Η αρχή του τέλους του Μητσοτακισμού...

Η αρχή του τέλους του Μητσοτακισμού...

24 Οκτωβρίου, 2023 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:494
Μοίρασέ το

 

…τόσο ως έννοια οικογενειοκρατίας όσο και ως μορφή ενός θηριώδους καθεστώτος που έχει προκαλέσει ανείπωτη καταστροφή στην Ελλάδα.

Ότι ακούμπησε ο Κυριάκος, έγινε στάχτη

Ο Μητσοτακισμός, δεν έχει τελειώσει ακόμα…
ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΝΕΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ…
Γι αυτό, μην χαίρεστε ακόμα… μπορείτε όμως ελεύθερα να αναθεματίζετε αυτούς που τον ψήφισαν…
Καλλιόπη Σουφλή

Τα προ ολίγων ημερών αποτελέσματα δείχνουν την αρχή του τέλους της αυτοκρατορίας Μητσοτάκη, αλλά και του μητσοτακισμού τόσο ως έννοια οικογενειοκρατίας όσο και ως μορφή ενός θηριώδους καθεστώτος που έχει προκαλέσει ανείπωτη καταστροφή στην Ελλάδα.

Η ήττα, είναι εμβληματική.

Κάθε υποψήφιος που στηρίχθηκε δημόσια από τον Μητσοτάκη, συνετρίβη, πέραν κάθε πρόβλεψης. Ακόμα και ισχυρές προσωπικότητες όπως ο Γαλάνης του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού, δέχτηκε το χρίσμα του Κυριάκου στο δεύτερο γύρο, και κατέρρευσε.

Το ίδιο έπαθε ο Κώστας Αγοραστός, ο Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Κώστας Μπακογιάννης φυσικά, και πλήθος άλλων υποψηφίων.

Όπου υπήρξε εξύβριση η εκβιασμός, τα «θύματα», μεγαλούργησαν. Χαρακτηριστικά παραδείγματα ο Αμανατίδης και ο Ρούσσος.

Η Κυριακή των εκλογώντης τοπικής αυτοδιοίκησης, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το τέλος μίας φαρσοκωμωδίας.

Δυστυχώς όμως πρόκειται για μία τραγωδία που έχει πλήξει ολόκληρο το έθνος και είναι άγνωστο εάν οι πληγές που αφήνει πίσω του ο μητσοτακισμός θα μπορέσουν κάποτε να επουλωθούν.

 

Πηγή

Προβολές : 494


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα