Η Δικαιοσύνη σε χειμερία νάρκη. Μόνο με μια Δικαιοσύνη που σιωπά και απουσιάζει από τις κρισιμότερες υποθέσεις θα μπορούσε να φτάσει το κράτος στο χάλι όπου βρίσκεται σήμερα. 

Η Δικαιοσύνη σε χειμερία νάρκη. Μόνο με μια Δικαιοσύνη που σιωπά και απουσιάζει από τις κρισιμότερες υποθέσεις θα μπορούσε να φτάσει το κράτος στο χάλι όπου βρίσκεται σήμερα. 

5 Ιανουαρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:300
Μοίρασέ το

 

Ένα σύστημα που λειτουργεί και το οποίο διοικείται από επαρκείς σε γνωστικό επίπεδο και ηθικά αδιάβλητους δικαστικούς λειτουργούς δεν θα μπορούσε να επιτρέψει να μαφιοζοποιηθεί το κράτος, να μένουν ατιμώρητοι για τα εγκλήματά τους οι πολιτικοί απατεώνες και οι μιζαδόροι, και να φτάσει η πατρίδα μας να χρωστά 393,5 δισεκατομμύρια ευρώ.

Χωρίς θεσμικά αντίβαρα η δημοκρατία μετατρέπεται σε ολιγαρχία.

 

Και στην Ελλάδα του ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΣΙΩΝΙΣΤΗ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, δικαστές και εισαγγελείς στην συντριπτική πλειοψηφία τους είναι ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΣΕ ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΑΒΛΗΤΟΙ ΚΑΘ’ ΟΤΙ ΑΝΗΘΙΚΟΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ…
Και μόνο η φίμωση και οι διώξεις στην ΕΝΤΙΜΗ πρ. ΕΦΕΤΗ ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ…
ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΝΤΙΜΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΕΒΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΑΡΚΟΥΝ…
(ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΑΜΕ ΠΩΣ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΕΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ;;;
ΠΟΙΟΣ;;;
Αχ μπαρμπα Γιάννη Δερματά… έφυγες χωρίς να δώσεις στη δημοσιότητα τις αποκαλύψεις σου και φιγουράριζε Ο ΚΛΕΦΤΗΣ και παρ’ ολίγο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ σου, λίγα χρόνια μετά ως ΒΟΛΕΥΤΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΚΗ… )

Έχω γράψει χιλιάδες φορές πως ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ…

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ…

ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΩΣ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΧΩΜΕΝΗ ΣΤΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΠΑΘΗ…ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΖΑΡΕΙΟΣ ΛΕΠΡΑ ΤΟΥΣ…

Ακόμα και ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ, αυτούς χρησιμοποίησε για την δίκη εναντίον της μητέρας του και του αδελφού του, ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ.

ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΑΝΕΥ ΔΙΚΗΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ.1. Λέτε τυχαία να είναι το λογότυπό τους ως Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, μια ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΕΒΡΑΪΚΗ ΛΥΧΝΙΑ;;;

Πες τα βρε Διογένη, γιατί κουράστηκα να τα γράφω…

Και γιατί δεν τολμάει να τα γράψει αυτά, ΚΑΝΕΝΑ “ΜΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ” ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ… ΟΥΤΕ ΕΝΑ!!!… κι ας αυτοχαρακτηρίζονται ως “πατριώτες”, κι ας γράφουν πως “είναι πλαστό το έγγραφο της ΚΥΠ με τα μπουμπούκια τους κολλητούς τους”, κι ας γράφουν πως είναι 1.000.000 έτη μπροστά…

ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ… (ακόμα κι αυτοί οι λίγοι που είναι έντιμοι, σιωπούν είτε για να μην χάσουν τη θεσούλα τους… είτε γιατί εκβιάζονται… αλλά Ο ΣΙΩΠΩΝ, ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ…!!!)

 

 

Υ.Γ.2. Το φωτογραφικό υλικό, είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ…

 

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας παραβίασε το ασυμβίβαστο, η εταιρία του πήρε δουλειές από το Δημόσιο ύψους περίπου 900.000 ευρώ, το σκάνδαλο αποκαλύφθηκε και υποχρεώθηκε σε παραίτηση. Και επειδή παραιτήθηκε, ορισμένοι νομίζουν ότι το χρέος στον νόμο και στην κοινωνία… ξεχρεώθηκε και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Κι όμως, πρόβλημα υπάρχει και μάλιστα μείζον, και αν δεν αντιμετωπιστεί τάχιστα θα υπονομεύσει περαιτέρω την εμπιστοσύνη των πολιτών στο πολιτικό σύστημα, στους θεσμούς, στο κράτος και στη Δικαιοσύνη.

Ειδικά η Δικαιοσύνη εντυπωσιάζει με τη σιωπή και την απραξία της και σε αυτό το σκαστό σκάνδαλο, το οποίο και έχει αποδειχθεί και το έχουν παραδεχθεί και οι άμεσα εμπλεκόμενοι – δηλαδή η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, που ανεχόταν βουλευτής του κόμματος να παίρνει δουλειές από το Δημόσιο, και ο κ. Χειμάρας, ο οποίος υποχρεώθηκε να παραιτηθεί από το αξίωμά του.

Οι συγκρίσεις με το Βέλγιο, που έπιασε την Εύα Καϊλή στα πράσα, ερεύνησε την οικία της και την προφυλάκισε, αλλά και γενικότερα με άλλες χώρες, όπου υπάρχει Δικαιοσύνη και οι δικαστές χαίρουν σεβασμού και εκτιμήσεως από τους πολίτες, είναι αναπόφευκτες.

Στην Ελλάδα, η Δικαιοσύνη απουσιάζει ή αργεί χαρακτηριστικά να παρέμβει στις μεγάλες υποθέσεις που ενδιαφέρουν την κοινή γνώμη και στις οποίες εμπλέκονται ισχυροί πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες.

Αυτό συμβαίνει και επειδή πρόσωπα σε θέσεις-κλειδιά έχουν επηρεάσει αρνητικά αυτόν τον κρίσιμο για τη δημοκρατία μας θεσμό, αλλά και λόγω του συνολικού σχεδιασμού του συστήματος απονομής δικαιοσύνης στην Ελλάδα.

Ένα σύστημα που λειτουργεί και το οποίο διοικείται από επαρκείς σε γνωστικό επίπεδο και ηθικά αδιάβλητους δικαστικούς λειτουργούς δεν θα μπορούσε να επιτρέψει να μαφιοζοποιηθεί το κράτος, να μένουν ατιμώρητοι για τα εγκλήματά τους οι πολιτικοί απατεώνες και οι μιζαδόροι, και να φτάσει η πατρίδα μας να χρωστά 393,5 δισεκατομμύρια ευρώ.

Μόνο με μια Δικαιοσύνη που σιωπά και απουσιάζει από τις κρισιμότερες υποθέσεις θα μπορούσε να φτάσει το κράτος στο χάλι όπου βρίσκεται σήμερα. 

 

 

Πηγή

Προβολές : 300


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα