Η Ελληνική Αστυνομία εκτελεί εντολές του Μητσοτάκη και βρίσκεται πλέον απέναντι στον Έλληνα πολίτη που χάνει την περιουσία του. (ΤΑ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!!Βάλτε στριγκάκια ρε ... κωλοτούμπες...) (βίντεο)

Η Ελληνική Αστυνομία εκτελεί εντολές του Μητσοτάκη και βρίσκεται πλέον απέναντι στον Έλληνα πολίτη που χάνει την περιουσία του. (ΤΑ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!!Βάλτε στριγκάκια ρε ... κωλοτούμπες...) (βίντεο)

24 Φεβρουαρίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:796
Μοίρασέ το

 

Μεγάλη αστυνομική δύναμη έξω από ξενοδοχείο στην πόλη της Καστοριάς. Δικαστικός επιμελητής ξεκίνησε τη διαδικασία κατάσχεσης του ξενοδοχείου.

Ρε σεις, ούτε την υπογραφή σας δεν τιμάτε;
Άντε φορέστε τουλάχιστον στρίνγκ, γιατί ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥΣ… ΔΕΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΙΑΖΟΥΝ…
ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ, ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΛΛΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;;;
ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ…
ΣΗΜΕΡΑ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ… ΑΥΡΙΟ, ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΠΙΤΙΑ…
ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;;;
ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ;;;
Προσωπικά, το εύχομαι…
ΠΡΟΣΕΞΤΕ… δεν λέω να γίνει… εύχομαι να γίνει…
ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ Η ΑΔΙΚΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ… ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΑΙΜΑ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Παραθέτω τις δηλώσεις  της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) με το λινκ ως επιβεβαίωση, από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ τις οποίες μπορείτε να επιβεβαιώσετε και εδώ
Διαβάστε και εδώ, που επιβεβαιώνεται τι γράφτηκε στον τύπο το 2017…

 

 

Το κράτος του Μητσοτάκη στην Καστοριά, δέρνει και προπηλακίζει πολίτες. Ωραία αστυνομία!

Μεγάλη αστυνομική δύναμη έξω από ξενοδοχείο στην πόλη της Καστοριάς. Δικαστικός επιμελητής ξεκίνησε τη διαδικασία κατάσχεσης του ξενοδοχείου. ‘Όπως μας ανέφεραν οι ιδιοκτήτες ,εκκρεμεί ακόμα η υπόθεση τους.

https://youtu.be/EwG-a9N00pc

 

 

Πηγή

Προβολές : 796


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα