Η ανθρωπότητα βρίσκεται σήμερα σε μια περίοδο όπου διαχωρίζεται η ήρα από το σιτάρι.   Η μείωση του γήινου μαγνητικού πεδίου, η μετατόπιση πόλου και το CERN, είναι δυνατόν να συμβάλλουν στην έξοδο από τη φυλακή του Matrix?

Η ανθρωπότητα βρίσκεται σήμερα σε μια περίοδο όπου διαχωρίζεται η ήρα από το σιτάρι. Η μείωση του γήινου μαγνητικού πεδίου, η μετατόπιση πόλου και το CERN, είναι δυνατόν να συμβάλλουν στην έξοδο από τη φυλακή του Matrix?

23 Σεπτεμβρίου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,161
Μοίρασέ το

 

 

Είναι η ώρα της απόφασης όπου οι άνθρωποι πρέπει να αποφασίσουν προς τα πού θέλουν να κινηθούν στο μέλλον. Το μονοπάτι προς ένα λαμπρό ή ένα σκοτεινό μέλλον.
Βιώνουμε ίσως τη μεγαλύτερη αλλαγή παραδείγματος στην ιστορία της Γης. Έτσι, ο όρος αποκάλυψη μπορεί σίγουρα να ισχύει.
Ίσως επιστρέφουμε στην ίδια μας την ιστορία για να λύσουμε το παλιό μας κάρμα, στο οποίο περιστρεφόμαστε σε κύκλους για περισσότερα από δύο χιλιάδες χρόνια.
Το γεγονός είναι ότι η αλήθεια και η επιστήμη απέχουν ακόμη πολύ μεταξύ τους. Ή μήπως θα έπρεπε να πούμε καλύτερα σύμπαντα σε αυτή την περίπτωση?
Ωστόσο, θα πρέπει να έχουμε επίγνωση ενός άλλου γεγονότος: στο τέλος κάθε δράματος υπάρχει πάντα η αλήθεια, η οποία μερικές φορές κινείται μέσα από τη διώρυγα γέννησης σαν ένα μεγάλο παιδί.

Πώς το μειούμενο μαγνητικό πεδίο της γης, η μετατόπιση του ερχόμενου πόλου ( Βόρειος Μαγνητικός Πόλος)και το CERN υποτίθεται ότι μεταμορφώνουν το Matrix!
Wie das abnehmende Erdmagnetfeld, der kommende Polsprung und CERN die Matrix transformieren sollen!
Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αισθάνονται ότι κάτι αλλάζει και ότι το  Matrix (απρόσωπο σύστημα) χιλιετιών καταρρέει.
Συνειδητοποιείς ότι είσαι σκλάβος που περπατάει, μιλάει, και τροφοδοτεί ένα σύστημα που ελάχιστα ενδιαφέρεται για την ευημερία σου, ένα σύστημα που ωφελεί μόνο λίγους.
Βλέπουμε στην πρώτη γραμμή αυτούς που μας κάνουν πλύση εγκεφάλου, που παίρνουν τα χρήματα και τον χρόνο μας και μετά δοξάζουν όλα όσα τους βοηθούν στην επιδίωξη της εξουσίας εις βάρος μας.
Τώρα αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε το Matrix…
Εγείρονται σοβαρά ζητήματα σχετικά με την επιλογή, το πεπρωμένο, τον έλεγχο και τη φύση του Θεού και της πίστης.
Είμαστε τότε όλοι προγραμματισμένοι να κάνουμε ακριβώς αυτό που κάνουμε και να πιστεύουμε ακριβώς αυτό που πιστεύουμε;
Ή μήπως υπάρχουν μερικές γενναίες ψυχές εκεί έξω που βλέπουν μέσα από το Matrix, κάνουν ερωτήσεις, κατανοώντας ότι υπάρχει ένα στοιχείο επιλογής, πεπρωμένου, ελέγχου και πίστης που υπάρχει μέσα στο συλλογικό ασυνείδητο και ακόμη και στον εαυτό τους;
Καταλαβαίνουμε γιατί η εκκλησία και η κυβέρνηση φοβούνται τόσο πολύ αυτούς που ξύπνησαν και κάνουν ερωτήσεις?
Εάν είμαστε ένα μεγάλο καθολικό πρόγραμμα υπολογιστή, μπορούμε να σπάσουμε τον κώδικα;
Αν ναι, τι σημαίνει αυτό για εμάς;
Εάν παραβιάσουμε τον κώδικα, γινόμαστε τρομοκράτες όπως θέλουν οι κυβερνήσεις μας να πιστεύουμε ότι είμαστε,  ή ήρωες για όσους από εμάς είδαν το πρόγραμμα των λίγων και ισχυρών και το πολέμησαν για να αποκτήσουμε ελευθερία της επιλογής μας;
Αλλά αφού σπάσουμε τον κώδικα, ποιες είναι οι επιλογές μας τότε και ποια είναι η μοίρα μας;
είμαστε το πρόγραμμα εκείνου που μπορεί να το ενεργοποιεί και να το απενεργοποιεί όπως θέλει;
Τα συμφέροντά του είναι αποκλειστικά υπέρ του ή είναι ανθρωπιστικά;
Οι νομοθέτες μας και οι ηγέτες της εκκλησίας θεσπίζουν πραγματικά νόμους για να μας προστατεύουν ή να προστατεύουν τα δικά τους συμφέροντα;
Είναι μέρος της προγραμματισμένης ιεραρχίας των πρακτόρων που λαμβάνουν ειδική μεταχείριση για να το κάνουν;
Ως άνθρωποι, με πνευματική καθοδήγηση, μαθαίνουμε ότι πρέπει να προχωρήσουμε πέρα ​​από το να παίζουμε με τους κανόνες των άλλων αν θέλουμε να επιβιώσουμε πνευματικά.
Ενώ μεταλλασσόμαστε σωματικά με εξελικτικό σχεδιασμό για να προσαρμοστούμε στο φυσικό μας περιβάλλον, έχουμε επίσης την ικανότητα να αλλάξουμε τη μοίρα μας και να κάνουμε τις δικές μας επιλογές ανακτώντας τον έλεγχο των σκέψεων, των πεποιθήσεων και της δημιουργικότητάς μας.
Το να πιστεύουμε σε οποιονδήποτε ή οτιδήποτε άλλο εκτός από τον εαυτό μας, μας κρατά φυλακισμένους στο Matrix.
Μερικοί άνθρωποι υποκύπτουν στο πνευματικό πρόγραμμα, και όπως συμβαίνει με τις περισσότερες θρησκείες, εγκαταλείπουν την ελεύθερη βούλησή τους πιστεύοντας ότι μια ανώτερη δύναμη που δεν καταλαβαίνουν έχει περισσότερη δύναμη από αυτούς.
Ωστόσο, η κατανόηση ότι ο καθένας μας έχει έναν ρόλο στη δημιουργία της μοίρας του εάν ακολουθήσουμε τη δική μας διαίσθηση και καρδιά, και αρνούμενοι να παίξουμε με τους κανόνες άλλων ανθρώπων ή ανώτερων δυνάμεων, είναι το κλειδί για να ξεπεράσουμε τη φυλακή του matrix.
Δεν μπορεί ποτέ να υπάρξει τέλειος κόσμος εάν αυτός ο κόσμος συλλαμβάνεται μόνο από έναν και όλοι οι άλλοι γίνονται μέρος του περιορισμένου και ελεγχόμενου σχεδιασμού αυτού του ατόμου.
Είμαστε όλοι «ο ένας» όταν πρόκειται να ελέγξουμε τη μοίρα μας.
Και όταν συνειδητοποιούμε ότι είμαστε όλοι «το ένα» και ο καθένας μας έχει τον ίδιο σκοπό να εκπληρώσει τις ατομικές μας μοίρες, γινόμαστε όλοι ένα μεταξύ τους, ανεβάζοντας ένα νέο επίπεδο συνείδησης που σπάει τον παλιό προγραμματισμό.
Το τρέχον πρόγραμμα θα ματαιωθεί πιθανότατα στο εγγύς μέλλον.
Περισσότερα πρόβατα πρόκειται να ξυπνήσουν μόλις συνειδητοποιήσουν ότι κάτι δεν είναι συγχρονισμένο, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα να σπάσει ο κοσμικός κώδικας.
Στη συνέχεια, ένα ολοκαίνουργιο πρόγραμμα θα αναλάβει…
Μην μπείτε στον κόπο να ρωτήσετε τις «αρχές» για τις απαντήσεις γιατί οι αρχές δεν θα σας πουν.
Έχουν πάρα πολλά να χάσουν και τα πάντα να κερδίσουν κρατώντας μας εγκλωβισμένους σε ένα εξάπλευρο κουτί περιορισμένης προβολής.
Πρέπει να βρεις τις απαντήσεις μέσα σου για να ελευθερωθείς.
============
Σίγουρα κάτι αλλάζει…
Οι κριτικοί παρατηρητές δεν βλέπουν τίποτα καλό σε αυτό για το μέλλον.
Είναι όντως έτσι τα πράγματα ή μήπως πρέπει να δούμε αυτή τη διαδικασία από μια ανώτερη οπτική γωνία για να δούμε την αλήθεια που κρύβεται πίσω από αυτήν;
Ο βιοφυσικός Dieter Broers, μαζί με τον Καναδό σκηνοθέτη Frank Jacob, προσπαθούν να εξηγήσουν τη διαδικασία της αλλαγής με επιστημονικούς όρους.
Όταν ο κόσμος είναι ανάποδα, είναι γνωστό ότι είναι σημαντικό να κρατάτε την ψυχραιμία σας. Αυτό είναι συχνά ευκολότερο να το λες παρά να το κάνεις.
Αυτό που συμβαίνει στη γη αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να το εκφράσει κανείς με λόγια και, ως εκ τούτου, είναι ακόμη πιο δύσκολο για πολλούς ανθρώπους να το κατανοήσουν.
Ο Καναδός σκηνοθέτης Frank Jacob παρατηρεί ότι όλα φαίνεται να κορυφώνονται αυτή τη στιγμή.
Ο πόλεμος στην Ουκρανία, ένα επικείμενο χρηματοπιστωτικό κραχ και η καταστροφή της οικονομίας στη Γερμανία – και φαίνεται ότι όλα τα γεγονότα έχουν ένα κοινό έναυσμα
Οι αστρολόγοι προέβλεψαν δραματικές αλλαγές για την εποχή αυτή πριν από εκατό και πλέον χρόνια.
Σύμφωνα με αυτούς, οι πόλεμοι και οι κρίσεις θα μπορούσαν να έχουν προκληθεί από πλανητικές επιρροές.
Πιστεύουν ότι υπάρχουν πλανητικοί αστερισμοί που επηρεάζουν είτε ευνοϊκά είτε αρνητικά την πολιτική και την κοινωνία. Αυτή η άποψη χιλιετιών δεν έχει αλλάξει μέχρι σήμερα.
Ακόμη και ο πολιτισμός των Μάγια γνώριζε πόσο μεγάλη επιρροή έχουν τα ουράνια σώματα στη ζωή στη γη.
Η ανθρωπολόγος Lisa Lucero από το Πανεπιστήμιο του Ιλινόις επιβεβαιώνει ότι οι Μάγια ήταν άριστοι αστρονόμοι που έπαιρναν πάντα πολιτικές αποφάσεις σύμφωνα με την ευθυγράμμιση των πλανητών.
Όπως γνωρίζουμε, η μεγαλύτερη μονάδα χρόνου στο ημερολόγιο των Μάγια είναι 26.000 χρόνια.
Σύμφωνα με τους τελευταίους υπολογισμούς, η 21η Δεκεμβρίου 2020 ήταν η πύλη σε έναν νέο κύκλο.
Οι Μάγια πίστευαν ότι την ημέρα αυτή ο χρόνος θα ξαναγεννιόταν και ότι η ανθρωπότητα θα περνούσε σε μια ανώτερη συνείδηση που θα καθοδηγούσε τα επόμενα 26.000 χρόνια. Πρέπει να έχουν δίκιο?
[  Ένας κύκλος 26.000 ετών τελειώνει και ο χρόνος ξαναγεννιέται: αυτό συμβαίνει στη Γη
9-12-2020
Τα σημάδια είναι ορατά εδώ και πολύ καιρό, κάτι συμβαίνει στη γη, ακόμη και σε ολόκληρο το σύμπαν, που θα εξέπληττε πολλούς ανθρώπους αν το γνώριζαν.
Αλλά σε αντίθεση με τη Ρωσία, για παράδειγμα, οι άνθρωποι δεν μαθαίνουν για τίποτα από αυτά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Είναι μια θεμελιώδης διαδικασία αλλαγής, η ανάληψη της γης και η αρχή μιας νέας εποχής, όπως συμβαίνει μόνο κάθε 26.000 χρόνια.
Οι Θιβετιανοί, οι αρχαίοι Αιγύπτιοι, οι Τσερόκι και επίσης οι Ινδιάνοι Χόπι αναφέρονταν στο ημερολόγιο των Μάγια, το οποίο αναφέρεται σε έναν κύκλο 26.000 ετών.
Οι Μάγια ασχολήθηκαν εκτενώς με την αστρονομία και την αστρονομία.
Είχαν δύο ημερολόγια, ένα από τα οποία είναι γνωστό μέχρι σήμερα ως ηλιακό ημερολόγιο.
Σύμφωνα με έναν αρχαίο μύθο, 400 θεοί ήρθαν στη γη από τις Πλειάδες μεταξύ των προγόνων των Μάγια για να διδάξουν την αστρονομία, την ιατρική και πολλούς άλλους σημαντικούς τομείς της επιστήμης.
Σε πολλά μέσα ενημέρωσης, οι θεοί των Μάγια εξακολουθούν να περιγράφονται συχνά ως κακόβουλοι.
Στο βιβλίο του Visitors from the Cosmos , ο Erich von Däniken γράφει :
«Οι αρχέγονοι θεοί των Μάγια προέρχονταν από τα αστέρια, επικοινωνούσαν με τα αστέρια και, σύμφωνα με το μύθο, επέστρεψαν σε αυτά».
Παρεμπιπτόντως, το όνομα Πλειάδες προέρχεται από την ελληνική μυθολογία και το τέρμα Peiades, που σημαίνει περιστέρι ή επτά αστέρια.
Ο Έλληνας θεός Άτλαντας δεν απεικονίζεται μόνο ως Τιτάνας στη μυθολογία, αλλά και ως ο πατέρας των Πλειάδων.
Λόγω της καταγωγής τους από τον Άτλαντα και την ωκεανίδα Πλειόνη, συχνά αποκαλούνται Ατλαντίδες.
Παρεμπιπτόντως, αρχηγός της εξωγήινης αποστολής ήταν ο θεός Kukulkan, θεός της ανάστασης, της μετενσάρκωσης και των τεσσάρων στοιχείων νερό, γη, φωτιά και αέρας.
Σύμφωνα με τον μύθο των Μάγια, ο Kukulkan προέρχεται από τον ωκεανό και θα επιστρέψει εκεί μια μέρα.
Ο θρύλος λέει επίσης ότι θα επιστρέψει στη γη κατά το τέλος του κόσμου 
Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των Μάγια, αυτός ο κόσμος τελειώνει όταν τελειώνει το ημερολόγιο των Μάγια.
Μέχρι τώρα, θεωρούνταν πάντα ότι αυτό θα συμβεί το 2012.
Στη συνέχεια, το καλοκαίρι του 2020, ο Φιλιππινέζος ερευνητής βιοτεχνολογίας Paolo Tagaloguin διαπίστωσε ότι ο υπολογισμός ήταν εντελώς λανθασμένος.
Ο Tagaloguin ισχυρίζεται ότι η ακριβής ημερομηνία μπορεί να υπολογιστεί με μεγαλύτερη ακρίβεια με τη βοήθεια του Ιουλιανού ημερολογίου, διότι σύμφωνα με αυτό βρισκόμαστε στην πραγματικότητα ακόμη στο 2012, όταν υποτίθεται ότι θα λάβει χώρα η αλλαγή του κόσμου σύμφωνα με το ημερολόγιο των Μάγια.
Η θεωρία του Ταγκαλόγκουιν όχι μόνο προκάλεσε μεγάλη σύγχυση το καλοκαίρι, αλλά και κάποια ανησυχία, επειδή υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που παίρνουν το τέλος του κόσμου κυριολεκτικά – αλλά στην πραγματικότητα μιλάμε μόνο για μια αλλαγή κύκλου, η οποία, αν ο υπολογισμός σύμφωνα με το Ιουλιανό ημερολόγιο είναι σωστός, θα λάβει χώρα στις 21 Δεκεμβρίου με τη Μεγάλη Σύνοδο.
Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των Μάγια, η ημέρα αυτή σηματοδοτεί το τέλος μιας περιόδου διάρκειας περίπου 5.000 ετών, της λεγόμενης 13ης Bak’tun.
Στο ημερολόγιο των Μάγια, ένα Bak’tun αντιπροσωπεύει έναν κύκλο που αποτελείται από 400 χρόνια με 365 ημέρες.
Την άνοιξη του 2012, ερευνητές στο Xultún στη βορειοανατολική Γουατεμάλα βρήκαν το παλαιότερο ημερολόγιο των Μάγια που έχει βρεθεί μέχρι σήμερα σε έναν μυστηριώδη θάλαμο δίπλα σε αστρονομικές τοιχογραφίες στα τείχη μιας πρώην πόλης των Μάγια.
Σύμφωνα με τους ερευνητές, στους τοίχους του θαλάμου υπήρχαν πολλοί αριθμοί, που υποδηλώνουν ημερολογιακούς υπολογισμούς.
Ο William Saturno του Πανεπιστημίου της Βοστώνης πιστεύει ότι χρονολογούνται από τον 9ο αιώνα, όταν ο πολιτισμός των Μάγια άρχισε να διαλύεται.
Το παλαιότερο ημερολόγιο των Μάγια μέχρι σήμερα χρονολογείται από τον 15ο αιώνα.
Υπάρχουν μόνο τρία χειρόγραφα ημερολόγια Μάγια συνολικά, ένα από τα οποία βρίσκεται ακόμη και στην κρατική βιβλιοθήκη της Σαξονίας στη Δρέσδη.
Σύμφωνα με τους ημερολογιακούς υπολογισμούς, οι Μάγια υπολόγιζαν πολλούς αστρονομικούς κύκλους – συμπεριλαμβανομένων αυτών του Ερμή, της Αφροδίτης και του Άρη.
Οι Μάγια μπορούσαν ακόμη και να προβλέψουν ηλιακές και σεληνιακές εκλείψεις.
Οι ερευνητές βρήκαν επίσης στον θάλαμο τέσσερις μακριές σειρές αριθμών που πηγαίνουν 7.000 χρόνια στο μέλλον και εκτείνονται σε 17 bak’tun αντί για 13, αποδεικνύοντας ότι το ημερολόγιο των Μάγια έχει πολύ περισσότερα από 13 bak’tun.
Προφανώς, οι υπολογισμοί των Μάγια δεν αφορούσαν τόσο την πρόβλεψη του τέλους του κόσμου όσο τον υπολογισμό και την τεκμηρίωση της ατελείωτης ακολουθίας των κύκλων.
Οι Μάγια ανέλυσαν τον νυχτερινό ουρανό ιδιαίτερα επειδή προφανώς ήθελαν να κατανοήσουν καλύτερα τους θεούς που τους θεωρούσαν υπεύθυνους για όλα τα ουράνια γεγονότα – και ήθελαν να χρησιμοποιήσουν τους υπολογισμούς τους για να προβλέψουν τα γεγονότα.
Εξάλλου, οι Μάγια ήταν εξαιρετικοί αστρονόμοι για αστρολογικούς σκοπούς.
Η ανθρωπολόγος Lisa Lucero από το Πανεπιστήμιο του Ιλινόις είναι επίσης πεπεισμένη για αυτό. Πιστεύει ότι πολλές πολιτικές αποφάσεις των Μάγια σχετίζονται με τους πλανήτες.
Οι αστρολόγοι σήμερα είναι περισσότερο από ποτέ πεπεισμένοι ότι υπάρχουν πλανητικοί αστερισμοί που έχουν θετικό ή αρνητικό αντίκτυπο στην πολιτική και την κοινωνία. Σύμφωνα με τους αστρολόγους, πολλοί πόλεμοι προέκυψαν μόνο επειδή οι πλανήτες είχαν κακή επιρροή σε αυτό που συνέβη
Η μεγαλύτερη μονάδα χρόνου στο ημερολόγιο των Μάγια είναι 26.000 χρόνια. Εάν οι υπολογισμοί είναι σωστοί, η 21η Δεκεμβρίου 2020  είναι μια πύλη σε έναν νέο κύκλο]
=====================
Σύμφωνα με τον αστροφυσικό Robert Sarkis-Karapetians,  το ρολόι αυτού του κύκλου των 26.000 ετών είναι η λεγόμενη μετάπτωση της Γης, η οποία είναι η κυκλική κίνηση του άξονα της Γης καθώς περιστρέφεται γύρω από τις ιδανικές γραμμές του άξονα.
Παρόμοια με την  περιστρεφόμενη κορυφή παιχνιδιού (σβούρας).
Σύμφωνα με αυτό, η γη χρειάζεται 26.000 χρόνια για να ολοκληρώσει έναν πλήρη κύκλο.
Αυτή η χρονική περίοδος ονομάζεται πλατωνικό έτος ή, στην αρχαία αστρολογία, έτος στη ζωή του Δημιουργού Θεού.
Αυξήστε τη δόνηση
Ένας μήνας ενός πλατωνικού έτους περιλαμβάνει 2160 γήινα έτη. Πρόκειται για το χρονικό διάστημα μέχρις ότου, λόγω της γυροσκοπικής κίνησης του άξονα της Γης, η εαρινή ισημερία μετακινηθεί στο φόντο του έναστρου ουρανού γύρω από ένα από τα δώδεκα ζώδια.
Μια φορά κάθε 26.000 χρόνια, τα δώδεκα ζώδια περιστρέφονται γύρω μας. 26.000 χρόνια που χρειάζεται (διαρκεί) μια περιστροφή στον κοσμικό σπειροειδή βραχίονα. 13.000 χρόνια πάνω από το δίσκο και 13.000 χρόνια κάτω από αυτόν.
Πριν από 13.000 χρόνια ήρθε ο κατακλυσμός. Εκείνη την εποχή, σύμφωνα με τον Karapetians, η Γη βρισκόταν πίσω από τον δίσκο (Γαλαξία μας) στη σκοτεινή πλευρά.
Τώρα έφτασε πάνω, στο καθαρό. Αυτός ο κύκλος έχει σκοπό να αφυπνίσει την ανθρωπότητα.
Ο Karapetians εξηγεί τι είναι σημαντικό κατά τη διάρκεια αυτής της ιδιαίτερης περιόδου:
“Ο άνθρωπος βρίσκεται σήμερα στο στάδιο που πρέπει να διατηρήσει τη δική του δόνηση, τη συχνότητα του σώματος, ώστε να μπορεί να συντονιστεί με αυτήν καθώς η γαλαξιακή δόνηση αυξάνεται”
Η Γη βρίσκεται στο τέλος (άκρη) του σπειροειδούς βραχίονα. Στη μέση βρίσκεται το γαλαξιακό κέντρο. Από το γαλαξιακό κέντρο, οι ακτίνες λέιζερ μικροκυμάτων, οι λεγόμενες ακτίνες MESA, φτάνουν σήμερα στη Γη σε συμπυκνωμένη μορφή.
Οι ακτίνες αυτές φθάνουν στη γη σε ορισμένους κύκλους.
Το πρόβλημα είναι ότι η Γη βρίσκεται σε ένα είδος σχισμής (ρωγμής) και καλύπτεται εν μέρει από άλλα ουράνια σώματα.
Εξήγησε ο Karapetians:
“Προς το παρόν, βρισκόμαστε στο μπροστινό μέρος του σπειροειδούς βραχίονα με το ηλιακό σύστημα. Μετά από αυτά τα 13000 χρόνια, περνάμε και πάλι μέσα από τον γαλαξιακό δίσκο και αυτή τη φορά θα έχουμε πλέον ανεμπόδιστη θέαση του γαλαξιακού κέντρου. Αυτό θα προκαλέσει την έντονη ενεργοποίηση του ήλιου μας. Αυτή η διαδικασία ενεργοποίησης του ήλιου έχει ήδη αρχίσει”
“Επειδή ο κωνοειδής αδένας (επίφυση) των ανθρώπων έχει εκφυλιστεί σοβαρά, μπορεί να παράγει πολύ λίγη από την ορμόνη αφύπνισης σεροτονίνη σε καθημερινή βάση, πράγμα που σημαίνει ότι θα ξυπνήσουμε μόνο πέντε έως οκτώ τοις εκατό.
Αφού φτάσουμε στην υψηλότερη κορυφή της επιρροής του MASER, θα αρχίσουμε να αναπτυσσόμαστε, μέσω της επίφυσης, η οποία θα εξελιχθεί πλήρως επιγενετικά και πάλι για να μας κληρονομήσει στο πλήρες δυναμικό της υψηλότερης κατάστασης συνείδησης…”
Η επίφυση χρονομετρά σε οκτώ hertz σε συγχρονισμό με τη συχνότητα Schumann, αλλά αυτή αυξάνεται από την ακτινοβολία MASER από το γαλαξιακό κέντρο σε συνδυασμό με την υψηλή ηλιακή δραστηριότητα.
Πολύ κοντά στη μετατόπιση πόλου
Πριν από δεκατρείς χιλιάδες χρόνια υπήρξαν σαράντα ημέρες σκότους. Στο διάστημα που ακολούθησε, συνέβησαν πολλά στη Γη, επειδή το φαινόμενο της περιστροφής είχε αντίκτυπο στον πυρήνα της Γης.
Κατά τη διαδικασία αυτή, η Γη χάνει τη μαγνητόσφαιρά της για μικρό χρονικό διάστημα, γεγονός που προκαλεί άλμα (μετατόπιση) πόλου επειδή έχουμε φτάσει κάτω από το δίσκο.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, η Γη βρίσκεται πολύ κοντά στη μετατόπιση του πόλου. Η μετατόπιση του πόλου θα συμβάλει επίσης σημαντικά, αν όχι αποφασιστικά, στη διεύρυνση της συνείδησης – μέχρι και σε τηλεπαθητικές ικανότητες.
Ο Ρώσος αστροφυσικός καθηγητής δρ Αλεξάντερ Τροφίμοφ (Alexander V. Trofimov, Καθηγητής της Ρωσικής Ακαδημίας Ιατρικών Επιστημών στο Νοβοσιμπίρσκ)  διαπίστωσε κατά τη διάρκεια μελέτης στο Ερευνητικό Κέντρο του Νοβοσιμπίρσκ (Διεθνές Ινστιτούτο Επιστημονικής Έρευνας για την Ανθρωπολογία και την Κοσμική Οικολογία) ότι η μείωση του μαγνητικού πεδίου της γης οδηγεί σε ξεκλείδωμα του νοητικού δυναμικού.
Μεταξύ άλλων, διαπιστώθηκε σημαντική αύξηση των διανοητικών ικανοτήτων, αυξημένη δημιουργική ικανότητα και αύξηση των τηλεπαθητικών ικανοτήτων των δοκιμαζόμενων.
Οι ιδιότητες είναι επίσης ανιχνεύσιμες στη γονιδιακή έκφραση των γονιδιακών δεικτών B1 και D4. Η μελέτη έλαβε χώρα σε ένα λεγόμενο κοσμοβιοτρόνιο, το οποίο είναι μια συσκευή που προστατεύει από την επίδραση του γήινου μαγνητικού πεδίου.
Ωστόσο, οι κοσμικές επιδράσεις δεν έχουν μόνο σοβαρές επιπτώσεις στις πνευματικές ικανότητες της ανθρωπότητας, αλλά και στη γη και στο κλίμα μας, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τη λεγόμενη ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή.
[Το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του πλανήτη μας είναι στην πραγματικότητα το «πέπλο» που φιλτράρει τον χρόνο και τον χώρο για να γεννήσει την καθημερινή μας Νευτώνεια πραγματικότητα και μας επιτρέπει να έχουμε την ανθρώπινη εμπειρία του γραμμικού χρόνου.
Ελλείψει ηλεκτρομαγνητικού πεδίου, έχουμε πρόσβαση σε ένα ενεργειακό πεδίο «στιγμιαίας τοποθεσίας» που βρίσκεται κάτω από την πραγματικότητά μας.
η περιοριστική επίδραση του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου ενός ατόμου επηρεάζεται από την ποσότητα της ηλιακής ηλεκτρομαγνητικής δραστηριότητας που συνέβη όταν το άτομο βρισκόταν στη μήτρα.
από τη στιγμή που ένα άτομο έχει πρόσβαση σε αυτές τις καταστάσεις, η συνείδησή του ενισχύεται.
Το συμπέρασμα είναι ότι η παγκόσμια ηλεκτρομαγνητική σούπα που παράγεται από κινητά τηλέφωνα, ραδιόφωνα, τηλεοράσεις και ηλεκτρικές συσκευές στην πραγματικότητα εμποδίζει την έμφυτη ικανότητά μας να επικοινωνούμε. Η περαιτέρω συνέπεια είναι ότι είναι πλέον δυνατό να παραχθεί μηχανικά μια διεύρυνση της ανθρώπινης συνείδησης, η οποία εγείρει το μεγάλο ηθικό ερώτημα για το πώς αυτές οι συσκευές μπορούν να χρησιμοποιηθούν προς όφελος τους.
Trofimov:–Τώρα θα πω κάτι σημαντικό.
Με τη διερεύνηση της εγκεφαλικής δραστηριότητας, είτε με ένα ΗΕΓ είτε αξιολογώντας τις λειτουργίες του εγκεφάλου, όπως το επίπεδο νόησης, μνήμης και άλλων λειτουργιών, διαπιστώσαμε ότι επί του παρόντος χρησιμοποιούμε μόνο το 5% των δυνατοτήτων του εγκεφάλου μας σε όλη μας τη ζωή.
Και μετά, αφού περάσουμε λίγο χρόνο μέσα στις συσκευές, σε έναν χώρο χωρίς μαγνητικό πεδίο, επαναλαμβάνουμε τα ίδια τεστ και βλέπουμε δραστικά διαφορετικές εικόνες.
Βλέπουμε ότι ενεργοποιούνται τα πρόσθετα αποθέματα και οι ικανότητες του μυαλού μας.
Βλέπουμε αύξηση της ικανότητας απομνημόνευσης, αύξηση του IQ και αλλαγή στις περιοχές ηλεκτρικής δραστηριότητας στον εγκέφαλο.
Carol: Όλα αυτά οφείλονται στη μείωση του μαγνητικού πεδίου;
Χρειαζόμαστε ένα αυστηρά επιστημονικό μοντέλο πρόβλεψης για το τι θα συμβεί σε εμάς και πώς αυτή η γνώση μπορεί να χρησιμοποιηθεί σωστά για την εκπαίδευση και όχι απλώς ένα καθαρά θεωρητικό μοντέλο.
Για παράδειγμα, πόσο καιρό θα έπρεπε να μείνει ένα άτομο μέσα για να αυξήσει τις μνημονικές του ικανότητες χωρίς να χρειάζεται να περιμένει εκατό χρόνια. Κάνουμε κάποια πρακτική έρευνα για το πώς να χρησιμοποιήσουμε αυτό το φαινόμενο.
Υπάρχει ένα άλλο σημαντικό σημείο.
Όταν ένα άτομο βρίσκεται μέσα στους καθρέφτες, οι εγκεφαλικές του λειτουργίες βρίσκονται σε άμεση συσχέτιση και εξάρτηση όχι μόνο με την ηλιακή ενέργεια, αλλά και με τις γαλαξιακές ακτίνες. Έτσι, κατά κάποιο τρόπο ανοίγουμε έναν σύνδεσμο ανταλλαγής πληροφοριών από τον γαλαξία.
Πιστεύουμε ότι αυτός είναι ο μηχανισμός με τον οποίο ανοίγει αυτή τη στιγμή η κοσμική ανθρώπινη συνείδηση ​​λόγω της μείωσης του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου.
Αυτή η αλλαγή ανοίγει τις ικανότητες των «κοσμοφοβικών» ανθρώπων, δεξιοτήτων που μας λείπουν αυτή τη στιγμή σε αυτόν τον κόσμο που είναι «κοσμοφοβικός».
Αλλά δεν μπορούμε να φέρουμε ολόκληρη την ανθρωπότητα σε αυτή την κοσμόφιλη σχεδία, γιατί είμαστε μόνο στο στάδιο του επιστημονικού πειραματισμού που μας επιτρέπει να κάνουμε μια πρόβλεψη και να πραγματοποιήσουμε την πειραματική καταγραφή.
Σύμφωνα με τον Ρώσο συγγραφέα και φιλόσοφο Gumilev, η ισορροπία και η ανισορροπία στον αριθμό των κοσμοφοβικών και κοσμόφιλων σε οποιαδήποτε κοινωνία ή εθνική ομάδα καθορίζει τη μοίρα αυτής της κοινωνίας ή της εθνικής ομάδας.
Τι μπορούμε να κάνουμε? Για την επιβίωση του πολιτισμού μας, πρέπει να προωθήσουμε τους κοσμόφιλους.
Και για αυτό πρέπει να ανοίξουμε αυτούς τους πόρους.
Ενώ μπορούμε να δώσουμε στους ανθρώπους αυτή την ευκαιρία, δεν μπορούμε να διατάξουμε ή να τους αναγκάσουμε να είναι κοσμόφιλοι. Χρειαζόμαστε ένα καλά συντονισμένο σύστημα που θα καθοδηγεί τους ανθρώπους σε αυτήν την πηγή.
συνέχεια:
οι κοσμικές επιδράσεις δεν έχουν μόνο σοβαρές επιπτώσεις στις πνευματικές ικανότητες της ανθρωπότητας, αλλά και στη γη και στο κλίμα μας, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τη λεγόμενη ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή.
Ο Karapetians εξηγεί γιατί:
“Είναι γνωστό στους κύκλους της αστροφυσικής ότι από το 2019 παρατηρείται αύξηση της ακτινοβολίας από το γαλαξιακό κέντρο, από το οποίο εκπέμπεται αντίστοιχα ισχυρότερη ακτινοβολία.
Έκτοτε, αυτή η αυξημένη ακτινοβολία ενεργοποιεί, μεταξύ άλλων, τα λέιζερ μικροκυμάτων (MASER) όλων των άστρων που βρίσκονται στον δίσκο MASER, συμπεριλαμβανομένου του Ήλιου μας. Ομοίως, στο MASER του Τοξότη, στο κέντρο του Γαλαξία μας, είναι υπεύθυνοι για το λιώσιμο των πολικών παγετώνων στη Γη, επειδή εκεί, στις πολικές περιοχές της Γης, λείπει το προστατευτικό στρώμα του όζοντος. Έτσι, η λεγόμενη υπερθέρμανση του πλανήτη έχει επίσης μια γαλαξιακή αιτία.”
Σύμφωνα με τον Karapetians, το πέρασμα από τον γαλαξιακό δίσκο πραγματοποιήθηκε ήδη στις 29 Αυγούστου 2020. Η ημέρα που πολλοί άνθρωποι στο Βερολίνο βγήκαν στους δρόμους για την ελευθερία.
Μια μετατόπιση πόλου συμβαίνει περίπου κάθε μερικές δεκάδες χιλιάδες χρόνια, πράγμα που δεν το καθιστά καθόλου ασυνήθιστο.
Αυτό που ενδιαφέρει ιδιαίτερα τους επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Νέας Νότιας Ουαλίας στο Σίδνεϊ είναι ο αντίκτυπος που έχει το φαινόμενο στη ζωή στη Γη γενικότερα.
Πρόσφατες έρευνες έχουν δείξει ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για μια παγκόσμια μαζική εξαφάνιση, η οποία, όπως πιστεύουν πολλοί επιστήμονες, συνέβη πριν από περίπου 42.000 χρόνια, αλλά η πληροφορία αυτή είναι δύσκολο να αποδειχθεί.
Το μαγνητικό πεδίο φυσικά εξασθενεί σημαντικά κατά τη διάρκεια μιας τόσο σημαντικής αντιστροφής των πόλων.
Ως αποτέλεσμα, η Γη έχει μειωμένη προστασία από την ακτινοβολία κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού διαστήματος. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, αυτό θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να έχει αντίκτυπο στις κλιματολογικές συνθήκες και συνεπώς στη ζωή.
Ο Broers, ωστόσο, λέει:
“Μη φοβάστε τη μετατόπιση του πόλου, την αποκοπή (αποσύνδεση) από το μαγνητικό πεδίο της γης με την έννοια της αυτάρκειάς μας. Τα μαγνητικά πεδία της καρδιάς μας αναλαμβάνουν από εκείνη τη στιγμή την αυτάρκειά μας”
Σύμφωνα με τον Karapetian, είναι σημαντικό να δημιουργήσουμε το δικό μας μαγνητικό πεδίο.
Η Μαχαμπάντα (Mahabanda), μια προηγμένη άσκηση γιόγκα για την αφύπνιση της κουνταλίνι, έχει αποδειχθεί πολύ χρήσιμη.
Η άσκηση προκαλεί αφενός τη σύσπαση των τσάκρας και αφετέρου το σώμα μας δημιουργεί το δικό του μαγνητικό πεδίο κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης.
Ο Broers αναμένει τη μετατόπιση του πόλου σε περίπου επτά με οκτώ μήνες. Εξετάζοντας τα δεδομένα από το 2016, όταν ξεκίνησε η διαδικασία, μπορεί κανείς να διαπιστώσει πόσο γρήγορα εξελίσσεται σήμερα. Από το σημείο των σαράντα μοιρών γίνεται το λεγόμενο flip, η λεγόμενη ανατροπή, η μετατόπιση πόλων.
Ενέργεια φόβου από το CERN;
Ο Broers συνεχίζει επίσης να εξετάζει τη μεγάλης κλίμακας ερευνητική εγκατάσταση CERN κοντά στη Γενεύη, όπου προετοιμάζεται η διακοπή λειτουργίας των επιταχυντών σωματιδίων λόγω της ενεργειακής κρίσης. Ο Broers πιστεύει ότι αυτό έχει ήδη συμβεί.
Στις αρχές Σεπτεμβρίου, ο Serge Claudet, πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης Ενέργειας του CERN, δήλωσε στη Wall Street Journal: “Η ανησυχία μας είναι η σταθερότητα του δικτύου, κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αποτρέψουμε ένα μπλακ-άουτ στην περιοχή μας”
Ο Broers πιστεύει ότι το CERN συμβάλλει σημαντικά στο να αποτρέψει τους ανθρώπους από τη διαδικασία αφύπνισης που συντελείται σήμερα.
Για παράδειγμα, με την εκπομπή συγκεκριμένης ακτινοβολίας που κάνει τους ανθρώπους να φοβούνται και να αγχώνονται.
Ο φυσικός επισημαίνει επίσης ένα μαύρο αντικείμενο που φωτογραφήθηκε πριν από λίγες εβδομάδες από το Ηλιακό και Ηλιοσφαιρικό Παρατηρητήριο σε άμεση γειτνίαση με τον ήλιο.
Ο Broers πιστεύει ότι πρόκειται για ανταλλαγή ενέργειας μεταξύ του αντικειμένου και του ήλιου, ό,τι κι αν εννοείται με αυτό.
Στις 11 Μαρτίου 2012, ο SOHO έδωσε παρόμοιες εικόνες, πιθανόν να ήταν το ίδιο ή παρόμοιο αντικείμενο.
Η ανθρωπότητα βρίσκεται σήμερα σε μια περίοδο όπου διαχωρίζεται η ήρα από το σιτάρι. Πολλοί προφήτες έχουν αναγγείλει αυτή τη στιγμή.
Είναι η ώρα της απόφασης όπου οι άνθρωποι πρέπει να αποφασίσουν προς τα πού θέλουν να κινηθούν στο μέλλον. Το μονοπάτι προς ένα λαμπρό ή ένα σκοτεινό μέλλον.
Βιώνουμε ίσως τη μεγαλύτερη αλλαγή παραδείγματος στην ιστορία της Γης. Έτσι, ο όρος αποκάλυψη μπορεί σίγουρα να ισχύει.
Ίσως επιστρέφουμε στην ίδια μας την ιστορία για να λύσουμε το παλιό μας κάρμα, στο οποίο περιστρεφόμαστε σε κύκλους για περισσότερα από δύο χιλιάδες χρόνια.
Το γεγονός είναι ότι η αλήθεια και η επιστήμη απέχουν ακόμη πολύ μεταξύ τους. Ή μήπως θα έπρεπε να πούμε καλύτερα σύμπαντα σε αυτή την περίπτωση?
Ωστόσο, θα πρέπει να έχουμε επίγνωση ενός άλλου γεγονότος: στο τέλος κάθε δράματος υπάρχει πάντα η αλήθεια, η οποία μερικές φορές κινείται μέσα από τη διώρυγα γέννησης σαν ένα μεγάλο παιδί.
πηγή 21-9-22    κείμενο του Frank Schwede
======================
Ο Robert Sarkis-Karapetians είναι αστροφυσικός από την Κολωνία. Μίλησε για μια αλλαγή πόλων, ένα σημείο καμπής σύμφωνα με το ημερολόγιο των Μάγια.
Μια νέα εποχή με έναν κύκλο 26.000 ετών πρόκειται να ξεκινήσει.
Σύμφωνα με τον Robert Sarkis-Karapetians, η ανατροπή θα γίνει αισθητή:
Επειδή η αυξημένη ακτινοβολία φωτονίων θα χτυπήσει τη γη.
Ο Robert Sarkis-Karapetians προειδοποιεί για ακτινοβολία από το διάστημα.
Με την αντιστροφή των πόλων ασχολείται και ο αστροφυσικός στην έρευνά του.
Η γη πατά πάνω από την άκρη του γαλαξία για μικρό χρονικό διάστημα και έτσι αλλάζει το μαγνητικό της πεδίο.
Ο Robert Sarkis-Karapetians ανέφερε ότι η μετατόπιση του πόλου συνέβη στις 14 ή 15 Δεκεμβρίου 2020. Σύμφωνα με τον ερευνητή, η κυκλοφορία του μαγνητικού πεδίου θα πρέπει να έχει αντίκτυπο και στη συνείδηση ​​των ανθρώπων
Ο αστροφυσικός Robert Sarkis-Karapetians από την Κολωνία σκέφτεται: Μια επανάσταση λαμβάνει χώρα μέσα στη γη. Επομένως, υπάρχουν περισσότερες ηφαιστειακές εκρήξεις.
Σε συνέντευξή του στον Andreas Schwann από το «Bergische Welle eV» εξηγεί: Αλλάζει και ολόκληρο το ηλιακό σύστημα. Σε μια συνέντευξη, ο Robert Sarkis-Karapetians συνοψίζει τι σημαίνει αυτό για τους ανθρώπους και τη συμπεριφορά τους.
============
σχετικές μας αναρτήσεις
16 Δεκεμβρίου 2019
Ο Βόρειος Μαγνητικός Πόλος της Γης μετατοπίζεται ταχύτατα, κάτι παράξενο συμβαίνει βαθιά μέσα στη γη. Οι επιπτώσεις από μια ενδεχόμενη μελλοντικά, αντιστροφή των πόλων
1 Ιουνίου 2022
ΗΛΙΟΣ: Είναι η Γη έτοιμη να υποστεί αντιστροφή των μαγνητικών πόλων? η καταστροφή δεν θα συμβεί, επειδή ο ήλιος, θα τυλίξει έναν προστατευτικό μαγνητικό μανδύα γύρω από τον μπλε πλανήτη.
19 Ιουνίου 2022
ΗΛΙΟΣ: Εξήγηση για τους θανάτους βοοειδών; NASA: θανατηφόρα «ρήγματα» της μαγνητόσφαιρας επιτρέπουν στην έντονη ηλιακή ακτινοβολία να εξαφανίσει μεγάλο αριθμό ζώων στη Γη.

 

Πηγή

Προβολές : 1,161


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα