Η... “δικαιοσύνη” είναι ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ!!!

Η... “δικαιοσύνη” είναι ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ!!!

29 Σεπτεμβρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:185
Μοίρασέ το

 

 

Όλεθρος για το Μαξίμου (παρά την προσπάθεια του) τα “παρασυστήματα” που έλεγχε πέριξ της δικαιοσύνης!

Όπου υπάρχει ψήφος για δικαστική ηγεσία σε εισαγγελίες, εφετεία και πρωτοδικεία χάνουν “τα αυγά και τα πασχάλια”.

Για να μην παραμυθιαζόμαστε ούτε από τους μεν ούτε από τους δε, στις μεγάλες δίκες, ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΕΝ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕ…

Κατήντησαν την “δικαιοσύνη”, μια ΠΟΡΝΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΔΙΔΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

Το 90% των δικαστών και εισαγγελέων, θέλει ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΝΕΥ ΔΙΚΗΣ.

ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.

ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Του Άρη Σπίνου

Είπαμε σήμερα να αποκρυπτογραφήσουμε τις ηγεσίες που έχουν προκύψει από εσωτερικές εκλογές για προϊσταμένους σε εισαγγελίες, εφετεία, πρωτοδικεία και διοικούσες επιτροπές.

Σοβαρά μηνύματα προς την κυβέρνηση έρχονται από τον ευαίσθητο χώρο της Δικαιοσύνης, όπου οι ανατροπές και οι αλλαγές ισορροπιών είναι ραγδαίες!

Οι Συριζαίοικοι συσχετισμοί δυνάμεων κυριαρχούν κατά κράτος με ότι κάτι τέτοιο εφεξής συνεπάγεται!

Σε απλά λόγια υπήρξε συντριπτική ήττα για τις επιρροές στη Δικαιοσύνη των παρυφών του Μαξίμου που υποτίθεται ότι έκαναν κουμάντο παρασκηνιακά, από την εποχή Σαμαρά, ενώ αντιθέτως οι Συριζο- παλαιό καραμανλικές τάσεις, Παπαγγελόπουλοι και Σία, κυριαρχούν απόλυτα, δίνοντας το στίγμα των νέων ημερών και των νέων καιρών!

Όποιος ξέρει τον χώρο και όποιος αντιλαμβάνεται τη σημασία μιας τέτοιας εξέλιξης, συνειδητοποιεί λίγο έως πολύ ότι όσοι «κυβερνητικοί επιχειρηματίες- νταραβεριτζήδες» τυχόν κληθούν να απολογηθούν για πιθανά κακουργήματα θα έχουν να αντιμετωπίσουν Συριζαίους ανακριτές και θα είναι πολλοί αυτοί.

Ενώ επίσης σε όλο το πλαίσιο της πλημμεληματικής διαδικασίας, από απλές ποινικές υποθέσεις έως σοβαρές αγωγές εκατομμυρίων η πλάστιγγα έχει γείρει πλέον προς την άλλη πλευρά, καθώς οι «νταραβεριτζήδες» του Μαξίμου, το οποίο τελεί υπό την καθοδήγηση πλέον του «σοφού Γεραπετρίτη», έχασαν «τα αυγά και τα πασχάλια»! Όλο αυτό που πούλαγαν ότι ελέγχουν!

 

Πηγή

Προβολές : 185


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα