Η απεγνωσμένη πλέον προσπάθεια της Ατζέντας να σπείρει το θάνατο και τον ακρωτηριασμό – ψυχικό και σωματικό.

Η απεγνωσμένη πλέον προσπάθεια της Ατζέντας να σπείρει το θάνατο και τον ακρωτηριασμό – ψυχικό και σωματικό.

2 Φεβρουαρίου, 2024 16 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:632
Μοίρασέ το

Η απεγνωσμένη πλέον προσπάθεια της Ατζέντας να σπείρει το θάνατο και τον ακρωτηριασμό – ψυχικό και σωματικό.

 

 

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ…

ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ…

ΚΑΜΙΑ ΛΟΑΤΚΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ…

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΠΟΥ ΤΡΩΓΕΙ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!

 

Καλλιόπη Σουφλή

Βλέποντας αυτή την εικόνα είναι σα να αντικρίζεις ένα πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα.
Σα να βλέπεις ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο από κάποια αιματηρή καραμπόλα στην Εθνική, ένα ντοκουμέντο ολέθρου.
Ακόμα κι αν το μυαλό σου έχει πολτοποιηθεί από την παρανοϊκή προπαγάνδα, ακόμα κι αν η συνείδησή σου είναι νεκρή, ο αντίκτυπος καταγράφεται υποσυνείδητα.
Δεν θα σχολιάσω το θνησιγενές εξάμβλωμα του “νομοσχεδίου” που αφήνει ανοιχτή την πίσω πόρτα για την παρενθεσία, ούτε την εν δυνάμει φάμπρικα της υποβάθμισης του γυναικείου φύλου σε εργοστάσιο παραγωγής προϊόντων προς χρήση. Θα επισημάνω αυτό: δεν υπάρχουν “ζευγάρια” ομοφυλόφιλων. Το σχήμα είναι οξύμωρο.
“Ζεύγος” ονομάζεται ένα λειτουργικό σύστημα που αποτελείται από δύο μέρη που αλληλοσυμπληρώνονται, και που όταν σχηματίσουν αυτό το λειτουργικό σύστημα αποκτούν μια ιδιότητα που ΔΕΝ είχαν το καθένα από μόνο του.
Ένα δυαδικό σύστημα ικανό να παράξει συγκεκριμένο έργο – ασχέτως αν για κάποιες εξωγενείς αιτίες, στην ανθρώπινη συνθήκη, αυτή η ικανότητα μπορεί να έχει ακυρωθεί.
Επιπλέον δυσκολεύομαι πολύ, όσο κι αν ψάξω, να βρω κάτι πιο αφύσικο από την ένωση των ομοίων.
“Πιο αφύσικο” λέω, όχι εξίσου αφύσικο. Υπάρχουν κι άλλες οντολογικές εκτροπές.
Κατά τα άλλα (και ταυτοχρόνως) ο Πορτοσάλτε, η υστερική μαριονέτα του μηντιακού υπονόμου, αγανακτεί που το καθεστώς έσβησε τα πρόστιμα στους ηλικιωμένους μη χρήστες των ενέσιμων.
Το καθεστώς που τον ταΐζει απ’ τα αποφάγια του, να μην ξεχνιόμαστε. Σου λέει, πώς μας αδειάζετε έτσι τους ρουφιάνους σας! Δυο-τρεις ακόμη αξιοθρήνητοι “αριστερίζοντες” λακέδες ταυτίζονται απολύτως μαζί του. Ξεχνάνε τις πολιτικές ταμπέλες και συγκεντρώνονται στον κοινό τους τόπο: την ψυχοπαθολογία.
Θεωρούν ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ τα πρόστιμα σε ανθρώπους που αρνήθηκαν την επιβολή επικίνδυνων ιατρικών πράξεων!!! Να υποθεσω ότι σύμφωνα με τις ιδιοφυίες αυτές ο Μένγκελε υπήρξε μέγας “μεταρρυθμιστής”…
Δεν είναι δύο τα θέματα της ανάρτησης.
Ένα είναι: η απεγνωσμένη πλέον προσπάθεια της Ατζέντας να σπείρει το θάνατο και τον ακρωτηριασμό – ψυχικό και σωματικό.
ΥΓ: Να σημειώσω ότι σαφώς και υπάρχουν καλλιτέχνες ή άνθρωποι των γραμμάτων τους οποίους εκτιμώ βαθειά και που είναι ή υπήρξαν ομοφυλόφιλοι Τους διακρίνει όμως η λογική και η αξιοπρέπεια.
Και το κυριότερο: ο καλλιτέχνης ΔΕΝ είναι όλα αυτά. Είναι ΠΑΡ’ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!
Τους αναγνωρίζουμε το γεγονός πως παρά τη συνάφειά τους με τη δυστυχία, κατάφεραν να κρατήσουν την αντίληψή τους ακονισμένη και να παράξουν σημαντικά έργα.

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 632


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα