Η Απάτη Της Πολιτικής Συνεχίζεται – Προσποιείται “Ελπίδα” Εκεί Που Δεν Υπάρχει Καμμία

Η Απάτη Της Πολιτικής Συνεχίζεται – Προσποιείται “Ελπίδα” Εκεί Που Δεν Υπάρχει Καμμία

28 Νοεμβρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:147
Μοίρασέ το

 

Θα σταματήσει ποτέ αυτό; Θα καταλάβουν ποτέ οι άνθρωποι στο σύνολό τους ότι η κυβέρνηση δεν είναι η απάντηση στην ελευθερία, αλλά το αντίθετό της;

Ή μήπως αυτή θα είναι η μοίρα σας για πάντα, καθώς η ανθρωπότητα θα γίνει ένα ακόμη είδος που θα εξαφανιστεί, και το μόνο που θα προκαλέσει πλήρως τον δικό του αφανισμό;

Υποθέτω ότι το να είσαι το μόνο είδος με την ικανότητα της “λογικής” δεν είναι και το καλύτερο που μπορούσες να κάνεις;

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Gary D. Barnett | Διαβάστε το εδώ

 

“Ο άνθρωπος δεν είναι αυτό που νομίζει ότι είναι, είναι αυτό που κρύβει”.

~ André Malraux

Το ψέμμα θα γίνει πολύ πιο διαδεδομένο (πώς είναι δυνατόν;) κατά τη διάρκεια αυτού του επόμενου έτους, καθώς έχουμε εισέλθει στον τελικό γύρο της εκλογικής τρέλας στις Η.Π.Α.

Η επόμενη προεδρική επιλογή απέχει πλέον λιγότερο από ένα χρόνο, οπότε τα γάντια έχουν πέσει, και πώς θα πετάξουν τα ψέματα.

Οι υποσχέσεις και η ηλιθιότητα έχουν ήδη αρχίσει φυσικά, αλλά όλα θα γίνονται πολύ χειρότερα κάθε μέρα από σήμερα και μετά.

Όπως πάντα, ανεξάρτητα από το πώς θα εξελιχθούν ή όχι αυτές οι εκλογές (και όλες οι άλλες), η μόνη εξασφαλισμένη πραγματική αλλαγή θα είναι η μηδενική αλλαγή.

Δεν υπάρχει σωτήρας βλέπετε, ειδικά στην πολιτική, όπου κατοικούν οι πιο κακοί ανάμεσά μας.

Ο διχασμός θα κλιμακωθεί μόνο, και ως εκ τούτου το κοινό θέμα που θα ακολουθήσει το τρελλό πλήθος θα είναι το μίσος, όπως ακριβώς σχεδιάζεται από τους λίγους κυβερνώντες.

Αυτό είναι αναμενόμενο, διότι ανεξάρτητα από την πλήρη αποτυχία κάθε πολιτικής, κάθε πολιτικού συστήματος, κάθε πολιτικού κόμματος και κάθε εκλογής, ανεξάρτητα από τη μαζικά αυξανόμενη τυραννία, την πλήρη έλλειψη ελευθερίας, τους αδυσώπητους πολέμους, την κατασκοπεία και την παρακολούθηση κάθε ανθρώπινης κίνησης, η “πίστη” σε πολιτικούς σωτήρες (ηλίθιο “hopium”) συνεχίζει να κρατάει όσους εκτοξεύουν την ” trumpery” (λογοπαίγνιο) ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα αυτή τη φορά.

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τη βλακεία σε αυτό το επίπεδο, αλλά δυστυχώς, οι πιστοί στην κυβέρνηση συνεχίζουν να προσκολλώνται στην ηλιθιότητα ότι το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένας “καλύτερος” κυβερνήτης.

Ο “ελευθεριακός” αουτσάιντερ, Javier Milei, μόλις εξασφάλισε με ευκολία την προεδρία της Αργεντινής, κάτι που θεωρείται “πραξικόπημα” για τους απανταχού “ελευθερόφιλους ελευθεριακούς”.

 

Έχει υποσχεθεί αυτό που θεωρείται από τους περισσότερους, κάποιες πολύ ριζοσπαστικές αλλαγές στην Αργεντινή, αλλαγές που περιλαμβάνουν την ανατίναξη της κεντρικής τράπεζας και την ανασυγκρότηση του οικονομικού συστήματος της Αργεντινής. Θέλει επίσης να απαλλαγεί από το πέσο και να το αντικαταστήσει με το δολάριο των ΗΠΑ, το οποίο είναι και αυτό μια ραγδαία αποτυχημένη νομισματική μονάδα fiat, και σίγουρα όχι πραγματικό χρήμα. Αποκαλεί τον εαυτό του “αναρχοκαπιταλιστή”, και ορισμένα από τα “πιστεύω” του τείνουν προς αυτή την κατεύθυνση. αλλά εξακολουθεί να θέλει να κυβερνά τη χώρα “του” με βαρύ χέρι.

Το τσίρκο έχει ήδη αρχίσει, καθώς οι εκλογές στην Αργεντινή μόλις ολοκληρώθηκαν, και οι “ελευθεριακοί” είναι εκστασιασμένοι με το αποτέλεσμα.

 

Εάν αποτύχει σε αυτό που έχει υποσχεθεί, θα μπορεί να το χρεώσει στο γεγονός ότι δεν έχει τον έλεγχο του νομοθετικού σώματος, το οποίο θα μπορούσε να αποτελέσει μια βολική δικαιολογία.

 

Αφού είπε ότι θα κάψει την κεντρική τράπεζα, τώρα θα διορίσει νέο επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας και κεντρική οικονομική ομάδα.

 

Είναι επίσης, όπως φαίνεται, κοντά στον Zelenskyy, υποστηρικτής της Ουκρανίας και του σιωνιστικού Ισραήλ, οπότε δεν είναι αντίθετος στον πόλεμο και τη γενοκτονία. Επιπλέον, δήλωσε ότι “θα υποχωρήσει από τους δεσμούς με χώρες όπως η Ρωσία, η Κίνα και η Βραζιλία”, αλλά αυτό δεν έρχεται σε αντίθεση με τη θέση του για την ελεύθερη αγορά; Στην πραγματικότητα, αυτό μου ακούγεται σαν προστατευτισμός και έλεγχος της αγοράς, όχι αναρχοκαπιταλισμός.

Θα ευχόμουν να συμβούν καλύτερα πράγματα στην Αργεντινή, καθώς οικονομικά δεν μπορεί να γίνει πολύ χειρότερα εκεί, αλλά το να πιστεύει κανείς ότι αυτός ο νέος κυβερνήτης θα αλλάξει τη χώρα αυτή και θα την κάνει προπύργιο ελευθερίας και ευημερίας εξαιτίας μιας εκλογικής αναμέτρησης, είναι απλά ηλίθιο.

 

Χρησιμοποιώ το παραπάνω παράδειγμα γιατί το να βάζεις οποιαδήποτε “πίστη” σε οποιονδήποτε πολιτικό στη γη, ακόμα και σε έναν σαν τον Milei, σε οποιοδήποτε πολιτικό κόμμα, σε οποιοδήποτε σύστημα διακυβέρνησης, ή σε οποιαδήποτε εκλογή, είναι εντελώς ανόητο. Αλλά τότε, η παράσταση πρέπει να συνεχιστεί, γιατί οι μάζες των κουτόφραγκων που αποτελούν αυτό που αναφέρεται ως κοινωνίες και έθνη-κράτη, χρειάζονται το τσίρκο της κυριαρχίας και της χειραγώγησης τους, προκειμένου να ξεφύγουν από κάθε λογική και πραγματικότητα, έχοντας έναν αφέντη να τους κατέχει και να τους ελέγχει, ώστε να μην είναι υπεύθυνοι για τον εαυτό τους.

Οι επόμενες μεγάλες εκλογές σε αυτή τη χώρα πλησιάζουν σύντομα, και όλες οι ενδείξεις αυτή τη στιγμή οδηγούν σε μια μεγάλη αναμέτρηση μεταξύ του Biden και του Trump – ενός εγκεφαλικά νεκρού, καθυστερημένου, πολεμοκάπηλου, σοσιαλιστή, φασίστα, παιδεραστή, και ενός ναρκισσιστή εγωμανή, ανθρωποκτόνου πολεμοκάπηλου, προωθητή ενέσεων βιολογικών όπλων, υποστηρικτή γενοκτονιών, προστατευτικού φασίστα. Θα μπορούσα να επεκταθώ και να συνεχίσω με αυτές τις περιγραφές, αλλά νομίζω ότι η άποψή μου έγινε κατανοητή.

 

Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει; Αυτό είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε;

 

Να διαλέξετε δύο γέρους, κακούς, διεφθαρμένους, εγκληματίες ανόητους, οι οποίοι παίρνουν εντολές από τα αφεντικά τους, ώστε να μπορούν να διευθύνουν τις ζωές σας, να σας λένε τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να κάνετε, πού μπορείτε να πάτε ή να μην πάτε, πόσα από τα δικά σας θα σας επιτρέψουν να κρατήσετε, σε ποιους πολέμους μπορείτε να πεθάνετε, ποιους αθώους πρέπει να σκοτώσετε, τι μπορείτε να κάνετε ή να βάλετε στο σώμα σας, τι μπορείτε να πείτε ή να γράψετε, αν μπορείτε να προστατεύσετε τον εαυτό σας ή όχι, και ποιον αφέντη πρέπει όχι μόνο να αποδεχτείτε, αλλά και να ψηφίσετε για να σας θέσει στην εξουσία;

 

Αυτό ακούγεται σαν μια συλλογική, υποδουλωμένη ορδή αδαών, που ελέγχεται από μια κυρίαρχη τάξη δαιμόνων. Όπως το έθεσε τόσο εύγλωττα ο George Carlin: “Ποτέ μην υποτιμάτε τη δύναμη των ηλίθιων ανθρώπων σε μεγάλες ομάδες”.

Δεν είναι υπέροχο που δεν είστε μόνοι σας στην ηλιθιότητα της ψήφου σας; Τι παρηγοριά πρέπει να είναι να μοιράζεσαι τη μιζέρια σου με όλους τους άλλους που επίσης νομίζουν ότι μπορούν να διαλέξουν τον δικό τους παντοδύναμο βασιλιά και αφέντη για να τους δώσει όλα όσα χρειάζονται και θέλουν.

 

Υπάρχουν ψηφοφορίες σε μικρές πόλεις, σε πόλεις, σε κομητείες, σε πολιτείες, σε χώρες και σε τεράστια κράτη-μέγα-έθνη.

 

Οι Καναδοί εξέλεξαν τον Τρουντό, οι Γάλλοι εξέλεξαν τον Macron, οι Γερμανοί εξέλεξαν τη Merkel, το Ηνωμένο Βασίλειο εξέλεξε τον Sunak, η Αυστραλία εξέλεξε τον Albanese, η Ρωσία εξέλεξε τον Putin, το Σιωνιστικό Ισραήλ εξέλεξε τον Netanyahu, και ο κατάλογος συνεχίζεται.

 

Σε αυτή τη φασιστική ολιγαρχία που λέγεται Αμερική, και οι δύο υποψήφιοι που διεκδικούν την προεδρία, έχουν ήδη εκλεγεί ο καθένας, και κοιτάξτε πού οδήγησε αυτό; Και τώρα θα επιλέξετε έναν από τους ίδιους δύο εγκληματίες που έχουν καταστρέψει τις ζωές σας εδώ και χρόνια, και θα αξίζετε κάθε συνέπεια που έχετε προκαλέσει.

Αυτό που έχουν κοινό όλοι αυτοί και οι περισσότεροι άλλοι λεγόμενοι κυβερνήτες, είναι ότι όλοι τους είναι ψεύτες, κλέφτες, εγκληματίες και δολοφόνοι αλήτες.

 

Οι εκλογές βέβαια δεν έχουν σημασία, επειδή οι ταπεινοί “άχρηστοι φαγάδες”, όπως τους βλέπει η άρχουσα τάξη, συνεχίζουν να επιτρέπουν στα αφεντικά τους να κυβερνούν, και ως εκ τούτου γίνονται οικειοθελώς υπηρέτες αυτών που εκούσια έβαλαν στην εξουσία πάνω τους.

 

Αυτό δεν έχει λειτουργήσει ποτέ για καλό, αλλά μην ανησυχείτε, είμαι σίγουρος ότι αυτή τη φορά θα είναι καλύτερα!

Ετοιμαστείτε, καθώς θα κατακλυστείτε από πολιτική και προεκλογική προπαγάνδα καθ’ όλη τη διάρκεια του επόμενου έτους, που θα διαποτίσει τα μέσα ενημέρωσης, και στη συνέχεια μπορείτε όλοι να τρέξετε στα τοπικά σας εκλογικά τμήματα, να κρυφτείτε πίσω από την κουρτίνα στους εκλογικούς σας θαλάμους και ίσως, μόνο ίσως, ο δαίμονάς σας θα νικήσει τον δικό τους δαίμονα και μπορείτε να διασκεδάσετε σαν να είναι το 1984.

Αυτές οι επόμενες προεδρικές εκλογές θα είναι οι 60ές από το 1789. Τα πράγματα έχουν χειροτερέψει κάθε φορά, η ελευθερία έχει εξαλειφθεί περισσότερο μετά από κάθε εκλογή, το χρέος και ο νομισματικός πληθωρισμός έχουν φτάσει σε ύψη αδιανόητα στη γη, η λογοκρισία και η επιτήρηση έχουν καταναλώσει όλο τον πληθυσμό αυτής της χώρας, το 94% της ύπαρξής μας έχει διαποτιστεί από επιθετικούς πολέμους, η φτώχεια έχει γίνει ανεξέλεγκτη, και κάθε μορφή τρόμου έχει επιβληθεί στους ανθρώπους αυτής της χώρας, και των περισσότερων άλλων, αλλά όλοι σας αναμένεται να επιλέξετε το επόμενο πολιτικό τέρας που θα κυβερνήσει χωρίς προκαταλήψεις απέναντι σε αυτή την παράλογη και κακή χειραγώγηση που ονομάζεται εκλογές, και θα υπακούσετε ευχαρίστως στους πολιτικούς σας άρχοντες και “σωτήρες”. ‘

Θα σταματήσει ποτέ αυτό; Θα καταλάβουν ποτέ οι άνθρωποι στο σύνολό τους ότι η κυβέρνηση δεν είναι η απάντηση στην ελευθερία, αλλά το αντίθετό της; Ή μήπως αυτή θα είναι η μοίρα σας για πάντα, καθώς η ανθρωπότητα θα γίνει ένα ακόμη είδος που θα εξαφανιστεί, και το μόνο που θα προκαλέσει πλήρως τον δικό του αφανισμό; Υποθέτω ότι το να είσαι το μόνο είδος με την ικανότητα της “λογικής” δεν είναι και το καλύτερο που μπορούσες να κάνεις;

“Όταν κάποιος με μελιστάλαχτα λόγια αλλά κακό μυαλό

πείθει τον όχλο, μεγάλα δεινά συμβαίνουν στο κράτος.”

~ Ευριπίδης, Ορέστης


Δικτυογραφία:

The Scam of Politics Continues: Feigning ‘Hope’ Where None Exists – garydbarnett.com

The Scam of Politics Continues: Feigning ‘Hope’ Where None Exists

 

 

Πηγή  https://apollodoros.substack.com/p/995

Προβολές : 147


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα