Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΣΕΤΑ ΕΝΟΣ ΚΑΛΟΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΟΥ ΣΙΡΙΑΛ

15 Μαρτίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:540
Μοίρασέ το

 

Κι αν αυτοί με κάθε τρόπο παράγουν κρίσεις από τις οποίες μας ξεφουρνίζουν τους σωτήρες που πρέπει να μας αντιπερισπάσουν από τη μεγάλη εικόνα και να γίνει πάλι το δικό τους, αφήνοντας μας ακόμα πιο αδύναμους και συνεπώς και πιο εξαρτώμενους από το σύστημα, εμείς δεν ξεχνάμε πως σωτήρας είναι μόνο ο Ιησούς Χριστός και ο δρόμος Του μέσα από την ελευθερία μας κάνει ισχυρότερους.

 

 

 

Όλο και περισσότεροι πλέον αντιλαμβάνονται πως όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, είτε πρόκειται για την απάτη του κορονοϊού, είτε για το έγκλημα που συντελείται με τον πόλεμο στην Ουκρανία, δεν είναι παρά μια στημμένη σκηνοθεσία από τον αόρατο μαριονετίστα που δεν είναι άλλος από τον Ρότσιλντ.

Επιβάλλεται να αντιμετωπίσουμε με σθένος όσα έχουν σχεδιάσει αυτά τα υπάνθρωπα όντα και να αντιδράσουμε σε όσα μας ετοιμάζουν, με πίστη στον Θεό.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μιας και ο καιρός πέρασε αρκετά στον κόσμο με την προσπάθεια επιβολής αυτής της υγειονομικής δικτατορίας με αποτέλεσμα απ’ό,τι φαίνεται να κουράσει ενώ η όμικρον τους αποδείχτηκε τζούφια, έπρεπε άμεσα να περάσουν σε αλλαγή ταχύτητας χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι έχουμε βγει από τις ράγες της νέας αντανθρωπιστικής πραγματικότητας.
Το ένα και μοναδικό αφεντικό είχε στα χέρια του τη δυνατότητα να χτίσει ένα προ-παιχνίδι τον προηγούμενο καιρό και να προετοιμάσει την κατάσταση που θα ήθελε σε κάποιο μελλοντικό χρόνο δηλαδή τον τωρινό να εξαπολύσει.
Έτσι λοιπόν οι πρωταγωνιστές των νέων επεισοδίων του χρηματοδοτημένου με ψευτοχρήμα μάτριξ ήταν ήδη στις θέσεις τους.
Από τη μια ο πρωθυπουργός της Ουκρανίας και (πρωην) κωμικός Ζελενσκι απο την άλλη ο (πρώην) πράκτορας Πούτιν που μεταξύ άλλων συνδέεται με μακρα περιοδο φιλίας και εκτίμησης με τον γνωστό και μη εξαιρετέο Χένρι Κίσσινγκερ υπο το βλέμμα των παντού παρεμβαινόντων δυτικών που έχουν αναλάβει να παίξουν τον ρόλο των ολιγωρώντων να σταματήσουν τον Ρώσο σε μια διαμαχη που εκτος από τα μέσα εξαπάτησης εν παραλλήλω καταγράφεται στο ντοκιμαντέρ του Χολιγουντιανού Σιν Πεν.
Και όσο προσπαθούν να μας αποσπάσουν στο ποιός είναι ο καλός και ποιός ο κακός η μεγάλη ατζέντα διατείνεται με ταχύτητα οπότε αν εμείς ξεζουμάρουμε θα δούμε πως όλα όσα περιμέναμε τον προηγούμενο καιρό τώρα έχουν μεγενθυθεί.
Πολύ μεγαλύτερα προβλήματα στις προμήθειες προϊόντων και άρα αυξήσεις τιμών, πληθωρισμός και οικονομικές δυσκολίες όλα συνδυασμένα με τις ελλείψεις και αυξήσεις τιμών στην ενέργεια μας πηγαίνουν κοντύτερα σε μια επισιτιστική κρίση και ενδεχόμενο κραχ της οικονομίας.
Όλα αυτά ξέρουμε καλά ποιόν εξυπηρετούν διότι ο κόσμος αυτός που ονειρεύονται δεν μπορεί παρα να προέλθει μέσα από χάος σε κάθε επίπεδο για να μπορέσει μετά να επιβληθεί η δυστοπική τάξη τους και να πιστέψουμε πως μας ανακουφίζει κιόλας.
Στην Ελλάδα βέβαια παίζουμε ακόμα την προηγούμενη κασέτα με την μπαγιατισμένη ρητορική της κοινωνικής απειλής από όσους δεν έχουν ξεκινησει τη γονιδιακή τους θεραπεία μην λαμβάνοντας υπ´όψιν ακόμα τόσο τις συνεχείς αποκαλύψεις για παρενέργειες όσο και τις αποδείξεις ότι αυτά τα σκευάσματα αλλοιωνουν το DNA αλλά περιμένοντας την παγκόσμια συμφωνία κάτω από την αιγίδα του ΠΟΥ όπου όλες οι χώρες θα πρέπει να υπακούουν συγκεκριμένους κανονισμούς και διεθνείς νόμους πλέον για να είναι προετοιμασμένες να αντιμετωπίζουν τις πανδημίες.
Κι αν αυτοί με κάθε τρόπο παράγουν κρίσεις από τις οποίες μας ξεφουρνίζουν τους σωτήρες που πρέπει να μας αντιπερισπάσουν από τη μεγάλη εικόνα και να γίνει πάλι το δικό τους, αφήνοντας μας ακόμα πιο αδύναμους και συνεπώς και πιο εξαρτώμενους από το σύστημα, εμείς δεν ξεχνάμε πως σωτήρας είναι μόνο ο Ιησούς Χριστός και ο δρόμος Του μέσα από την ελευθερία μας κάνει ισχυρότερους.
Δείτε το βίντεο

Η Εκπομπή στο Odysee:

https://odysee.com/@AngeloKar:6/i-epomeni-kasseta-enos-kaloskinothetimenou-sirial:f

Η Εκπομπή στο Brighteon:

https://www.brighteon.com/90aea433-7892-4ec5-bb65-c4b2ec84e34d

Η Εκπομπή στο Rumble:

https://rumble.com/vw2f5j-53860663.html

Η Εκπομπή για απ’ευθείας κατέβασμα:

https://odysee.com/$/download/i-epomeni-kasseta-enos-kaloskinothetimenou-sirial/f61ac45256cba6caa5377dc4dca8066a4ca97fab

 

Επικοινωνία: [email protected]

Γκρουπ στο Telegram:

https://t.me/joinchat/TfYwsWAbj53KKzel

Γκρουπ στο Viber:

https://invite.viber.com/?g=ti5xMtOGxU1U2nHFLjg6MkCDGmuUSOA6

Φίλοι εκπομπών Άγγελου Καραγεώργου Facebook Group

https://www.facebook.com/groups/478441460227303/

Κανάλι Telegram:

https://t.me/angelokar

Προφιλ Facebook:

https://www.facebook.com/angelo.karageorgos/

Κανάλι στο Odysee. com:

https://odysee.com/@AngeloKar:6

Κανάλι Brighteon:

https://www.brighteon.com/channels/angelosbg

Κανάλι στο Rumble:

https://rumble.com/user/AngeloKar

Λογαριασμός Mewe:

https://mewe.com/i/angelokarageorgos

 

Πηγή

Προβολές : 540


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα