΙΚΤΑ .
ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΜΟΥΤΣΟΥΝΑΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΣΥΜΠΟΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΩΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ .

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ.

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΔΙΨΗΦΙΟΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ 10% ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ, ΟΠΕΡ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΝΩ ΤΟΥ 15 % .
ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΣ ΑΝΩ ΤΟΥ 300%.
ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟ’Ι’ΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΗΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΟ 11 %…..
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΜΕΣΑ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ…..
ΕΠΙΧΡΥΣΩΣΗ ΕΝΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΡΑΒΙΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΛΕΙΨΕΙΣ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑ’Ι’ΟΥ -ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕ ΤΗ ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΜΑ’Ι’ΟΥ.
ΟΠΟΤΕ ……ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ [ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΧΑΘΗΚΕΣ ΠΑΝΤΕΛΩΣ] ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΕΣ ΣΟΥ.
ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΗ ΓΡΑΦΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΗΣ Ο ΚΑΡΑ’Ι’ΒΑΖ……
ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΤΙΜΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ .
ΛΟΓΙΑ ΣΤΑΡΑΤΑ,ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ…..
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑ’Ι’ΒΑΖ: “Κατάντησαν την Ελλάδα έναν υπόνομο που βρωμάει …”
Ποια είναι η σχέση της εξαδέλφης του Μητσοτάκη, Νίκης Λυμπεράκη, με τον Λιγνάδη, το δίκτυο παιδεραστίας, μία ΜΚΟ, την Folli Folli και ένα Συνταγματολόγο ?
Καταιγιστικές εξελίξεις…
Η ΜΚΟ που παρείχε προσφυγόπουλα στον Λιγνάδη είναι η Solidarity Now με επικεφαλής την Μαργαρίτα Λυμπεράκη, ξαδέρφη του Μητσοτάκη.
Οι Μητσοτάκηδες συμμετείχαν μαζί με την Folie Folie και τον όμιλο Κοτς [Ο ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟ ΤΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΜΕΡΙΔΑ ΛΕΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΥΣ ΤΟΥ] στον διαγωνισμό πώλησης του Αστέρα Βουλιαγμένης.
Τελικά αυτός κατάληξε σε ένα σχήμα συνεργασίας των Kuwait Investment Fund, του Abu Investment fund και της τουρκικής Dogus, εταιρίας συνδεδεμένης με την οικογένεια Κοτς, που έχει αγοράσει από το 13 τις κυριότερες ελληνικές μαρίνες εκτός της Μυτιλήνης, που ανήκει σε εταιρικό σχήμα της Folie Folie με τον όμιλο Κοτς.
Ο Ali Koc, o νεώτερος, εκτός από super γκόμενος και συμφοιτητής της Μαρέβα στο Harvard, συμμετέχει μαζί της στο διεθνές επενδυτικό όχημα Endeavor, αυτό που χρηματοδότησε τον Κουτσολιούτσο τον νεώτερο ανιψιό για να κάνει τον farmer.
Βασικός μέτοχος η Fosun (18,7%) στην Thomas Cook, αυτή που χρεοκόπησε βάζοντας φέσι 1δισ στον ελληνικό τουρισμό το 19.
Kαι τώρα αρχίζουν τα ωραία : Μετά την χρεοκοπία, εξαγόρασε το brand name Thοmas Cook και συνεχίζει να πουλάει με αυτό πακέτα διακοπών, μόνο διαδικτυακά.
Καμία συζήτηση για αποζημιώσεις, παρ ότι o ουσιαστικός successor…
Κύριος μέτοχος τουρκικής φαρμακοβιομηχανίας συμφερόντων της οικογένειας Κοτς, για την ανάπτυξη του τουρκικού, λέει, εμβολίου για τον Covid19.
Στο company profile της Fosun εμφανίζεται και ως στρατηγικός μέτοχος και της γερμανικής Pfizer και συνεργάτης στην ανάπτυξη του δικού της εμβολίου!
Συμμέτοχος του ελληνικού fund Zeus capital/Oirlina AEΠΕΕ (Ζαβος, Αλιβιζάτος, Δοξιάδης, Σαμαράς (ο αδελφός) κλπ, με γενική διευθύντρια την Λυμπεράκη, την ξαδέλφη) σε επενδύσεις real estate στην Βαλκανική.
Αυτά και άλλα συγκλονιστικά από όσα έγραψε ο Γιώργος Καραϊβάζ !!!
Υ.Γ.  ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΜΕ ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ , Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΟΛΑΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ …

 

Πηγή

Προβολές : 1,474


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα