Η ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ, ΚΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΠΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ... ΕΚΚΛΗΣΙΑ...

Η ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ, ΚΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΠΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ... ΕΚΚΛΗΣΙΑ...

15 Μαΐου, 2022 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,551
Μοίρασέ το

 

Η κυβέρνηση πριν τις εκλογές θα νομοθετήσει υπέρ του γάμου και της υιοθεσίας παιδιών από τους ΛΟΑΤΚΙ!

Και η Ελλαδική Εκκλησία… αναγνώρισε τον πολιτικό γάμο!

 

Δεν έχει τελειωμό η κατάπτωση και η σήψη αυτής της ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, καθώς η διαστροφή θα επιβληθεί πλέον και με τον νόμο…

Και η … “εκκλησία” δεν θα αντισταθεί… άλλωστε η διαστροφή στους κόλπους της ΑΝΙΕΡΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ, έχει δει πολλές φορές τα φώτα της δημοσιότητας…

Βαδίζουμε ως κοινωνία που δεν αντιδρά σε τίποτα, προς την άβυσσο, με ότι αυτό σημαίνει για όλο τον λαό…

Θα το καταπιούμε κι αυτό το νομοσχέδιο, χωρίς αντίδραση;

ΝΑΙ… ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΗΘΟΣ.

Στις εκλογές, μην ξεχάσετε να ξαναψηφίσετε όλα αυτά τα ανώμαλα μιάσματα του ΚΥΝΟβουλίου (ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ).

 

Καλλιόπη Σουφλή

Απόλυτα έγκυρες πηγές από το Μαξίμου αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αποφασισμένος να επιβάλλει τον γάμο των ομοφυλοφίλων και να ικανοποιήσει το πάγιο αίτημα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας (μεταξύ των οποίων διακρίνεται ο διευθυντής του οικονομικού του γραφείου της Προεδρίας της Κυβέρνησης, Αλέξης Πατέλης, αλλά και ο υφυπουργός Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλέκης).

Και όχι μόνο αυτό: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αποφασισμένος να τους δώσει το δικαίωμα να αποκτούν παιδιά μέσω υιοθεσίας.

Η επιμονή δεν αφορά μόνο τα κοινωνικά «πιστεύω» του Κυριάκου Μητσοτάκη που τάσσεται αναφανδόν υπέρ των παραπάνω. Υπολογίζεται ότι οι εν εν λόγω αποτελούν το 10% του πληθυσμού και στις προηγούμενες εκλογές είχαν ψηφίσει στην συντριπτική τους πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑ.

Τώρα θεωρούν ότι θα ξεπεράσουν τον ΣΥΡΙΖΑ σε παροχές «νομιμοποίησης» των αιτημάτων τους.

Για την Ελλαδική Εκκλησία δεν ανησυχούν στην κυβέρνηση: Ήδη έχει αποδεχθεί τον πολιτικό γάμο και δεν πρόκειται να έχει καμία αντίρρηση για τον πολιτικό γάμο των ΛΟΑΤΚΙ.

Στις εκκλησίες αρνούνται να τελέσουν γάμους ετεροφυλόφιλων ζευγαριών, αν ένας από τους δύο του ζευγαριού έχει κάνει τρεις γάμους έστω και αν ο ένας ή και οι δύο είναι πολιτικοί.

Ενώ μέχρι πρόσφατα η Ελλαδική Εκκλησία αναγνώριζε μόνο τους τρεις θρησκευτικούς γάμους, τώρα δέχεται το έγγραφο του ληξιαρχείου που λέει «3» γάμοι χωρίς να διευκρινίζει αν είναι πολιτικοί ή θρησκευτικοί.

Αλλά πλέον θα αναγνωρίζουν και τον πολιτικό γάμο των ΛΟΑΤΚΙ.

Το γεγονός ότι δεν έχει θεσμοθετηθεί μέχρι τώρα ο γάμος των ΛΟΑΤΚΙ (κάποιοι, κάποτε τους θεωρούσαν «ανώμαλους») οφείλεται στο ότι εξακολουθεί να αναζητείται η νομική λύση ρύθμισης συγγενικών δικαιωμάτων που θα απορρέουν από γάμους αυτής της μορφής.

Δηλαδή ποιος θα είναι ο μπαμπάς, ποιος η μαμά, ποιος ο κουνιάδος, η κουνιάδα, ο μπατζανάκης κλπ. και τι κληρονομικά δικαιώματα θα απορρέουν από αυτούς τους γάμους.

Επίσης απαιτείται και ακύρωση της υπ’ αριθμ. 1428/2017 απόφαση του Αρείου Πάγου με την οποία κρίθηκε ανυπόστατος ο πολιτικός γάμος μεταξύ προσώπων του ιδίου φύλου.

Το ανώτατο δικαστήριο είχε επικυρώσει σχετική απόφαση του Εφετείου Δωδεκανήσου.

Οπως αναφερόταν, στη συγκεκριμένη απόφαση, «υπό το κρατούν νομικό καθεστώς στην Ελλάδα δεν νοείται πολιτικός γάμος μεταξύ ομοφύλων, είναι δε έτερο το ζήτημα, αν υφίσταται ανάγκη σχετικής νομοθετικής ρυθμίσεως, όπως ήδη έχουν πράξει αρκετές ευρωπαϊκές χώρες».

Το Εφετείο Δωδεκανήσου είχε ακυρώσει γάμο δύο ατόμων του ιδίου φύλου που είχε τελεστεί στο δημαρχείο της Τήλου και η απόφαση αφορούσε επικύρωση της απόφασης.

Το ελληνικό υπουργείο Δικαιοσύνης έχει ζητήσει τη βοήθεια του αντίστοιχου υπουργείου της Γαλλίας, όπου όχι μόνο επιτρέπεται ο πολιτικός γάμος μεταξύ των ατόμων του ιδίου φύλου, αλλά και τους αναγνωρίζονται και πλήρως ίσα δικαιώματα σε σχέση με τα παιδιά που θα αποκτηθούν από το ζευγάρι.

Όλα αυτά θα γίνουν με πρόσχημα «τα ανθρώπινα δικαιώματα στη χώρα μας».

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,551


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα