Η επικείμενη “διαγραφή” Πολάκη,μπορεί να είναι το game changer γεγονός για τον σχηματισμό κυβέρνησης.

Η επικείμενη “διαγραφή” Πολάκη,μπορεί να είναι το game changer γεγονός για τον σχηματισμό κυβέρνησης.

27 Φεβρουαρίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:445
Μοίρασέ το

 

Ο Πολάκης είναι σφόδρα αντιπαθής στην ΝΔ και… απλά αντιπαθής σε συντηρητικούς ψηφοφόρους της κεντροαριστεράς. Αντίθετα ο Κρητικός, έχει πολλές συμπάθειες στους ψηφοφόρους – οπαδούς του “σκληρού πολιτικού ροκ”, που βγάζουν σπυράκια με την ΝΔ του Μητσοτάκη, αλλά δεν θέλουν να ψηφίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα…

 

 

Στην πολιτική, όλα τα σενάρια παίζουν… και τίποτα δεν αποκλείεται.

Στο στημμένο τους παιχνίδι και πάλι σε βάρος τους λαού, χαλάστε τους τα όποια σχέδια έχουν κάνει.
ΔΙΟΓΚΩΣΤΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ.
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της υποτιθέμενης δικαιοσύνης, δεν υπάρχει περίπτωση να εγκριθεί από τον Ά(γ)ρειο Πάγκο, κόμμα Πολάκη… καθότι το ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ, θα αποφασίζει του λοιπού, ποιό κόμμα έχει δικαίωμα να κατέβει στις εκλογές.
ΧΟΥΝΤΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η επικείμενη “διαγραφή” Πολάκη, όσο κι αν ακούγεται περίεργο, μπορεί να είναι το game changer γεγονός για τον σχηματισμό κυβέρνησης.
Στον ΣΥΡΙΖΑ ξέρουν καλά ότι ακόμα και να βρίσκονται πολύ κοντά με την ΝΔ, η “σημιτική” πτέρυγα του ΠΑΣΟΚ δεν θα επέτρεπε την μετεκλογική συνεργασία. Από την άλλη βλέπουν ότι υπάρχει μια μερίδα ψηφοφόρων που συνεχίζει να είναι “θυμωμένη” με τον Τσίπρα και την τότε (2015-19) διακυβέρνηση του.
Είναι εκείνοι που θα ήθελαν την “σύγκρουση” με την ολιγαρχία και έναν πιο οξύ πολιτικό λόγο απέναντι σε μια ΝΔ, που με θράσος σε σχέση με τα πεπραγμένα της, κουνάει το δάχτυλο σε όσους της θυμίζουν ότι είναι η κύρια πολιτική παράταξη που οδήγησε τη χώρα στα βράχια.
Όσο και να ακούγεται ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας, στοιχηματίζω ότι ο Πολάκης δεν …τρελάθηκε ξαφνικά.
Ήξερε ότι η ανάρτηση θα προκαλέσει σεισμό και θα φέρει σε πολύ “δύσκολη θέση” τον Τσίπρα, αφού η ΝΔ και όλα τα ΜΜΕ θα ζητούν την κεφαλή του επί πίνακι. Θα είναι ευφυής η “διάσπαση” λίγο πριν τις εκλογές…(αν είναι μελετημένη όπως ισχυρίζομαι)…
Ο “διαγραφείς” αλλά πάντα ενεργός πολιτικά Πολάκης, μπορεί σχετικά εύκολα να χρησιμοποιήσει ένα από τα πολλά κόμματα της “ριζοσπαστικής αριστεράς”, να μπει επικεφαλής και να καταρτίσει ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα.
Ο Πολάκης είναι σφόδρα αντιπαθής στην ΝΔ και… απλά αντιπαθής σε συντηρητικούς ψηφοφόρους της κεντροαριστεράς. Αντίθετα ο Κρητικός, έχει πολλές συμπάθειες στους ψηφοφόρους – οπαδούς του “σκληρού πολιτικού ροκ”, που βγάζουν σπυράκια με την ΝΔ του Μητσοτάκη, αλλά δεν θέλουν να ψηφίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα…
Το ποσοστό ενός “κόμματος Πολάκη” (με έξυπνη στρατηγική), θα μπορούσε να είναι το “κλειδί” για τον απόλυτο εκλογικό αιφνιδιασμό…
(όπως έλεγε κι ένας “δάσκαλος” μου στην πολιτική επικοινωνία:
“Όταν χάνεις στο τάβλι εξαφάνισε τα ζάρια. Όταν χάνεις στην πολιτική εξαφάνισε τους λόγους”)…
Υ.Γ  Δεν ξέρω αν επαληθευτεί ένα τέτοιο σενάριο. Το βέβαιο είναι ότι θα ανακάτευε την τράπουλα…(και πάνω απ’ όλα είναι εφικτό)...μπορεί να είναι μια “στημένη αποχώρηση”.

 

Πηγή

Προβολές : 445


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα