Η απόγνωση του πληθωρισμού τροφίμων οδηγεί σε βίαιες επιθέσεις σε παντοπωλεία

Η απόγνωση του πληθωρισμού τροφίμων οδηγεί σε βίαιες επιθέσεις σε παντοπωλεία

1 Ιουλίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:307
Μοίρασέ το

 

Θα δούμε την κοινωνία να καταρρέει στις πιο ζωώδεις τάσεις της καθώς θα εξελίσσεται αυτή η κρίση έλλειψης τροφίμων, και οι γαλάζιες πόλεις όπου οι περισσότεροι κάτοικοι απορρίπτουν τις χριστιανικές αξίες και περιφρονούν την ηθική και την δεοντολογία θα πληγούν περισσότερο.

Προσωπικά, περιμένω να δω πολλές γαλάζιες πόλεις να καίγονται πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους, ενώ το 2023 μπορεί να είναι ακόμη χειρότερο. Περιμένω επίσης να δω διατροφικές ταραχές, δελτία τροφίμων και ελέγχους τιμών.

Όταν οι τιμές των τροφίμων αυξάνονται σε σημείο που απαιτούν το 50% του εισοδήματος ενός ατόμου μόνο για να φάει, η ιστορία μας λέει ότι οι κοινωνίες καταρρέουν και οδηγούνται σε εξεγέρσεις και επαναστάσεις.

 

Αυτό είναι το σχέδιο των σατανικών παγκοσμιοποιητών… να ξεσηκωθούν οι κοινωνίες και να προκληθεί χάος…

Άλλωστε πληρώνει καλά ο εβραιοχάζαρος Σόρος τα αριστερά κουμμούνια για να λεηλατούν και να προκαλούν το χάος…

Και τότε θα φέρουν τους στρατιωτικούς νόμους και τον στρατό  να αναλαμβάνει δράση κατά των πεινασμένων πολιτών…

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Και να μην ξεχάσουν οι εκλογόπληκτοι να τρέξουν να ψηφίσουν στις νοθευμένες εκλογές, κόμματα που έχουν διαλύσει και ξεπουλήσει την Ελλάδα και τον Ελληνικό λαό, και εξωκοινοβουλευτικά κόμματα και κινήματα που υπόσχονται λαγούς με πετραχείλια, ως… λαγουδάκια του συστήματος που είναι…

 

Σχόλιο Καταχανά: Μπορεί οι ΗΠΑ να είναι μακρυά, αλλά να είστε σίγουροι/ες πως αν συνεχιστεί η «επισιτιστική κρίση», σύντομα θα δούμε και στην Ελλάδα πλιάτσικο και χαμό…

γράφει ο Mike Adams


Καθώς ο πληθωρισμός των τροφίμων επιδεινώνεται, μια αίσθηση απελπισίας καταλαμβάνει το μυαλό του αμερικανικού λαού, και ορισμένοι από αυτούς ξεσπούν σε πράξεις βίας εναντίον εργαζομένων σε παντοπωλεία και άλλα καταστήματα λιανικής πώλησης τροφίμων. Η Αμερική βλέπει τώρα μια σοκαριστική αύξηση της βίας στις τοποθεσίες λιανικής πώλησης που φαίνεται ότι θα χειροτερέψει.

Οι καταστροφικές οικονομικές και ενεργειακές πολιτικές του Τζο Μπάιντεν οδήγησαν σε αύξηση της τιμής των λιπασμάτων κατά 400%, σε αύξηση της τιμής του ντίζελ κατά 100%, σε διαταραχές της εφοδιαστικής αλυσίδας και σε ελλείψεις στην παραγωγή τροφίμων. Ακόμα και τα βρεφικά γάλατα βρίσκονται σε κρίση στην αλυσίδα εφοδιασμού και το κόστος των γεωργικών εισροών σήμερα σημαίνει πολύ υψηλότερες τιμές τους επόμενους μήνες.

Το αποτέλεσμα είναι ένας πληθωρισμός τροφίμων σε επίπεδα ρεκόρ που συνεχίζει να επιδεινώνεται. Το υψηλότερο κόστος των τροφίμων καταβροχθίζει μεγαλύτερα ποσοστά του διακριτικού εισοδήματος των καταναλωτών, πλήττοντας ιδιαίτερα σκληρά τους καταναλωτές με χαμηλό εισόδημα. Όταν οι τιμές των τροφίμων αυξάνονται σε σημείο που απαιτούν το 50% του εισοδήματος ενός ατόμου μόνο για να φάει, η ιστορία μας λέει ότι οι κοινωνίες καταρρέουν και οδηγούνται σε εξεγέρσεις και επαναστάσεις.

Τώρα, ακόμη και οι New York Times (μέσω του Yahoo News) καλύπτουν την τάση, αναφέροντας ότι η βία κατά των εργαζομένων σε παντοπωλεία και καταστήματα λιανικής πώλησης έχει εκραγεί:

Στα 37 χρόνια που εργάζεται στον κλάδο των παντοπωλείων, δήλωσε η Kim Cordova, πρόεδρος συνδικάτου στο Κολοράντο, δεν είχε βιώσει ποτέ το επίπεδο βίας που αντιμετωπίζουν σήμερα τα μέλη της.

«Τι συνέβη με το COVID;», δήλωσε η Cordova, πρόεδρος του Τοπικού Τμήματος 7 του σωματείου United Food and Commercial Workers. «Οι άνθρωποι έχουν αλλάξει. Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν ζω σε μια ταινία του Netflix. Αυτό δεν μπορεί να είναι αληθινό».

Αλλά είναι πραγματικός, όπως πραγματικός είναι και ο πληθωρισμός των τροφίμων.

Οι εκλογές έχουν συνέπειες και οι νοθευμένες εκλογές έχουν καταστροφικές συνέπειες επειδή οι εγκληματίες που έκλεψαν τις εκλογές δεν είχαν ποτέ την υποστήριξη του αμερικανικού λαού.

Έτσι κατέστρεψαν την οικονομία, έκλεισαν τις ενεργειακές υποδομές, έβαλαν φωτιά σε εγκαταστάσεις παραγωγής τροφίμων και αραίωσαν την αξία του δολαρίου μέσω της τυχαίας εκτύπωσης χρήματος. Το αποτέλεσμα; Όλο και λιγότεροι Αμερικανοί μπορούν να πληρώσουν για βασικά αγαθά όπως τα τρόφιμα.

Οι αλυσίδες παντοπωλείων έχουν κουραστεί να λεηλατούνται από εγκληματίες, ειδικά όταν αυτοί οι εγκληματίες προστατεύονται από αριστερούς εισαγγελείς σε γαλάζιες πόλεις όπου οι εγκληματίες έχουν ένα είδος «αριστερού προνομίου» να λεηλατούν και να κλέβουν ό,τι θέλουν.

«Αυτοί οι εγκληματίες αισθάνονται ότι τους ανήκει το κατάστημα», δήλωσε ο Tony Settles, υπάλληλος σε ένα Safeway στο κέντρο του Ντένβερ.

Τώρα, πολλοί εργαζόμενοι σε παντοπωλεία και αλυσίδες παντοπωλείων θέλουν να αντεπιτεθούν.

Από την ίδια ιστορία:

Το συνδικάτο διαπραγματεύτηκε ένα συμβόλαιο που διασφαλίζει ότι οι εργαζόμενοι έχουν το δικαίωμα να υπερασπιστούν τον εαυτό τους αν τους επιτεθεί κάποιος πελάτης. Πρόκειται για μια ζοφερή αναγνώριση όχι μόνο της βίας που μαστίζει πολλές πτυχές της αμερικανικής κοινωνίας, αλλά και της αυξανόμενης απροθυμίας των εργαζομένων στο λιανικό εμπόριο να συνεχίσουν να στρέφουν το άλλο μάγουλο στο έγκλημα στα καταστήματά τους.

Αυτό συμβαίνει όταν επιτρέπεις στους εγκληματίες να παραβιάζουν το νόμο χωρίς συνέπειες – άλλη μια καταστροφική «προοδευτική» ιδέα

Όλα αυτά είναι, φυσικά, το αποτέλεσμα αυτού που συμβαίνει όταν εγκαταλείπεις την ιδέα ότι οι εγκληματίες πρέπει να σταματούν και να συλλαμβάνονται αντί να τους αφήνεις να συνεχίσουν να κλέβουν.

Όταν τα καταστήματα λιανικής πώλησης ενημερώνονται ότι η κλοπή καταστημάτων ουσιαστικά νομιμοποιείται – και αυτό ακριβώς συμβαίνει σε πολλές αριστερές πόλεις – παραλύουν και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να σταματήσουν τις συνεχιζόμενες κλοπές.

Ακόμη και όταν οι κλέφτες απειλούν ή επιτίθενται στους υπαλλήλους των καταστημάτων, τα καταστήματα λιανικής ενημερώνονται ότι πρέπει να υποχωρήσουν, επειδή οι εγκληματίες έχουν υψηλά προνόμια στην προοδευτική κοινωνία.

Μπορούν να κάνουν σχεδόν ό,τι θέλουν, χωρίς συνέπειες.

Ουσιαστικά παρουσιάζουν αυτό που οι αριστεροί προπαγανδιστές αποκαλούν «λευκό προνόμιο», αλλά σε αυτή την περίπτωση, οι περισσότεροι από τους κλέφτες δεν είναι λευκοί.

Όπως εξηγούν οι NYT:

Από το 2018 έως το 2020, οι επιθέσεις που αναφέρθηκαν στο FBI από τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου αυξήθηκαν συνολικά κατά 42%- αυξήθηκαν κατά 63% στα παντοπωλεία και κατά 75% στα ψιλικατζίδικα.

Οι αριθμοί αυτοί θα συνεχίσουν να αυξάνονται μέχρι οι ιδιοκτήτες και οι υπάλληλοι των καταστημάτων λιανικής πώλησης να αρχίσουν να υπερασπίζονται τη ζωή και την περιουσία τους.

Αυτό επιτυγχάνεται εύκολα με πυροβόλα όπλα φυσικά, αλλά οι αριστεροί είναι επίσης παράλογα κατά των όπλων και δεν θέλουν να οπλοφορούν οι διευθυντές των καταστημάτων.

Προφανώς θα προτιμούσαν να καλέσουν το 100 και να περιμένουν ενώ οι αστυνομικοί δεν κάνουν τίποτα και οι κλέφτες επιτίθενται στους υπαλλήλους τους.

«Ενώ η πολιτική συζήτηση στροβιλίζεται σχετικά με την έκταση του εγκλήματος και τα αίτιά του, πολλοί από τους ανθρώπους που στελεχώνουν τα καταστήματα λένε ότι οι λιανοπωλητές ήταν πολύ επιεικείς με το έγκλημα, ιδίως με τις κλοπές.

Ορισμένοι εργαζόμενοι θέλουν περισσότερους ένοπλους φρουρούς ασφαλείας που θα μπορούν να αναλάβουν ενεργό ρόλο στη διακοπή των κλοπών», γράφουν οι NYT.

Αλλά για άλλη μια φορά, οι «προοδευτικοί» μισούν την ιδέα της χρήσης φρουρών ασφαλείας, τόσο στα παντοπωλεία όσο και στα σχολεία.

Θα προτιμούσαν να τοποθετήσουν, πινακίδες «ζώνη ελεύθερη από όπλα» και να προσποιούνται ότι οι πινακίδες σταματούν τους πυροβολισμούς.

Αυτό είναι ισοδύναμο με το να προσποιούνται ότι οι άνδρες μπορούν να μείνουν έγκυοι.

Αν οι πεποιθήσεις σας έχουν τις ρίζες τους στη φαντασία και την αυταπάτη, δεν πρόκειται να έχετε μεγάλη επιτυχία στην αντιμετώπιση της πραγματικότητας. (Και όχι, οι άνδρες δεν έχουν περίοδο και δεν χρειάζονται ούτε ταμπόν).

Η πραγματικότητα είναι ότι, καθώς ο πληθωρισμός των τροφίμων επιδεινώνεται κατά πολύ, οι υπάλληλοι των παντοπωλείων και των καταστημάτων ψιλικών θα αντιμετωπίζουν ολοένα και μεγαλύτερο αριθμό βίαιων επιθέσεων.

Αναμένουμε να δούμε λεηλασίες παντοπωλείων από flash mob πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους, και οι τιμές των τροφίμων θα συνεχίσουν αναμφίβολα να σκαρφαλώνουν σε ανησυχητικά επίπεδα το 2023 και ενδεχομένως και μετά.

Σε ορισμένες περιοχές, τα παντοπωλεία θα μετατραπούν σε εμπόλεμες ζώνες

Είναι πλέον ολοφάνερο ότι καθώς οι τιμές των τροφίμων εκτοξεύονται στα ύψη, τα παντοπωλεία θα πληγούν από ένα κύμα βίαιων επιθέσεων που προσπαθούν απεγνωσμένα να θρέψουν τον εαυτό τους και τις οικογένειές τους. Καθώς οι επιθέσεις εντείνονται, πολλοί έμποροι τροφίμων θα αποφασίσουν απλώς να κλείσουν τα καταστήματά τους σε περιοχές υψηλού κινδύνου.

Αυτό, με τη σειρά του, θα στερήσει από τους νομοταγείς πελάτες την πρόσβαση σε τρόφιμα, επιδεινώνοντας μόνο την έλλειψη τροφίμων και τον πανικό, οδηγώντας σε ένα επεκτεινόμενο κύμα απελπισίας και ανομίας.

Ίσως η αποδέσμευση της αστυνομίας στις μπλε πόλεις να μην ήταν τελικά η καλύτερη ιδέα.

Και η ψήφιση εισαγγελέων που χρηματοδοτούνται από τον Τζορτζ Σόρος στην εξουσία – οι οποίοι συνήθως αφήνουν τους εγκληματίες ελεύθερους αντί να τους απαγγέλλουν κατηγορίες – γυρίζει άσχημα μπούμερανγκ.

Όταν οι τίμιοι άνθρωποι πεινάνε, τείνουν να κάνουν ριζοσπαστικά πράγματα που κανονικά δεν θα έκαναν.

Όταν οι ανέντιμοι άνθρωποι πεινάνε, ξεφεύγουν εντελώς από τα όρια και είναι πρόθυμοι να απειλήσουν ή να βλάψουν σχεδόν οποιονδήποτε για να αποκτήσουν τροφή.

Θα δούμε την κοινωνία να καταρρέει στις πιο ζωώδεις τάσεις της καθώς θα εξελίσσεται αυτή η κρίση έλλειψης τροφίμων, και οι γαλάζιες πόλεις όπου οι περισσότεροι κάτοικοι απορρίπτουν τις χριστιανικές αξίες και περιφρονούν την ηθική και την δεοντολογία θα πληγούν περισσότερο.

Προσωπικά, περιμένω να δω πολλές γαλάζιες πόλεις να καίγονται πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους, ενώ το 2023 μπορεί να είναι ακόμη χειρότερο. Περιμένω επίσης να δω διατροφικές ταραχές, δελτία τροφίμων και ελέγχους τιμών.

Αυτή τη στιγμή, η σημασία του να καλλιεργείτε τα δικά σας τρόφιμα δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Η φίλη μου Marjory Wildcraft διδάσκει αυτές τις δεξιότητες στο ICanGrowFood.com, καθώς είναι ειδική στην καλλιέργεια τροφίμων όταν πραγματικά μετράει.

Δυστυχώς, οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν ξέρουν πώς να καλλιεργούν τρόφιμα.

Πολύ λίγοι έχουν επίσης αποθηκεύσει πραγματικές προμήθειες τροφίμων, οπότε η «τέλεια καταιγίδα» έχει στηθεί για τις αδαείς μάζες να βυθιστούν σε απόλυτο πανικό, καθώς ο πληθωρισμός τροφίμων και η έλλειψη τροφίμων επιδεινώνονται με σοκαριστική ταχύτητα.

Μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για όλα αυτά και πολλά άλλα στο σημερινό podcast της Ενημέρωσης της Κατάστασης μέσω του Brighteon.com:

Βίντεο από Brighteon. Για να δείτε το βίντεο, πατήστε στην εικόνα.

Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

 

Πηγή: Natural News

 

Πηγή

Προβολές : 307


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα