Η απάτη του αντισημιτισμού κατέρρευσε επίσημα. Οι Εβραίοι δεν το ξέρουν ακόμα, αλλά τελείωσε.

Η απάτη του αντισημιτισμού κατέρρευσε επίσημα. Οι Εβραίοι δεν το ξέρουν ακόμα, αλλά τελείωσε.

12 Δεκεμβρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:529
Μοίρασέ το

 

 

Τώρα που μπορούμε να μιλήσουμε για τους Εβραίους, οι «Σιωνιστές Χριστιανοί» θα αναγκαστούν να αντιμετωπίσουν το γεγονός ότι οι Εβραίοι βρίσκονται πίσω από τις παιδικές τρανς, τη μαζική μετανάστευση, τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, το BLM και κάθε άλλο πράγμα που απαρίθμησα παραπάνω.

Ένα μεγάλο μέρος των Σιωνιστών Χριστιανών είναι απλώς σατανιστές και στην πραγματικότητα διασκεδάζουν με τη σφαγή αθώων ανθρώπων.

 

 

 

 

Η μεταμόρφωση έγινε τόσο γρήγορα που δεν νομίζω ότι οι άνθρωποι το έχουν καταλάβει ακόμα:

  • Ο επίσημος ορισμός του «αντισημιτισμού» πριν από τις 7 Οκτωβρίου 2023 ήταν «μίσος των Εβραίων χωρίς λόγο».
  • Ο ορισμός του «αντισημιτισμού» μετά την 10η Σεπτεμβρίου είναι «λέγοντας ότι οι Εβραίοι πρέπει να σταματήσουν να σκοτώνουν μωρά».

Είναι μια πραγματικά τεράστια μεταμόρφωση.

Ξέρω ότι οι περισσότεροι μη Εβραίοι δεν καταλαβαίνουν, αλλά αυτό που είναι ακόμα πιο τρελλό είναι ότι οι περισσότεροι Εβραίοι δεν φαίνεται να καταλαβαίνουν.

Οι Εβραίοι έχουν μια ψύχωση όπου βλέπουν κριτική στη συμπεριφορά τους ως «μίσος». Υποτίθεται ότι είμαι ο κορυφαίος αντισημίτης στον κόσμο, αλλά το μόνο που έκανα ποτέ δεν ήταν να επικρίνω τη συμπεριφορά τους. Ωστόσο, οι Εβραίοι είχαν κάποιο βαθμό εύλογης άρνησης όσον αφορά την ατζέντα τους να προωθήσουν την ομοφυλοφιλία στα παιδιά ή την ατζέντα τους να πλημμυρίσουν τις λευκές χώρες με φτωχούς, αναλφάβητους μη λευκούς μετανάστες. Θα μπορούσαν επίσης να ισχυριστούν ότι αυτά τα πράγματα ήταν καλά.

Τώρα, παίρνουν την ίδια τακτική («αν επικρίνει τη συμπεριφορά μας, σημαίνει ότι μας μισείς και είσαι κακός»), αλλά παίρνουν αυτή τη θέση στο πλαίσιο του «σφάζουμε παιδιά».

Βασικά, έχουν καταστρέψει ολόκληρη τη ρακέτα του αντισημιτισμού, οριστικά.

Είναι πραγματικά ανεύθυνο εκ μέρους τους. Αυτό τους έδωσε τόση, τόση δύναμη, και απλώς την έχουν εξοργίσει.

«Οι άνθρωποι μας μισούν χωρίς λόγο επειδή σκοτώνουμε παιδιά» δεν είναι απλώς μια βιώσιμη στρατηγική δημοσίων σχέσεων.

New York Post:

Οι Εβραίοι φοιτητές κατέθεσαν μια ομοσπονδιακή αγωγή για τα πολιτικά δικαιώματα κατηγορώντας το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας ότι επέτρεψε τη «μακροχρόνια, ανεξέλεγκτη εξάπλωση του αντισημιτισμού» στην πανεπιστημιούπολη του Μπέρκλεϊ .

Η μήνυση ισχυρίζεται ότι το μίσος των Εβραίων έχει «βρ» μετά την κρυφή επίθεση της τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς εναντίον του Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου — ακόμη και επικαλούμενη δηλώσεις στην καταγγελία του κοσμήτορα της νομικής σχολής του Cal-Berkeley, Erwin Chemerinsky.

Στη μήνυση που κατατέθηκε την Τρίτη στο Περιφερειακό Δικαστήριο της Βόρειας Καλιφόρνιας στο Σαν Φραντσίσκο, οι ενάγοντες που εκπροσωπούν Εβραίους φοιτητές – το Louis D. Brandeis Center for Human Rights Under Law και οι Εβραίοι Αμερικανοί για Δικαιοσύνη στην Εκπαίδευση – επεσήμαναν ότι περίπου δύο ομάδες απαγορεύουν τους σιωνιστές ομιλητές.

Η απαγόρευση αποτελεί κατάφωρη διάκριση, καθώς σχεδόν όλοι οι Εβραίοι προσδιορίζονται ως Σιωνιστές ή πιστοί στο εβραϊκό κράτος του Ισραήλ, ανέφερε η καταγγελία.

Ναι, αυτό είναι… είναι πολύ μπερδεμένο. Η πίστη στον Σιωνισμό δεν είναι ένα εγγενές χαρακτηριστικό, όπως το να έχεις μαύρο δέρμα. Είναι επιλογή και η υποστήριξη στον Σιωνισμό είναι συμπεριφορά. Επομένως, αν δεν είσαι ενάντια στον Σιωνισμό είναι «αντισημιτισμός», τότε εξ ορισμού, «αντισημιτισμός» δεν σημαίνει «μίσος των Εβραίων χωρίς λόγο».

Κατάφεραν να ξεφύγουν με αυτά τα πράγματα όταν μπορούσαν να κρυφτούν πίσω από το Ολοκαύτωμα. Δεν έπρεπε να έχει νόημα, γιατί μπορούσαν απλώς να δείξουν μια φωτογραφία ενός άντρα με τατουάζ και να πουν «ο θείος μου έγινε αμπαζούρ». Κατάφεραν να χρησιμοποιήσουν συναισθηματική εκμετάλλευση για να εκφοβίσουν τους ανθρώπους στη σιωπή.

Το όλο θέμα τώρα ξετυλίγεται.

Από τις 7 Οκτωβρίου, ο αντισημιτισμός έχει αιχμαλωτιστεί στο σχολείο, ανέφερε η καταγγελία, αναφέροντας πολυάριθμα περιστατικά εκφοβισμού, παρενόχλησης και σωματικής βίας εναντίον Εβραίων μαθητών.

Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια μιας από τις πολυάριθμες συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο UC Berkeley για τον εορτασμό της Χαμάς , ένας Εβραίος φοιτητής ντυμένος με μια ισραηλινή σημαία επιτέθηκε από δύο διαδηλωτές που τον χτύπησαν στο κεφάλι με ένα μεταλλικό μπουκάλι νερό.

Αλλά του επιτέθηκαν επειδή ήταν τυλιγμένος με μια ισραηλινή σημαία, μια σημαία που πλέον ισοδυναμεί με τη μαζική δολοφονία των παιδιών. Δεν του επιτέθηκαν επειδή «ο κόσμος τον μισεί χωρίς λόγο».

Εβραίοι φοιτητές και καθηγητές λαμβάνουν επίσης μηνύματα που καλούν για την επίθεση με αέρια και τη δολοφονία τους . Πολλοί Εβραίοι μαθητές αναφέρουν ότι φοβούνται να πάνε στην τάξη, ανέφεραν το κοστούμι.

Οι φιλοπαλαιστίνιοι διαδηλωτές – που συχνά φωνάζουν «Ιντιφάντα, Ιντιφάντα» και «Από το ποτάμι στη θάλασσα, η Παλαιστίνη θα είναι ελεύθερη» – διέκοψαν μια συγκέντρωση προσευχής από Εβραίους φοιτητές, σύμφωνα με τη μήνυση.

Ναί.

Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι οι Εβραίοι πρέπει να δώσουν πίσω την κλεμμένη γη. Αυτή είναι μια πολιτική θέση. Δεν έχει να κάνει με το «μίσος».

Ο όρος «αντισημιτισμός» δεν είχε ποτέ κανένα νόημα. Ήταν πάντα ένας τρόπος να προστατεύονται οι Εβραίοι από την κριτική λέγοντας ότι όποιος επέκρινε τους Εβραίους τους μισούσε χωρίς λόγο.

Και πάλι, έχω χαρακτηριστεί από το ADL ως «ο πιο εξέχων Αμερικανός αντισημίτης». Δεν έχω μισήσει τους Εβραίους χωρίς λόγο. Στην πραγματικότητα θα διαφωνούσα με τη λέξη «μίσος», καθώς ελπίζω ότι οι Εβραίοι θα βρουν τον Ιησού και θα μετανοήσουν για αυτό το κακό που κάνουν. Κέρδισα αυτόν τον «αντισημίτη» επειδή επέκρινα τους Εβραίους.

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα εβραϊκής συμπεριφοράς με τα οποία αντιμετώπισα:

  • Εργάζεται για να υπονομεύσει και να καταστρέψει τη χριστιανική θρησκεία
  • Έλεγχος των μέσων ενημέρωσης και χρήσης τους για να υπονομεύσει τις Ηνωμένες Πολιτείες
  • Έλεγχος των μέσων ψυχαγωγίας και χρήση τους για την υπονόμευση των οικογενειακών αξιών και των βασικών ηθών
  • Διοίκηση στην κυβέρνηση των ΗΠΑ και χρήση των εξωτερικών πολιτικών μας για να προωθήσουμε την ατζέντα των Εβραίων, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής Αμερικανών σε πολλούς πολέμους στη Μέση Ανατολή
  • Παραγωγή και διανομή πορνογραφίας
  • Η ώθηση του φεμινισμού ως τρόπου υπονόμευσης της οικογένειας
  • Προώθηση και ομαλοποίηση της ομοφυλοφιλίας
  • Ωθώντας την ατζέντα του τραννί και του παιδικού τραίνου
  • Χρησιμοποιώντας το «κίνημα για τα πολιτικά δικαιώματα» για την προώθηση της φυλετικής διαμάχης
  • Ωθώντας τη μαζική μετανάστευση με ρητό στόχο να γίνουν οι λευκοί μειονότητες στις χώρες τους
  • Προώθηση μαζικής λογοκρισίας, όχι μόνο της άμεσης κριτικής των Εβραίων, αλλά όλων των εβραϊκών ατζέντηδων
  • Πιέζοντας την άμβλωση
  • Πιέζοντας για έλεγχο όπλων
  • Δημιουργία κομμουνισμού
  • Εμπλοκή σε χρηματοοικονομικές απάτες προσανατολισμένες στην τοκογλυφία μέσω του συστήματος Federal Reserve και της Wall Street
  • Εμπλοκή σε εκτεταμένη πολιτική διαφθορά, μεταξύ άλλων μέσω της AIPAC, η οποία δωροδοκεί πολιτικούς που ορίζονται πίστη στο Ισραήλ και καταστρέφει πολιτικούς που δεν κάνουν

Η λίστα προφανώς συνεχίζεται.

Και φυσικά, θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για αυτά τα θέματα. Είμαι ανοιχτός στο να μιλήσω με τους Εβραίους για αυτά τα θέματα και να ακούσω τις εξηγήσεις τους για το γιατί εμπλέκονται σε αυτές τις συμπεριφορές.

Ωστόσο, οι Εβραίοι δεν ενδιαφέρονται να μιλήσουν για κανένα από αυτά τα θέματα. Αντίθετα, θέλουν απλώς να φιμώσουν όποιον ρωτά γιατί εμπλέκεται σε αυτές τις συμπεριφορές, οπότε τους χαρακτηρίζουν «αντισημίτες». Αυτό λειτουργεί γιατί παραπέμπουν στο Ολοκαύτωμα και ισχυρίζονται ότι όποιος διαφωνεί με τη συμπεριφορά τους σχεδιάζει να τους εξοντώσει. Άλλωστε, ο Χίτλερ διαφωνούσε με τη συμπεριφορά τους.

Θέλω να πω, απλά κοιτάξτε τι έκανε αυτός ο άσχημος γέρος Χίτλερ σε εκείνον τον φτωχό γέρο Μάγκνους Χίρσφελντ,έναν ομοφυλόφιλο Εβραίο που πρωτοπορούσε σε χειρουργεία ακρωτηριασμού των γεννητικών οργάνων!

Αυτό σημαίνει ότι ο γερο-κακός Χίτλερ μισούσε τον Χίρσφελντ χωρίς λόγο επειδή προωθούσε την παιδεραστία και τον ακρωτηριασμό των γεννητικών οργάνων.

 

Όλοι βλέπουν την απάτη του αντισημιτισμού τώρα

 

Λέω για πάνω από μια δεκαετία ότι ο «αντισημιτισμός» είναι φάρσα. Οι άνθρωποι επικρίνουν τους Εβραίους για τη συμπεριφορά τους και οι Εβραίοι στη συνέχεια ισχυρίζονται ότι κάθε κριτική είναι «μίσος» και υπάρχει χωρίς λόγο.

Αυτό όμως που κάνουν οι Εβραίοι στη Γάζα είναι πολύ ακραίο. Είναι το πιο ακραίο πράγμα που έχει κανείς ποτέ. Ίσως αυτού του είδους η μαζική σφαγή παιδιών συνέβη στην ιστορία (αν και αμφιβάλλω σοβαρά), αλλά σίγουρα δεν συνέβη ποτέ έτσι στην τηλεόραση.

Αν οι Εβραίοι δεν ήταν τελείως απελευθερωμένοι, θα προσπαθούσαν να μετριάσουν αυτό. Κάθε Αμερικανοεβραίος θα ήταν έξω στον δημόσιο χώρο λέγοντας «Οι Αμερικανοεβραίοι δεν στέκονται με τον Ισραήλ και τη βάρβαρη σφαγή του». Ακόμα κι αν συμφωνούν με αυτό, θα πρέπει να λένε ότι δεν συμφωνούν.

Αντίθετα, οι Εβραίοι κυκλώνουν τα βαγόνια και ορκίζονται να καταστρέψουν όποιον αμφισβητεί το δικαίωμα των Εβραίων να σφάζουν παιδιά. Λένε ότι όποιος υποστηρίζει τα παλαιστίνια παιδιά είναι κακός.

Το πρόβλημα εδώ είναι: οι Εβραίοι δεν μπορούν να πάνε σε πόλεμο με ολόκληρο τον κόσμο. Δεν είναι αρκετά από αυτά.

Οι μόνοι μη Εβραίοι που υποστηρίζουν τους Εβραίους είναι οι baby boomers και πεθαίνουν γρήγορα.

Οι δημοσκοπήσεις λένε ότι πάνω από το 40% των Αμερικανών συνεχίζουν να υποστηρίζουν τους Εβραίους. Αλλά μεταξύ των νέων, ο αριθμός αυτός είναι μικρότερος από 20%.

Το θέμα είναι: καθώς οι περισσότεροι από τους μισούς δεν υποστηρίζουν τους Εβραίους, βρισκόμαστε τώρα σε μια κατάσταση όπου μπορούμε να μιλήσουμε για τους Εβραίους. Μπορούμε να τους επικρίνουμε χωρίς να είμαστε εντελώς αποκλεισμένοι.

 

Οι Εβραίοι υποστηρικτές είναι «συντηρητικοί» καθυστερημένοι που πιστεύουν ότι αυτοί οι Εβραίοι έχουν κάποια σχέση με τον Χριστιανισμό (πέρα από τη δολοφονία του Κυρίου και Σωτήρα μας Ιησού Χριστού).

 

Τώρα που μπορούμε να μιλήσουμε για τους Εβραίους, οι «Σιωνιστές Χριστιανοί» θα αναγκαστούν να αντιμετωπίσουν το γεγονός ότι οι Εβραίοι βρίσκονται πίσω από τις παιδικές τρανς, τη μαζική μετανάστευση, τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, το BLM και κάθε άλλο πράγμα που απαρίθμησα παραπάνω.

Ένα μεγάλο μέρος των Σιωνιστών Χριστιανών είναι απλώς σατανιστές και στην πραγματικότητα διασκεδάζουν με τη σφαγή αθώων ανθρώπων. Αλλά μια άλλη μερίδα από αυτούς είναι δικαιολογημένα σε σύγχυση, επειδή είναι ανόητοι, και όταν μάθουν τι έκαναν αυτοί οι Εβραίοι, θα είναι λιγότερο χαρούμενοι για αυτό.

Μετά, φυσικά, έχετε τον υπόλοιπο κόσμο, όπου δεν υπάρχει όλο αυτό το «σιωνιστικό χριστιανικό».

Οι Εβραίοι έχουν πραγματικά σκάψει τον τάφο τους.

(Αναδημοσίευση από το The Daily Stormer κατόπιν άδειας συγγραφέα ή εκπροσώπου)

 

Πηγή

Προβολές : 529


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα