Η Διάδοση του Πορνογραφικού Φόβου για την “Κλιματική αλλαγή”, τις “Πανδημίες”, τους Πολέμους με Αντιπροσώπους και τη Σχεδιασμένη Οικονομική Καταστροφή : τα Πυρομαχικά που Χρειάζονται για την Οικοδόμηση μιας “Νέας Παγκόσμιας Τάξης”;

Η Διάδοση του Πορνογραφικού Φόβου για την “Κλιματική αλλαγή”, τις “Πανδημίες”, τους Πολέμους με Αντιπροσώπους και τη Σχεδιασμένη Οικονομική Καταστροφή : τα Πυρομαχικά που Χρειάζονται για την Οικοδόμηση μιας “Νέας Παγκόσμιας Τάξης”;

14 Μαΐου, 2022 44 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:558
Μοίρασέ το

Όλα αυτά και πολλά άλλα συμβαίνουν λόγω της εθελοντικής συνθηκολόγησης του ανίκανου όχλου που αναφέρεται ως πολίτες. Η μεγάλη μειοψηφία που καταλαβαίνει τι πραγματικά συμβαίνει- εκείνοι που πραγματικά δεν υπακούουν και δεν συναινούν και συνεχίζουν να αγωνίζονται ενάντια στην τυραννία, είναι τα τίμια θύματα αυτής της απάτης.

Οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους είναι συνένοχοι και αποτελούν κίνδυνο για όσους σκέφτονται κριτικά.

Οι λίγοι θαρραλέοι που αντιστέκονται στο κράτος σε κάθε επίπεδο είναι η μόνη ελπίδα ενάντια σε αυτή την επίθεση ολοκληρωτικής κυριαρχίας, και επομένως είναι οι πραγματικοί εχθροί του δικτατορικού κρατικού μηχανισμού.

Διάλεξε τη φωτογραφία που σε εκφράζει και αποφάσισε…

Θέλεις να είσαι ΣΚΛΑΒΟΣ, Ή ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ;

Θέλεις να είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ, Ή ΖΩΟΝ;

Και στις δυο περιπτώσεις, μπορεί να νικηθείς… ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ…ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ!!!

Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση: Απολλόδωρος

12 Μαΐου 2022 από τον Gary D. Barnett – Διαβάστε το εδώ

________________________

“Μπορεί να φτάσουμε στο σημείο όπου ο μόνος τρόπος να σωθεί ο κόσμος θα είναι η κατάρρευση του βιομηχανοποιημένου πολιτισμού. Δεν είναι δική μας ευθύνη να το προκαλέσουμε αυτό;”

Εναρκτήριες παρατηρήσεις του Maurice Strong στην πρώτη Σύνοδο Κορυφής του ΟΗΕ για το κλίμα (1992) στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας

Πώς μπορεί ένας λογικός άνθρωπος να κοιτάξει αυτή τη χώρα και τον κόσμο σήμερα και να μην κατανοήσει πλήρως ότι όλα όσα συμβαίνουν έχουν σχεδιαστεί και σκηνοθετηθεί σκόπιμα και έχουν σκοπό να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον που θα επιτρέψει την εφαρμογή της παγκόσμιας κυριαρχίας μέσω μιας “Νέας Τάξης Πραγμάτων”; Φαίνεται αδύνατο, αλλά οι περισσότεροι εξακολουθούν να αγνοούν αυτή την αλήθεια και έχουν γίνει οικειοθελώς σκλάβοι, ακόμη και αν δεν έχουν την ικανότητα να κατανοήσουν τη δική τους συνενοχή σε αυτή την αποτρόπαια μεταμόρφωση της ανθρωπότητας. Αυτό σημαίνει ότι οι περισσότεροι έχουν ελάχιστη ή και καθόλου ιδέα για το εύρος αυτής της συνωμοσίας για την κυριαρχία του κόσμου και αγνοούν τις αδιαμφισβήτητες αποδείξεις που βρίσκονται μπροστά στα μάτια τους.

Όλα έχουν παραδεχτεί, έχουν ανοιχτά προαναγγελθεί, έχουν διαδραματιστεί σε “εικονικές” προσομοιώσεις και έχουν τηλεγραφηθεί πολύ πριν από οποιαδήποτε πραγματικά γεγονότα με ψεύτικη σημαία ή φρικτές αλλαγές στην κοινωνική πολιτική (πρόβλημα-αντίδραση-λύση) που έγιναν από τους κρατικούς ελεγκτές. Αυτό είναι πολύ ανησυχητικό, καθώς δείχνει ότι η αδιαφορία έχει κατακλύσει την ανθρωπότητα σε τέτοιο βαθμό, ώστε να απεικονίζει τις σύγχρονες κοινωνίες ως μια συλλογική μάζα δειλών ανόητων. Αυτό στην ουσία είναι η καρδιά του θέματος- η βάση της κατάρρευσης του πολιτισμού για την οποία μιλούν τόσο επιπόλαια εκείνοι όπως ο Maurice Strong, ο Henry Kissinger, η Margaret Sanger, ο Bill Gates, ο Klaus Schwab, οι κυβερνήτες και οι πρόεδροι, οι πολιτικοί, τα ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης και τόσοι άλλοι που εμπλέκονται στις προσπάθειες παγκοσμιοποίησης, ευγονικής και αποανάπτυξης που επιδιώκουν οι κυρίαρχες “ελίτ”.

Οι περισσότεροι από όλους δηλητηριάζονται καθημερινά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, είτε ψυχολογικά είτε φυσιολογικά- το ανοσοποιητικό μας σύστημα καταστρέφεται, τα αποθέματα τροφής μας εξαλείφονται, τα σώματά μας αποδεκατίζονται από πειραματικές ενέσεις δηλητηριωδών βιολογικών όπλων, τα προς το ζην συνθλίβονται, η περιουσία μας αφαιρείται από εμάς, η οικονομία μας χρεοκοπεί και η ελευθερία μας κλέβεται. Όλα αυτά και πολλά άλλα συμβαίνουν λόγω της εθελοντικής συνθηκολόγησης του ανίκανου όχλου που αναφέρεται ως πολίτες. Η μεγάλη μειοψηφία που καταλαβαίνει τι πραγματικά συμβαίνει- εκείνοι που πραγματικά δεν υπακούουν και δεν συναινούν και συνεχίζουν να αγωνίζονται ενάντια στην τυραννία, είναι τα τίμια θύματα αυτής της απάτης. Οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους είναι συνένοχοι και αποτελούν κίνδυνο για όσους σκέφτονται κριτικά. Οι λίγοι θαρραλέοι που αντιστέκονται στο κράτος σε κάθε επίπεδο είναι η μόνη ελπίδα ενάντια σε αυτή την επίθεση ολοκληρωτικής κυριαρχίας, και επομένως είναι οι πραγματικοί εχθροί του δικτατορικού κρατικού μηχανισμού.

Αυτό το σχέδιο της παγκόσμιας κυριαρχίας και η επιθυμία να μετασχηματιστεί και να καταστραφεί εντελώς το σημερινό δυτικό σύστημα υπέρ του απόλυτου τεχνοκρατικού ελέγχου, είναι ένα σχέδιο που επιδιώκεται εδώ και δεκαετίες, και η ολοκληρωτική εφαρμογή αυτού του σχεδίου μπήκε σε υψηλή ταχύτητα με την απάτη που ονομάζεται “πανδημία του κοροναϊού” το 2020. Από την έλευση αυτής της απάτης, η μία έκτακτη ανάγκη ή ο αντιπερισπασμός μετά την άλλη χρησιμοποιήθηκε για να ξεγελάσει τις αδαείς μάζες και να τις υποτάξει. Σε κάθε περίπτωση, ο κύριος όγκος της κοινωνίας έφαγε το δόλωμα και αποδέχτηκε συλλογικά όλα τα ψέματα με ελάχιστη αντίσταση, και με αυτόν τον τρόπο, μπήκε με βήμα-κλειδί στη σφαίρα της δουλείας οικειοθελώς, όπως ακριβώς επιθυμούσαν και ανέμεναν οι κακές άρχουσες και πολιτικές τάξεις.

Αυτό που ξεκίνησε με έναν ψεύτικο “ιό”, μετατράπηκε σε οικονομική καταστροφή, νομισματική επέκταση και καταστροφή της οικονομίας, απόλυτη επιτήρηση, δρακόντειες εντολές ελέγχου, σκηνοθετημένες και επιτρεπτές πολιτικές αναταραχές, μαζικό πληθωρισμό και κοινωνικό χάος. Στη συνέχεια ήρθαν οι λεγόμενες “παραλλαγές” μετά τις “παραλλαγές”, πράγμα αδύνατο λόγω του γεγονότος ότι κανένας “ιός του Covid” δεν ελήφθη ποτέ από έναν άρρωστο άνθρωπο και δεν απομονώθηκε ή ταυτοποιήθηκε σωστά. Δεν υπήρξε ποτέ. Κάθε αποκαλούμενο στέλεχος έφερνε νέες εντολές κλειδώματος και συμμόρφωσης και χρησιμοποιούνταν για τη διαιώνιση της απάτης. Απίστευτες φούσκες στην αγορά κατοικιών, μετοχών και ομολόγων έγιναν εμφανείς και θα βλάψουν πολύ γρήγορα τους περισσότερους απλούς ανθρώπους. Μόλις αυτή η απάτη είχε φαινομενικά εξαντλήσει τον κύκλο της, αν και χρησιμοποιείται ακόμη και σήμερα για να δημιουργήσει φόβο, στήθηκε ένας πόλεμος με ψεύτικη σημαία στην Ουκρανία, προκειμένου να συσπειρωθούν τα πλήθη για να υποστηρίξουν συλλογικά αυτό που προσποιήθηκαν ότι ήταν ένας επιθετικός πόλεμος της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας, ο οποίος στην πραγματικότητα ήταν πάντα μια επιχείρηση ελεγχόμενη από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ. Αυτό το νέο πολιτικό τέχνασμα ήταν τόσο επιτυχημένο, που σχεδόν όλος ο κόσμος έγινε κίτρινος και μπλε μέσα σε μια νύχτα- μια υπενθύμιση ότι οι απλοί άνθρωποι διαφέρουν ελάχιστα από τα πρόβατα που πέφτουν στον γκρεμό. Μαζί με αυτό ήρθαν οι προγραμματισμένες ελλείψεις τροφίμων και ενέργειας, και φυσικά ο συνεχιζόμενος υπερπληθωρισμός των ζωτικών προϊόντων που είναι απαραίτητα για τη ζωή- φέρνοντας περισσότερη οικονομική και περιουσιακή καταστροφή, διακοπή των γραμμών εφοδιασμού, πείνα, και φυσικά περισσότερο φόβο, διαίρεση και τυραννία.

Καθώς συμβαίνουν όλα αυτά, η σκόπιμη ανθρωπογενής απάτη της “κλιματικής αλλαγής” κερδίζει συνεχώς έδαφος, καθώς θα είναι πάντα ο άξονας για μελλοντικές καταχρήσεις και έλεγχο από τους κυβερνώντες και τα πιόνια τους στην πολιτική και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. Ενώ οι ελεγκτές καταστρέφουν τις οικονομίες, αποδεκατίζουν όλες τις ποιοτικές πηγές τροφίμων και την παραγωγή, εξαλείφουν τεράστιες ποσότητες ενέργειας που συντηρούν τη ζωή, βλάπτουν σε μεγάλο βαθμό το περιβάλλον και τους ζωτικούς πόρους του που είναι απαραίτητοι για τη ζωή, επιδιώκουν ευγονικές ατζέντες και προωθούν τις προσπάθειες ερημοποίησης, η πλειοψηφία των ανθρώπων συνεχίζει να συναινεί σε όλες τις εντολές και την προπαγάνδα, ενώ είναι πλήρως προσκολλημένοι και εθισμένοι στα κινητά τους τηλέφωνα και στην απαθή και θλιβερή προσποιητή ζωή τους. Όλα αυτά είναι ενδεικτικά της πτώσης της ανθρωπότητας και της ανόδου των τεχνοκρατικών ολιγαρχών.

Η σπειροειδής εξέλιξη προς τα κάτω κάθε λογικής φαίνεται να είναι το νέο “φυσιολογικό”, και οποιαδήποτε επιστροφή σε έστω και μια μικρή έξυπνη σκέψη και ελευθερία απέχει πολύ από κάθε πραγματική πιθανότητα σε αυτό το συγκεκριμένο χρονικό σημείο. Αυτό δεν είναι κυνισμός που εκφράζεται, καταλαβαίνετε, αλλά είναι μια αποδοχή της πραγματικότητας, όσο θλιβερή κι αν είναι. Η ακραία ηλιθιότητα και οι πολύ μη ρεαλιστικές αντιλήψεις έχουν καταναλώσει την κοινωνία και την έχουν αφήσει στο έλεος των αφεντικών της. Αυτό είναι αδιαμφισβήτητο, αν πρόκειται να γίνει έστω και μια φορά αποδεκτή οποιαδήποτε ειλικρίνεια και αλήθεια.

Ποιο θα είναι η επόμενη παράσταση; Πιστεύω ακράδαντα ότι είναι άσχετο, διότι ανεξάρτητα από το ποια νέα αντιληπτή “απειλή” ανακοινώνεται, ανεξάρτητα από το ποιος μπαμπούλας παρουσιάζεται στο κοινό, ανεξάρτητα από το ποιος νέος πόλεμος ή πόλεμος δι’ αντιπροσώπων δημιουργείται, ανεξάρτητα από το ποια ψεύτικη “πανδημία” επίκειται, ανεξάρτητα από το ποιο κόμμα είναι στην εξουσία και ανεξάρτητα από τα όποια γεωμηχανικά καιρικά φαινόμενα, ο διχασμός και η βλακεία σίγουρα θα επικρατήσουν, αν η ιστορία μπορεί να κρίνει οτιδήποτε. Αυτή είναι η σημερινή κατάσταση της ύπαρξης, και στο σύνολό της είναι εντελώς άχρηστη.

Όπως είπε τόσο περιεκτικά ο Étienne de La Boétie πριν από 500 χρόνια:

“Προς το παρόν, θα πρέπει να καταλάβω πώς συμβαίνει τόσοι πολλοί άνθρωποι, τόσα πολλά χωριά, τόσες πόλεις, τόσα έθνη, να υποφέρουν μερικές φορές κάτω από έναν μόνο τύραννο (ή τυράννους) που δεν έχει άλλη δύναμη από τη δύναμη που του δίνουν- που είναι σε θέση να τους βλάψει μόνο στο βαθμό που έχουν την προθυμία να τον υπομείνουν- που δεν θα μπορούσε να τους κάνει απολύτως καμία ζημιά, εκτός αν προτιμούσαν να τον ανεχθούν παρά να του αντιταχθούν. Σίγουρα μια εντυπωσιακή κατάσταση. Ωστόσο, είναι τόσο συνηθισμένη που πρέπει να λυπάται κανείς περισσότερο και να απορεί λιγότερο με το θέαμα ενός εκατομμυρίου ανθρώπων που υπηρετούν στην αθλιότητα, με το λαιμό τους κάτω από το ζυγό, χωρίς να τους περιορίζει ένα μεγαλύτερο πλήθος από αυτούς, αλλά απλώς, όπως φαίνεται, να χαίρονται και να γοητεύονται από το όνομα ενός και μόνο ανθρώπου, του οποίου τη δύναμη δεν χρειάζεται να φοβούνται, γιατί είναι προφανώς το μόνο πρόσωπο του οποίου τις ιδιότητες δεν μπορούν να θαυμάσουν λόγω της απανθρωπιάς και της κτηνωδίας του απέναντί τους”.

——————

Δικτυογραφία :

Spreading Fear of ‘Climate Change,’ ‘Pandemics,’ Proxy Wars, and Planned Economic Destruction: The Ammunition Needed to Construct a ‘New World Order’?

https://www.garydbarnett.com/spreading-fear-of-climate-change-pandemics-proxy-wars-and-planned-economic-destruction-the-ammunition-needed-to-construct-a-new-world-order/

 

Πηγή και μετάφραση, ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

Προβολές : 558


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα