Η Ελλάδα εκπέμπει SOS!

Η Ελλάδα εκπέμπει SOS!

22 Νοεμβρίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:421
Μοίρασέ το

 

Σήμερα, στην Ελλάδα του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη, η Δημοκρατία όχι απλά βάλλεται από παρακρατικές κλίκες που παρακολουθούν αλλήλους, αλλά κυβερνάται από μια κυβέρνηση που έχει ευτελίσει τον θεσμό της Δικαιοσύνης χειραγωγώντας την Δικαστική Εξουσία

 

 

 

 

Σήμερα, στην Ελλάδα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΛΑΤΩΝΑΣ, ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, ΟΥΤΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ… πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που κι αυτοί είναι περιθωριοποιημένοι από ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ…

Σήμερα, μία ΣΑΝΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΡΕΒΩΔΗΣ ΚΛΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ – ΔΙΚΑΣΤΩΝ – ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΤΑΓΩΝ, ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ – ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ, ΚΥΒΕΡΝΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ… ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤ’ ΕΦΗΜΙΣΜΟ … ΖΩΗ…

Σήμερα, είμαστε ένα φορτηγό με σπασμένα φρένα που οδεύει προς τον γκρεμό και την άβυσσο κι εμείς ακόμα δεν τα βλέπουμε…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Οι δικτατορίες και οι σατανιστές, δεν πέφτουν με ευχολόγια, αλλά ΜΕ ΑΙΜΑ, ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟ…

 

Η Ελλάδα εκπέμπει SOS!

Όλοι λίγο πολύ, γνωρίζουμε ότι η Ελλάδα ήταν η χώρα που γέννησε την Δημοκρατία κι αυτή που έθεσε τις βάσεις της δικαιοσύνης και του πολιτισμού που αναπτύχθηκαν ανα τους αιώνες στον πλανήτη μας.

Σήμερα, στην Ελλάδα του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη, η Δημοκρατία όχι απλά βάλλεται από παρακρατικές κλίκες που παρακολουθούν αλλήλους, αλλά κυβερνάται από μια κυβέρνηση που έχει ευτελίσει τον θεσμό της Δικαιοσύνης χειραγωγώντας την Δικαστική Εξουσία η οποία:

-Ψηφισε με Τροπολογία νόμου Διάταξη για το Ακαταδίωκτο των μελών
των αρμόδιων επιστημονικών επιτροπών!!
Τα μέλη αυτά δεν θα διώκονται δεν θα ευθύνονται
κ δεν θα εξετάζονται για εισηγήσεις
που έκαναν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους!!

Έκρινε νόμιμα και συνταγματικά τα εξής:

 • πρόστιμα 100 ευρώ σε πολίτες άνω των 60 ετών που αρνήθηκαν να κάνουν το εμβόλιο ασκώντας τους με αυτόν τον τρόπο οικονομικό και κατά επέκταση ψυχολογικό εξαναγκασμό!
 • Οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν υποχρεωτικά rapid test
  μια φορά την εβδομάδα με δικά τους χρήματα (καμία φορά pcr test),
  ενώ σε άλλες χώρες είναι δωρεάν και δεν είναι υποχρεωτικό!
  Στην περίπτωση που δεν πραγματοποιήσει το τεστ, του επιβάλλεται
  πρόστιμο 300 ευρω για κάθε παράβαση!.
 • Όσο αφορά τους εργοδότες, αν δεν υποβάλουν υπεύθυνη δήλωση με την κατάσταση των εργαζομένων τους επιβάλλεται πρόστιμο 2000ευρω!!! Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα πολλές εταιρείες και εργοδότες να ζητούν υποχρεωτικό πιστοποιητικό εμβολιασμού!!!!
 • Έχουμε υγειονομικούς σε αναστολή εργασίας εδώ και 15 μήνες όμηροι,
  χωρίς μισθό και χωρίς το δικαίωμα να δουλέψουν σε άλλη εργασία, την στιγμή που ο νόμος ορίζει για όλους τους Έλληνες πολίτες που είναι σε αναστολή, και ακόμα σε πολίτες που εκτίουν ποινή φυλάκισης να λαμβάνουν το πενήντα τοις εκατό του μισθού τους!!
  Τους έχει οδηγήσει σε μεγάλη οικονομική εξαθλίωση!
  Είναι μάλιστα τόση η ψυχολογική βία που ασκείται ,
  που οδήγησε σε μια αυτοκτονία νεαρής υγειονομικού!
 • Αυτήν την στιγμή στην Ελλάδα έχουμε απεργούς πείνας
  (3 άτομα ) για 2η φορά που ζητούν να καταργηθεί ο
  νομός για τις αναστολες εργασίας! την υποχρεωτικότητα
  του εμβολιασμού! και την ιδιωτικοποίηση όλων των
  νοσοκομείων της χωρας!!!

-Το ελληνικό κράτος αρνείται πεισματικα!και χωρίς κανέναν απολύτως λόγο
αφού και η πανδημία έχει τελειώσει! όπως έχουν διακηρύξει δεκάδες κράτη σε όλο τον κόσμο!

Γνωρίζουμε όλοι πλέον παγκοσμίως , απο τις αμέτρητες έρευνες, ότι όλοι μεταδίδουν! όλοι νοσούν! και δεν διαφοροποιείται σε τίποτα ένας ανεμβολίαστος απο έναν εμβολιασμένο.

Άνθρωποι οι οποίοι υπηρετούν την επιστήμη αναγκάζονται για δεύτερη φορά να ξεκινήσουν μία απεργία πείνας

«Ο Λάμπρος Τσάπαλης, ο Περικλής Καρολίδης και η Ειρήνη Κατάκου, τρείς αλύγιστοι Υγειονομικοί σε αναστολή, ξεκινούν απεργία πείνας για δεύτερη φορά, μετά αυτή των έξι υγειονομικών που έγινε τον Μάρτιο του 2022 και διήρκεσε 33 ολόκληρες ημέρες με αποτέλεσμα την κατάρρευση τους! Σαν να μην έφτανε αυτό η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έφτασε στο σημείο να οδηγησει απεργό πείνας στο τμημα, μην αναγνωρίζοντας το δικαίωμα της απεργίας απο δημόσιο χώρο, χωρίς καμία κατηγορία!

Το ίδιο συνέβει και τον Ιούλιο του 2022, με την αναίτια προσαγωγή 50 και πλέον υγειονομικών στη ΓΑΔΑ και μάλιστα στο “τμήμα προστασίας δημοκρατικού πολιτεύματος”, επειδή διαδηλωσαν ειρηνικά στην περιοχή , κοντά στην οικία του πρωθυπουργού.

Μάλιστα οι προσαχθεντες κατήγγειλαν ότι τους παίρνουν τα κινητά τηλέφωνα και ότι δεν επιτρέπουν στους δικηγόρους τους να τους δουν, παραβιαζοντας ξανά τα νόμιμα δικαίωματά τους.

Οι δημοσιογράφοι τα μμε και η αντιπολίτευση

Όπως έχει αναφέρει και το Politico η Ελλάδα σε μια λίστα με 180 χώρες, που καταρτίστηκε από τους Δημοσιογράφους Χωρίς Σύνορα είναι η χώρα με την λιγότερη Ελευθερία κ αξιοπιστία στα ΜΜΕ!!

Όσο για την αντιπολίτευση… βυθίζεται στην λήθη της ανυπαρξίας κ της αδιαφορίας !!

 

Νεαρή οδοντίατρος σε αναστολή δεν άντεξε και έβαλε τέλος στη ζωή της.

 

Η άτυχη, οδοντίατρος Χρυσάνθη απο την Λάρισα, που πρωτοστατούσε σε όλες τις διαμαρτυρίες, 36 ετών, βρισκόταν μήνες χωρίς εργασία και χωρίς καμμία μέριμνα απο το κράτος.

Ο θάνατος της νεαρής αυτής κοπέλας θα βαραίνει για πάντα τους δικτάτορες της πατρίδας μας.

Δεν θα ξεχάσουμε και δεν θα συγχωρήσουμε ποτέ!

 

 

Πηγή

Προβολές : 421


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα