Η Ελλάδα είναι μια διεφθαρμένη χώρα, πανάκριβη, με φούσκα χρηματιστήριο – Όνειδος το θέμα με τα ομόφυλα ζευγάρια

Η Ελλάδα είναι μια διεφθαρμένη χώρα, πανάκριβη, με φούσκα χρηματιστήριο – Όνειδος το θέμα με τα ομόφυλα ζευγάρια

18 Ιανουαρίου, 2024 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:507
Μοίρασέ το

 

Οι ομοφυλόφιλοι δεν είναι η πλειοψηφία της κοινωνίας τα δε δικαιώματα τους είναι προσβολή στις αρχές και αξίες της κοινωνίας μας.

Το πιο διεφθαρμένο σώμα που υποτίθεται υπάρχει για να επιβάλλει την δημόσια τάξη είναι η αστυνομία.

Η Ελλάδα είναι μια διεφθαρμένη χώρα, πανάκριβη, με φούσκα χρηματιστήριο – Όνειδος το θέμα με τα ομόφυλα ζευγάρια
ΤΟ ΠΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΣΩΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ…
ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ  ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ…
Στην επόμενη ανάρτηση των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, θα καταλάβετε γιατί θεωρώ τους δικαστές και εισαγγελείς τους πλέον διεφθαρμένους…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. “Ελληνική” Αστυνομια… ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ, ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ… ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ…
ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠ’ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΦΙΕΣ…
Στο πρώτο στραβοπάτημα, όλος αυτός ο αέρας θα ξεφουσκώσει και το στραβοπάτημα δεν θα αργήσει
Η Ελλάδα είναι μια διεφθαρμένη χώρα.
Η Ελλάδα είναι μια πανάκριβη χώρα όπου ο μέσος πολίτης για να ζήσει χρειάζεται επιδόματα και pass που αποτελούν προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.
Η Ελλάδα έχει μια φούσκα οικονομία,καταχρεωμένη και με ενέσεις από τα ευρωπαϊκά ταμεία παρουσιάζει λογιστικές αυξήσεις ΑΕΠ.
Η Ελλάδα έχει φούσκα χρηματιστήριο, πλασματικές αποτιμήσεις που κατασκευάζονται και δεν αποτελούν πραγματική αξία.
Στο πρώτο στραβοπάτημα, όλος αυτός ο αέρας θα ξεφουσκώσει και το στραβοπάτημα δεν θα αργήσει.

Πολλοί στηρίζονται στην κοινή παραδοχή ότι το 2024 θα είναι μια καλή χρονιά αλλά όλοι υπολογίζουν χωρίς τον… ξενοδόχο.

 

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά τα μίζερα στην Ελλάδα, η κυβέρνηση φέρνει ένα ντροπιαστικό νομοθέτημα για τους ομόφυλους και για την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.
Πρόκειται για μια ντροπιαστική εξέλιξη, που προσβάλλει τις παραδόσεις, τις αρχές και αξίες της κοινωνίας μας…

 

Εδώ η Ελλάδα πάει κατά διαόλου μεριά και εμείς ασχολούμαστε με τους…

 

 

Η Ελλάδα είναι μια διεφθαρμένη χώρα

 

Το πιο διεφθαρμένο σώμα που υποτίθεται υπάρχει για να επιβάλλει την δημόσια τάξη είναι η αστυνομία.

 

 

Συγκαλύπτουν μπράβους της νύχτας, συμμετέχουν στο εμπόριο ναρκωτικών και πορνείας και γενικώς ελέγχουν την νύκτα…

 

Πολλοί αστυνομικοί είναι μπροστινοί σε μαγαζιά της νύκτας για να μην τους ενοχλούν οι άλλοι αστυνομικοί που είναι καθαροί καθώς προφανώς υπάρχουν και κάποιοι καθαροί αστυνομικοί.

 

 

Η Ελλάδα είναι μια πανάκριβη χώρα όπου ο μέσος πολίτης για να ζήσει χρειάζεται επιδόματα και pass που αποτελούν προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας

 

Γιατί συνεχώς λαμβάνονται μέτρα κατά της ακρίβειας;
Εντάξει το παραμύθι ότι φταίει ο Putin ο ρώσος Πρόεδρος δεν πείθει…

 

Η Ελλάδα δεν έχει μηχανισμούς ελέγχου, ο καθένας κάνει ότι θέλει και τα ολιγοπώλια οργιάζουν.

 

Ο μέσος πολίτης στηρίζεται στα pass για να ζήσει αυτό αποτελεί ντροπή, αίσχος ποιος πολίτης είναι υπερήφανος με αυτή την παρακμιακή κατάσταση;

 

 

Η Ελλάδα έχει μια φούσκα οικονομία, καταχρεωμένη και με ενέσεις από τα ευρωπαϊκά ταμεία παρουσιάζει λογιστικές αυξήσεις ΑΕΠ.
Υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι εσωτερικές δυνάμεις της Ελλάδος δεν επαρκούν για να στηρίξουν έστω και υποτυπώδη ανάπτυξη;
Εάν δεν υπήρχαν τα κονδύλια της ΕΕ τα οποία αξιοποιούνται από 400 εκατ σε σύνολο 750.000 εταιριών ούτε υποτυπώδη ανάπτυξη δεν θα είχε η Ελλάδα.
Με χρέος στα 403 δισεκ. παραμένει η πιο χρεωμένη χώρα της ευρωζώνης, είναι τέτοια η μεγάλη ανάπτυξη που το κρατικό χρέος σε απόλυτα μεγέθη μειώνεται κατά 1 δισεκ.

Η Ελλάδα διαθέτει φούσκα χρηματιστήριο, πλασματικές αποτιμήσεις που κατασκευάζονται και δεν αποτελούν πραγματική αξία.

 

Το ελληνικό χρηματιστήριο είναι μια φούσκα έτοιμη να σκάσει και θα σκάσει.
Όλοι ποντάρουν στο καλό σενάριο ότι όλα θα πάνε καλά αγνοώντας επιδεικτικά τα αρνητικά μηνύματα.

 

Στο πρώτο πισωγύρισμα το ελληνικό χρηματιστήριο θα υποχωρήσει άκλαυτο…

 

Πολλές εταιρίες είναι πανάκριβες και οι τράπεζες έχουν εξαντλήσει επί της ουσίας τα ανοδικά τους περιθώρια.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά η Ελλάδα επικεντρώνεται σε μιαρά, ντροπιαστικά θέματα με τους ομοφυλόφιλους και εάν πρέπει να υιοθετούν παιδιά.

 

Προφανώς και δεν πρέπει να υιοθετούν παιδιά οι ομοφυλόφιλοι, καταδικάζουν το μικρό παιδί σε ψυχικό μαρασμό.

 

Οι ομοφυλόφιλοι δεν είναι η πλειοψηφία της κοινωνίας τα δε δικαιώματα τους είναι προσβολή στις αρχές και αξίες της κοινωνίας μας.

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 507


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα