Η Ελλάδα βυθίζεται στην ανομία και την εγκληματικότητα, με την …συμβολή της δικαιοσύνης!

Η Ελλάδα βυθίζεται στην ανομία και την εγκληματικότητα, με την …συμβολή της δικαιοσύνης!

7 Αυγούστου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:367
Μοίρασέ το

 

 

Διαβάζω και αναρωτιέμαι…: Δεν υπάρχουν …ελεύθεροι…. σ’ αυτή τη χώρα για να μην αφανιστεί;;;

Καζάνι που βράζει η αστυνομία για της απελευθερώσεις βιαστών, ναρκεμπόρων και δουλεμπόρων

«Τους συλλαμβάνουμε και τους αφήνουν ελεύθερους»!

Οι έντιμοι δικαστές, βρίσκονται ή στον τάφο, ή εκτός δικαιοσύνης…
Ελάχιστοι  εν ενεργεία δικαστές είναι έντιμοι…
Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΟΩΝ, ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ, ΜΑΣΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΚΤΗΝΗ…
ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΔΗΜΕΥΘΕΙ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ…
Καλλιόπη Σουφλή

Η Ελλάδα βυθίζεται στην ανομία και την εγκληματικότητα, με την …συμβολή της δικαιοσύνης!

Η απελευθέρωση των Σύρων που με κλεμμένο όχημα μπήκαν στο αντίθετο ρεύμα και προκάλεσαν ατύχημα, φαίνεται ότι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Είχε προηγηθεί η απελευθέρωση του Πακιστανού ο οποίος κατηγορείται για βιασμό ανήλικης και εμπορία ναρκωτικών, ενώ επίσης στην Θεσσαλονίκη, είχαν αφεθεί πάλι ελεύθεροι Πακιστανοί οι οποίοι κατηγορήθηκαν για βιασμό πάλι μίας 17χρονης κοπέλας.

Οι Έλληνες αστυνομικοί της πρώτης γραμμής που έρχονται αντιμέτωποι με το έγκλημα και θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους για να υπερασπίσουν την ζωή των πολιτών, μιλούν βέβαια υπό καθεστώς ανωνυμίας, αλλά είναι θέμα χρόνου να βγουν μπροστά καθώς η κατάσταση έχει γίνει αφόρητη.

«Τους συλλαμβάνουμε, αλλά αφήνονται ελεύθεροι! Είναι θέμα χρόνου να τους ξανασυλλάβουμε για τα ίδια ή ακόμα χειρότερα εγκλήματα. Έχουν πλαστά χαρτιά και δεν εμφανίζονται ποτέ στις δίκες»…

Την ίδια στιγμή στα αστυνομικά τμήματα της νοτιοανατολικής Αττικής η κατάσταση θυμίζει κράτος υπό διάλυση, διότι παρά την αύξηση της εγκληματικότητας, δεν υπάρχουν αστυνομικοί για να διαχειριστούν την κατάσταση καθώς οι αποσπάσεις σε ασφάλεια υψηλών προσώπων και άλλες δραστηριότητες έχουν λάβει τη μορφή μάστιγας. Υπάρχουν αστυνομικά τμήματα τα οποία δεν έχουν αξιωματικούς υπηρεσίας, Δεν μπορούν να διαχειριστούν τα συμβάντα και μάλιστα κλείνουν σε ώρες λειτουργίας!

Τα πράγματα έχουν φτάσει ήδη στο απροχώρητο και εάν δεν ληφθούν άμεσα αποφάσεις τόσο για την λειτουργία της δικαιοσύνης όσο και για την ενίσχυση των διωκτικών αρχών, σύντομα θα πράγματα θα τεθούν εκτός ελέγχου…

 

 

Πηγή

Προβολές : 367


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα