Η δήλωση του Λαβρόφ είναι μια απειλή για το Ισραήλ και τη Δύση, καλύτερα από οποιαδήποτε δοκιμή πύραυλου Sarmat.

5 Μαΐου, 2022 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Ο Λαβρόφ έχει στα χέρια του παλιά αρχεία ανάκρισης των συγγενών του Hiedler που έδωσαν πληροφορίες στον Marvin Antelman για την τελετουργική τεκνοποίηση του Χίτλερ στις 9 του Αβ από ανώτερο Σαββιατιανό Φραγκισκανό (οπαδοί του Sabbatai Zevi )..τα οποία αρχεία αν τα έδινε στην δημοσιότητα θα ταρακουνούσε τα ίδια τα θεμέλια του Ισραήλ.

 

 

 

Μας ξεπερνούν αυτά που βλέπουμε να συμβαίνουν…

Σαφώς δεν ήταν τυχαία η δήλωση του Λαβρόφ για τον Χίτλερ…

Κρατήστε τις λέξεις “τελετουργική τεκνοποίηση” του Χίτλερ…

Τελετουργικά τεκνοποιούν οι χάζαροι…

Τελετουργικά τεκνοποιήθηκε και ο δικός μας Κούλης…

Αγνοούμε πάρα πολλά… ίσως όμως ήρθε η ώρα να μαθευτούν μυστικά εκατονταετιών…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ήθελα να σχολιάσω αυτήν την δήλωση του Λαβρόφ, αλλά μόλις σήμερα τα κατάφερα.

Λοιπόν ο Λαβρόφ είναι υπουργός Εξωτερικών και σαν υπουργός Εξωτερικών ασχολείται με την πολιτική. Και ότι λέει δεν το λέει αβασάνιστα η δίχως σκέψη.

Ο Λαβρόφ έχει στα χέρια του παλιά αρχεία ανάκρισης των συγγενών του Hiedler που έδωσαν πληροφορίες στον Marvin Antelman για την τελετουργική τεκνοποίηση του Χίτλερ στις 9 του Αβ από ανώτερο Σαββιατιανό Φραγκισκανό (οπαδοί του Sabbatai Zevi )..τα οποία αρχεία αν τα έδινε στην δημοσιότητα θα ταρακουνούσε τα ίδια τα θεμέλια του Ισραήλ.

Επίσης, ο Λαβρόφ κάνει αυτή τη δήλωση την ίδια ακριβώς εβδομάδα που οι μαχητές του IDF έφτασαν στην Ουκρανία και αποκάλυψαν ότι η Μοσάντ παρείχε πληροφορίες στο Κίεβο.

Είναι λοιπόν μια δήλωση για να κάνει το Ισραήλ να σκεφτεί, γι’ αυτό μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτή τη δήλωση «όπως θυμάται» σε αυτό το καθοριστικό για τον πόλεμο ζήτημα για το μεσσιανικό κίνημα.

Επομένως, είναι μια απειλή για το Ισραήλ και τη Δύση, καλύτερα από οποιαδήποτε δοκιμή πύραυλου Sarmat.

Όλοι από το Doellersheim που είχαν οποιαδήποτε σχέση με τους Hiedlers απελάθηκαν στη Ρωσία το 1945. Κανένας τους δεν επέστρεψε.

Μπορεί λοιπόν κανείς να υποθέσει ότι τα αρχεία της Μόσχας είναι υπαρκτά αρχεία και επομένως  ο Λαβρόφ είναι πολύ πιθανόν να γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα.

Μπορεί κανείς να διαβάσει ελεύθερα και τα δύο βιβλία του Antelman ΕΔΩ και ΕΔΩ

Αυτό που δεν κάνει ο Antelman είναι να ονομάσει τον αρχηγό των Φραγκιστα που έκανε την πράξη: «Tish’a B’Av, ξεκίνησε στις 16 Ιουλίου 1888 και τελείωσε στις 17 Ιουλίου 1888».

Οι 9 μήνες έρχονται πολύ κοντά στις 20 Απριλίου 1889. Ποιος ήταν(;) πρέπει να ήταν ο Josip Frank, ο ιδρυτής των κροατικών Ustasha (πιθανώς εγγονός του Jakob Frank, επειδή ο Jakob Frank είχε έναν γιο Emmanuel, ο Josip Frank έχει έναν πατέρα Emanuel).

Επιπλέον, οι πιο ζηλωτές Ουστάσε ονομάζονταν «Φρανκιστές». 

Η  Ουστάσε είχε και το Heil ως χαιρετισμό. Έτσι συνέβη και με τον Γκέοργκ Ρίτερ φον Σένερερ, ο οποίος ήταν ένας έναν υψηλός Φραγκιστής. Ο Josip Frank βρισκόταν συχνά στη Βιέννη γύρω στο 1888 και έγραψε τη διδακτορική του διατριβή από το γραφείο του δημάρχου της Βιέννης Karl Lueger .

Ο Josip Frank ήταν το 1888, 44 ετών –  ικανός να γίνει πατέρας. Ο Lueger και ο Schönerer εμφανίζονται θετικά στο Mein Kampf. 

Σε ποιο βαθμό ο δικηγόρος του Χίτλερ Χανς Φρανκ σχετίζεται με τον βαρόνο φον Όφενμπαχ είναι δύσκολο να πει κανείς.

Οι Φραγκιστές υποστηρίχθηκαν από τους Ρότσιλντ και σύμμαχοί τους ήταν οιThurn και Taxis. Μεταξύ των Κροατών Φραγκιστών είναι και μερικοί ταχυδρόμοι (το ταχυδρομείο ήταν το Thurn και Taxis).

Το Döllersheim βρίσκεται πολύ κοντά στο κάστρο Rosenau του Schönerer, και τα δύο ανήκουν στο Zwetl.

Ήταν τόσο μακριά από το Zwetl στο Brünn, όπου ζούσαν όλοι οι συγγενείς του Frank, όσο και στη Βιέννη.

Αυτή είναι λοιπόν μια περιοχή της Φραγκονίας όπου τα γονίδια του Adi από τους Hiedlers και Hüttlers βρίσκονταν στο σπίτι.  

Άρα όλα ταιριάζουν μια χαρά. Και αυτοί  είναι οι “Sonnensucher” και “Gog und Magog” .

Κάποτε υπήρχε μια ωραία φωτογραφία του Vivo Frank (γιος του Josip Franks και γεννήθηκε 10 χρόνια πριν από τον Χίτλερ) που εκεί έβλεπες  μια μεγάλη οικογενειακή ομοιότητα.

Μετά την δημοσίευση της όμως στο Διαδίκτυο άλλαξαν την εικόνα μέσα σε λίγες ώρες με τέτοιο τρόπο που δεν υπήρχε σχεδόν καμία ομοιότητα. 

Επίσης άλλα στοιχεία  για τους Φραγκιστές και τον Άντελμαν είναι η σχέση τωνWindsorsμε τον Βαρόνο, εξ ου και η φιλία των Windsors  με τον Αδόλφο, φυσικά.

Έτσι, η ιστορία του Antelman με τον φασίστα Josip Frank (του Φράγκου Ustascha) κυλά ομαλά από κάθε άποψη – και εξηγεί τα πάντα..

 

Πηγή

Προβολές : 804


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα