Η Αντι-Παγκοσμιοποίηση γίνεται Mainstream – Που σημαίνει ότι η Μηχανική Καταστροφή πρόκειται να χτυπήσει

Η Αντι-Παγκοσμιοποίηση γίνεται Mainstream – Που σημαίνει ότι η Μηχανική Καταστροφή πρόκειται να χτυπήσει

10 Ιανουαρίου, 2023 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:927
Μοίρασέ το

 

 

Ό,τι κι αν συμβεί στη συνέχεια, είναι ζωτικής σημασίας οι άνθρωποι να θυμούνται ποιος πραγματικά μας το έκανε αυτό και ποιος πρέπει να τιμωρηθεί.

Κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο ετών, οι μεσίτες εξουσίας του κατεστημένου θα επιχειρήσουν να χρησιμοποιήσουν μια οθόνη χάους για να σπείρουν σπόρους φόβου στον πληθυσμό.

Θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν αυτόν τον φόβο για να αποκτήσουν ακόμη πιο συγκεντρωτική διακυβέρνηση και να αλλάξουν τα ίδια τα θεμέλια της κοινωνίας μας, ενώ ασφυκτιούν ό,τι έχει απομείνει από τις ελευθερίες μας.

Είναι το μόνο παιχνίδι που τους έχει απομείνει, αλλά τουλάχιστον τώρα γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι υπάρχουν εκατομμύρια από εμάς εκεί έξω – εκατομμύρια άνθρωποι που δεν θα συμμορφωθούν και θα αντεπιτεθούν.

 

Αν και διαφωνώ σε κάποια σημεία με τον συντάκτη του άρθρου, σε ότι αφορά στην εκλογή της πρωθυπουργού στη γειτονική μας Ιταλία, καθώς είναι δεδομένο πως μόνο πιόνια  τοποθετούν οι παγκοσμιοποιητές και οι φωτογραφικές αποδείξεις παρατίθενται πιο κάτω (οι εκλογές νοθεύονται και είναι για το ηλίθιο πόπολο) σε κάποια άλλα σημεία, έχει εν μέρει δίκιο…

Και κρατώ μικρό καλάθι, διότι ναι μεν μπορεί να μην κατέφεραν να εμβολιάσουν το σύνολο του παγκόσμιου πληθυσμού, ο αριθμός όμως των δυο δισεκατομμυρίων που εμβολιάστηκαν, δεν έχει δείξει ακόμα ποιός στην ουσία θα είναι ο πραγματικός αριθμός των εμβολιασμένων και αυτών που θα κολλήσουν από τους εμβολιασμένους  με ότι σημαίνει αυτό σε παρενέργειες και θανάτους…

Είναι δεδομένο πως θα εντείνουν τις πιέσεις τους με τα όπλα που διαθέτουν…

Και μην ξεχνάτε πως ΑΥΤΟΙ εργάζονταν υπογείως επί δεκαετίες και εκατονταετίες, και εμείς οι λαοί, τώρα αρχίζουμε να αφυπνιζόμαστε…

Οι λαοί, δεν έχουν τίποτα περισσότερο από την ψυχή και την σκέψη τους να διαθέσουν…

Θεωρώ λοιπόν, πως βρισκόμαστε στην πρώτη μικρή αλλά ουσιαστική νίκη ως λαοί γενικώς… γιατί αν κρίνω από τον “ελληνικό” λαό, τα αποτελέσματα είναι τραγικά απογοητευτικά…

Έχουμε μπροστά μας, πολύ μεγάλες μάχες… κι αυτές προϋποθέτουν σκληρή αντίσταση, πίστη, συνειδητοποίηση και αλληλεγγύη…

Ίδωμεν…

Γιατί ο Έριχ Φρομ, αυτά τα είχε γράψει πριν από κάποιες δεκαετίες… κι εμείς, αγρόν ηγοράζαμε…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Το φωτογραφικό υλικό, είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ.

Του Μπράντον Σμιθ

Έχω σημειώσει στο παρελθόν ότι οι εγκληματίες τείνουν να καυχιούνται για την εγκληματικότητα τους όταν πιστεύουν ότι κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα γι’ αυτό. Ειλικρινά, στον ναρκισσισμό τους, πολλοί από αυτούς δεν μπορούν παρά να απολαύσουν τη στιγμή και να ξέρουν όλοι πόσο «ανώτεροι» είναι από εμάς τους υπόλοιπους.

Γίναμε μάρτυρες πολλών στιγμών όπως αυτή από ελιτιστές μέσα σε παγκοσμιοποιητικά ιδρύματα τα τελευταία δύο χρόνια στο απόγειο της πανδημίας.

Υπήρχαν άνθρωποι όπως οι παγκοσμιοποιημένοι ακαδημαϊκοί στο MIT που διακήρυξαν ότι «δεν θα επιστρέψουμε ποτέ στην κανονικότητα» και ότι θα έπρεπε να αποδεχτούμε την απώλεια πολλών από τις ελευθερίες μας για το υπόλοιπο της ζωής μας προκειμένου να καταπολεμήσουμε την εξάπλωση του Covid .

Υπήρχαν άνθρωποι όπως ο Klaus Schwab που διακήρυξαν την έναρξη της «Μεγάλης Επαναφοράς» και την έναρξη αυτού που το πλήθος του Νταβός αποκαλεί «4η Βιομηχανική Επανάσταση».

Υπήρξαν επίσης ΠΟΛΛΟΙ πολιτικοί ηγέτες όπως ο Τζο Μπάιντεν που τριγυρνούσαν στη σκηνή των μέσων ενημέρωσης κατηγορώντας τους ιδεολογικούς αντιπάλους (κυρίως τους συντηρητικούς) ότι είναι «εχθροί της δημοκρατίας».

Εάν το όραμά τους για τη «δημοκρατία» είναι η ιατρική τυραννία και η αναγκαστική επέκταση του πολιτιστικού μαρξισμού, ή αν η ιδέα τους για τη δημοκρατία είναι η κυβερνητική συνεργασία με το εταιρικό μονοπώλιο και η διαγραφή των ιδρυτικών αρχών της χώρας μας, τότε ναι, υποθέτω ότι είμαι όντως εχθρός του “Δημοκρατία.”

Οι παγκοσμιοποιητές απολάμβαναν πραγματικά τη λάμψη της υποτιθέμενης νίκης τους. Νόμιζαν ότι μας είχαν τους αγρότες στο λαιμό και ότι η ατζέντα τους ήταν σχεδόν εξασφαλισμένη. Αλλά όπως υποστηρίζω από πέρυσι, οι ελίτ του χρήματος μπορεί να πανηγύρισαν λίγο πολύ νωρίς.

Η ατζέντα του Covid απέτυχε εντελώς αν ο στόχος ήταν να εφαρμοστούν μακροχρόνιες εντολές και περιορισμοί σε ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη.

Αν θέλετε να μάθετε πώς θα ήταν η επιτυχία για τους παγκοσμιοποιητές, απλώς εξετάστε την Κίνα με τους ατελείωτους κύκλους κλειδώματος και τα ψηφιακά διαβατήρια εμβολίων.

Οι ελίτ ήθελαν αυτό το αποτέλεσμα για τη Δύση και δεν το πήραν.

Πλησίασαν, αλλά εκατομμύρια Αμερικανοί, Καναδοί και Ευρωπαίοι στάθηκαν στη θέση τους και το κόστος για να μας αναγκάσουν να συμμορφωθούμε θα ήταν πολύ μεγάλο.

Ακόμη και ο Τζο Μπάιντεν έχει παραδεχτεί ανοιχτά ότι η πανδημία έχει τελειώσει . Έριξαν τις εντολές γιατί ήξεραν ότι αν επρόκειτο για πόλεμο, θα έχαναν.

Αν ο στόχος του εργοστασίου του πανδημικού φόβου ήταν απλώς να κάνει στον πληθυσμό ένεση με τα εμβόλια mRNA, και εδώ απέτυχαν.

Με πολλές πολιτείες στις ΗΠΑ κατά 40% χωρίς παραβολή (σύμφωνα με επίσημους αριθμούς) και πολλά μέρη του κόσμου με μεγάλους πληθυσμούς που δεν έχουν παραδοθεί, υπάρχει μια τεράστια ομάδα ελέγχου για τα εμβόλια κατά του Covid.

Εάν πρόκειται να υπάρχουν συνεχώς αναπτυσσόμενα προβλήματα υγείας που σχετίζονται με το mRNA vax (όπως η μυοκαρδίτιδα), τότε το κοινό θα μάθει τι τα προκάλεσε λόγω αυτής της ομάδας ελέγχου.

Οι παγκοσμιοποιητές χρειάζονταν σχεδόν 100% εμβολιασμό και δεν τον έκαναν. Δεν είναι καν κοντά.

Δεν υπάρχει διαφυγή για αυτούς – Υπερεκτίμησαν πολύ την απάθεια του κοινού όσον αφορά τον αυταρχισμό. Η εξέγερση είναι πολύ μεγάλη και τελικά θα λογοδοτήσουν για τις παραβάσεις τους.

Παράδειγμα: Οι τελευταίες εκλογές στην Ιταλία οδήγησαν σε μια συντριπτική νίκη για τον συντηρητικό συνασπισμό και η νέα πρωθυπουργός (και πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός), Τζόρτζια Μελόνι, έδωσε μια συγκλονιστική νικητήρια ομιλία αυτή την εβδομάδα που εξέθεσε άμεσα την ακροαριστερή εισβολή των δυτικών εθνών, η παγκοσμιοποίηση και η δηλητηριώδης συμπαιγνία με τις ξύπνιες εταιρείες για να φιμώσουν τη διαφωνία. Κάλεσε για επιστροφή στην ελευθερία και ποια ήταν η ανταπόκριση των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης; Την αποκαλούν «φασίστα».

 

Οι ιταλικές εκλογές είναι μόνο ένα μικρό μέρος μιας συνεχιζόμενης τάσης, μια αφύπνιση του λαού στις επικείμενες απειλές που παρουσιάζουν οι παγκοσμιοποιητές, και οι παγκοσμιοποιητές δεν μπορούν να το σταματήσουν.

Ο φόβος ανάμεσά τους είναι έκδηλος.

Η αντι-παγκοσμιοποίηση γίνεται πλέον mainstream, και όπως συμβαίνει, οι άνθρωποι θα αρχίσουν να αναζητούν απαντήσεις.

Γιατί οι οικονομικές μας συνθήκες έχουν υποβαθμιστεί τόσο πολύ;

Γιατί αντιμετωπίζουμε στασιμοπληθωριστική κρίση;

Γιατί οι τιμές σε όλα συνεχίζουν να ανεβαίνουν;

Γιατί χάσαμε σχεδόν όλες τις πολιτικές μας ελευθερίες στο όνομα της καταπολέμησης ενός ιού με ένα μικροσκοπικό 0,23% επίσημο μέσο ποσοστό θνησιμότητας από μόλυνση;

Γιατί θεσμοθετούνται άσκοποι έλεγχοι άνθρακα εν μέσω κρίσης της εφοδιαστικής αλυσίδας;

Γιατί οι πολιτικοί και οι τράπεζες κάνουν τα πάντα τόσο χειρότερα;

Η δημόσια κατακραυγή για απολογισμό μεγαλώνει και είναι τα κεφάλια των παγκοσμιοποιητών που θα καταλήξουν στο τεμάχιο. Όλοι οι δρόμοι προς την καταστροφή οδηγούν πίσω σε αυτούς και στις πολιτικές που έχουν επιβάλει στον πληθυσμό.

Φυσικά, όταν οι εγκληματίες αισθάνονται ότι τους έχουν στριμώξει, μερικές φορές βάζουν φωτιές και παίρνουν ομήρους σε μια τελευταία προσπάθεια να παραμείνουν ζωντανοί και να γλιστρήσουν μέσα από το δίχτυ.

Πιστεύω ότι πλησιάζουμε σε αυτή τη σκηνή αυτού του τρομερού δράματος. Είναι σημαντικό να αποδεχόμαστε τις συνθήκες του πεδίου μάχης ως έχουν και να μην υποτιμάμε τον εχθρό.

Η αλήθεια είναι ότι οι παγκοσμιοποιητές έχουν εκτεταμένα μέσα στη διάθεσή τους για να προκαλέσουν τον όλεθρο και έχουν ήδη δρομολογήσει ορισμένες από αυτές τις καταστροφές.

Όπως προειδοποίησα πριν από πολλά χρόνια (πολύ πίσω το 2017 στο άρθρο μου «The Economic End Game Continues» ), οι εντάσεις με τα ανατολικά έθνη χρησιμοποιούνται για να μειώσουν τον ρόλο του δολαρίου ΗΠΑ ως παγκόσμιου αποθεματικού νομίσματος και του νομίσματος πετρελαίου. Η σύγκρουση προκαλεί επίσης ελλείψεις πόρων και αδυναμία της εφοδιαστικής αλυσίδας, για να μην αναφέρουμε μια ενεργειακή κρίση στην Ευρώπη που είναι πλέον μη αναστρέψιμη με το σαμποτάζ των αγωγών του Βορρά.

Προέβλεψα επίσης το 2017 ότι η Federal Reserve θα επαναλάμβανε ένα μοτίβο αύξησης των επιτοκίων σε σοβαρή οικονομική αδυναμία προκαλώντας αυξημένη οικονομική αναταραχή. Χρησιμοποίησαν μια πολύ παρόμοια τακτική στην έναρξη της Μεγάλης Ύφεσης, την οποία ο πρώην πρόεδρος των ομοσπονδιακών αποθεματικών Ben Bernanke παραδέχτηκε ανοιχτά ότι ήταν η αιτία της μακροπρόθεσμης αποπληθωριστικής κατάρρευσης.

 

Από το άρθρο μου το 2017 :

« Η αλλαγή της καρέκλας της Fed είναι απολύτως χωρίς νόημα όσον αφορά την πολιτική. Ο Jerome Powell θα συνεχίσει τις ίδιες ακριβώς πρωτοβουλίες με την Yellen. Τα κίνητρα θα καταργηθούν, τα επιτόκια θα αυξηθούν και ο ισολογισμός θα μειωθεί, αφήνοντας την τεράστια φούσκα της αγοράς που δημιούργησε αρχικά η Fed ευάλωτη στην κατάρρευση.

Ένας παρατηρητικός άνθρωπος…θα μπορούσε να έχει παρατηρήσει ότι οι κεντρικές τράπεζες σε όλο τον κόσμο φαίνεται να ενεργούν συντονισμένα για να αφαιρέσουν τη στήριξη τόνωσης από τις αγορές και να αυξήσουν τα επιτόκια, κόβοντας τις γραμμές προσφοράς εύκολου χρήματος που εδώ και καιρό ήταν δεκανίκι για την ανάπηρη οικονομία μας. ”

Η Bank for International Settlement’s, η κεντρική τράπεζα των κεντρικών τραπεζών και το ίδρυμα που συντάσσει πρωτοβουλίες παγκόσμιας πολιτικής για όλες τις άλλες τράπεζες-μέλη, ζήτησαν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ αυξήσεις επιτοκίων την περασμένη εβδομάδα.

Εκτός από μια μικρή παρέμβαση της Τράπεζας της Αγγλίας, τα στοιχεία δείχνουν ότι οι παγκοσμιοποιητές ΘΕΛΟΥΝ μια συντριβή και αποτελούν μηχανικούς όρους αστάθειας. Έστησαν τα ντόμινο εκ των προτέρων και τώρα αποφάσισαν να τα γκρεμίσουν. Νομίζω ότι αυτό είναι ένα ακατάλληλο? ένα έναυσμα πανικού σε περίπτωση που δεν είχαν τον έλεγχο που ήθελαν από την πανδημία του Covid.

Θα κατηγορήσουν τη Ρωσία, θα κατηγορήσουν την Κίνα, θα κατηγορήσουν τους συντηρητικούς, θα κατηγορήσουν οτιδήποτε και οποιονδήποτε εκτός από τους εαυτούς τους σε μια προσπάθεια να αποσπάσουν την προσοχή του κοινού μακριά από τις διεθνείς τραπεζικές ενέργειες που δημιούργησαν τις συνθήκες κραχ εξαρχής. Δεν μπορούμε να τους αφήσουμε.

Ό,τι κι αν συμβεί στη συνέχεια, είναι ζωτικής σημασίας οι άνθρωποι να θυμούνται ποιος πραγματικά μας το έκανε αυτό και ποιος πρέπει να τιμωρηθεί.

Κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο ετών, οι μεσίτες εξουσίας του κατεστημένου θα επιχειρήσουν να χρησιμοποιήσουν μια οθόνη χάους για να σπείρουν σπόρους φόβου στον πληθυσμό.

Θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν αυτόν τον φόβο για να αποκτήσουν ακόμη πιο συγκεντρωτική διακυβέρνηση και να αλλάξουν τα ίδια τα θεμέλια της κοινωνίας μας, ενώ ασφυκτιούν ό,τι έχει απομείνει από τις ελευθερίες μας.

Είναι το μόνο παιχνίδι που τους έχει απομείνει, αλλά τουλάχιστον τώρα γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι υπάρχουν εκατομμύρια από εμάς εκεί έξω – εκατομμύρια άνθρωποι που δεν θα συμμορφωθούν και θα αντεπιτεθούν.

Και, ξέρουμε ότι οι παγκοσμιοποιητές φοβούνται. Αν δεν ήταν φοβισμένοι,  τότε δεν θα έπεφταν πίσω σε τέτοια δραστικά μέτρα.

 

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Πηγή μετάφρασης

Προβολές : 927


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα