Η δυστοπία του Covid-19 γίνεται κανονικότητα: Υπογράφτηκε η δήλωση πρόληψης πανδημίας του ΠΟΥ – Φέρνει lockdown και εμβολιασμούς

Η δυστοπία του Covid-19 γίνεται κανονικότητα: Υπογράφτηκε η δήλωση πρόληψης πανδημίας του ΠΟΥ – Φέρνει lockdown και εμβολιασμούς

21 Σεπτεμβρίου, 2023 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:815
Μοίρασέ το

 

Το ανακοίνωσε ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους

Από τον Μάϊο του 2022 γράφουν τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ για το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΚΛΙΚΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ και ζητούσαν να συμμετάσχουμε όλοι στην ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ… (εδώ)

 

ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΤΗΝΗ ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΛΕΥΡΗΣ, ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ, ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2023, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. 

 

 

Πλέον σε λίγους μήνες και την άνοιξη του 2024, πέραν της απώλειας της ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΜΙΑ … ΓΡΙΠΗ ΣΕ ΠΑΝΔΗΜΙΑ…

 

 

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ…

 

 

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Ή ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΙΚΗ, Ή ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΕΣ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Υ.Γ. Ελπίζω να γίνεται σαφές πλέον, πως συνδέονται ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ – ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ…

 

Η δυστοπία του Covid-19 γίνεται κανονικότητα: Υπογράφτηκε η δήλωση πρόληψης πανδημίας του ΠΟΥ – Φέρνει lockdown και εμβολιασμούς

Τα όσα βιώσαμε τα προηγούμενα χρόνια με τον κορωνοϊό με τα lockdown, τις μάσκες και τους εμβολιασμούς γίνονται πλέον κανονικότητα, καθώς με αφορμή την πρόσφατη πανδημία ο ΠΟΥ έφερε τη «Συνθήκη Πανδημίας», η οποία επί της ουσίας θα αναγκάζει στα κράτη να υπακούν στις εντολές ενός «κεντρικού οργανισμού» και να επιβάλλουν μέτρα. 

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών (UNGA) ενέκρινε την μη δεσμευτική διακήρυξη του ΟΗΕ για την Πρόληψη, την Ετοιμότητα και την Αντιμετώπιση της Πανδημίας (PPPR), χωρίς πλήρη ψηφοφορία στην συνέλευση και παρά τις αντιρρήσεις 11 εθνών, μεταξύ των οποίων και η Ρωσία.

Οι επικριτές αποκάλεσαν την διακήρυξη, η οποία επιδιώκει να δημιουργήσει μια παγκόσμια αρχή για την πανδημία με την δύναμη να επιβάλλει lockdown, καθολικό εμβολιασμό και λογοκρισία της λεγόμενης «παραπληροφόρησης», «υποκριτική»!

Να τονίσουμε ότι πρόκειται για μια διακήρυξη που επί της ουσίας φέρνει στη συνέχεια τη «Συνθήκη Πανδημίας».

 

Τι σημαίνει όμως στην πράξη η διακήρυξη;

Για τους υποστηρικτές της, η δήλωση είναι ένα βασικό βήμα προς τον παγκόσμιο συντονισμό για την πρόληψη της πανδημίας και την δημόσια υγεία.

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), «παρουσιάζει μια ευκαιρία… για την πρόληψη και προετοιμασία για τις πανδημίες και τις συνέπειές τους, χρησιμοποιώντας ένα πλαίσιο που περιλαμβάνει όλους τους κυβερνητικούς τομείς».

Ο ΠΟΥ είπε επίσης ότι το PPPR στοχεύει να «εφαρμόσει τα διδάγματα που αντλήθηκαν από την πανδημία του COVID-19» και «έρχεται καθώς ο κόσμος αντιμετωπίζει πολλαπλές ανθρωπιστικές κρίσεις και κρίσεις που σχετίζονται με το κλίμα που απειλούν ζωές και βιοτικά μέσα σε όλο τον κόσμο».

Σε δήλωσή του, ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους είπε: «Αν ο COVID-19 μας δίδαξε κάτι, αυτό είναι ότι όταν κινδυνεύει η υγεία, κινδυνεύουν όλα»Συνέδεσε το PPPR με τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGs) του ΟΗΕ, λέγοντας ότι οι παγκόσμιοι ηγέτες πρέπει «να δείξουν ότι έχουν μάθει από τα οδυνηρά μαθήματα της πανδημίας».

 

 

Η «άνευ προηγουμένου» συμφωνία έρχεται σε βάρος της εθνικής κυριαρχίας

 

Άλλοι ειδικοί είχαν διαφορετική άποψη. Ο συγγραφέας και podcaster Frank Gaffney, ιδρυτής και πρόεδρος του Κέντρου Πολιτικής Ασφάλειας , είπε στο The Defender ότι είναι «πολύ ανησυχητικό» ότι ο ΟΗΕ και ο ΠΟΥ «θα υπαγορεύουν ουσιαστικά τι συνιστά επείγουσα κατάσταση».

«Δεν μπορούμε να παρακάμψουμε το γεγονός ότι θα συμβεί σε βάρος της κυριαρχίας των διαφόρων εθνών που στην συνέχεια θα τους πουν ότι έχουν μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης και θα τους επιβάλλουν τι πρέπει να κάνουν για αυτό», πρόσθεσε και υπογράμμισε: «Αυτό είναι άνευ προηγουμένου».

Γράφοντας για το Ινστιτούτο Brownstone , ο Δρ. David Bell , γιατρός δημόσιας υγείας, σύμβουλος βιοτεχνολογίας και πρώην διευθυντής Global Health Technologies στο Intellectual Ventures Global Good Fund, είπε ότι «ο κύριος στόχος» του PPPR «είναι να υποστηρίξει» την «συνθήκη πανδημίας» και τροπολογίες του ΔΚΥ που βρίσκονται επί του παρόντος υπό διαπραγμάτευση από τα κράτη μέλη του ΠΟΥ.

Ο Μπελ είπε ότι υπάρχει μια «διαδικασία σιωπής», «που σημαίνει ότι τα κράτη που δεν αποκρίνονται θα θεωρούνται υποστηρικτές του κειμένου». Είπε ότι το κείμενο είναι «σαφώς αντιφατικό, μερικές φορές παραπλανητικό και συχνά χωρίς νόημα» και έχει σκοπό να συγκεντρώσει την εξουσία στον ΠΟΥ!

 

Τι σημαίνει η δήλωση

 

Το τελικό κείμενο της πολιτικής δήλωσης PPPR περιλαμβάνει δηλώσεις και προτάσεις που καλύπτουν μια σειρά θεμάτων, από τον εμβολιασμό έως την λεγόμενη «παραπληροφόρηση».

Σύμφωνα με τη διακήρυξη, «οι πανδημίες απαιτούν έγκαιρη, επείγουσα και συνεχή ηγεσία, παγκόσμια αλληλεγγύη, αυξημένη διεθνή συνεργασία και πολυμερή δέσμευση … για την εφαρμογή συνεκτικών και ισχυρών εθνικών, περιφερειακών και παγκόσμιων δράσεων, με γνώμονα την επιστήμη… για την ενίσχυση της πρόληψης, της ετοιμότητας και της ανταπόκρισης στην πανδημία».

Δηλώνοντας ότι «η υγεία είναι προϋπόθεση για όλους» και δείκτης «αειφόρου ανάπτυξης», η διακήρυξη:

  • Ζητά καθολικό εμβολιασμό: Η δήλωση εκφράζει «βαθιά ανησυχία» για τη μείωση των παγκόσμιων ποσοστών εμβολιασμού και περιλαμβάνει μια δέσμευση για την υποστήριξη «έρευνας και ανάπτυξης εμβολίων και φαρμάκων, καθώς και προληπτικών μέτρων και θεραπειών για μεταδοτικές και μη μεταδοτικές ασθένειες».

 

  • Καθιστά μόνιμες τις «προσωρινές» εξουσίες του COVID-19: Η δήλωση εκφράζει «ανησυχία για τη συνεχιζόμενη εμφάνιση και επανεμφάνιση ασθενειών που είναι επιρρεπείς σε επιδημίες», δηλώνοντας «την ανάγκη … να αξιοποιήσουμε τα διδάγματα και τις βέλτιστες πρακτικές από την πανδημία COVID-19 », συμπεριλαμβανομένης της «μετατροπής, όπου ενδείκνυται, προσωρινών μέτρων» που αναπτύχθηκαν κατά την διάρκεια της πανδημίας «σε μόνιμα με βιώσιμο τρόπο».

 

  • Ζητά, για αυξημένη επιτήρηση, ψηφιακά έγγραφα υγείας, όπως διαβατήρια εμβολίων: Η δήλωση «αναγνωρίζει… τις δυνατότητες των ψηφιακών τεχνολογιών υγείας» στην «εφαρμογή και υποστήριξη μέτρων υγείας και ενίσχυση των εθνικών προσπαθειών αντιμετώπισης» σε πανδημίες και καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

 

  • Επιβάλλει πιθανή λογοκρισία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Η δήλωση εκφράζει «ανησυχία ότι η παραπληροφόρηση  που σχετίζεται με την υγεία επηρέασαν αρνητικά τις υπηρεσίες ρουτίνας εμβολιασμού παγκοσμίως».

 

 

Πηγή

Προβολές : 815


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα