Η «Εβραϊκή Δύναμη» υπάρχει, αλλά μόνον Γενοκτονικά στο Ισραήλ

Η «Εβραϊκή Δύναμη» υπάρχει, αλλά μόνον Γενοκτονικά στο Ισραήλ

2 Δεκεμβρίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:388
Μοίρασέ το

 

 

Το όλο και πιο θρασύ, όλο και πιο φανατικό Σιωνιστικό σχέδιο, του οποίου ο τελικός στόχος ήταν πάντα η εξόντωση των Παλαιστινίων και η αντικατάσταση της Παλαιστίνης από το «Ισραήλ», σκάβει τον τάφο του. Όσο πιο σκληρά εργάζεται για να καταστρέψει την Παλαιστίνη, τόσο μεγαλύτερες είναι οι δυνάμεις που ξεσηκώνονται εναντίον της. Η κατάρρευση του ψυχοπαθητικού άβαταρ της εβραϊκής εξουσίας στην Παλαιστίνη θα παρακινήσει τους Εβραίους να διαλογιστούν, να μετανοήσουν, να επιστρέψουν στον Θεό και να χρησιμοποιήσουν ποια δύναμη μπορεί να έχουν για καλό και όχι για κακό; 

 

Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ή αν προτιμάτε ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ, είχαν πάντα στο παρασκήνιο μια φάρα… ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ…

Τα μεγαλύτερα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, είχαν πάντα έναν αόρατο μαριονετίστα… ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟ…
Το … “ολοκαύτωμά τους”, είχε στόχο τους απλούς εβραίους και όχι τους Ασκεναζίμ, ή τους Σεφαραδήτες…
Οι ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, έγιναν από ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ πολλοί εκ των οποίων είχαν ελληνικά ονόματα (ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ), αλλά και σύγχρονους… όπως τους Μητσοτάκηδες, Παπανδρέηδες, Καραμανλήδες…
Ποιοί να μετανοήσουν; ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ;;;
Αστεία πράγματα… έχουν κυριολεκτικά παραδώσει τις ψυχές τους στον Σατανά…
Η επανεκλογή Νετανιάχου, με την στήριξη Itamar Ben-Gvir, δηλαδή του ηγέτη του ακροδεξιού Κόμματος Εβραϊκής Εξουσίας, είναι προάγγελος νέων ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΩΝ…
Θα το διαπιστώσουμε πολύ σύντομα…
Καλλιόπη Σουφλή

Σύνδεσμος βίντεο

 

Του Kevin Barrett , Συντάκτης Veterans Today

Ο Dave Chappelle αστειεύτηκε πρόσφατα ότι υπάρχουν «δύο λέξεις στην αγγλική γλώσσα που δεν πρέπει ποτέ να λέτε μαζί με τη σειρά. Και αυτές οι λέξεις είναι «ο» και «Εβραίοι»».

Αλλά αυτή δεν είναι η μόνη απαγορευμένη ακολουθία δύο λέξεων. Ένα άλλο είναι η «εβραϊκή δύναμη».

Όπως λέει ο γεννημένος στο Ισραήλ μουσικός-φιλόσοφος Gilad Atzmon , «η εβραϊκή δύναμη είναι η δύναμη να καταστείλεις τη συζήτηση για την εβραϊκή εξουσία». Έτσι, όταν ο Κάνιε Γουέστ προσπάθησε να μιλήσει για την εβραϊκή δύναμη, ισχυροί Εβραίοι ενώθηκαν για να τον καταστρέψουν – λες και αυτό θα αποδείκνυε κατά κάποιο τρόπο ότι η εβραϊκή δύναμη δεν υπάρχει.

Η εβραϊκή δύναμη στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη πηγάζει κυρίως από τη δυσανάλογη παρουσία Εβραίων σε ισχυρές θέσεις στα μέσα ενημέρωσης, την πολιτική και τα οικονομικά — ένα φαινόμενο που εξηγείται καλύτερα από παραδοσιακές εβραϊκές αξίες όπως η εκπαίδευση, η φιλοδοξία και ο εθνοτικός νεποτισμός.* Αλλά κανείς δεν επιτρέπεται να αναφέρει τον νεποτισμό.

Όπως είπε ο Chappelle, «Αν είναι μαύροι, είναι συμμορία. Αν είναι Ιταλοί, είναι όχλος. Αν είναι Εβραίοι, είναι σύμπτωση και δεν πρέπει να μιλήσεις ποτέ γι’ αυτό».

Αλλά ο νέος βασιλιάς στο Ισραήλ είναι ο Itamar Ben-Gvir, ο ηγέτης του ακροδεξιού Κόμματος Εβραϊκής Εξουσίας. Το κόμμα του Μπεν-Γκβίρ εξασφάλισε 14 έδρες στην Κνεσέτ στις εκλογές του Νοεμβρίου, καθιστώντας το το τρίτο μεγαλύτερο κόμμα στο Ισραήλ και τον στενό συνεργάτη του Μπενιαμίν Νετανιάχου στην επιστροφή του στο γραφείο του πρωθυπουργού.

Στο λεγόμενο Ισραήλ, Εβραϊκή Δύναμη σημαίνει γενοκτονία. Το κόμμα της Εβραϊκής Εξουσίας λαχταρά ανοιχτά την εξόντωση/απέλαση όλων των μη Εβραίων από την ιστορική Παλαιστίνη.

Και παρόλο που αυτή η θέση δεν διαφέρει ουσιαστικά από την άρρητη πολιτική όλων των ηγετών του Σιωνισμού από τις αρχές του 20ου αιώνα, ο Ben-Gvir και το κόμμα του το λένε τώρα δημόσια — και εργάζονται για να επισπεύσουν την έλευση της «τελικής λύσης για το παλαιστινιακό πρόβλημα».

Καθώς η Εβραϊκή Δύναμη συνεχίζει να επεκτείνει την επιρροή της, η αργή γενοκτονία της Παλαιστίνης απειλεί να επιταχυνθεί εκθετικά.

Ο ηγέτης της Εβραϊκής Δύναμης Itamar Ben-Gvir θέλει ξεκάθαρα να σκοτώσει κάθε Άραβα που μπορεί να πιάσει στα χέρια του τον ματωμένο μικρό σιωνιστή του.

Ο Ben-Gvir λατρεύει ουσιαστικά τον Σιωνιστή τρομοκράτη Baruch Goldstein, ο οποίος δολοφόνησε 29 προσευχόμενους Παλαιστίνιους μουσουλμάνους και τραυμάτισε άλλους 125 στη σφαγή της Χεβρώνας το 1994.

Ο ηγέτης της Εβραϊκής Δύναμης στην πραγματικότητα κρέμασε ένα πορτρέτο του Γκόλντσταϊν στο σαλόνι του, όπου παρέμεινε για χρόνια μέχρι που οι πολιτικοί του σύμβουλοι του είπαν να το κατεβάσει.

Παραδόξως, η μετατροπή του Ισραήλ σε μια ομολογουμένως γενοκτονική οντότητα θα μπορούσε να κάνει τη γενοκτονία της Παλαιστίνης πιο δύσκολη.

Οι Σιωνιστές έχουν ξεφύγει από τη γενοκτονία των Παλαιστινίων σε αργή κίνηση, παριστάνοντας ως θύματα.

Τώρα που αυτοανακηρύσσονται περήφανα δράστες της γενοκτονίας, οι κατακτητές της Παλαιστίνης αποξενώνουν το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των δυτικών υποστηρικτών τους.

Ακόμη και οι φιλελεύθεροι και μετριοπαθείς Εβραίοι που αποτελούν σημαντικό στοιχείο της εβραϊκής δύναμης στη Δύση αρχίζουν να αμφιταλαντεύονται—και οι νεότεροι Δυτικοί Εβραίοι αρχίζουν να απομακρύνονται εντελώς από τον Σιωνισμό.**

Αναμφισβήτητα, ένας από τους πιο φανατικά φιλοσιωνιστές Εβραίους στο αμερικανικό κατεστημένο, ο Τόμας Φρίντμαν, λέει τώρα « Το Ισραήλ που ξέραμε έχει φύγει ».

Το προηγούμενο Ισραήλ που «ήξερε» ο Φρίντμαν ήταν αυτό που εφάρμοσε την αμφισβητήσιμη γενοκτονία και ο Φρίντμαν ήταν ένας από τους κορυφαίους αρνητές της γενοκτονίας.

Τώρα που η σιωνιστική γενοκτονία της Παλαιστίνης δεν είναι πλέον αμφισβητήσιμη, ο Friedman είναι χωρίς δουλειά και δεν είναι ευχαριστημένος γι’ αυτό.

Ο Φρίντμαν επικαλείται τον Αμερικανό γερουσιαστή Μπομπ Μενέντεζ, ο οποίος λέει ότι ο θρίαμβος της Εβραϊκής Δύναμης στο Ισραήλ «θα διαβρώσει σοβαρά τη δικομματική υποστήριξη στην Ουάσιγκτον».

Το πόση διάβρωση συμβαίνει στην πραγματικότητα μένει να φανεί.

Το 2015, κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της διαμάχης του Νετανιάχου με τον τότε πρόεδρο Ομπάμα, ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός απέσπασε 28 όρθιους χειροκροτητές σε μια ομιλία 47 λεπτών στο Κογκρέσο των ΗΠΑ – η πιο άθλια επίδειξη προδοτικής συκοφαντίας στην ιστορία της Δημοκρατίας.

Εάν επιστρέψει στην Ουάσιγκτον το επόμενο έτος ως επικεφαλής μιας ανοιχτά γενοκτονικής κυβέρνησης, ο Νετανιάχου θα δέχεται χειροκροτήματα μόνο κάθε πέντε λεπτά αντί για κάθε δύο λεπτά;

Θα μείνουν κάθονται μερικές δεκάδες από τους περισσότερους από 500 προδότες του Κογκρέσου και θα προσφέρουν μόνο χλιαρό χειροκρότημα;

Αυτό μπορεί να πληγώσει τα συναισθήματα του Bibi. Αλλά δεν θα δημιουργήσει σημαντικά εμπόδια στην επιτάχυνση της σιωνιστικής εθνοκάθαρσης.

Στο παρελθόν, η εξωφρενική συμπεριφορά του Ισραήλ, συμπεριλαμβανομένων των επαναλαμβανόμενων επιθέσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες και των δολοφονιών Αμερικανών, έχει καλυφθεί από τα εβραϊκά κυριαρχούμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τους πολιτικούς της Αμερικής που χρηματοδοτούνται από Εβραίους και, όταν είναι απαραίτητο, το οργανωμένο έγκλημα που κυριαρχείται από Εβραίους. ομάδες που συνεργάζονται με τις ισραηλινές υπηρεσίες πληροφοριών και τις αμερικανικές δυνάμεις τους.***

Το Ισραήλ εξαπέλυσε τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον αμερικανικών στόχων στην Αίγυπτο , δολοφόνησε τους Κένεντι , έσφαξε 34 ναύτες και τραυμάτισε 174 στην επίθεσή του στο USS Liberty και ήταν πιθανώς η κύρια δύναμη πίσω από την ψεύτικη σημαία της 11ης Σεπτεμβρίου 2001που σκότωσε σχεδόν 3.000 ανθρώπους και ξεγέλασε τις ΗΠΑ να ξεκινήσουν έναν πόλεμο δύο δεκαετιών κατά των εχθρών του Ισραήλ. Οι ισραηλινές δυνάμεις έχουν δολοφονήσει Αμερικανούς, συμπεριλαμβανομένης της Rachel Corrie και της Shireen Abu Akleh, χωρίς να προκαλέσουν ουσιαστικές διαμαρτυρίες από την κυβέρνηση των ΗΠΑ ή τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης που κυριαρχούνται από την εβραϊκή εξουσία.

Δεδομένου ότι το Ισραήλ έχει κυριολεκτικά ξεφύγει από τη δολοφονία τόσες φορές, φαίνεται απίθανο οι ΗΠΑ να σταματήσουν ποτέ τον Νετανιάχου και την Εβραϊκή Δύναμη από το να επιταχύνουν τη γενοκτονία της Παλαιστίνης.

Ποιος λοιπόν θα σταματήσει τη γενοκτονία;

Οι ίδιοι οι Παλαιστίνιοι, μαζί με τους περιφερειακούς και παγκόσμιους υποστηρικτές τους.

Ο Άξονας της Αντίστασης, που αποτελείται από το Ισλαμικό Ιράν και τους συμμάχους του, έχει αναπτύξει τη στρατιωτική και πολιτική δύναμη για να αποτρέψει τον άξονα γενοκτονίας Νετανιάχου-Εβραϊκής Δύναμης. Πρώτα εξετάστε τη στρατιωτική εξίσωση.

Εάν οι γενοκτονικοί σιωνιστές εξτρεμιστές επιχειρούσαν την ξαφνική μεγάλης κλίμακας δολοφονία και εκδίωξη Παλαιστινίων, η συνδυασμένη δύναμη της Χαμάς και άλλων παλαιστινιακών μαχητών, με την υποστήριξη της ολοένα αυξανόμενης εμβέλειας πυραύλων της Χεζμπολάχ και των πρόσφατα εξοπλισμένων με υπερηχητικούς πυραύλους

Ο ιρανικός στρατός έχει τη δύναμη να αντιστέκεται σε κάθε σκαλί της κλιμάκωσης.

Αυτό σημαίνει ότι το περιφερειακό πυρηνικό μονοπώλιο του Ισραήλ έχει ουσιαστικά εξουδετερωθεί από τον Άξονα της Αντίστασης, ο οποίος έχει επιτύχει μια ισορροπία ισχύος τύπου Αμοιβαίας Εξασφαλισμένης Καταστροφής με μη πυρηνικά μέσα—δηλαδή με τους τεράστιους στόλους πυραύλων του με συμβατικές κεφαλές, συμπεριλαμβανομένων των νέων υπερηχητικών πυραύλων , που είναι αρκετά προηγμένα και πολυάριθμα για να διασφαλίσουν ότι η άμυνα των Σιωνιστών με διαρροή Iron Dome δεν θα μπορούσε να αποτρέψει το Ισραήλ από το να μετατραπεί σε ερείπια εάν επρόκειτο για μια ολοκληρωτική ανταλλαγή.

Κάτω από την ομπρέλα της στρατιωτικής του αποτροπής, ο Άξονας της Αντίστασης πιθανότατα θα απολαμβάνει μια διαρκώς βελτιωμένη γεωπολιτική ισορροπία δυνάμεων για το ορατό μέλλον.

Η αποκατάσταση των φραγμών του Ιράν με τη Χεζμπολάχ, η ένταξη στον Οργανισμό Συνεργασίας της Σαγκάης (SCO), η εδραίωσή του de facto συμμαχίες με τη Ρωσία και την Κίνα και η μείωση των εντάσεων με τη Σαουδική Αραβία θα πρέπει να συνδυαστούν προς όφελος της Παλαιστινιακής αντίστασης κατά των νεοεκλεγμένων υπερ-γενοκτονικών Σιωνιστών στο Τηλ. Aviv. (Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τη Σαουδική Αραβία και τα άλλα φιλικά προς τους Σιωνιστές αραβικά καθεστώτα να βοηθούν ενεργά τον Νετανιάχου και τον Μπεν-Γκβίρ σε οποιοδήποτε σενάριο «τελικής λύσης στο παλαιστινιακό πρόβλημα», ειδικά τώρα που οι Σαουδάραβες φαίνεται να διακηρύσσουν την ανεξαρτησία τους από τους Σιωνιστές- μολυσμένη αμερικανική αυτοκρατορία.)

Ο κόσμος, αν όχι η ετοιμοθάνατη αυτοκρατορία των ΗΠΑ, επιδεικνύει ήδη αποστροφή με τις σχεδόν καθημερινές δολοφονίες νεαρών Παλαιστινίων από το περήφανα γενοκτονικό νέο καθεστώς. Πολίτες διαφόρων εθνών απέφευγαν εμφανώς τους Ισραηλινούς στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ντόχα. αμέτρητα βίντεο δείχνουν Ισραηλινούς δημοσιογράφους να αποκρούονται με αηδία από τους παρευρισκόμενους στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ιάπωνες , Βραζιλιάνοι, Κατάρ και άλλοι έχουν καταστήσει σαφές ότι η γενοκτονική σιωνιστική οντότητα δεν είναι ευπρόσδεκτη στην κοινότητα των εθνών.

Ο θρίαμβος της Εβραϊκής Εξουσίας στο Τελ Αβίβ φαίνεται να πυροδοτεί εκτεταμένη αποστροφή κατά του Σιωνισμού που μπορεί να εξελιχθεί σε ένα de facto μποϊκοτάζ όλων των πραγμάτων του Ισραήλ από ένα ολοένα αυξανόμενο τμήμα του παγκόσμιου πληθυσμού.

Έτσι, το όλο και πιο θρασύ, όλο και πιο φανατικό Σιωνιστικό σχέδιο, του οποίου ο τελικός στόχος ήταν πάντα η εξόντωση των Παλαιστινίων και η αντικατάσταση της Παλαιστίνης από το «Ισραήλ», σκάβει τον τάφο του. Όσο πιο σκληρά εργάζεται για να καταστρέψει την Παλαιστίνη, τόσο μεγαλύτερες είναι οι δυνάμεις που ξεσηκώνονται εναντίον της. Όπως δηλώνει το Κοράνι, «Συλλαμβάνουν και ο Αλλάχ επιβουλεύεται, και ο Αλλάχ είναι ο καλύτερος σχεδιαστής».

Η κατάρρευση του ψυχοπαθητικού άβαταρ της εβραϊκής εξουσίας στην Παλαιστίνη θα παρακινήσει τους Εβραίους να διαλογιστούν, να μετανοήσουν, να επιστρέψουν στον Θεό και να χρησιμοποιήσουν ποια δύναμη μπορεί να έχουν για καλό και όχι για κακό;

Μπορεί να πει κανείς μόνο insha’Allah. Και ο Αλλάχ ξέρει καλύτερα.

*Για διαφωτιστικές συζητήσεις σχετικά με τον εβραϊκό εθνοτικό νεποτισμό, δείτε το « Dominate Jews in American Media; Και τι γίνεται αν κάνουμε; » και το δεύτερο μισό του Ron Unz « Challenging Racial Discrimination at Harvard ».

**Η παρουσία Εβραίων που αναζητούν δικαιοσύνη σε ισχυρές θέσεις δείχνει ότι η εβραϊκή εξουσία μπορεί να έχει θετικές αλλά και αρνητικές επιπτώσεις, όπως φαίνεται από τη δυσανάλογη εβραϊκή παρουσία στον αγώνα για τα πολιτικά δικαιώματα και την αντίθεση στον πόλεμο του Βιετνάμ κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1960.

Αλλά φυσικά δεν πρέπει να μιλάμε μόνο για τις αρνητικές πτυχές της εβραϊκής δύναμης.

**Whitney Webb’s One Nation Under Blackmail: The Sordid Union Between Intelligence and Crime That Give Rise to Jeffrey Epstein ανιχνεύει την ιστορία της μυστικής κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία κυριαρχείται από πιστούς στο Ισραήλ κατοίκους των αλληλεπικαλυπτόμενων κόσμων πληροφοριών και οργανωμένων έγκλημα.

ΠΗΓΗSubstack του Kevin Barrett

 

Ο Δρ. Kevin Barrett, Ph.D. Ο αραβιστής-ισλαμολόγος είναι ένας από τους πιο γνωστούς επικριτές της Αμερικής για τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας.

Είναι ο οικοδεσπότης του TRUTH JIHAD RADIO . μια εβδομαδιαία ραδιοφωνική εκπομπή με σκληρή κίνηση που χρηματοδοτείται από συνδρομές ακροατών στο Substack  και την εβδομαδιαία ενημέρωση ειδήσεων  FALSE FLAG WEEKLY NEWS (FFWN) .

Επίσης, έχει εμφανιστεί πολλές φορές στο Fox, το CNN, το PBS και άλλους σταθμούς εκπομπής και έχει εμπνεύσει ιστορίες και op-ed στους New York Times, το Christian Science Monitor, το Chicago Tribune και άλλες κορυφαίες εκδόσεις.

Ο Δρ. Barrett έχει διδάξει σε κολέγια και πανεπιστήμια στο Σαν Φρανσίσκο, το Παρίσι και το Ουισκόνσιν. όπου έθεσε υποψηφιότητα για το Κογκρέσο το 2008. Επί του παρόντος εργάζεται ως μη κερδοσκοπικός διοργανωτής, συγγραφέας και παρουσιαστής ραδιοφώνου ομιλίας.

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

πηγή μετάφρασης

Προβολές : 388


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα