Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΑΠ ΑΚΡΗ Σ ΑΚΡΗ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΕΔΑΦΗ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΑΠ ΑΚΡΗ Σ ΑΚΡΗ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΕΔΑΦΗ.

26 Ιουλίου, 2023 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:999
Μοίρασέ το

 

Η ΡΟΔΟΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΟΘΕΙ ΠΡΟΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ, Ο ΠΟΛΥΣ ΜΙΚΥΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ.

 

 

 

Θα ξυπνήσουμε από τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει όλα τα καθάρματα της μεταπολίτευσης και κυρίως η φαμίλια ΚΟΡΛΕΟΝΕ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΡΙΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ;

Επιβεβαιώνεται η οβριά Μπενάκη στις 8 – 2005,  όταν είπε στον έτερο οβριό Παπούλια, πως … Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΜΙΚΡΥΝΕΙ…

 


ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΘΕΙΣ;;;

ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

ΚΙΘΑΡΙΣΤΑΣ ή ΝΤΡΑΜΕΡ ?????
ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ή ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΤΑ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΑ ???
Ο ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ YOUTUBERS ΕΜΙΣΘΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΩΝ ΤΗΣ, ΔΙΝΕΙ ΡΕΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,
ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ
ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΡΑΤΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ, ΤΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΤΟΥΣ.
ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΥΛΑΚΗ, ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΘ ΥΛΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.
ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΗΜΙΤΑΡΟΥ ΕΠΙ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.
ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕΤΕ ΤΟ. (διαβάστε εδώ)
ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΤΕ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ.
ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΒΑΛΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.
ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ OΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥΣ ΣΒΟΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΙΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΖΑΒΛΑΚΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.
ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΟΜΩΣ ??????
ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΟΡΝΕΙΑ ΠΗΡΑΝ ΓΡΑΜΜΗ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ.
ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ…….
ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΨΕΝ ΟΤΙ Η ΡΟΔΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΓΑΤΙΣΟΥΝ ΣΕ ΤΖΙΡΟΥΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΖΕΣ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ,
ΠΛΑΝΩΝΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ.
ΟΣΟΙ ΖΗΣΑΜΕ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΞΕΡΟΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΚΕΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ,
ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΕΣΤΙ ΦΑΜΙΛΙΑ ΔΟΝ ΚΟΡΛΕΟΝΕ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ
ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ
ΠΕΡΑΝ ΠΑΣΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ
ΟΤΙ Η ΡΟΔΟΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΟΘΕΙ ΠΡΟΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ, Ο ΠΟΛΥΣ ΜΙΚΥΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ.
ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΟΙΚΙΣΤΕΙ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙ.
ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΑΠ ΑΚΡΗ Σ ΑΚΡΗ
ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΕΔΑΦΗ.
ΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΡΙΚΝΩΜΕΝΗ, ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΒΙΛΑΕΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.
ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΘΑΝΑΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΛΗΣΤΡΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΟΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΡΘΗΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ……..

 

Πηγή

Προβολές : 999


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα