Η αντίδραση απέναντι στο ψηφιακό «χρήμα» αυξάνεται παγκόσμια

Η αντίδραση απέναντι στο ψηφιακό «χρήμα» αυξάνεται παγκόσμια

1 Νοεμβρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:515
Μοίρασέ το

 

Η ψηφιακή ταυτότητα και το ψηφιακό «χρήμα» (που είναι ουσιαστικά οι δύο όψεις του ίδιου πράγματος) θα γίνουν το τέλειο όπλο στα χέρια των νεοταξιτών τυράννων αφού για πρώτη φορά στην ιστορία τους δίνει την δυνατότητα του εξατομικευμένου και καθολικού ελέγχου/παρακολούθησης του καθενός μας.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.
ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ, ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΝ…
ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΔΟΥΛΩΤΟΙ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ.
Καλλιόπη Σουφλή

 ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

η αντίδραση απέναντι στο ψηφιακό «χρήμα» αυξάνεται παγκόσμια
… η ψηφιοποίηση (ψηφιακή ταυτότητα/ψηφιακό «χρήμα») είναι ένα ύπουλο σχέδιο όπου με λαϊκίστικα επιχειρήματα για αφελείς (δήθεν «ασφάλεια» και ευκολία ή ότι δήθεν είναι κάτι μοντέρνο και αποτελεσματικό) θέλουν να μας κάνουν να ενδώσουμε και να παραδώσουμε όλα μας τα δικαιώματα σε μια (πρωτοφανή στην ιστορία της ανθρωπότητας) ολοκληρωτική ψηφιακή χούντα.
Όμως στις Δυτικές κοινωνίες ήδη υπάρχουν μεγάλες διαμαρτυρίες και αντιδράσεις. Γιατί έχουν καταλάβει το ύπουλο της παγίδας που επιχειρείται να στηθεί, η οποία θα αποτελειώσει την αρπαγή των εναπομεινάντων ατομικών δικαιωμάτων.
Αφού κατανοούν ότι η Ελευθερία έχει πρώτα και κύρια οικονομική βάση και τα μετρητά συμβολίζουν αλλά είναι και στην πράξη το Δικαίωμα της Οικονομικής Ελευθερίας.
Χωρίς αυτό το δικαίωμα η άμυνα του πολίτη καταλύεται όπως και η δυνατότητα να πει όχι σε κάθε άνωθεν αυθαιρεσία – οπότε το άτομο θα εκβιάζεται/εξαναγκάζεται να υπακούσει σε οποιοδήποτε αντισυνταγματική εντολή του (ήδη σε προχωρημένο βαθμό) απολυταρχικού καθεστώτος.
Η ψηφιακή ταυτότητα και το ψηφιακό «χρήμα» (που είναι ουσιαστικά οι δύο όψεις του ίδιου πράγματος) θα γίνουν το τέλειο όπλο στα χέρια των νεοταξιτών τυράννων αφού για πρώτη φορά στην ιστορία τους δίνει την δυνατότητα του εξατομικευμένου και καθολικού ελέγχου/παρακολούθησης του καθενός μας.
Και (σε συνδυασμό με την Τεχνητή Νοημοσύνη) της ψηφιακής εκμηδένισης/εξόντωσης όλων όσων εναντιώνονται στην επιβολή της μισανθρωπικής και παρανοϊκής τους «μεγάλης επανεκκίνησης» – γνωστής και ως εκστρατείας ακύρωσης/καταστροφής της ανθρώπινης οντότητας και του ανθρώπινου πολιτισμού.
(Εδώ πλανώνται οικτρά όσοι θεωρούν ότι θα γλιτώσουν μέσω της συμμόρφωσης στην ψηφιακή χούντα – γιατί αυτοί θα είναι τα πιο εύκολα και πιο μαζικά θύματά της)
Αυτόν λοιπόν το μονόδρομο στον ψηφιακό ολοκληρωτισμό θέλουν να τον ξεκινήσουν από την Ελλάδα γιατί εδώ πιστεύουν ότι δεν θα βρουν καμία αντίσταση/ανυπακοή.
Ας τους διαψεύσουμε!

 

 

Πηγή

Προβολές : 515


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα