Η “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ” ΑΚΟΥΕΙ;;; Έρευνα επιβεβαιώνει τον εφιάλτη: Πρωτοφανής αύξηση των καρκίνων – τούρμπο σε αριθμό και μορφές μετά τον εμβολιασμό Covid

Η “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ” ΑΚΟΥΕΙ;;; Έρευνα επιβεβαιώνει τον εφιάλτη: Πρωτοφανής αύξηση των καρκίνων – τούρμπο σε αριθμό και μορφές μετά τον εμβολιασμό Covid

23 Σεπτεμβρίου, 2023 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,580
Μοίρασέ το

 

Καρκίνοι που εμφανίζονται με τρόπους που δεν έχουν ξαναφανεί μετά τους εμβολιασμούς κατά του COVID παρατηρεί ο επικεφαλής Δρ. Harvey Risch από το Πανεπιστήμιο Yale

Καρκίνοι που εμφανίζονται με τρόπους που δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ πριν σε αριθμό και μορφές, ξεπηδούν μετά τους εμβολιασμούς κατά του COVID όπως παρατηρεί σε έρευνά του ο Δρ. Harvey Risch από το Πανεπιστήμιο Yale

Έρευνα επιβεβαιώνει τον εφιάλτη: Πρωτοφανής αύξηση των καρκίνων - τούρμπο σε αριθμό και μορφές μετά τον εμβολιασμό Covid
ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΑΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΩΣ ΝΟΜΙΜΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΕΤΩΝ, ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ, ΚΑΛΩΣ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ…
ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ YALE…
ΑΡΚΕΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΘΕΣΜΙΚΟ ΣΑΣ ΡΟΛΟ…
ΦΑΝΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ;;;
Καλλιόπη Σουφλή
Καρκίνοι που εμφανίζονται με τρόπους που δεν έχουν ξαναφανεί μετά τους εμβολιασμούς κατά του COVID παρατηρεί ο επικεφαλής Δρ. Harvey Risch από το Πανεπιστήμιο Yale
Καρκίνοι που εμφανίζονται με τρόπους που δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ πριν σε αριθμό και μορφές, ξεπηδούν μετά τους εμβολιασμούς κατά του COVID όπως παρατηρεί σε έρευνά του ο Δρ. Harvey Risch από το Πανεπιστήμιο Yale
Σύμφωνα με τον Δρ Risch, υπάρχουν ενδείξεις ότι οι καρκίνοι εμφανίζονται υπερβολικά αυξημένο σε αριθμό και τόσο διαφορετικές μορφές, μετά από εμβολιασμούς για τον COVID-19.
Ο Δρ. Risch είναι ομότιμος καθηγητής επιδημιολογίας στο Τμήμα Επιδημιολογίας και Δημόσιας Υγείας στο Yale School of Public Health και στο Yale School of Medicine.
Η έρευνά του έχει επικεντρωθεί εκτενώς στα αίτια του καρκίνου καθώς και στην πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση και όπως ανέφερε σε συνέντευξη του στο «American Thought Leaders» του EpochTV, είναι τέτοια η άνοδος που οι ασθενείς πρέπει να περιμένουν μήνες, όχι εβδομάδες, για να κλείσουν ραντεβού σε μια ογκολογική κλινική στη Νέα Υόρκη.Εδώ υπάρχει δυσκολία στην παρατήρηση εάν ένα εμβόλιο μπορεί να προκαλέσει καρκίνο, επειδή ο καρκίνος συνήθως χρειάζεται χρόνο για να αναπτυχθεί, είπε ο Δρ Risch.Μπορεί να διαρκέσει από δύο χρόνια έως 30 χρόνια, ανάλογα με τους διαφορετικούς τύπους καρκίνου, από τη λευχαιμία έως τον καρκίνο του παχέος εντέρου.«Αυτό που βλέπουν οι κλινικοί γιατροί», είπε ο Δρ. Risch πώς λειτουργεί ο καρκίνος του παχέος εντέρου — και άλλοι καρκίνοι μακράς λανθάνουσας κατάστασης που βλέπουν σε πολύ νέους ανθρώπους».
Είπε ότι κανονικά, δεν αναπτύσσεται έτσι ο καρκίνος.
«Πρέπει να υπάρξει κάποιο ερέθισμα για το γιατί συμβαίνει αυτό», είπε. 

Καταπολέμηση του καρκίνου… τούρμπο!

 

Ο Δρ Risch είπε ότι κατά τη γνώμη του, ο καρκίνος είναι κάτι που ένα υγιές ανθρώπινο σώμα μπορεί να καταπολεμήσει και να απενεργοποιήσει, καθώς τα μη φυσιολογικά καρκινικά κύτταρα καταβροχθίζονται όταν ανιχνεύονται σε ένα σώμα με λειτουργικό ανοσοποιητικό σύστημα.

 

Εάν, ωστόσο, το ανοσοποιητικό σύστημα υποβαθμιστεί, δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στο έργο της εξουδετέρωσης των καρκινικών κυττάρων και τα καρκινικά κύτταρα αφήνονται να πολλαπλασιαστούν και να αναπτυχθούν, οδηγώντας σε συμπτώματα καρκίνου.
«Αυτός είναι ο μηχανισμός που πιστεύω ότι είναι πιο πιθανό εδώ», είπε ο Δρ Risch.

 

«Γνωρίζουμε ότι τα εμβόλια κατά του COVID έχουν προκαλέσει διάφορους βαθμούς βλάβης στο ανοσοποιητικό σύστημα σε ένα κλάσμα των ανθρώπων που τα έχουν λάβει».

 

Αυτή η ζημιά θα μπορούσε να μεταφραστεί σε συχνότερη εμφάνιση COVID, σε άλλες μολυσματικές ασθένειες ή σε καρκίνο.

 

Ένα άλλο παράδειγμα που έδωσε ο Δρ Risch ήταν ο καρκίνος του μαστού, ο οποίος κανονικά, εάν υπάρχει επανεμφάνιση μετά από χειρουργική αφαίρεση, ή επανεμφανίζεται μετά από δύο δεκαετίες.
Ωστόσο, οι εμβολιασμένες γυναίκες φαίνεται να επανεμφανίζουν καρκίνο του μαστού σε πολύ μικρότερα χρονικά διαστήματα
.

 

«Αυτά είναι τα αρχικά σήματα που βλέπουμε και επειδή αυτοί οι καρκίνοι εμφανίζονταν σε άτομα που ήταν πολύ μικρά σε ηλικία για να προσβληθούν, σε σύγκριση με τον κανονικό τρόπο λειτουργίας, έχουν χαρακτηριστεί ως καρκίνοι τούρμπο», είπε ο Δρ Risch.

«Μερικοί από αυτούς τους καρκίνους είναι τόσο επιθετικοί που από τη στιγμή που εμφανίζονται για πρώτη φορά και όταν επιστρέφουν για θεραπεία μετά από μερικές εβδομάδες, έχουν αυξηθεί δραματικά σε σύγκριση με αυτό που θα περίμεναν οι ογκολόγοι για τον τρόπο με τον οποίο ο καρκίνος κανονικά εξελίσσεται». αυτός πρόσθεσε.

«Να είστε συντονισμένοι με το σώμα σας», συνέστησε ο Δρ Risch, για να παρατηρήσετε τυχόν νέα σήματα που μπορεί να δώσει το σώμα.

 

Ανεπιθύμητες παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό

Ο Δρ Risch μίλησε επίσης για την πτυχή του ότι οι επίσημοι ιατρικοί φορείς δεν αναγνωρίζουν κάποιον ως εμβολιασμένο εντός των δύο πρώτων εβδομάδων του εμβολιασμού.
Αυτό συμβαίνει, είπε, επειδή οι ιατρικές υπηρεσίες λένε ότι τα αποτελέσματα του εμβολίου χρειάζονται δύο εβδομάδες για να αρχίσουν να εκδηλώνονται.
Οι ανεπιθύμητες ενέργειες που εμφανίστηκαν λίγες ημέρες μετά τους εμβολιασμούς μετρήθηκαν επίσημα ως καταστάσεις υγείας που εκδηλώνονται σε μη εμβολιασμένα άτομα, είπε.

 

Ωστόσο, σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες μετά τη λήψη του εμβολίου έχουν εμφανιστεί εντός των πρώτων τεσσάρων ημερών, είπε ο Δρ Risch.

 

Είπε ότι τα τρία τέταρτα των ανεπιθύμητων ενεργειών καταγράφονται ότι συμβαίνουν σε μη εμβολιασμένους ανθρώπους.

 

 

Οι υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων που ήταν υπεύθυνοι κατά τη διάρκεια της πανδημίας «πέταξαν τις αρχές της δημόσιας υγείας έξι ημέρες μετά την πανδημία και έκαναν το αντίθετο από όλα όσα γνωρίζαμε ότι έπρεπε να γίνουνγια τους ιούς του αναπνευστικού», είπε.

 

Ένα παράδειγμα ήταν η άρνηση της αποτελεσματικής έγκαιρης θεραπείας και οι περιττοί εμβολιασμοί, που δείχνουν μια «κολοσσιαία αποτυχία της δημόσιας υγείας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου», είπε.

 

Ο Δρ. Risch είπε ότι πολλοί άνθρωποι είναι πλέον λιγότερο πιθανό να υποστούν «πλήση εγκεφάλου» σχετικά με τον COVID και ότι οι ειδήσεις για μια νέα παραλλαγή που πρόκειται να κυριαρχήσει τον κόσμο τον επόμενο μήνα είναι «προπαγάνδα για την πώληση της επόμενης παρτίδας των εμβολίων που βγαίνουν σε λίγες εβδομάδες».
«Οι άνθρωποι έχουν βαρεθεί με αυτό και θα είναι πολύ μεγαλύτερη απώθηση», είπε.

 

Κίνδυνοι για την κοινωνία

Ο Δρ Risch είπε ότι ενώ ο ατομικός κίνδυνος ανεπιθύμητης αντίδρασης στο εμβόλιο είναι σχετικά χαμηλός, όταν αυτός ο κίνδυνος εκδηλωθεί σε μεγαλύτερη κλίμακα, όταν εκατομμύρια άνθρωποι έχουν λάβει το εμβόλιο, το αποτέλεσμα είναι ότι εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι απομένουν με τραυματισμούς και σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες που είναι συχνά χειρότερες από τον ίδιο τον ιό.

Η γνώμη του Dr. Risch είναι ότι κανείς δεν πρέπει να εμβολιαστεί με εμβόλιο mRNA, καθώς οι νέες παραλλαγές είναι ήπιες και δεν είναι απειλητικές για τη ζωή.
Υπάρχουν κάποιες νοσηλείες που διήρκεσαν για μερικές ημέρες, αλλά καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι είχαν COVID στο παρελθόν, έχουν κάποια ανοσία και σε αυτές τις νέες παραλλαγές.
«Δεν υπάρχει κανένας λόγος να εμβολιάζονται οι άνθρωποι τώρα, σε κανένα βαθμό», είπε.
Είπε ότι ο COVID έχει γίνει μια ασθένεια παρόμοια με τη γρίπη στον βαθμό σοβαρότητάς της και ότι η προπαγάνδα για να τρομάξει τους ανθρώπους πιέζεται από την κυβέρνηση για λογαριασμό των φαρμακευτικών εταιρειών να πουλήσουν περισσότερα εμβόλια.
«Ζούμε σε κοινωνική επαφή μεταξύ μας και ως εκ τούτου μεταδίδουμε λοιμώξεις χαμηλού επιπέδου.
Αυτό είναι μέρος της ανθρώπινης ζωής που θεωρούμε δεδομένο και προσπαθούμε να το αντιμετωπίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε», είπε.
«Έτσι πρέπει να το διαχειριζόμαστε», κατέληξε.
Capture_49.JPG

 

Πηγή

Προβολές : 1,580


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα