Η ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΤΟΥ ΚΥΡΤΣΟΥ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΛΩΡΟ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

Η ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΤΟΥ ΚΥΡΤΣΟΥ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΛΩΡΟ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

28 Οκτωβρίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:554
Μοίρασέ το

 

 

«Βόμβα» Γ.Κύρτσου για τα TOMA BMP-1 που στείλαμε στην Ουκρανία: «Πρόκειται περί κομπίνας» – Ποιοι τα τσέπωσαν

«62 εκατ, ευρώ η μίζα της Rheinmetall από τα ελληνικά προγράμματα από το 1974» κατήγγειλε ο τέως υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Ν.Τόσκας – Είχε αποκλειστεί από τις εθνικές προμήθειες και η κυβέρνηση Μητσοτάκη την επανέφερε!

 

 

 

 

 

Έχουμε μείζον πρόβλημα πλέον ως χώρα και ως Έθνος…

Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΛΩΡΟ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ.

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ…;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΠΗΡΑΝ;;;

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΚΕΨΗ…

«Βόμβα» Γ.Κύρτσου για τα TOMA BMP-1 που στείλαμε στην Ουκρανία: «Πρόκειται περί κομπίνας» – Ποιοι τα τσέπωσαν (upd)

O ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος προχώρησε σε μια σοβαρή καταγγελία κατά της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη με αφορμή τα τεθωρακισμένα Mardew-1A3 ηλικίας 40 ετών που πήραμε από τη Γερμανία, ως αντικατάσταση αυτών που στείλαμε στην Ουκρανία.

Συγκεκριμένα όπως έγραψε στο Twitter ο Γ.Κύρτσος, η κίνηση να στείλουμε τα τεθωρακισμένα μέσω Γερμανίας, στέλνει χρήματα στο Βερολίνο από το ειδικό ευρωπαϊκό ταμείο για την Ουκρανία, ενώ αναφέρεται και σε προηγούμενα σκάνδαλα.

«Ο κομπιναδορισμός υπονομεύει εθνική ενότητα. Στείλαμε τεθωρακισμένα στην Ουκρανία αλλά μέσω Γερμανίας. Έτσι πήραν αυτοί το χρήμα από ειδικό ευρώ-ταμείο, κι εμείς κατώτερης ποιότητας γερμανικά τεθωρακισμένα. Γιατί το έστησε έτσι ο Μητσοτάκης; Συνέχεια σε Siemens, Ακη, υποβρύχια, Λέοπαρντ;» αναφέρει σε μία από τις τρεις σχετικές αναρτήσεις του.

 

 

Κι επειδή επίκειται η αγορά TOMΑ Lynx KF-41 από την γερμανική Rheinmetall και ο εκρυγχρονισμός των LEO2A4 σε συνεργασία KMW και Rheinmetall ας θυμηθούμε τι είχε αποκαλύψει το 2ο15 ο τότε υφυπουργού Άμυνας Ν.Τόσκας: «Η Rheinmetall και άλλη μία (σ.σ. εννοεί την ΚΜW)  είχαν δώσει γύρω στα 62 εκατομμύρια σαν μίζες σε Γερμανούς και Έλληνες.. Και ρωτάω, αυτά τα λεφτά πού βρέθηκαν, πουθενά;  Αυτά τα λεφτά είναι λεφτά των Ελλήνων φορολογούμενων, άρα έχουμε κάθε απαίτηση να τα πάρουμε πίσω».

Μάλιστα σημείωνε ότι η εταιρεία είχε αποκλειστεί λόγω μιζών από τις προμήθειες του ΥΠΕΘΑ (έχουν συλληφθεί και καταδικαστεί για τις μίζες της Rheinmetall πολλοί πρώην αξιωματικοί και στελέχη της εταιρείας)!

Τώρα πόσα δίνουν για να επανέλθουν και να εισπράξουν δισεκατομμύρια;

 

Πηγή

Προβολές : 554


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα