Η δήλωση Πούτιν στην περιβόητη συνέντευξη, για το βαθύ κράτος που ελέγχει τις ΗΠΑ και ασκεί διοίκηση, γεννά πολλά ερωτηματικά...

Η δήλωση Πούτιν στην περιβόητη συνέντευξη, για το βαθύ κράτος που ελέγχει τις ΗΠΑ και ασκεί διοίκηση, γεννά πολλά ερωτηματικά...

10 Φεβρουαρίου, 2024 16 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:905
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω, αναρωτιέμαι και  ερωτώ τους αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ…

B.Πούτιν σε Τ.Κάρλσον: «Οι ΗΠΑ δεν κυβερνώνται από τους εκλεγμένους προέδρους – Η αμερικανική δημοκρατία είναι μια ψευδαίσθηση»

«Το αμερικανικό πολιτικό σύστημα είναι ένας στραγγισμένος βάλτος»

Βόμβα πυρηνική, όταν λέγεται μια τέτοια δήλωση, από το στόμα ενός από τους μεγαλύτερους ηγέτες στον κόσμο..
Ένα από τα βασικά ερωτήματα είναι: ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ, ΟΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ…
Το 2016, στήριξε με κάθε τρόπο την εκλογή του Τράμπ…
Τότε, δεν το γνώριζε;;;
ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΗΤΑΝ…
Τελικά, ποιός από τους Πούτιν, έδωσε συνέντευξη στον Τάκερ Κάρσλον;;;
Μπορεί να απαντήσει κανείς;;;
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Θα επαναλάβω αυτό που γράφω χρόνια: ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ  ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ…
ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΛΑ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ…
ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ, ΘΑ ΠΑΨΕΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΕ … ΓΗΙΝΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥΤΙΝ – ΤΡΑΜΠ – ΜΕΛΟΝΙ και δεν συμμαζεύεται…
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ…

Ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν κατά την διάρκεια της συνέντευξής του στον Αμερικανό δημοσιογράφο Τ.Κάρλσον είπε ότι «οι ΗΠΑ δεν κυβερνώνται από τους εκλεγμένους αξιωματούχους τους» κάνοντας σαφή υπαινιγμό πως η διοίκηση της υπερδύναμης δεν πραγματοποιείται από τον εκάστοτε Αμερικανό πρόεδρο αλλά από ένα «αόρατο σύστημα» (το περιβόητο «βαθύ αμερικανικό κράτος»).

Ο Β.Πούτιν μιλώντας για τους προηγούμενους προέδρους των ΗΠΑ – κατά τη διακυβέρνησή του είδε τέσσερις θητείες προέδρων – που δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε συναίνεση με τη Ρωσία σε θέματα ασφάλειας, είπε ότι «το πολιτικό σύστημα των ΗΠΑ είναι, για να δανειστώ μια φράση, ένας στραγγισμένος βάλτος και η αμερικανική δημοκρατία μια ψευδαίσθηση».

Λίγο νωρίτερα ο Τάκερ Κάρλσον είχε απευθύνει ερώτηση στον Β.Πούτιν για το αν μία αλλαγή προέδρου στις εκλογές του Νοεμβρίου θα άλλαζε τα πράγματα.

«Μόλις με ρώτησες αν έρθει άλλος ηγέτης και αλλάξει κάτι; Δεν πρόκειται για τον ηγέτη», είπε ο Β.Πούτιν, τονίζοντας την καλή προσωπική σχέση που είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ.

«Δεν έχει να κάνει με την προσωπικότητα ενός συγκεκριμένου ατόμου. Είχα πολύ καλή σχέση με τον Μπους ας πούμε.

Ξέρω ότι στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον παρουσίαζαν ως ένα είδος χωριάτη που δεν καταλαβαίνει πολλά. Σας διαβεβαιώνω ότι αυτό δεν ισχύει ».

«Δεν πρόκειται για την προσωπικότητα του ηγέτη. Πρόκειται για τη νοοτροπία των ελίτ.

Αν η ιδέα της κυριαρχίας με οποιοδήποτε κόστος, βασισμένη και σε δυναμικές ενέργειες, κυριαρχήσει στην αμερικανική κοινωνία, τίποτα δεν θα αλλάξει. Μόνο χειρότερα θα γίνει».

Τότε ο Τάκερ Κάρλοσον σχολίασε: «Δύο φορές περιγράψατε Αμερικανούς προέδρους που πήραν αποφάσεις και εν συνεχεία αυτές να ακυρώνονται από τους επικεφαλής τω υπηρεσιών τους.

Μοιάζει σα να περιγράφετε, ένα σύστημα το οποίο δεν ελέγχεται από τους ανθρώπους που έχουν εκλεγεί.»

Ο Ρώσος πρόεδρος απάντησε «έχετε δίκιο».

 

 

 

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 905


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα