Η επιρροή του Μπιλ Γκέιτς στον ΠΟΥ: Πρώην μέλος του Κογκρέσου προειδοποιεί «Αυτή είναι η μεγαλύτερη αρπαγή εξουσίας τα τελευταία 5.000 χρόνια» (Βίντεο)

Η επιρροή του Μπιλ Γκέιτς στον ΠΟΥ: Πρώην μέλος του Κογκρέσου προειδοποιεί «Αυτή είναι η μεγαλύτερη αρπαγή εξουσίας τα τελευταία 5.000 χρόνια» (Βίντεο)

24 Νοεμβρίου, 2023 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:497
Μοίρασέ το

 

 

Ένα βασικό σημείο ανησυχίας για τον Μπάχμαν είναι η ύπαρξη μιας μυστικής ομάδας γνωστής ως «Συμβούλιο των Μερών» εντός του ΠΟΥ.

 

Αποτελώντας μια μικρή ελίτ, αυτή η ομάδα έχει την εξουσία να εγκρίνει μια παγκόσμια συνθήκη πανδημίας και να κάνει τροποποιήσεις στις διεθνείς οδηγίες υγείας χωρίς να ζητά έγκριση από τα κράτη μέλη.

Ο Μπάχμαν τόνισε: «Μπορούν να υιοθετήσουν ό,τι θέλουν», υπογραμμίζοντας την έλλειψη λογοδοσίας στα 193 κράτη μέλη.

Στην Ελλάδα, κανείς δεν μιλάει γι αυτό…

ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ – ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΛΕΥΡΗΣ – ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ –  ΜΙΝΑ ΓΚΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ, ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ…

 

ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!

Το 2024, θα είναι έτος ΕΦΙΑΛΤΗΣ!!!

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!!

 

Καλλιόπη Σουφλή

Σε μια συγκλονιστική συνέντευξη, η πρώην βουλευτής των ΗΠΑ Michele Bachmann έθεσε σοβαρά ερωτήματα σχετικά με την εξαιρετική επιρροή που ασκεί ο δισεκατομμυριούχος Bill Gates στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), χαρακτηρίζοντάς την ως «δικτατορική αρπαγή εξουσίας» με δυνητικά εκτεταμένες συνέπειες.

Ο Μπάχμαν, μιλώντας με τον Δρ Ντρου, επεσήμανε το παράδοξο ότι ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι ο κύριος χρηματοδότης του ΠΟΥ, ο Γκέιτς φαίνεται να είναι αυτός που ασκεί σημαντικό έλεγχο. Αμφισβήτησε το σκεπτικό πίσω από το να επιτρέπεται σε έναν ιδιώτη δισεκατομμυριούχο όπως ο Γκέιτς να επηρεάσει την οργάνωση μαζί με το Κομμουνιστικό Κινεζικό Κόμμα, παραγκωνίζοντας ουσιαστικά τη φωνή των Ηνωμένων Πολιτειών.

 

Ένα βασικό σημείο ανησυχίας για τον Μπάχμαν είναι η ύπαρξη μιας μυστικής ομάδας γνωστής ως «Συμβούλιο των Μερών» εντός του ΠΟΥ. Αποτελώντας μια μικρή ελίτ, αυτή η ομάδα έχει την εξουσία να εγκρίνει μια παγκόσμια συνθήκη πανδημίας και να κάνει τροποποιήσεις στις διεθνείς οδηγίες υγείας χωρίς να ζητά έγκριση από τα κράτη μέλη. Ο Μπάχμαν τόνισε: «Μπορούν να υιοθετήσουν ό,τι θέλουν», υπογραμμίζοντας την έλλειψη λογοδοσίας στα 193 κράτη μέλη.

Ο Δρ Ντρου εξέφρασε δυσπιστία, παρομοιάζοντας το Συμβούλιο των Μερών με κάτι από το “Game of Thrones” ή μια ταινία επιστημονικής φαντασίας όπως το “Star Wars”. Ο Μπάχμαν συμφώνησε, υπογραμμίζοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης. «Είναι τρελό. Αυτή είναι ίσως η χειρότερη ιδέα που έχω διαβάσει ποτέ. Είναι μια πλήρης αρπαγή δικτατορικής εξουσίας. Είναι η μεγαλύτερη αρπαγή εξουσίας στα 5000 χρόνια καταγεγραμμένης ανθρώπινης ιστορίας», προειδοποίησε.

Ο Μπάχμαν τόνισε ότι είναι επείγον να παραμείνουμε σε επαγρύπνηση και να μην απορρίψουμε το θέμα, καθώς η εφαρμογή των σχεδίων της ομάδας θα μπορούσε να έχει βαθιές και διαρκείς επιπτώσεις στις ζωές των ανθρώπων.

Δείτε την πλήρη συνέντευξη του Δρ Ντρου με την πρώην βουλευτή των ΗΠΑ Michele Bachmann:

 

Michele Bachmann: Why We MUST Stop The WHO Before May 2024 To Save Medical Freedom – Ask Dr. Drew

 

Πηγή

Προβολές : 497


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα