Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΓΟΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ. ΒΑΛΟΜΕΝΗ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΦΙΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΟΡΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟΥ ΕΧΘΡΟΥ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΓΟΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ. ΒΑΛΟΜΕΝΗ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΦΙΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΟΡΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟΥ ΕΧΘΡΟΥ.

23 Δεκεμβρίου, 2023 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:478
Μοίρασέ το

 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ,

οι έλληνες διώκονται με αφαίμαξη της οικονομίας είτε απο την εβραιοναζιστική κατοχική αρχή της ΑΑΔΕ είτε με φορομπηχτικά μέτρα απεχθούς έως και γενοκτονικού χαρακτήρα.

Κοινή ατζέντα Εθνικός διαμελισμός και αντικατάσταση πληθυσμού

 

Αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα, που δυστυχώς, λίγοι αντιλαμβάνονται…

Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ… ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗ ΣΩΣΕΙ ΠΛΕΟΝ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΓΟΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ.
ΒΑΛΟΜΕΝΗ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΑ
ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΦΙΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΟΡΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟΥ ΕΧΘΡΟΥ.
Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΟΥΓΚΛΕΣ ΤΟΥ ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ.
ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΙΑΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ,
οι έλληνες διώκονται με αφαίμαξη της οικονομίας είτε απο την εβραιοναζιστική κατοχική αρχή της ΑΑΔΕ είτε με φορομπηχτικά μέτρα απεχθούς έως και γενοκτονικού χαρακτήρα.
Ενώ απο την άλλη οι συνεχώς αυξανόμενες ορδές των ανθρωποφάγων που καλούνται απο τα νεοταξικά κέντρα και τους ντόπιους ελληνόφωνους πράκτορες τους σε ρόλους πολιτικών,
ΕΠΙΔΟΤΟΥΝΤΑΙ με πακτωλό χρημάτων απο τις τράπεζες της εβραικής μαφίας, δίνοντας καθαρά και άκρως προκλητικά την εικόνα μισθοφορικού στρατού εποικισμού και αν χρειαστεί, κρούσης.
Οι οποίοι εκτός των άλλων, καλούνται να ζουν ΤΖΑΜΠΑ και να απολαμβάνουν ζώντας ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ όλα τα προνόμια της δημόσιας διοίκησης και του κοινωνικού κράτους, το οποίο ο έλληνας με το αίμα του έχτισε επι 2 αιώνες.
Ενώ ο ίδιος, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΑ, καλείται να μεταναστεύσει αδειάζοντας το χώρο για τους έποικους.
Την ίδια ώρα, η ελληνική επικράτεια τεμαχίζεται και τα εδάφη της μοιράζονται στα σκυλιά των βαρβάρων που καραδοκούν επί δεκαετίες, περιμένοντας την ευκαιρία που η Ελλάδα θα κυβερνάται απο προδότες και απο διεφθαρμένα τζάκια.
Ενώ ο λαός ΚΟΙΜΑΤΑΙ ολόρθος και ονειρεύεται σωτήρες και σωτήρηδες.
Άλλοι εισαγόμενους πούστηδες απο τα κέντρα άσκησης εξουσίας του εβραιοναζισμού, άλλοι απο τις ντόπιες ανθρωπόμορφες ύαινες των κατοχικών κομμάτων, ενώ άλλοι προσδοκούν τη σωτηρία απο πράκτορες και ρουφιάνους εκτός βουλής, της συνομοταξίας των Βιτάλι, Κρομηδάδων, Χασάπηδων και CIA.
Kαι ο απόπατος των επαγγελματιών σωτήρηδων και της λαικής ξευτίλας, δεν έχει τέλος.
Και μέχρι να ανανήψει αυτός ο λαός, η Ελλάδα, ή οτι έχει μείνει απο αυτήν, θα είναι ένα μικρό, συρικνωμένο στα προ Βενιζέλου σύνορα, ισλαμικό βιλαέτι.
Γεμάτο μαύρους δούλους για να δουλεύουν τζάμπα στους ντόπιους σεΐχηδες των ελληνόφωνων οικογενειών που σήμερα λυμαίνονται τη χώρα για λογαριασμό του νεοταξικού άξονα, γλείφοντας τα αχαμνά του εβραίου σατανιστή, με αντάλλαγμα τα προνόμια της εξουσίας και του πλούτου.
Επακριβώς τα ίδια προνόμια, για τα οποία οι εβραϊκές φυλές, απαρνήθηκαν το Θεό και προσκύνησαν το σατανά και τις θεότητες του.
Οι φάρες αυτες, σαν σεΐχηδες θα διαχειρίζονται την εξουσία στο νέο προτεκτοράτο των πετρελαίων των εβραίων και των τούρκων αδερφών τους.
ΑΥΤΑ, για όσους ακόμα δεν έχουν αντιληφθεί το σενάριο του ρέκβιεμ που ζούμε, τους ρόλους και τις προοπτικές.
Για όσους ευήθεις και ηλίθιους θεωρούν οτι ζουν σε ένα κόσμο όμορφο και ηθικό, αγγελικά ή ακόμη και εβραικά πλασμένο.
Με ολίγον χρέος, αλλά ανθρώπινο είναι, θα το αντιμετωπίσομεν….
Και εδώ που το αφήσαμε με 20ετή και συνεχόμενο ωχαδερφίστικο ζαμαφουτισμό να φτάσει,
αν ΣΗΜΕΡΑ ξεσηκωθούν οι έλληνες, την ίδια στιγμή είναι έτοιμα τα σενάρια ενός νέου, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ εμφύλιου σπαραγμού, με συμμετέχοντες εκτός των κρατικών σωμάτων κρούσης, όλες οι συνομοταξίες των επαγγελματιών αριστερών δικαιωματιστών των ΜΚΟ και όλα τα εκατομύρια των αποκεφαλιστών του ισλάμ που περιμένουν τα SMS απο το αφεντικό στα πανάκριβα κινητά που τους εφοδίασαν.
Και φυσικά όλα τα ΜΜΕ της γης, σε μια συντονισμένη μονοφωνία, θα διατυμπανίζουν ένα νέο εμφύλιο στην Ελλάδα.
Και ας είναι ο λαός ενωμένος απέναντι στα στίφη εβραιοναζιστικού φασισμού και των ντόπιων αχυρανθρώπων του.
ΠΡΙΝ ΑΠΟ 10-15 ΧΡΌΝΙΑ, υπηρχαν όλα τα περιθώρια ανάνηψης και εθνικής Νέμεσης στους προδότες.
Σήμερα το έχουν κλειδώσει απο γύρω γύρω οι προσκυνημένοι της κατοχικής βουλής και οι λουλούδες τους.
Με μοναδικό περιθώριο, μια απονενοημένη και καταστροφική, ηρωική Έξοδο.
Να πω Καλά Χριστούγεννα ?
ΜΟΝΟ ο Θεός πιά μπορεί να αλλάξει τον ρου της ιστορίας και να σώσει για άλλη μια φορά τον άνθρωπο, δεδομένου οτι αν χαθεί η Ελλάδα, είναι συνακόλουθη η καταστροφή όλης της ανθρωπότητας, κάτω απο το πέλμα των παμπάλαιων οπαδών του αποκρυφιστικού σκοταδισμού.

Κοινή ατζέντα Εθνικός διαμελισμός και αντικατάσταση πληθυσμού

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 478


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα