Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΟΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΡΚΟΚΡΑΤΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

4 Μαΐου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Το Μέγαρο Μαξίμου συντονίζει ένα Κράτος όπου ένα μόλις φορτίο μπανανο-κόκας θα παρήγαγε κέρδη 200 εκατομμυρίων ευρώ.

Κέρδη που ξεπλένονται σε επιχειρήσεις με νομική υποστήριξη, υπό το βλέμμα των κρατικών αρχών και τη συμμετοχή επίορκων κρατικών λειτουργών, που υποτάσσονται στην πολιτική βούληση Μητσοτάκη για μία Ελλάδα ναρκο-Κράτος.

Εμπόρευμα που πηγαίνει συστημένο για κατανάλωση στους Πραιτωριανούς της Εξουσίας για να υποτάσσονται και οι ίδιοι με τη σειρά τους στο διεθνές οργανωμένο έγκλημα και να διατάζουν τους κρατικούς λειτουργούς να προσποιούνται ότι πράττουν το εθνικό έργο τους ως περιφερόμενοι θίασοι.

 

 

 

Τέτοια κατάντια ποτέ δεν είχε ζήσει η Ελλάδα… τόση σαπίλα και διαστροφή στις κυβερνήσεις και στους θεσμούς που έχουν εξευτελιστεί, δεν έχει υπάρξει ποτέ στο παρελθόν.

Κι ένας λαός, που σιωπά στον βούρκο που τον κυβερνά και ξαναψηφίζει τα ίδια και τα ίδια βρωμερά πολιτικά υποκείμενα, μια και όχι μόνον συνήθισε την δυσωσμία, αλλά χώθηκε κι ο ίδιος στα σκατά…

Όσο για τους θεσμούς… ούτε ένας δεν αποτελεί πλέον ελπίδα αυτού του λαού…

Ένας ισχυρός σεισμός που θα γκρεμίσει το σάπιο οικοδόμημα, αφήνοντας με θεϊκή παρέμβαση τους άξιους να ζήσουν, θα ήταν ευλογία…

Μας έπνιξαν οι αναθυμιάσεις του βόθρου στον οποίον έχει βυθιστεί όλη η Ελλάδα…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Της Λέττας Καλαμαρά 

 

Από τη Θεσσαλονίκη και το βαπόρι με τις μπανάνες της κόκας μέχρι τους Αγίους Αναργύρους με την ανεξέλεγκτη κρατική δράση του οργανωμένου εγκλήματος κοπής της κόκας, η Ελλάδα των Αρίστων του Κ.Μητσοτάκη αναδεικνύεται σε ένα αποτυχημένο ναρκο-Κράτος που ξεψυχά καθημερινά.

Ο άνθρωπος που ήρθε με λαϊκή εντολή να αναγεννήσει την Ελλάδα εξελίσσεται τα τελευταία 3 έτη σε νεκροθάφτη της εξαθλιώνοντας τους Έλληνες εσκεμμένα.

Τους ρίχνει στο λάκκο των επιδομάτων και την ελπίδα της μετανάστευσης εκτός φυσικά από τα πειθήνια λαδωμένα όργανά του που είναι συνένοχα στο εθνικό έγκλημα της κόκας.

Το Μέγαρο Μαξίμου συντονίζει ένα Κράτος όπου ένα μόλις φορτίο μπανανο-κόκας θα παρήγαγε κέρδη 200 εκατομμυρίων ευρώ.

Κέρδη που ξεπλένονται σε επιχειρήσεις με νομική υποστήριξη, υπό το βλέμμα των κρατικών αρχών και τη συμμετοχή επίορκων κρατικών λειτουργών, που υποτάσσονται στην πολιτική βούληση Μητσοτάκη για μία Ελλάδα ναρκο-Κράτος.

Εμπόρευμα που πηγαίνει συστημένο για κατανάλωση στους Πραιτωριανούς της Εξουσίας για να υποτάσσονται και οι ίδιοι με τη σειρά τους στο διεθνές οργανωμένο έγκλημα και να διατάζουν τους κρατικούς λειτουργούς να προσποιούνται ότι πράττουν το εθνικό έργο τους ως περιφερόμενοι θίασοι.Ασφαλώς η Εθνική Άμυνα, η Αστυνομία, η Δικαιοσύνη, η Ενημέρωση σε ένα τέτοιο Κράτος δεν μπορούν παρά να είναι όργανα του συστήματος όπου οι επικεφαλείς του διορίζονται για να σωπαίνουν, για να εθελοτυφλούν, για να κουφαίνονται.

Τα καλύτερα “γιουσουφάκια” του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος επιλέγονται στις θέσεις εξουσίας από μία διαχρονική πολιτική κάστα που ανταλλάσσει την Ελλάδα με τα συμφέροντα του οργανωμένου εγκλήματος και κέρδος τον προσωπικό και οικογενειακό πλουτισμό προσωπικοτήτων σε εμπειρίες, δεξιώσεις και εξώφυλλα lifestyle μεταξύ άλλων.

Ο Κ.Μητσοτάκης είναι το “κεφάλι” που βρωμάει σε ένα “ψάρι” που όποτε σαπίσει αντικαθίσταται από το διεθνές οργανωμένο έγκλημα της κόκας και της ηρωίνης με κάποιο άλλο.

Μία τεχνητή επικοινωνιακή καταιγίδα καθημερινά και δημοσκοπήσεις αποπροσανατολισμού αναλαμβάνουν να διαμορφώνουν την τεχνητή πραγματικότητα και το αδιέξοδο των Ελλήνων.

Από τη Μεταπολίτευση και μέχρι τις ημέρες που αναζητείται ένας Βασιλιάς της σκόνης για να καλύψει τα εγκλήματα της ολιγαρχικής δικτατορίας που ονομάστηκε αυταρχική δημοκρατία κατ’ ευφημισμό και έδρασε χωρίς κανένα φόβο και αναστολή διαλύοντας την Ελλάδα.

Ο Κ.Μητσοτάκης εγκαινιάζει με ζήλο έργα σταθμούς για τα βαπόρια σε απρόσιτες τοποθεσίες, ξεχνά συνεχώς όμως να αναφέρεται στον αγωγό EastMed που θα πλούτιζε την Ελλάδα και τον οποίο προσπαθεί να ματαιώσει με κάθε τρόπο.

Γιατί, άραγε, η Ελλάδα δεν μπορεί να αποτινάξει τα οθωμανικά δεσμά της και να γίνει Νορβηγία του Νότου;

Γιατί έτσι ο αγωγός EastMed θα φωτίσει την Ευρώπη, γιατί έτσι ο αγωγός EastMed θα γεμίσει τα Ταμεία του Κράτους, γιατί έτσι οι Έλληνες θα πάψουν να είναι ζητιάνοι.

Γιατί έτσι ο αγωγός EastMed θα απαιτήσει ασφάλεια και έλεγχο στα πλοία που διακινούν πάσης φύσεως αγαθά και μπανάνες, γιατί έτσι η Ελλάδα θα υπερισχύσει της Τουρκίας και θα αποτινάξει τον αιώνιο ρόλο του διακινητή της στη θάλασσα και τη στεριά διαμορφώνοντας μία Ελεύθερη Ελλάδα, μία άλλη Ελλάδα. Την Ελλάδα της δικαιοσύνης και της ευημερίας, του αρχαίου ελληνικού πνεύματός της.

Ο Κ.Μητσοτάκης έθαψε τη Μακεδονία, ο Κ.Μητσοτάκης έθαψε την Αμφίπολη και ο Κ.Μητσοτάκης θάβει την Ελλάδα κυβερνώντας ένα ναρκο-Κράτος επιδομάτων, που η ελευθερία του Τύπου είναι χειρότερη και από την πρώην κομμουνιστική Βουλγαρία.

Αυτή είναι η Ελλάδα του Κ.Μητσοτάκη και των υποτακτικών του στις κρατικές Αρχές που σκύβουν το κεφάλι για να μην βλέπουν την πραγματικότητα της μετατροπής της σε δορυφόρο της Τουρκίας.

Ως αυλοκόλακες ανταλλάσσουν γαλόνια και μεταβιβάζουν τα σπίτια της μαφίας, του ξεπλύματος του χρήματος των ναρκωτικών της μπανάνας, μαστουρωμένοι από την εξουσία και την υποταγή προσποιούμενοι τους πατριώτες. Ένοχο άλλοθι για το βόλεμα τους ότι έτσι γίνονται οι δουλειές της Μαντάμ “Ο”.

Η Ελλάδα οδεύει στο θάνατό της όσο συνεχίζει να οραματίζεται το ρόλο του ναρκο-Κράτους της Μεσογείου, ως αχθοφόρος της Τουρκίας, στα σαλόνια της Ευρώπης. Με έναν λαό ραγιά των επιδομάτων, φυλακισμένο στα μνήματά του από Σεπτέμβρη ξανά.

Περισσεύουν πολιτικοί σαν το Μαυρομιχάλη του ’21 και το Γούναρη του ’22.

Μας λείπει ένας νέος Καποδίστριας και ένας νέος Πλαστήρας να σώσουν τους αγέννητους Έλληνες.

Να βρεθεί εκείνος που θα “κόψει” τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας του ναρκο-Κράτους της Ελλάδας των Αρίστων του Μητσοτάκη.

Ένας Εισαγγελέας, Ένας Δημοσιογράφος, Ένας Στρατηγός με παντελόνια, χωρίς χέρια λερωμένα στην άσπρη σκόνη.

Φθάνει πια με τους “πατριώτες” της κόκας!

Ίδωμεν, την οικονομία του Θεού μας…

 

Σε όσους συμβούλευαν τον Κυβερνήτη να προσέχει, απαντούσε: 

«Αν οι Μαυρομιχαλαίοι θέλουν να με δολοφονήσουν ας με δολοφονήσουν. Τόσο το χειρότερον δι’ αυτούς. Θα έλθη κάποτε η μέρα κατά την οποίαν οι Έλληνες θα εννοήσουν την σημασίαν της θυσίας μου»…

Σ.Σ. Το κείμενο αφιερώνεται σε όσους δεν υποτάχθηκαν σε ένα σάπιο σύστημα ναρκο-κράτους και υπέφεραν από εκείνους που ξεπούλησαν την Ελλάδα “πατριωτικά” αδιαφορώντας ακόμα και για το Κράτος που θα ζήσουν τα παιδιά τους.

 

Πηγή

Προβολές : 393


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα