Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ!!! Ο Insider του WEF παραδέχεται ότι ο Γκέιτς «χτυπά με δύναμη» την ανθρωπότητα με mRNA στην προμήθεια τροφίμων

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ!!! Ο Insider του WEF παραδέχεται ότι ο Γκέιτς «χτυπά με δύναμη» την ανθρωπότητα με mRNA στην προμήθεια τροφίμων

6 Οκτωβρίου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:780
Μοίρασέ το

 

Βρώσιμα φυτικά vegan mRNA εμβόλια;;

Ο Εκπρόσωπος Των ΗΠΑ Προσπαθεί Να Σταματήσει Την Έρευνα Εμβολίων Για Το Βρώσιμο MRNA…

Σαλάτα ή σύριγγα; Η τρέλα των βρώσιμων εμβολίων

Ο Thomas Massie μετά την ψήφιση της τροπολογίας του για την απαγόρευση της χρηματοδότησης από το USDA στα εργοστάσια εμβολίων mRNA,

»Είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι». »Οι επιστήμονες, που χρηματοδοτούνται από τα φορολογικά σας δολάρια, προσπαθούν να μετατρέψουν βρώσιμα φυτά όπως το μαρούλι και το σπανάκι σε εργοστάσια εμβολίων mRNA. Είναι επικίνδυνο να παίζουμε τον Θεό με το φαγητό μας».

Ο εκπρόσωπος Massie προσπαθεί να σταματήσει την έρευνα εμβολίων για το βρώσιμο mRNA…

Στο παράθυρο του βίντεο επιλέγετε τις Ρυθμίσεις-γρανάζι, στο αναδυόμενο παράθυρο επιλέγετε το «Υπότιτλοι», στο νέο παράθυρο που θα παρουσιαστεί επιλέγετε το «Αυτόματη Μετάφραση» και τελικώς στο ακόλουθο παράθυρο επιλέγετε την γλώσσα αρεσκείας σας – Ελληνικά.

 

 

H.Amdt.339 έως HR4368

»Θα ήθελα να αναφέρω την τροπολογία μου, η οποία αναφέρει ότι κανένα από τα κονδύλια που διατίθενται από αυτόν τον νόμο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη χρηματοδότηση οποιασδήποτε επιχορήγησης που σχετίζεται με οποιοδήποτε διαγονιδιακό βρώσιμο εμβόλιο.

Ακούγεται τραβηγμένος ο όρος διαγονιδιακό εδώδιμο εμβόλιο; Λοιπόν, δεν είναι.

Το χρηματοδοτούμε. Στην πραγματικότητα, επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια Ρίβερσαϊντ που χρηματοδοτήθηκαν με τα δολάρια των φορολογουμένων σας, μελετούν εάν μπορούν να μετατρέψουν βρώσιμα φυτά, όπως το μαρούλι και το σπανάκι, σε εργοστάσια εμβολίων RNA, δημιουργώντας έτσι ένα διαγονιδιακό βρώσιμο εμβόλιο.»

  • Το Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών (NSF) χορηγεί  500.000 $ σε επιστήμονες του UC Riverside για την καλλιέργεια μαρουλιού mRNA για τον άνθρωπο (05)
    • (ΤΟ »ΕΘΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ», ΤΟ ΙΔΙΟ NSF ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΝEYΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥΣ »Nano-Bio-Info-Cogno»;)

Το μόνο που βλέπω είναι να προσπαθούν να μας αρρωστήσουν και να πεθάνουμε με κάθε δυνατό τρόπο με το πρόσχημα ότι προσπαθούν να μας κρατήσουν »υγιείς».

Αν πραγματικά ήθελαν να μας κρατήσουν «υγιείς», γιατί δεν καλύπτουν τους δρόμους μας με δάση φρέσκων βιολογικών τροφίμων και δεν δημιουργούν αυτοβιώσιμες κατοικίες , αντί να μετατρέπουν όλες τις πόλεις σε τσιμεντένιες φυλακές ακτινοβολίας;

 

 

Ο εκπρόσωπος Thomas Massie έχει μιλήσει για να μάθει πώς να κάνετε τη δική σας κηπουρική στο σπίτι και τη ζωή εκτός δικτύου. – Ουάου, είναι τόσο εμπνευσμένη, η ιστορία του για το πώς μπήκε στην κυβέρνηση αλλά και το σπίτι του, η ζωή του… αυτό δείχνει ότι δεν είναι όλοι οι πολιτικοί διεφθαρμένοι, κάποιοι από αυτούς προσπαθούν να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο…

 


Στο παράθυρο του βίντεο επιλέγετε τις Ρυθμίσεις-γρανάζι, στο αναδυόμενο παράθυρο επιλέγετε το «Υπότιτλοι», στο νέο παράθυρο που θα παρουσιαστεί επιλέγετε το «Αυτόματη Μετάφραση» και τελικώς στο ακόλουθο παράθυρο επιλέγετε την γλώσσα αρεσκείας σας – Ελληνικά.

 

Δημοσιεύσεις με ετικέτα ΓΤΟ

Εν πάση περιπτώσει, σήμερα έχουν ξεφύγει. Εχουν πειρατεύσει και οπλίσει όλους τους όρους που χρησιμοποιούσαμε που είχαν λύσεις κοινής λογικής και τους μετέτρεψαν σε εταιρικές φυλακές για τους ανθρώπινους σκλάβους.

Μακάρι να αρχίσω να βλέπω λύσεις υγείας κοινής λογικής αντί για την παρωδία αυτών των βιοόπλων δισεκατομμυρίων δολαρίων. (01) (02) (03) (04)

ΠΗΓΗ

US Rep. Trying To Stop Edible MRNA Vaccine Research…

Βίντεο:

 

Πηγή

Προβολές : 780


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα