Η δυστοπία (Matrix) όπου μας έχει εγκλωβίσει η Ν.Δ. (Πριν πάτε στις κάλπες, διαβάστε το... ΑΞΙΖΕΙ...)

Η δυστοπία (Matrix) όπου μας έχει εγκλωβίσει η Ν.Δ. (Πριν πάτε στις κάλπες, διαβάστε το... ΑΞΙΖΕΙ...)

24 Απριλίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:460
Μοίρασέ το

 

Εχουν, άραγε, αντιληφθεί οι μη άριστοι τη δυστοπία (Matrix) όπου τους έχει εγκλωβίσει όχι μόνο η Ν.Δ., αλλά και το σύνολο του πολιτικού συστήματος των αρίστων; Αν όχι, θα το καταλάβουν για μια ακόμη φορά αμέσως μετά τις εκλογές.

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδος έχει ασπαστεί την πολιτική θέση ότι ο κόσμος θα πρέπει να διοικείται από μια ελίτ αυτόκλητων «αρίστων» και πολύ έξυπνων ανθρώπων

 

Δεν χρειάζεται κανένα άλλο σχόλιο, πέραν της παρακάτω φωτογραφίας και πολύ σκέψη πριν πάτε στις κάλπες…
ΜΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ, ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ…
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΑΚΙΣΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ…
ΚΙ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΕΤΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΘΕΙΤΕ…
Καλλιόπη Σουφλή

Σε μια από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του πρωθυπουργού, επιμελώς ατημέλητα και δήθεν τυχαία, οι εικονολήπτες σε πρώτο πλάνο παρουσίαζαν επί του γραφείου του έναν σωρό από βιβλία. Ταυτόχρονα, μέσα από αυτήν, αναδεικνυόταν το βιβλίο «Η Μεγάλη Επανεκκίνηση», του ιδρυτή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και εμπνευστή της παγκοσμιοποίησης Κλάους Σβαμπ.

Οι ψηφοφόροι-οπαδοί της Ν.Δ. ενθουσιάστηκαν με τον εξέχοντα αριθμό βιβλίων επί του γραφείου του αρχηγού, επειδή επιβεβαιώθηκε η μεγάλη μόρφωση του πρώτου τη τάξει τής Ν.Δ.. Αντιθέτως, κάποιοι άλλοι ανατρίχιασαν όταν αντιλήφθηκαν το βιβλίο, επειδή καμία λεπτομέρεια στην τηλεοπτική εικόνα δεν είναι τυχαία, συνεπώς ο πρόεδρος της Ν.Δ., τη στιγμή που αερολογούσε πολιτικολογώντας προς τον ελληνικό λαό, ουσιαστικά επεδίωξε να μεταβιβάσει το μήνυμα προς τα παγκόσμια κέντρα εξουσίας ότι αυτός, από τη θέση του πρωθυπουργού, υπηρετεί την ιδεολογία της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Δηλαδή ο πρωθυπουργός της Ελλάδος και συνεπώς και η Ν.Δ., ως πολιτικός συνασπισμός, έχουν ασπαστεί την πολιτική θέση ότι ο κόσμος πρέπει να διοικείται από μια ελίτ αυτόκλητων «αρίστων» και πολύ έξυπνων ανθρώπων. Οι αυτόκλητοι άριστοι θεωρούν ότι η ανθρωπότητα απειλείται από τον υπερπληθυσμό και την κλιματική αλλαγή, συνεπώς, για να σωθεί ο κόσμος, πρέπει αφενός η «πλέμπα» να αλλάξει διατροφικές και καταναλωτικές συνήθειες, για να μηδενίσει την κατανάλωση ενέργειας, αφετέρου οι μη άριστοι πρέπει να φτωχοποιηθούν βιαίως μέσω της υπερφορολόγησης και της κατάργησης της εργασίας.

Μέσω αυτής της πολιτικής, οι μη άριστοι θα αναγκαστούν να μεταβιβάσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία στους αρίστους, ενώ θα υποχρεωθούν να διαβιώνουν σε πόλεις-γκέτο και διαμερίσματα-κλουβιά των «15 λεπτών», όπου όλες οι δραστηριότητες θα βρίσκονται σε απόσταση από την κατοικία τους όχι μεγαλύτερη των 15 λεπτών της ώρας.

Παρά το γεγονός ότι οι μη άριστοι καταναλώνουν παγκοσμίως μόνο το 12% της ενέργειας, οι αυτόκλητοι άριστοι επιδιώκουν να μειώσουν ακόμα περισσότερο το μερίδιο της ενεργειακής κατανάλωσης των πρώτων, νομοθετώντας υπέρ της διατροφής τους με έντομα, γρύλους και σκουλήκια.

Σήμερα «ειδικοί» τηλεοπτικοί επιστήμονες της διατροφής προπαγανδίζουν τα τρόφιμα που πρέπει να καταναλώνονται μέσω των «καλαθιών».

«Ειδικοί» τηλεοπτικοί υγειονομικοί επιστήμονες προσδιορίζουν πόσες νέες πανδημίες εμφανίζονται, πόσα εμβόλια «νέας τεχνολογίας» πρέπει να κάνουν οι μη άριστοι, πότε πρέπει να υπάρξει εγκλεισμός και πότε πρέπει να φορούν μάσκα, ώστε να αποδεικνύουν την υποταγή τους στην εξουσία.

Η Ν.Δ. επέβαλε στους ανεμβολίαστους ηλικιωμένους και σε αυτούς που δεν φορούσαν μάσκα εξοντωτικά πρόστιμα, ενώ όσοι δεν ήταν σύννομοι με τη μαζική παράνοια του υποχρεωτικού εμβολιασμού απολύονταν από την εργασία τους. Αλλοι τηλεοπτικοί «ειδικοί» πολιτικής ορθότητας καθορίζουν τις κοινωνικές ομάδες με τα περισσότερα προνόμια, ενώ οι τηλεοπτικοί «ειδικοί» της ανισότητας ρυθμίζουν τη δήμευση των σπιτιών και των ιδιωτικών περιουσιών μέσω των αντικειμενικών αξιών.

Τέλος, οι τηλεοπτικοί «ειδικοί» της κλιματικής αλλαγής προπαγανδίζουν τα διάφορα «χρωματικά υδρογόνα» και, αμέσως μετά, άλλοι τηλεοπτικοί «ειδικοί» της ενέργειας αναλύουν την αύξηση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος που συνεπάγονται οι καταναλώσεις ρεύματος των μη αρίστων.

Σήμερα οι «ειδικοί» της Ν.Δ. επεξεργάζονται νέες αυξήσεις ρεύματος που θα ισχύσουν αναδρομικά από τον Μάιο.

Τέλος, όλη αυτή η συνομοταξία των αρίστων έχει επιβάλει την κατάργηση του φυσικού νομίσματος και την επιβολή του ψηφιακού, γεγονός που θα επιτρέψει στους αρίστους να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή το εισόδημα των μη αρίστων.

Θα είναι σε θέση να επεμβαίνουν και να ληστεύουν τους μη αρίστους την κατάλληλη στιγμή, φορολογώντας τους αναλόγως.

Εχουν, άραγε, αντιληφθεί οι μη άριστοι τη δυστοπία (Matrix) όπου τους έχει εγκλωβίσει όχι μόνο η Ν.Δ., αλλά και το σύνολο του πολιτικού συστήματος των αρίστων; Αν όχι, θα το καταλάβουν για μια ακόμη φορά αμέσως μετά τις εκλογές.

 

 

Πηγή

Προβολές : 460


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα