Η ΕΣΧΑΤΗ ΥΒΡΙΣ ΤΟΥ «ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΑΚΗ» ΜΠΟΥΡΛΑ  (βίντεο)

Η ΕΣΧΑΤΗ ΥΒΡΙΣ ΤΟΥ «ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΑΚΗ» ΜΠΟΥΡΛΑ (βίντεο)

9 Ιουνίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:595
Μοίρασέ το

 

 

Δημήτρης Γιαννόπουλος: “Τι μας λέει ο αρχιεγκληματίας Αλβέρτος Μπουρλά;

Στόχος του η μείωση κατά 50% του πληθυσμού ή η «μείωση κατά 50% του πληθυσμού που δεν έχει να πληρώσει τα φάρμακα μας»;

Είναι προφανής και θρασύτατη ύβρις, προσβολή της νοημοσύνης μας και της αξιοπρέπειας εκατοντάδων εκατομμυρίων θυμάτων από παρενέργειες των «εμβολίων» της Pfizer και Moderna, να λες πως μείωσες κατά 50% το ποσοστό αυτών που δεν μπορούν να πληρώσουν τα «φάρμακά» σου, αφού το πέτυχες εκβιάζοντας τις κυβερνήσεις να σε πληρώσουν για λογαριασμό εκείνων που δεν θα πλήρωναν ποτέ με τη θέληση τους το κόστος των φονικών εμβολίων, τα οποία κατέστρεψαν τον μισό πληθυσμό του πλανήτη σε λιγότερο από δύο χρόνια!”

 

Ότι και να μας λέει “το καρντάσι” του εμβολιασμένου Δημήτρη Κούβελα, που πρόσφατα έκανε και κόμμα … ανεμβολίαστων, για να…σώσει την Ελλάδα, μιλά ως εβραίος χάζαροσιωνιστής, από θέση ισχύος, καθώς κανείς δεν πρόκειται να τον αγγίξει, καθώς όλα τα κράτη του έδωσαν νομική ασυλία… 

Για τον κτηνίατρο που βράβευσαν η κοντή και λοιποί σιωνιστικοί φορείς, όλοι οι λαοί είναι ΓΚΟΪΜ, δηλαδή ΖΩΑ και ως ΖΩΑ τους αντιμετωπίζει…

Και μπορεί η ΕΣΧΑΤΗ ΥΒΡΙΣ του να είναι ανάλογη της αλαζονείας που τον διακατέχει, αλλά… υπάρχει και μια ΘΕΪΚΗ ΝΕΜΕΣΙΣ και σ’ αυτήν έχουμε εναποθέσει εμείς οι απλοί άνθρωποι και τα εκατομμύρια των θυμάτων του, την ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΑΙΩΝΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ του.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Τι μας λέει ο αρχιεγκληματίας Αλβέρτος Μπουρλά («ο Άκης ο συμφοιτητής, ο δικός μας Άκης» του κυρίου Κούβελα) σε συζήτηση με τον έτερο ψυχοπαθή μεγαλοφονιά του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) στο Νταβός;
Στόχος του η μείωση κατά 50% του πληθυσμού ή η «μείωση κατά 50% του πληθυσμού που δεν έχει να πληρώσει τα φάρμακα μας»;
Το παρακάτω βίντεο των “fact-checkers” δείχνει πρώτα το «μοντάζ/hoax» και μετά τον πρωτότυπο πλήρη μονόλογο από τη συζήτηση Μπουρλά-Σβαμπ.
Το μοντάζ όμως είναι τόσο αριστοτεχνικά ανεπαίσθητο και η επίμαχη φράση τόσο εύκολη για «μοντάρισμα» ώστε μπορούμε να υποθέσουμε πως το «hoax» έγινε επίτηδες από τους ίδιους για λόγους γκρίζας (αντίστροφης) προπαγάνδας και ψυχολογικού πολέμου.
Σίγουρο αποτέλεσμα πάντως του προπαγανδιστικού τεχνάσματος ήταν ο διπλασιασμός των τηλεθεατών της «συνέντευξης» του Κλάους Σβαμπ με τον Μπουρλά στον επίλογο της ετήσιας μάζωξης των παγκόσμιων οικονομικών ανδρεικέλων της Νέας Τάξης στο Νταβός.
Προσοχή όμως στο σοφιστικό τέχνασμα: Ο Μπουρλά δεν υπονοεί και δεν μιλάει πουθενά για γενική μείωση κατά 50% του κόστους αγοράς των φαρμάκων της Pfizer (μετά από τον δεκαπλασιασμό των κερδών της το 2021 λόγω υποχρεωτικού πανεμβολιασμού), αλλά μόνο του ποσοστού του παγκόσμιου πληθυσμού που δεν μπορούν να τα αγοράσουν!
Όπως εξηγεί στη συνέχεια ο κτηνίατρος εκ Θεσσαλονίκης, η «γενναιόδωρη» προσφορά της Pfizer αφορά στο πιο φτωχό περίπου ένα δισεκατομμύριο (12%) του παγκόσμιου πληθυσμού που — όχι «φάρμακα», αλλά ούτε ένα πιάτο φαΐ και ένα ποτήρι καθαρό νερό την ημέρα δεν έχει να «πληρώσει»!
Δεν πρόκειται άλλωστε για δωρεάν χορήγηση των «φαρμάκων» αλλά διάθεση τους στην κυβερνήσεις των πεινασμένων που θα υποχρεωθούν να τα αγοράσουν σε «τιμές κόστους», αντί να καταλήξουν στις χωματερές…
Και όλοι καταλαβαίνουν για ποιά «φάρμακα» μιλάει.
Μιλάει για τα δισεκατομμύρια των ληγμένων δόσεων από τα δηλητηριώδη πειραματικά ενέσιμα σκευάσματα, τα οποία έμειναν απούλητα στον υπόλοιπο κόσμο που μπορούσε αλλά «απαξίωσε» να τα αγοράσει!
Είναι προφανής και θρασύτατη ύβρις, προσβολή της νοημοσύνης μας και της αξιοπρέπειας εκατοντάδων εκατομμυρίων θυμάτων από παρενέργειες των «εμβολίων» της Pfizer και Moderna, να λες πως μείωσες κατά 50% το ποσοστό αυτών που δεν μπορούν να πληρώσουν τα «φάρμακά» σου, αφού το πέτυχες εκβιάζοντας τις κυβερνήσεις να σε πληρώσουν για λογαριασμό εκείνων που δεν θα πλήρωναν ποτέ με τη θέληση τους το κόστος των φονικών εμβολίων, τα οποία κατέστρεψαν τον μισό πληθυσμό του πλανήτη σε λιγότερο από δύο χρόνια!

 

Πηγή

Προβολές : 595


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα