Η εβραϊκή συνωμοσία για την καταστροφή του χριστιανικού πολιτισμού

Η εβραϊκή συνωμοσία για την καταστροφή του χριστιανικού πολιτισμού

27 Νοεμβρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:401
Μοίρασέ το

 

Δεν μπορούμε να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας, αν δεν μπορούμε καν να ονομάσουμε τον εχθρό.
 

Αντιμετωπίζουμε μια αποκρυφιστική δύναμη. Ο οργανωμένος Εβραίος και το τσιράκι του ο Τεκτονισμός, είναι αφιερωμένοι στην καταστροφή του πολιτισμού.

Εξαιρετικά αποκαλυπτικό άρθρο, που δίνει διάφανη την εικόνα της καταστροφής του Χριστιανισμού από τον Τεκτονισμό, δηλαδή τον Σιωνισμό…
Και το πιο τραγικό είναι πως ακόμα και εκκλησιαστικοί φορείς, έχουν υποκύψει στον Τεκτονισμό…  δηλαδή στον ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΕΒΡΑΪΣΜΟ…
Ο Χριστιανισμός χτυπίεται από όλες τις πλευρές και δυστυχώς οι χριστιανοί, είτε είναι χωρισμένοι σε σέχτες αιρετικές είτε έχουν χάσει την πίστη τους…
Δεν βλέπετε πως χτυπιέται η Πίστη μας, από την ίδια την διοικούσα εκκλησία;;;
Δεν βλέπετε πόση διαστροφή υπάρχει και στους δικούς της κόλπους…;;;
Καλλιόπη Σουφλή
goldman-destruction.jpggoldman.jpg(Αριστερά, Απόσπασμα από τον ιδρυτή του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου Nahum Goldman 1895-1982– Με συγχωρείτε που το δημοσιεύω ξανά, αλλά οι άνθρωποι αυτές τις μέρες έχουν σύντομο εύρος προσοχής και ακόμη πιο σύντομες αναμνήσεις.)
 
Δεν μπορούμε να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας αν δεν μπορούμε καν να ονομάσουμε τον εχθρό.
 
 
 
Αντιμετωπίζουμε μια αποκρυφιστική δύναμη. Ο οργανωμένος Εβραίος και το τσιράκι του ο Τεκτονισμός, είναι αφιερωμένοι στην καταστροφή του πολιτισμού.
 
Το plandemic εμπνεύστηκε από το σατανικό δόγμα  της «Δημιουργικής Καταστροφής» που βρέθηκε στον Καβαλιστικό Ιουδαϊσμό και τον Τεκτονισμό. Προσθέστε την εισβολή των μεταναστών, την τρέλα των φύλων και τον αδικαιολόγητο πόλεμο στην Ουκρανία, και είναι σαφές ότι ο Οργανωμένος Εβραίος (δηλ. οι Rothschild/ WEF) είναι αποφασισμένος να καταστρέψει τη Δύση. 
 
Απαιτούν την καταστροφή της παλιάς τάξης που ήταν αφιερωμένη  στην εκπλήρωση του Θελήματος του Θεού.
 
Στη συνέχεια, η «Μεγάλη Επαναφορά» θα δημιουργήσει μια «Νέα Παγκόσμια Τάξη» αφιερωμένη στην υπηρεσία του Σατανά.  
ΚΟΛΑΣΗ στη γη.Σατανισμός. 
 
Είναι καιρός να σταματήσουμε να αναλύουμε τα ψέματά τους και να επικεντρωθούμε στην ΑΠΟΚΡΥΦΗ φύση της πρόκλησης που αντιμετωπίζουμε.
Η ανθρωπότητα πάσχει από έναν εξουθενωτικό καρκίνο. Οι Σατανιστές Εβραίοι και οι Ελευθεροτέκτονες ελέγχουν την παροχή αίματος μας (το τραπεζικό σύστημα.) Έχουν εκμεταλλευτεί τον έλεγχό τους στην κρατική πίστωση για να ανατρέψουν κάθε κοινωνικό θεσμό: κυβέρνηση, μέσα ενημέρωσης, εκπαίδευση, θρησκεία, ιατρική, νόμος. Ο κομμουνισμός τους είναι ο έλεγχος κάθε πτυχής της ανθρώπινης ζωής.  
Η εισβολή του Πούτιν είναι μια πραγματική πρόκληση για την παγκοσμιοποιητική ατζέντα που καταδικάζει όχι μόνο τη Ρωσία αλλά ολόκληρο τον κόσμο.
Οι δυτικοί goyim είναι ανήμποροι να αντισταθούν, καθώς τους έχει υποβληθεί σε πλύση εγκεφάλου για να αποφύγουν οτιδήποτε μπορεί να χαρακτηριστεί «αντισημιτισμός».
Το απόσπασμα του Nahum Goldman συνεχίζεται.

Όλα τα κοινωνικά στρώματα και οι κοινωνικοί σχηματισμοί που δημιουργούνται από την παραδοσιακή κοινωνία πρέπει να εκμηδενιστούν, μεμονωμένοι άντρες και γυναίκες πρέπει να ξεριζωθούν από το προγονικό τους περιβάλλον, να ξεριζωθούν από το περιβάλλον τους, καμία παράδοση οποιουδήποτε τύπου δεν θα επιτρέπεται να παραμείνει ως ιερά, παραδοσιακά κοινωνικά πρότυπα πρέπει να θεωρηθεί μόνο ως ασθένεια που πρέπει να εξαλειφθεί, το κυρίαρχο ρητό της νέας τάξης είναι: τίποτα δεν είναι καλό, επομένως όλα πρέπει να επικριθούν και να καταργηθούν, ό,τι ήταν, πρέπει να φύγει. Μετά την καταστροφή της παλιάς τάξης, η οικοδόμηση της

νέας Η τάξη είναι ένα μεγαλύτερο και πιο δύσκολο έργο.Θα έχουμε ξεκόψει τα παλιά μέλη από τις αρχαίες ρίζες τους σε βαθιά στρώματα, οι κοινωνικές νόρμες θα είναι ανοργάνωτες και άναρχες, επομένως πρέπει να εμποδίζονται οι νέες πολιτιστικές μορφές και οι κοινωνικές κατηγορίες που φυσικά επανεμφανίζονται.

Οι γενικές μάζες θα έχουν πρώτα πειστεί να συμμετάσχουν ως ίσες στο πρώτο καθήκον της καταστροφής της δικής τους παραδοσιακής κοινωνίας και οικονομικής κουλτούρας, αλλά στη συνέχεια η νέα τάξη πραγμάτων θα πρέπει να εγκαθιδρυθεί με το ζόρι μέσω της διαίρεσης και διαφοροποίησης των ανθρώπων μόνο σύμφωνα με τη νέα πυραμιδική ιεραρχική σύστημα της επιβαλλόμενης παγκόσμιας μονολιθικής μας νέας παγκόσμιας τάξης».

ΤΕΛΟΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

thank-you-jews.pngThe German War: The Spirit of Militarism (στα Γερμανικά) Το παραπάνω είναι η αγγλική μετάφραση του έργου του που βρίσκεται στις σελίδες 37-38 του αρχικού έργου του 1915

Στη  Διαμάχη της Σιών , ο Ντάγκλας Ριντ γράφει,  «Τα  Πρωτόκολλα  [ των Πρεσβυτέρων της Σιών ] ανυψώνουν τη θεωρία  της καταστροφής σε αυτό το καθεστώς «μιας θεμελιώδης αλήθειας,  ενός πρωταρχικού ή βασικού νόμου, ενός νόμου που διέπει τη συμπεριφορά»… πολλά αποσπάσματα, τα  Πρωτόκολλα  φαίνεται, εκ πρώτης όψεως,  να συνιστούν την καταστροφή ως ενάρετο πράγμα από μόνο του,  και κατά συνέπεια να δικαιολογούν όλες τις μεθόδους  που συνιστώνται ρητά για την προώθησή της (δωροδοκία, εκβιασμός, διαφθορά,  ανατροπή, εξέγερση, υποκίνηση όχλου, τρόμος και βία )  που γίνονται έτσι και ενάρετες.» (σελ. 211)
 
J. Edgar Hoover,  The Elks Magazine (Αύγουστος 1956).
Ωστόσο, το άτομο είναι ανάπηρο όταν έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με μια συνωμοσία [κομμουνιστική] τόσο τερατώδη που δεν μπορεί να πιστέψει ότι υπάρχει.Το αμερικανικό μυαλό απλά δεν έχει συνειδητοποιήσει το κακό που έχει εισαχθεί ανάμεσά μας. Απορρίπτει ακόμη και την υπόθεση ότι τα ανθρώπινα πλάσματα θα μπορούσαν να υιοθετήσουν μια φιλοσοφία που πρέπει τελικά να καταστρέψει ό,τι είναι καλό και αξιοπρεπές».
 
( Σημείωση του συντάκτη . Το δημοσίευσα πριν από δέκα εβδομάδες, αλλά πρέπει να καταλάβουμε την πραγματική απόκρυφη φύση του εχθρού. Χαμογελούν και λένε ψέματα στο πρόσωπό σας ενώ σας κολλάνε ένα μαχαίρι. Αποκαλούν την παρακμή και τον θάνατο “πρόοδο”. . Έχουμε να κάνουμε με το ενσαρκωμένο Κακό.  Δείτε το νέο Πρώτο Σχόλιο παρακάτω άρθρο.)
 
 “Creative Destruction” & Στη συνέχεια, 6uild 6ack 6etter

από τον Henry Makow Ph.D

Το Δόγμα της «Δημιουργικής Καταστροφής» παρέχει ένα κλειδί για την κατανόηση της άσκοπης καταστροφής που προκαλείται από κλειδώματα, εντολές μάσκας κ.λπ.

Σύμφωνα με την Καμπάλα, που είναι το καθοριστικό δόγμα του Ιουδαϊσμού και του Τεκτονισμού, «Κακό και καταστροφή [είναι] ενδημικοί παράγοντες στη διαδικασία της δημιουργίας. Χωρίς το κακό δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλό, χωρίς καταστροφή, η δημιουργία δεν θα μπορούσε να γίνει». (Kabbalah: An Introduction to Jewish Mysticism, by Byron L. Sherwin, σελ. 72.)

maurice-samuels-you-gentiles-we-destroyers.jpg

Οι Cabalists πιστεύουν ότι η Παλαιά (Χριστιανική) Τάξη πρέπει να καταστραφεί ανελέητα πριν μπορέσει να οικοδομηθεί η Νέα (Σατανική) Παγκόσμια Τάξη, που βασίζεται στην Καμπάλα.

Εξ ου και το μότο των Illuminati: «Order Out of Chaos». Ως εκ τούτου, το Κομμουνιστικό Μανιφέστο υποστηρίζει την καταστροφή του έθνους, της θρησκείας και της οικογένειας και τη μεταφορά όλου του ιδιωτικού πλούτου στους τραπεζίτες των Ιλλουμινάτι, με το πρόσχημα του κράτους. 

 

Το Δόγμα της Δημιουργικής Καταστροφής εξηγεί γιατί ο πόλεμος και η επανάσταση έχουν χαρακτηριστεί από άσκοπη γενοκτονία, τρόμο και καταστροφή.

Εξηγεί την εκδίωξη του Θεού από τον δημόσιο λόγο και την ευρεία αποδοχή της χυδαιότητας, της πορνογραφίας και του αποκρυφισμού. Εξηγεί την επίθεση στο φύλο και την προώθηση της ομοφυλοφιλίας στους ετεροφυλόφιλους. Εξηγεί την έκρηξη του τρόμου με ψευδείς σημαίες που είναι χαρακτηριστικό της σύγχρονης ζωής. 

ΟΙ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ

Οι σημερινοί Ιλλουμινάτι προέκυψαν από τησατανική «σαββατιανή-φραγκική»εβραϊκή αίρεση τον 17ο και τον 18ο αιώνα. Οι τραπεζίτες και οι μισοί Εβραίοι της Ευρώπης υιοθέτησαν αυτό το λοιμό και το διέδωσαν στις εθνικές ελίτ μέσω του Τεκτονισμού.

Έτσι, οι Εβραίοι των Illuminati χαρακτηρίζουν τον «εβραϊκό» ρόλο ως προς την καταστροφή του πολιτισμού.

Για παράδειγμα, στο βιβλίο “You Gentiles” (1924) ο Maurice Samuel γράφει:

 

“Σε όλα, είμαστε καταστροφείς — ακόμα και στα όργανα της καταστροφής στα οποία καταφεύγουμε για ανακούφιση…Εμείς οι Εβραίοι, εμείς, οι καταστροφείς, θα Παραμείνετε οι καταστροφείς για πάντα. Τίποτα από όσα θα κάνετε δεν θα καλύψει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις μας. Θα καταστρέφουμε για πάντα γιατί θέλουμε έναν δικό μας κόσμο.” (σελ. 155)

MarcusEliRavage-360x240.png

Το 1928, ο Μάρκους Ράβατζ, ένας Εβραίος βιογράφος των Ρότσιλντ έγραψε ένα δοκίμιο με τίτλο, «Η πραγματική υπόθεση κατά των Εβραίων».
“Δεν έχετε αρχίσει να εκτιμάτε το πραγματικό βάθος της ενοχής μας. Είμαστε εισβολείς. Είμαστε ενοχλητές. Είμαστε ανατροπείς. Πήραμε τον φυσικό σας κόσμο, τα ιδανικά σας, το πεπρωμένο σας και κάναμε τον όλεθρο μαζί τους. Ήμασταν στο κάτω όχι μόνο του τελευταίου μεγάλου πολέμου αλλά σχεδόν όλων των πολέμων σας, όχι μόνο του ρωσικού αλλά και κάθε άλλης μεγάλης επανάστασης στην ιστορία σας. Έχουμε φέρει διχόνοια, σύγχυση και απογοήτευση στην προσωπική και δημόσια ζωή σας. Το κάνουμε ακόμα Κανείς δεν μπορεί να πει πόσο καιρό θα συνεχίσουμε να το κάνουμε». ( THE CENTURY MAGAZINE , ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 1928, Τόμος 115, Νο. 3, σελ. 346-350.)
Στη Διαμάχη της Σιών , ο Ντάγκλας Ριντ γράφει, «τα Πρωτόκολλα  [ των Πρεσβυτέρων της Σιών ] ανυψώνουν τη θεωρία της καταστροφής σε αυτό το καθεστώς «μιας θεμελιώδης αλήθειας, ενός πρωταρχικού ή βασικού νόμου, ενός νόμου που διέπει τη συμπεριφορά»… πολλά εδάφια τα Πρωτόκολλα φαίνεται, εκ πρώτης όψεως, να συνιστούν την καταστροφή ως ένα ενάρετο πράγμα από μόνο του, και κατά συνέπεια να δικαιολογούν όλες τις μεθόδους που συνιστώνται ρητά για την προώθησή της (δωροδοκία, εκβιασμός, διαφθορά, ανατροπή, εξέγερση, υποκίνηση όχλου, τρόμος και βία) που έτσι γίνονται και ενάρετες» (σελ. 211).
 

Σκεφτείτε ISIS, Antifa & BLM.

Οι περισσότεροι Εβραίοι (και γενικά οι φιλελεύθεροι/αριστεροί) αγνοούν αυτή την καβαλιστική πλοκή. Έχουν εξαπατηθεί από ψευδείς εκκλήσεις στα ιδανικά της «κοινωνικής δικαιοσύνης» και της «ισότητας».  

ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΗ

Religio σημαίνει «να μπαίνεις μέσα» δηλαδή «να γνωρίζεις και να υπακούς» στον Θεό. Σε κάθε αληθινή θρησκεία, ο Θεός περιλαμβάνει απόλυτα πνευματικά ιδανικά — αγάπη, αλήθεια, δικαιοσύνη, καλοσύνη, ομορφιά, αρμονία — αγνά και ανόθευτα. Ο Θεός δεν είναι τίποτα αν όχι Ηθικό – δηλαδή Καλός.

Το κακό είναι η απουσία του Θεού , όπως το σκοτάδι είναι η απουσία του φωτός.

 

crossbonesx.gif

(Καμπαλιστές Τραμπ και ο μπαμπάς του)
 
Η Καμπάλα λέει ότι ο Θεός είναι άγνωστος και δεν έχει μορφή. Αυτός είναι ο Σατανισμός. Δεν μπορείτε να υπακούσετε στον Θεό εάν δεν μπορείτε να Τον γνωρίσετε. 
“Για τον καβαλιστή, ο Θεός είναι μια απέραντη Θάλασσα του Είναι ( En Sof ) χωρίς κανένα όριο· επομένως χωρίς καμία ποιότητα, χωρίς επιθυμία ή βούληση οποιουδήποτε είδους. Είναι εντελώς ακατανόητος. ” (Jacob Angus, The Meaning of Jewish History (1963 ) σελ. 286. 
Στην πραγματικότητα, ο Θεός είναι η τελειότητα, η μορφή που είναι απαραίτητη για την ανθρώπινη εξέλιξη. Να είστε λοιπόν τέλειοι όπως είναι τέλειος ο Πατέρας σας στους ουρανούς. (Ματθαίος 5-48) 
 
Η αληθινή θρησκεία υποθέτει ότι ο Θεός είναι παρών στην ανθρώπινη ψυχή. Υπακούοντας σε αυτή τη φωνή, η συνείδηση ​​είναι αυτό που μας κάνει ανθρώπους. 
Όποιος αρνείται την ύπαρξη του Θεού είναι σατανιστής, όχι άθεος. 

Η Καμπάλα είναι σατανική γιατί λέει ότι το κακό είναι μέρος του Θεού : «Ο Θεός έχει δύο όψεις· [και οι δύο] είναι ουσιαστικά ένα πράγμα· αυτό που βιώνουμε ως κακό είναι τόσο Θεϊκό όσο αυτό που βιώνουμε ως καλό».

Εξ ου και η έκφραση που κερδίζει νόμισμα σήμερα: «Όλα καλά».

Trump-cabalists.jpg

Η καμπαλιστική ερμηνεία συνεχίζει :

«Πολλά κείμενα στην Καμπάλα, συμπεριλαμβανομένου του Ζοχάρ, λένε ότι το καθήκον δεν είναι να καταστρέψουμε το κακό αλλά να το επιστρέψουμε στην πηγή του — να «συμπεριλάβουμε την αριστερά μέσα στη δεξιά», στη Ζοχαρική μεταφορά, να υψώνεις τους πεσμένους σπινθήρες” στη Λουριανική. Στον Χασιδισμό του Chabad, αναφέρεται ότι το κακό υπάρχει ως μέρος της ίδιας της Θείας αποκάλυψης. Πράγματι, το να πιστεύεις ότι το κακό είναι πραγματικά ξεχωριστό από τον Θεό είναι, το ίδιο, η ουσία του κακού, το οποίο είναι ακριβώς η ψευδαίσθηση του χωρισμού».

«Το να εγκαταλείψουμε την πραγματικότητα του χωριστού κακού και να αποδεχθούμε πραγματικά ότι το sitra achra [ακαθαρσία, απόκρυφο, κακό] είναι μια πλευρά της Θεότητας, είναι εύκολο στα χαρτιά και πολύ δύσκολο στην πραγματικότητα. … Ωστόσο, στο βαθμό που είναι είναι δυνατό να γίνει αυτό, η ιδέα είναι πράγματι που αλλάζει τη ζωή. Όλα είναι μια γεύση Θεότητας.”

Οι καβαλιστές πιστεύουν επίσης στη «λύτρωση μέσω της αμαρτίας», δηλαδή επιδεικνύοντας σκόπιμα τον Παλαιό Νόμο κάνοντας το κακό (μοιχεία, αιμομιξία, παιδεραστία.) Η καταστροφή του πολιτισμού (δηλ. χάος) θα προκαλέσει την επιστροφή του Μεσσία (του αντί-χριστού) που θα ξαναχτίσει ο κόσμος σύμφωνα με τις προδιαγραφές των Καμπαλιστών, με τους τραπεζίτες των Ιλλουμινάτι να παίζουν τον Θεό.

Όλο αυτό είναι σατανισμός. Ο Θεός είναι εγγενώς καλός. Σε μια αληθινή θρησκεία, δεν υπακούς στον Θεό κάνοντας κακό ή προσποιούμενος ότι το κακό είναι μέρος του Θεού.

GASLIGHTING
 
Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι υπεύθυνα για τη διάδοση αυτού του κορονοϊού. Επομένως, είναι σημαντικό ότι τον Απρίλιο ένας ανώτερος ρεπόρτερ του CBC  Don Pittis αναφέρθηκε σε αυτό το σατανικό δόγμα “Ο COVID-19 μπορεί να είναι ο καταλύτης — όχι η αιτία — ενός επώδυνου αλλά χρήσιμου οικονομικού μετασχηματισμού. Οι λιανοπωλητές χάλασαν, η ιδιοκτησία και το πετρέλαιο πέφτουν αλλά ίσως ο οικονομικός πόνος επιταχύνει τις ευεργετικές αλλαγές».
 

«Σύμφωνα με τη θεωρία της  δημιουργικής καταστροφής  που προέκυψε από τον Αυστριακό οικονομολόγο Joseph Schumpeter το 1942  από ιδέες που προτάθηκαν από τον Karl Marx, η  οικονομική και τεχνολογική πρόοδος απαιτεί να πεθάνουν οι επιχειρήσεις και να εξαλειφθούν οι βιομηχανίες και τα παραδείγματα για να δημιουργηθεί χώρος για νέα».

lemon-destruct.jpg

Ο Καρλ Μαρξ, ο πατέρας του κομμουνισμού, ήταν καβαλιστής και σατανιστής.
Η «δημιουργική καταστροφή» είναι η ίδια σατανιστική λογική που χρησιμοποιούν για την έναρξη καταστροφικών πολέμων. Σαφώς η κρυμμένη ατζέντα πίσω από το #scamdemic είναι η κοινωνική και οικονομική αλλαγή. Χάρη στους σατανιστές που ελέγχουν το τραπεζικό σύστημα, η κοινωνία υφίσταται ανελέητη σατανική επίθεση και σατανικά κυριευμένη. 
Το “Creative Destruction”  εξηγεί γιατί η ανθρωπότητα κατασπαράσσεται από  ατελείωτες καταστροφές . Αυτά κατασκευάζονται από τους Illuminati για να επιτεθούν  και να καταστρέψουν οτιδήποτε μυρίζει  την  υγιή θεϊκή τάξη — πνευματική ή φυσική .  Πρέπει να καταστρέψουν την παλιά τάξη πραγμάτων προτού  μπορέσουν να εγκαταστήσουν τη σατανιστική τους  τυραννία. Αυτό πίσω από το τρέχον #scamdemic. (Makow- Εξηγείται ο Σατανισμός)
Οι άνθρωποι που συμπαθούν τον σατανισμό διαπερνούν το πολιτικό σώμα μας σαν καρκίνος. 

 

ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΚΑΤΟΧΟΥΜΕΝΟΙ

Ονομάστε το ιλλουμινισμό, εκκοσμίκευση, λουσιφεριανισμό, ουμανισμό, παγανισμό ή αποκρυφισμό: Όλα είναι Καμπάλα.

leaders-handsign.jpg

Ο σύγχρονος δυτικός πολιτισμός δεν έχει ηθική νομιμότητα (και μέλλον) γιατί βασίζεται σε μια εξέγερση ενάντια στον Θεό, ο οποίος αντιπροσωπεύει το μονοπάτι της πνευματικής μας ανάπτυξης.  

Η ανθρωπότητα έχει καταληφθεί από ψυχοπαθείς που σκοπεύουν να καταστρέψουν την «παλιά τάξη» και να χτίσουν στη θέση της μια παράξενη, σολιψιστική, βίαιη, διεφθαρμένη δυστοπία.

Αυτοί οι ψυχοπαθείς ελέγχουν την πίστη και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της κυβέρνησής μας. Έτσι, είναι σε θέση να αγοράσουν τους ηγέτες μας και να εξαπατήσουν την κοινωνία να αγκαλιάσει τη δική της πτώση.

de-stroy.jpg

Λίβινγκστοουν- Η Σατανική Βίβλος του NWO — Πρώτο σχόλιο
Αυτό μου το έγραψε ο Mike Yeadon, ένας εξέχων αντιβοξικός.
Ωστόσο, διαπιστώνω ότι σχεδόν κανείς δεν θα πάρει αυτό το ταξίδι μαζί μου. Νομίζω ότι ξέρω γιατί. Είναι αναπόφευκτα σκοτεινό. Όταν κάθε προσπάθεια να διακρίνει κανείς ένα “γιατί να το κάνουν αυτό;”, υπάρχουν μόνο τρομακτικές απαντήσεις. “

Ωστόσο, όταν Του έστειλα το άρθρο παραπάνω, μου απάντησε.

“Προσωπικά, δεν βλέπω θρησκευτικές πτυχές σε αυτό που συμβαίνει και αν υπάρχει, είναι τόσο πιθανό να είναι αιρέσεις του Χριστιανισμού όσο ο Ιουδαϊσμός. Ως  αποτέλεσμα δεν με ενδιαφέρει το συστατικό της οργανωμένης θρησκείας. Θα το αφήσω σε άλλους. “Α ο άνθρωπος πρέπει να γνωρίζει τους περιορισμούς του”. Τούτου λεχθέντος, αισθάνομαι ένα πνευματικό συστατικό σε αυτόν τον πόλεμο.”

Οι γκοίμ έχουν υποβαθμιστεί σε σημείο που είναι πνευματικά ανίκανοι να αντιμετωπίσουν την κρίση που αντιμετωπίζουμε. Ούτε έχουν το στομάχι να αμυνθούν. Τους έχουν υποβάλει σε πλύση εγκεφάλου για να πολεμήσουν για τον Παγκόσμιο Εβραϊσμό.

 

 

Πηγή

Προβολές : 401


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα