Η Αριστερή Διαπλοκή ξεγυμνώνει τον υπερφιλόδοξο Στέφανο – Αποκαλύψεις για το φιλελεύθερο και δεξιό παρελθόν του Κασσελάκη φέρνει τον ΣΥΡΙΖΑ ένα βήμα πριν την διάσπαση

Η Αριστερή Διαπλοκή ξεγυμνώνει τον υπερφιλόδοξο Στέφανο – Αποκαλύψεις για το φιλελεύθερο και δεξιό παρελθόν του Κασσελάκη φέρνει τον ΣΥΡΙΖΑ ένα βήμα πριν την διάσπαση

23 Οκτωβρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:292
Μοίρασέ το

 

Για δεύτερο κόμμα πάει το ΠΑΣΟΚ ενώ ο Μητσοτάκης οργώνει εκ νέου το Κέντρο με το φλερτ με τους σημιτικούς!

Μετά τον Στέφανο Τζουμάκα, έχει διαμηνυθεί στον Νίκο Φίλη ότι θα είναι ο επόμενος ενώ η επίθεση Πολάκη στον Σκουρλέτη, οι επιθέσεις Αυγέρη σε Αχτσιόγλου-Τσακαλώτο δείχνουν ότι ο εμφύλιος είναι ante portas.

Η Αριστερή Διαπλοκή ξεγυμνώνει τον υπερφιλόδοξο Στέφανο – Αποκαλύψεις για το φιλελεύθερο και δεξιό παρελθόν του Κασσελάκη φέρνει τον ΣΥΡΙΖΑ ένα βήμα πριν την διάσπαση – Για δεύτερο κόμμα πάει το ΠΑΣΟΚ ενώ ο Μητσοτάκης οργώνει εκ νέου το Κέντρο με το φλερτ με τους σημιτικούς!
Στον ΣΥΡΙΖΑ, άνοιξε η πόρτα του φρενοκομείου… αδελφές και παλουκάρια, γίνανε μαλλιά κουβάρια…
Ε ρε γλέντια, που θα έλεγε και ο Καραγκιόζης…
ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΖΟ ΠΟΠΟΛΟ…
Καλλιόπη  Σουφλή

Ούτε χρυσοτόκος όρνιθα ούτε κελεπούρι είναι τελικά ο Στέφανος Κασσελάκηςγια τον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι αριστερές εφημερίδες, αυτές που με νύχια και δόντια, στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε στραβή και αυτές που έκαναν αντιπολίτευση στον Μητσοτάκη, εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑγια όσα έλεγε και έγραφε στα 24 του σε εφημερίδες και περιοδικά.

Απόψεις υπέρ των ιδιωτικών πανεπιστημίων και υπέρ των απολύσεων των δημόσιων υπαλλήλων είναι de facto εχθρικές και ασύμβατες με την ελληνική Αριστερά και την Κεντροαριστερά.

Ακόμα και η κυβέρνηση Μητσοτάκη-Βενιζέλου που τις ακολούθησε, καταποντίστηκε.

Το ΠΑΣΟΚ έγραψε ένα 4,68% την εποχή του Βενιζέλου ενώ η ΝΔ έγραψε ένα πολύ κακό αποτέλεσμα, χάνοντας από τον ΣΥΡΙΖΑ. Τον ΣΥΡΙΖΑ μιας άλλης εποχής.

Και όταν έχεις άποψη στα 24 σου που είναι υπέρ των ιδιωτικών πανεπιστημίων τότε δεν μπορεί να αλλάζει αυτή στα 34 σου.

Η ΕΦ.ΣΥΝ έκανε στοχευμένο ρεπορτάζ και χτύπησε διάνα.

Η δεν ΑΥΓΗ σε όλες αυτές τις εκδόσεις απέφυγε να αναφέρει οτιδήποτε για το γάμο του Στέφανου Κασσελάκη.

Η αριστερή διαπλοκή, λοιπόν, ξεγυμνώνει τον πολιτικό Κασσελάκη και ουσιαστικά τον κατηγορεί ότι είναι ένας υπερφιλόδοξος τυχοδιώκτης που άλλαξε απόψεις εν μία νυκτί για να γίνει αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

Ότι είναι ένας φιλελεύθερος πολιτικός, ότι ήταν φαν του Κυριάκου Μητσοτάκη που θέλησε να μπει στην ελληνική πολιτική σκηνή και το έκανε μέσω του ΣΥΡΙΖΑ.

Την ίδια στιγμή, όπως φαίνεται πρωτοκλασσάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται λίγο πριν την έξοδο από το κόμμα.

Μετά τον Στέφανο Τζουμάκα, έχει διαμηνυθεί στον Νίκο Φίλη ότι θα είναι ο επόμενος ενώ η προσωπική επίθεση Παύλου Πολάκη στον Παναγιώτη Σκουρλέτη, οι επιθέσεις Αυγέρη σε Αχτσιόγλου-Τσακαλώτο δείχνουν ότι ο εμφύλιος είναι ante portas στον ΣΥΡΙΖΑ.

H κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ και οι υπαρκτές νίκες του ΠΑΣΟΚ στο πεδίο των αυτοδιοικητικών εκλογών, έχουν αλλάξει τις προβλέψεις για τις επερχόμενες εκλογές.

Σε έναν εκλογικό κύκλο που δεν έχει κλείσει ακόμα, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υποστεί αρκετές ήττες, στρατηγικές και ιδεολογικές.

Το ΠΑΣΟΚ κερδίζει τις εντυπώσεις και ο Νίκος Ανδρουλάκης στρέφεται τώρα κατά του Κασσελάκη για να καπαρώσει την δεύτερη θέση.

Είναι σίγουρο ότι εάν έχουμε και διάσπαση της αριστερής πτέρυγας τότε ο ΣΥΡΙΖΑ θα συρθεί σε ποσοστά 8-10%.

Οι αποκαλύψεις για το πόσο «δεξιός» και «φιλελεύθερος» είναι ο νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγήσουν τον κεντροαριστερό κόσμο ή στο ΠΑΣΟΚ ή στη ΝΔ.

Οι αριστερές τάσεις θα πάνε στην Ομπρέλα ή αν δεν υπάρξει πολιτική κίνηση θα εκφραστούν μέσω του ΚΚΕ.

Την ίδια ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης μεγαλώνει ακόμα περισσότερο την παράταξή του με την ένταξη και άλλων στελεχών από την Κεντροαριστερά.

H απόφασή του να πάει σε λίγες μέρες να τιμήσει τον Κώστα Σημίτη δείχνει την δεξαμενή για την οποία στοχεύει.

Μία δεξαμενή που θα του δίνει την πρωτιά στο Κέντρο.

 

 

Πηγή

Προβολές : 292


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα