Η Δύση δεν πολεμάει την Ρωσία! ΕΜΑΣ πολεμάει!

Η Δύση δεν πολεμάει την Ρωσία! ΕΜΑΣ πολεμάει!

27 Ιουλίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:291
Μοίρασέ το

 

Αυτή η δράκα του προτεκτοράτου των ΗΠΑ υπαγορεύει και πάλι, στους λαούς της Ευρώπης, το πώς πρέπει να ζήσουν στο κρύο, ή στη ζέστη.
Κάθε πότε και πώς θα πλένονται.
Κάθε πότε θ΄ανάβουν το φως.

Αλλιώς, οι λογαριασμοί, που θα έρχονται, θα τους συνετίσουν!

Όταν οι λαοί της Ευρώπης, αντιληφθούν πως ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΤΗΜΜΕΝΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ…
Καλλιόπη Σουφλή
Της Ιωάννας Υψηλάντη
Υποκλινόμαστε, μπροστά στον “παγκόσμιο Πρόεδρο”, που ορίζει πλέον τις… ζωές μας!

Προσφέρουμε, στον Ζελένσκι 15% μείωση της απαιτούμενης, για τις ζωές μας, ενέργεια, προκειμένου να ικανοποιήσουμε το καταστροφικό του σχέδιο, εναντίον των λαών όλων των χώρων της Ευρώπης.  Όσο θα γίνεται κομμάτια η Ουκρανία, θα πρέπει να γίνεται κομμάτια και η Ευρώπη.

Αν δεν φροντίσουμε, για την ευημερία του λαού της Ουκρανίας, αν δεν τον προστατέψουμε και δεν του εξασφαλίσουμε την νίκη, επί της Ρωσίας, είμαστε και μεις χαμένοι!

Έτσι αποφάσισε η ΕΕ, βλέποντας να γίνονται μπούμερανγκ οι αποφάσεις της, για κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας. 
Τώρα κλαίει και ζητάει θυσίες, αλλά δεν υποχωρεί, από τις σχιζοφρενικές της επιλογές.

Το ευρώ πέφτει. Η ανάπτυξη, στο 0%. Βιομηχανίες κλείνουν και αυτοί ακόμα μιλούν, για “πράσινα άλογα”.

Αυτή η δράκα του προτεκτοράτου των ΗΠΑ υπαγορεύει και πάλι, στους λαούς της Ευρώπης, το πώς πρέπει να ζήσουν στο κρύο, ή στη ζέστη.
Κάθε πότε και πώς θα πλένονται.
Κάθε πότε θ΄ανάβουν το φως.
Αλλιώς, οι λογαριασμοί, που θα έρχονται, θα τους συνετίσουν!
Μ΄αυτόν τον ρυθμό, επιστρέφουμε, στις σπηλιές και περιμένουμε να βάλουν και πλαφόν μείωσης στο στάρι, στο κρέας, στα φρούτα και λαχανικά! Με όπλο πάντα τις απαγορευτικές τιμές, που θα μας εξαναγκάσουν στην πείνα!

Και όχι! Δεν θα επιτρέπουν, ούτε καν να κυκλοφορούμε!
Η ευλογιά των πιθήκων είναι η νέα “πανδημία” (των ομοφυλόφιλων).
Να πάτε όλοι στον διάολο!
Και σεις που αποφασίζετε και σεις που τα δέχεστε αδιαμαρτύρητα!
Σας έχουν κάνει τα μυαλά, λαπά!
Η Δύση δεν πολεμάει την Ρωσία! ΕΜΑΣ πολεμάει!

 

 

Πηγή

Προβολές : 291


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα