Η Αυστραλιανή αστυνομία αρχίζει να επιτίθεται σε μη συμμορφούμενους πολίτες με όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας!!! Όπλα-λεΪζερ!!! Τους καίνε από μέσα προς τα έξω!!!

Η Αυστραλιανή αστυνομία αρχίζει να επιτίθεται σε μη συμμορφούμενους πολίτες με όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας!!! Όπλα-λεΪζερ!!! Τους καίνε από μέσα προς τα έξω!!!

21 Φεβρουαρίου, 2022 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:847
Μοίρασέ το

 

 

ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Η ΝΕΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ!!!

 

 

 

Ποιοί έδωσαν την διαταγή στην αυστραλιανή αστυνομία να επιτεθεί κατά του λαού;

Αυτοί που κυβερνούν την Αυστραλία, ή μήπως αυτοί που βρίσκονται πίσω από τα παρασκήνια και έχουν μαριονέτες τους την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση της  Αυστραλίας;;;

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ… ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΡΓΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ… ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟ-ΧΑΖΑΡΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ.

Μέχρι πριν λίγα χρόνια, αυτοί οι σατανιστές κινούσαν τα νήματα από τα σκοτεινά τους κέντρα.

Τώρα πλέον αποκτούν ΟΝΟΜΑ… και ΦΙΔΟΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Αυτό που συμβαίνει στην Αυστραλία, στον Καναδά και όπου υπάρχουν ισχυροί πυρήνες αντίστασης, θα συμβεί και στην Πατρίδα μας.

 

ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΚΤΥΠΗΣΤΕ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

Η αυστραλιανή αστυνομία χρησιμοποιεί τώρα όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας εναντίον ειρηνικών διαδηλωτών, παρά το γεγονός ότι η χρήση τους παραβιάζει τη Σύμβαση της Γενεύης και ως εκ τούτου θα μπορούσε να συνιστά έγκλημα πολέμου.

Ένας εκπρόσωπος της ACT Policing επιβεβαίωσε αυτή την εβδομάδα ότι τα LRAD ( αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων κατά των εντολών-COVID.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Καμπέρα, ο Επίτροπος της Αυστραλιανής Ομοσπονδιακής Αστυνομίας, Reece Kershaw, παραπονέθηκε ότι οι ειρηνικές διαδηλώσεις ενάντια στους περιορισμούς του COVID και τα αναγκαστικά τρυπήματα ήταν μια «πρόκληση» για την επιβολή του νόμου.

Βίντεο από τη διαμαρτυρία δείχνουν τεράστια πλήθη να ξεσηκώνονται ενάντια στη «Νέα Παγκόσμια Τάξη» – γι’ αυτό οι ελίτ αντεπιτέθηκαν.

twitter

Το Freewestmedia.com αναφέρει: Η αστυνομία ανέπτυξε ακουστικές συσκευέςfreewestmedia.com/…/australian-police-burn-anti-mandate-protesters-with-directed-energy-beams μεγάλης εμβέλειας (LRAD), οι οποίες μεταδίδουν ενέργεια σε υψηλές εντάσεις και συχνότητες.

Ακόμα κι αν αναφέρονται ως «μη θανατηφόρα όπλα», οι διαδηλωτές της Καμπέρα (συμπεριλαμβανομένων των γυναικών και των παιδιών) κάηκαν άσχημα από κατευθυνόμενες ακτίνες μικροκυματικής ενέργειας, παραπονούμενοι για φουσκάλες στα πρόσωπα, τα χέρια και τον κορμό τους.

Η συμπυκνωμένη ακτινοβολία μικροκυμάτων μπορεί να προκαλέσει επώδυνα εγκαύματα στο δέρμα από μεγάλες αποστάσεις.

Οι διαδηλωτές ανέφεραν επίσης ότι ένιωθαν ναυτία και υπέφεραν από ίλιγγο και ζάλη – αποτελέσματα που σχετίζονται με ακουστικά όπλα ελέγχου πλήθους.

Δείτε τώρα το εξής τουίτ και ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ της κοπέλας….

twitter

Στις ΗΠΑ είναι γνωστή ως «τεχνολογία ενεργής άρνησης», που αναπτύχθηκε ρητά ως όπλο ελέγχου πλήθους.

Αυτά τα μήκη κύματος που παρουσιάστηκαν το 2001 θερμαίνουν την εξωτερική επιφάνεια, διεισδύοντας μόνο στην επιφάνεια του δέρματος.

Αλλά αυτό είναι αρκετά βαθύ για να προκαλέσει μεγάλο πόνο και να προκαλέσει την ίδια αντανακλαστική αντίδραση όπως κάποιος που ζεματίζεται από ζεστό τσάι.

Έχει αποτελεσματική εμβέλεια πολλών εκατοντάδων μέτρων και μπορεί να στοχευτεί σε κάποιον πολύ εύκολα.

Ο κατασκευαστής, η Raytheon, κατασκεύασε στην πραγματικότητα ένα μικροσκοπικό σύστημα Active Denial το οποίο φαίνεται να είναι το ίδιο που έχουν αναπτύξει οι Αυστραλοί.

Η αυστραλιανή αστυνομία αγόρασε συσκευές LRAD ήδη από το 2016.

Σύμφωνα με τη Σύμβαση της Γενεύης: «Τα μέρη μιας σύγκρουσης πρέπει ανά πάσα στιγμή να κάνουν διάκριση μεταξύ του άμαχου πληθυσμού και των μαχητών, προκειμένου να γλιτώσουν τον άμαχο πληθυσμό και τις περιουσίες.

Ούτε ο άμαχος πληθυσμός καθαυτός ούτε άμαχοι θα αποτελέσουν αντικείμενο επίθεσης. Οι επιθέσεις θα στρέφονται αποκλειστικά κατά στρατιωτικών στόχων».

Ο βουλευτής Craig Kelly υποσχέθηκε να δημιουργήσει μια «Βασιλική Επιτροπή για την Αστυνομική Ανάρμοστη Συμπεριφορά και την Εγκληματικότητα» για «να καθιερώσει επειγόντως την κατάχρηση «ηχητικών όπλων» που απέκτησαν οι δυνάμεις της Αυστραλιανής Αστυνομίας».

twitter

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο!!!….

_________

ΠΗΓΗ >> https://newspunch.com/australian-police-begin-attacking-non-compliant-citizens-with-directed-energy-weapons/

 

Πηγή

Προβολές : 847


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα