Η ανακοίνωση ΠΑΓΙΔΑ της FEMA, για σήμερα το βράδυ...

Η ανακοίνωση ΠΑΓΙΔΑ της FEMA, για σήμερα το βράδυ...

4 Οκτωβρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,610
Μοίρασέ το

 

 

Τεστ ειδοποίησης έκτακτης ανάγκης σε εθνικό επίπεδο FEMA και FCC για τις 4 Οκτωβρίου 2023

Για κάποιο λόγο, που έχει να κάνει με το “κάρμα τους” οι σατανιστές πιστεύουν πως αν κοινοποιούν τα σχέδιά τους στους λαούς, αυτά … συγχωρούνται…
Με το πρόσχημα της “ενημέρωσης”, η γνωστή FEMA, έχει προειδοποιήσει από τις 3 Αυγούστου 2003, για τους… προγραμματισμούς της…
Η FEMA όμως, ελέγχεται πλήρως από τους ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ…
Η αύξηση της συχνότητας του 5G από 3% στο 18, είναι Η ΠΑΓΙΔΑ για να ενεργοποιήσει τον ιο Marburg Virus, που είναι ενσωματωμένος στα φιαλίδια και θα ενεργοποιείται από τρία παλμικά κύματα διάρκειας 1 λεπτού στα 18GHz από τους πύργους 5G σε όλη τη χώρα, προκαλώντας αιμορραγικό πυρετό.
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.
Δείτε τα βίντεο ενημέρωσης εδώ και ακολουθήστε τις συμβουλές προστασίας σας.
Καλλιόπη Σουφλή
Ημερομηνία κυκλοφορίας:
3 Αυγούστου 2023

Τα δοκιμαστικά μηνύματα θα σταλούν σε όλες τις τηλεοράσεις, τα ραδιόφωνα και τα κινητά τηλέφωνα

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ — Η FEMA, σε συντονισμό με την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών (FCC), θα πραγματοποιήσει μια  πανεθνική δοκιμή  του  Συστήματος Ειδοποίησης Έκτακτης Ανάγκης  (EAS) και των  Ασύρματων Ειδοποιήσεων Έκτακτης Ανάγκης (WEA) αυτό το φθινόπωρο.

Η εθνική δοκιμή θα αποτελείται από δύο μέρη, τη δοκιμή των δυνατοτήτων WEA και EAS. Και οι δύο δοκιμές έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν περίπου στις 2:20 μ.μ. ET την Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου.

Το τμήμα WEA της δοκιμής θα κατευθυνθεί σε όλα τα κινητά τηλέφωνα των καταναλωτών. Αυτή θα είναι η τρίτη δοκιμή σε εθνικό επίπεδο, αλλά η δεύτερη δοκιμή σε όλες τις συσκευές κινητής τηλεφωνίας. Το δοκιμαστικό μήνυμα θα εμφανιστεί είτε στα Αγγλικά είτε στα Ισπανικά, ανάλογα με τις ρυθμίσεις γλώσσας του ασύρματου ακουστικού.

Το τμήμα EAS της δοκιμής θα σταλεί σε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις. Αυτή θα είναι η έβδομη πανελλαδική δοκιμή ΕΑΣ.

Η FEMA και η FCC συντονίζονται με τους συμμετέχοντες της EAS, τους παρόχους ασύρματων δικτύων, τους διαχειριστές έκτακτης ανάγκης και άλλους ενδιαφερόμενους φορείς στο πλαίσιο της προετοιμασίας για αυτήν την εθνική δοκιμή για να ελαχιστοποιηθεί η σύγχυση και να μεγιστοποιηθεί η αξία της δοκιμής για τη δημόσια ασφάλεια.

Ο σκοπός της δοκιμής της 4ης Οκτωβρίου είναι να διασφαλίσει ότι τα συστήματα εξακολουθούν να είναι αποτελεσματικά μέσα προειδοποίησης του κοινού σχετικά με καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, ιδιαίτερα εκείνων σε εθνικό επίπεδο.

Σε περίπτωση που η δοκιμή της 4ης Οκτωβρίου αναβληθεί λόγω εκτεταμένων έντονων καιρικών φαινομένων ή άλλων σημαντικών γεγονότων, η ημερομηνία εφεδρικής δοκιμής είναι η 11η Οκτωβρίου. 

Το τμήμα WEA της δοκιμής θα ξεκινήσει χρησιμοποιώντας  το Ενσωματωμένο Σύστημα Δημόσιας Προειδοποίησης και Προειδοποίησης (IPAWS) της FEMA , ένα κεντρικό σύστημα που βασίζεται στο Διαδίκτυο το οποίο διαχειρίζεται η FEMA και επιτρέπει στις αρχές να στέλνουν επικυρωμένα μηνύματα έκτακτης ανάγκης στο κοινό μέσω πολλαπλών δικτύων επικοινωνιών. Το τεστ WEA θα διεξαχθεί μέσω κωδικού που αποστέλλεται σε κινητά τηλέφωνα.

Φέτος, το μήνυμα EAS θα διαδοθεί ως μήνυμα Common Alerting Protocol (CAP) μέσω του Integrated Public Alert and Warning System-Open Platform for Emergency Networks (IPAWS-OPEN).

Όλα τα ασύρματα τηλέφωνα θα πρέπει να λαμβάνουν το μήνυμα μόνο μία φορά. Τα ακόλουθα μπορούν να αναμένονται από τη δοκιμή WEA σε εθνικό επίπεδο:

  • Ξεκινώντας περίπου στις 2:20 μ.μ. ET, οι πύργοι κυψέλης θα μεταδίδουν τη δοκιμή για περίπου 30 λεπτά. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, τα ασύρματα τηλέφωνα συμβατά με WEA που είναι ενεργοποιημένα, εντός εμβέλειας ενός ενεργού πύργου κινητής τηλεφωνίας και των οποίων ο πάροχος ασύρματης σύνδεσης συμμετέχει στο WEA, θα πρέπει να μπορούν να λαμβάνουν το δοκιμαστικό μήνυμα. 
  • Για τους καταναλωτές, το μήνυμα που εμφανίζεται στα τηλέφωνά τους θα είναι: «ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ του Εθνικού Ασύρματου Συστήματος Ειδοποίησης Έκτακτης Ανάγκης. Δεν χρειάζεται καμία ενέργεια».
  • Τα τηλέφωνα με το κύριο μενού ρυθμισμένο στα Ισπανικά θα εμφανίζουν: «ESTA ES UNA PRUEBA del Sistema Nacional de Alerta de Emergencia. Δεν είναι απαραίτητη η ενέργεια.”

Οι ειδοποιήσεις WEA δημιουργούνται και αποστέλλονται από εξουσιοδοτημένες ομοσπονδιακές, πολιτειακές, τοπικές, φυλετικές και εδαφικές κυβερνητικές υπηρεσίες μέσω IPAWS σε συμμετέχοντες παρόχους ασύρματων δικτύων, οι οποίοι παραδίδουν τις ειδοποιήσεις σε συμβατές συσκευές χειροσυσκευής σε περιοχές με γεωγραφική στόχευση. Για να διασφαλιστεί ότι αυτές οι ειδοποιήσεις είναι προσβάσιμες σε ολόκληρο το κοινό, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων με αναπηρία, οι ειδοποιήσεις συνοδεύονται από έναν μοναδικό τόνο και δόνηση.

Σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τη δοκιμή EAS:

  • Το τμήμα EAS της δοκιμής έχει προγραμματιστεί να διαρκέσει περίπου ένα λεπτό και θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών φορέων, καλωδιακών συστημάτων, δορυφορικών ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών παρόχων και παρόχων ενσύρματου βίντεο.
  • Το δοκιμαστικό μήνυμα θα είναι παρόμοιο με τα κανονικά μηνιαία δοκιμαστικά μηνύματα EAS με τα οποία είναι εξοικειωμένο το κοινό. Θα αναφέρει: «Πρόκειται για μια πανεθνική δοκιμή του Συστήματος Ειδοποίησης Έκτακτης Ανάγκης, που εκδίδεται από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης, που καλύπτει τις Ηνωμένες Πολιτείες από τις 14:20 έως τις 14:50 ώρες ET. Αυτό είναι μόνο μια δοκιμή. Δεν απαιτείται καμία ενέργεια από το κοινό.

 

 

Πηγή μετάφρασης

Προβολές : 2,610


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα