Η Εκστρατεία για την Καταστροφή της Δύσης πέτυχε

Η Εκστρατεία για την Καταστροφή της Δύσης πέτυχε

22 Νοεμβρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:271
Μοίρασέ το

 

Για δεκαετίες η κύρια λειτουργία της εκπαίδευσης στη Δύση ήταν να δαιμονοποιεί τη Δύση και να παρουσιάζει τη Δύση ως εκμεταλλευτική του μη λευκού κόσμου. Αυτή η μακροχρόνια εκστρατεία εναντίον της Δύσης είχε σκοπό να καταστρέψει τη Δύση, όχι να τη μεταρυθμίσει.

Οι εθνικοί αγνωστικιστές φιλελεύθεροι και οι Σιωνιστές οδήγησαν την εκστρατεία απαξίωσης και υπονόμευσης της Δύσης.

 

Εδώ είναι ο φίλος μου, Balint Vazsonyi, πιανίστας συναυλιών, που παίζει το Τέταρτο Κοντσέρτο για πιάνο του Μπετόβεν, την αγαπημένη μου ερμηνεία. Ο Balint δραπέτευσε από τη Σοβιετική Ουγγαρία κατά τη διάρκεια της ηττημένης Ουγγρικής Επανάστασης το 1956 και καθιερώθηκε στη Δύση ως κορυφαίος πιανίστας συναυλιών. https://www.youtube.com/watch?v=TFGkzGNeW0c

Τα Σαββατοκύριακα της Ουάσιγκτον για να γνωρίσω το μικρό μου γιο στα απομεινάρια της πολιτισμένης ζωής, πηγαίναμε στην κατοικία του Μπαλίντ και η πολύ ταλαντούχα μουσικά σύζυγός του, Μπάρμπαρα, και ο Μπαλίντ και η Μπάρμπαρα έπαιζαν για εμάς. Στη συνέχεια πηγαίναμε σε ένα γαλλικό εστιατόριο και απολαμβάναμε την υψηλή κουζίνα που δεν υπάρχει πλέον στα αμερικάνικα μέρη. Ο γιος μου έμαθε πώς να παραγγέλνει, αλλά αυτό που παραγγείλαμε δεν είναι πλέον διαθέσιμο.

Κατά τη διάρκεια της ζωής μου έχω παρακολουθήσει τον αμερικανικό λαό, πράγματι, τους λαούς της Δύσης, να εγκαταλείπουν τον πολιτισμό και την πολιτισμένη συμπεριφορά.

Σήμερα τίποτα δεν είναι σημαντικό σε όλο τον Δυτικό Κόσμο εκτός από τα χρήματα. Ακόμα και οι άνθρωποι με χρήματα δεν τους νοιάζει πώς μοιάζουν. Οι άνθρωποι ντύνονται σαν σλοβάκια. Συμπεριφέρονται χειρότερα.

Οι λέξεις με τέσσερα γράμματα είναι κοινή γλώσσα στις συνομιλίες μεταξύ ανδρών και γυναικών. Δεν υπάρχει πια κάτι σαν «ευγενική κοινωνία».

Ο φεμινισμός δίδαξε τις γυναίκες να πετάξουν την αγνότητα και να είναι άσεμνες, και με την αγνότητα πήγε η γυναικεία σεμνότητα.

Όταν περπατάω στην παραλία, θηλυκά από νεαρά κορίτσια μέχρι γιαγιάδες φορούν το G-String της στρίπερ, φαίνονται ολόκληροι οι γλουτοί τους. Το μικροσκοπικό έμπλαστρο μπροστά γίνεται όλο και μικρότερο. Πριν από λίγο καιρό είδα μια νεαρή γυναίκα χωρίς τοπ. Είχε δύο λωρίδες ταινίας στις θηλές της.

Δεν ήταν πολύ καιρό πριν που οι φεμινίστριες ισχυρίζονταν ότι οι άνδρες είχαν μετατρέψει τις γυναίκες σε αντικείμενα του σεξ. Τι ασυναρτησίες. Ποιος άντρας θέλει η 14,15,16, 17, 18χρονη κόρη του ή η γυναίκα του να επιδείξει τη γυναίκα τους στο κοινό;

Πριν από λίγο καιρό υπήρχε μια είδηση ​​ότι μια νεαρή γυναίκα είχε προσφέρει την παρθενία της στο Διαδίκτυο. Προσπαθούσα να φανταστώ ποια ήταν η αντίδραση της μητέρας μου και της θείας μου σε μια τέτοια αναφορά. Είναι πλέον σύνηθες οι ελκυστικές νεαρές γυναίκες σε γυμνές προκλητικές πόζες να διαφημίζονται στο διαδίκτυο: «Πουλάω το μουνί μου». Είναι μια πόρνη που προσελκύει πελάτες; Τι απέγιναν οι γυναίκες; Πώς μετατράπηκαν τα αμερικανάκια σε πόρνες;

Όπου και να κοιτάξεις, όλα τα πρότυπα έχουν πέσει. Δεν ήταν πολύ καιρό πριν που οι Αμερικανίδες δεν εμφανίζονταν σε ηβική ή σε πολυκατάστημα χωρίς να είναι με κοστούμι ή φόρεμα με κάλτσες και ψηλοτάκουνα. Τώρα δεν μπορείς να ξεχωρίσεις κοιτάζοντας τον πλούσιο από τον φτωχό.

Η αμαρτία εξαπλώνεται σαν μετάδοση όταν ομαλοποιείται η σεξουαλική διαστροφή και όταν η συσσώρευση χρημάτων είναι ο κοινωνικός στόχος, ανεξαρτήτως του πώς αποκτάται. Το Αποτέλεσμα δεν εξασθενεί η κοινωνική αντίσταση στην αμαρτία και τη φθορά.

Σήμερα οι κυβερνήσεις του Δυτικού Κόσμου ζητούν για τη γενοκτονία των Παλαιστινίων από το Ισραήλ.

Οι «χριστιανοί» Ευαγγελικοί λειτουργοί ισχυρίζονται ότι με τη γενοκτονία των Παλαιστινίων, το Ισραήλ παίρνει μόνο ό,τι τους έδωσε ο Θεός.

Το γεγονός ότι ο Θεός διέλυσε τους Εβραίους για την κακία τους μένει εκτός συζήτησης.

Αυτό είναι τόσο άρρωστο που δείχνει ότι ο Χριστιανισμός δεν είναι πλέον μια δύναμη ηθικής, ανθρώπινης συμπεριφοράς.

Εάν το Ισραήλ καταφέρει να εξολοθρεύσει την Παλαιστίνη, όλα πάνε.
https://www.unz.com/mhudson/were-the-biblical-prophets-anti-semitic/

Για δεκαετίες η κύρια λειτουργία της εκπαίδευσης στη Δύση ήταν να δαιμονοποιεί τη Δύση και να παρουσιάζει τη Δύση ως εκμεταλλευτική του μη λευκού κόσμου. Αυτή η μακροχρόνια εκστρατεία εναντίον της Δύσης είχε σκοπό να καταστρέψει τη Δύση, όχι να τη μεταρυθμίσει. Οι εθνικοί αγνωστικιστές φιλελεύθεροι και οι Σιωνιστές οδήγησαν την εκστρατεία απαξίωσης και υπονόμευσης της Δύσης.

Η εκστρατεία για την καταστροφή του Δυτικού Πολιτισμού πέτυχε.

Θα καταρρεύσει η συντηρητική αυταπάτη ότι η Ουάσιγκτον είναι ανεξάρτητη από την πραγματικότητα και μπορεί να εξαγοράσει την ηγεμονία των ΗΠΑ ενώ θα εμφανίζεται στον κόσμο ως ο παράγοντας της γενοκτονίας της Παλαιστίνης;

 

 

Πηγή

Προβολές : 271


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα