Η αστυνομία του Μητσοτάκη και του Θεοδωρικάκου: Ξεσπίτωσαν ανάπηρο γέροντα για να του πάρει το σπίτι Σκοπιανός!

Η αστυνομία του Μητσοτάκη και του Θεοδωρικάκου: Ξεσπίτωσαν ανάπηρο γέροντα για να του πάρει το σπίτι Σκοπιανός!

5 Μαΐου, 2023 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:501
Μοίρασέ το

 

Παρουσία δικαστικού επιμελητή και ισχυρής αστυνομικής δύναμης, πήγαν αξημέρωτα στο σπίτι και πέταξαν έξω την οικογένεια: τον 81χρονο και τη σύζυγό του, οι οποίοι μένουν μαζί με την επίσης άνεργη κόρη τους και συντηρούνται με μια αναπηρική σύνταξη…

«Καταπληκτική ποιότητα ζωής» όνομα και πράγμα.

Το ταγκό, χορεύεται από δυο… από έναν άντρα και μια γυναίκα…

Χορεύεται όμως και από δυο “αδελφές”…

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, τον ρόλο της μιας “αδελφής” κρατάει ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, και τον ρόλο της “άλλης αδελφής” οι πραίτωρές του… δηλαδή ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ…

Πώς το λέει ο λαός στις διαδηλώσεις;;; “ΜΠΑΤΣΟΙ – ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ – ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ”…

Ν’ αγιάσει το στόμα τους…

“Αδελφές” και μάλιστα “ξεφωνημένες” είναι αυτές που άλλα λένε και άλλα κάνουν…

Και ιδού η απόδειξη…

Να θυμούνται όμως αυτές “οι αδελφούλες”, πως θα έρθει η ώρα που θα παίρνουν και τα δικά τους τα σπίτια… και τότε ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ…

Να θυμούνται όμως αυτές “οι αδλφούλες”, πως … καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια… και η Θεϊκή αλλά και  η Συμπαντική Νέμεση, θα τους γκα… γκα… γκα… μήσουν τα πρέκια…

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Όσοι εσείς που συμμετέχετε στο ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΞΕΣΠΙΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΣΠΙΤΩΜΕΝΟΥΣ;;;

Κι είναι να μην γίνει η αρχή…

Υ.Γ.2. Το φωτογραφικό υλικό, είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, πλην της τελευταίας φωτογραφίας.

 

Απάνθρωπες εικόνες και βίαιη έξωση ανάπηρου ηλικιωμένου και της οικογένειας του από το σπίτι τους για μερικές χιλιάδες ευρώ, είχαμε το πρωί στην περιοχή Φλογητά Χαλκιδικής.

Η αστυνομία, αντί να μάχεται την ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα, παίρνει εντολές να στρέφεται κατά των πολιτών που μοχθούν να επιβιώσουν στη δυστοπία που έχει δημιουργήσει η Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ο 81χρονος ανάπηρος συνταξιούχος, ήταν εγγυητής σε ένα δάνειο που είχε πάρει ο γιος του. Όμως, έμεινε άνεργος και δεν μπορούσε να πληρώσει τις δόσεις του δανείου. Έτσι το σπίτι του ηλικιωμένου βγήκε σε πλειστηριασμό τον Δεκέμβριο για 150.000 ευρώ, παρότι η πραγματική του αξία είναι μεγαλύτερη.

Παρουσία δικαστικού επιμελητή και ισχυρής αστυνομικής δύναμης, πήγαν αξημέρωτα στο σπίτι και πέταξαν έξω την οικογένεια: τον 81χρονο και τη σύζυγό του, οι οποίοι μένουν μαζί με την επίσης άνεργη κόρη τους και συντηρούνται με μια αναπηρική σύνταξη…

Θα έδιωχναν και τον εγγονό οι αστυνομικοί, αλλά δεν τον βρήκαν εκεί, καθώς νοσηλεύεται με προβλήματα υγείας στο νοσοκομείο…

 

Δύο φορές μέχρι τώρα σύσσωμος ο κόσμος της περιοχής είχε καταφέρει να μην γίνει η έξωση, αλλά η τρίτη φορά ήταν δυστυχώς και η φαρμακερή.

Αστυνομία και δικαστικός επιμελητής όχι μόνο άλλαξαν τις κλειδαριές (δύο φορές γιατί… έχασαν το πρώτο κλειδί), αλλά όπως καταγγέλλει η οικογένεια, δεν τους επέτρεψαν να μπουν πάρουν ούτε κάποια από τα πράγματα τους!

«Ήρθαν πρωί-πρωί, άρπαξαν τον πατέρα μου, τον έβγαλαν έξω και άλλαξαν αμέσως τις κλειδαριές. Το αναπηρικό του καροτσάκι ήταν αφόρτιστο και δεν τον άφησαν να πάρει ούτε καν τον φορτιστή! Ούτε τα ρούχα μας, τίποτε… Ήταν τόση η αγωνία τους να μας βγάλουν έξω, που έχασαν το κλειδί από την καινούργια κλειδαριά και μετά απ’ αυτά την άλλαξαν δεύτερη φορά», είπε στην «Εφ.Συν.» η κόρη του Αναστασία.

Το ιστορικό και ο Σκοπιανός

Ο γιος είχε πάρει ένα δάνειο ανακαίνισης 85.000 ευρώ για το σπίτι των περίπου 300τ.μ. (μοιρασμένα σε ισόγειο, υπόγειο και έναν όροφο), αλλά όταν έμεινε άνεργος δεν κατάφερε να το αποπληρώσει.

Ο εγγυητής πατέρας του με όση βοήθεια μπορούσε να έχει από τον γιο του, μπόρεσε να αποπληρώσει περίπου 50.000 ευρώ από την αρχική οφειλή, αλλά τα πανωτόκια είχαν ανεβάσει πια το συνολικό ποσό του χρέους στις 150.000 ευρώ, το οποίο η τράπεζα πούλησε στην εισπρακτική Cepal.

Σύμφωνα με την «Εφ.Συν.» ενώ η οικογένεια διαπραγματευόταν με την εισπρακτική, το σπίτι βγήκε σε πλειστηριασμό στις 14 Δεκεμβρίου.

Εκεί και το απέκτησε ένας πολίτης της «Βόρειας Μακεδονίας» έναντι του ποσού των 150.001 ευρώ! Αργότερα, η οικογένεια έμαθε ότι ο νέος ιδιοκτήτης είναι επιχειρηματίας που αγοράζει και πουλάει τουριστικά ακίνητα.

 

 

Πηγή

Προβολές : 501


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα