Η Ευα πολύ νωρίς συνειδητοποίησε το βάθος της διαφθοράς στο ευρωπαικό ιερατείο γιατί πολύ γρήγορα στελέχη απ όλη την ιεραρχία του Ιερατείου της εμπιστεύθηκαν κόλπα και μυστικά για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της, να την κατακτήσουν και πάει λέγοντας.

Η Ευα πολύ νωρίς συνειδητοποίησε το βάθος της διαφθοράς στο ευρωπαικό ιερατείο γιατί πολύ γρήγορα στελέχη απ όλη την ιεραρχία του Ιερατείου της εμπιστεύθηκαν κόλπα και μυστικά για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της, να την κατακτήσουν και πάει λέγοντας.

15 Δεκεμβρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:504
Μοίρασέ το

 

 

Une histoire sans queue ni tête racontée par un fou…

Η Εύα δεν βρέθηκε αίφνης σε έναν Παράδεισο ήθους, εντιμότητας, δικαίου τον οποίο μόλυνε η παρουσία της

Καλή η προσπάθεια “θυματοποίησης” της παλλακίδας, προκειμένου να σωθούν τα μεγαλύτερα ψάρια της διαφθοράς, αλλά έλεος… δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια διεφθαρμένη ως το μεδούλι…

Και μπορεί όλο το σκηνικό να στήθηκε για να αποπροσανατολίσει για το πορνείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τον ρόλο των εμβολίων του κωλοεβραίου Μπουρλά, της διεφθαρμένης Ούρσουλας, αλλά αυτό δεν μειώνει σε τίποτα τον ρόλο του εν λόγω πο@νιδίου…

Η εξωτερική της εμφάνιση, δεν μπορεί να καλύψει το μέγεθος της εσωτερικής της σαπίλας…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Αυτός που είναι ηθικός, παραμένει ηθικός, ακόμα και μέσα στην αρένα της ανηθικότητας.

Η Εύα, ήταν σάπια πριν πάει στις Βρυξέλλες… ήταν σάπια από την παιδική της ηλικία…

 

Δεν είναι η Εύα κατηγορούμενη, είναι το διεφθαρμένο ευρωπαικό ιερατείο του οποίου η αποστολή είναι να διαφθείρει.

Στο κάτω κάτω ποιος θα αγόραζε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από Ευρωπαίο Επίτροπο;

By Τhe Wrong Man

Όπως σωστά διαπιστώνετε η θυσία της Εύας έγινε για να καθαρά επικοινωνιακούς λόγους καθώς ξετυλίγεται η ακούσια ή εκούσια συμμετοχή της Ευρωπαικής Ένωσης στον έλεγχο και τη μείωση του πληθυσμού με εμβόλια η παρασκευή των οποίων είχε προηγηθεί της εργαστηριακής κατασκευής και εκτόξευσης του ιού COVID-19, o oποίος έφερε πάνω το χαρακτηριστικό θέση φουρίνης που βρωμάει εργαστήριο και βιολογικό όπλο, όπως άλλωστε συμπέρανε και ο κατ΄εξοχήν αρμόδιος επιφανής Εβραίος καθηγητής Jeffrey Sachs.

Η Εύα δόθηκε βορά στα ΜΜΕ όταν ο ευρωπαικός πληθυσμός συνειδητοποιούσε σοκαρισμένος ότι ο διαβόητος Bourla της Pfizer για 2η φορά απέφευγε να καταθέσει στην αρμόδια επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου για τα SMS και τις συμφωνίες εξαγοράς τω εμβολίων που έκανε προσωπικά με την κ. Ursula Gertrud von der Leyen.

Έτσι οι τίτλοι όπως Escobar της Ευρώπης του Politico  αποδίδουν την ίδια στιγμή και την εργαλειοποίηση των ΜΜΕ. Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι το Politico ήταν εκείνο που πρώτο ανέδειξε τις δύο αποδράσεις του CEO της Pfizer από την αρμόδια επιτροπή του Eυρωκοινοβουλίου.

Όσο αφορά τα “εγκλήματα” της Εύας μας είναι πράγματι δυσδιάκριτα. Ευδιάκριτοι είναι οι λόγοι που η Εύα βρέθηκε στη σέντρα ώστε να συγκαλυφθεί η εκούσια ή ακούσια συμμετοχή της Ε.Ε. στον έλεγχο και τη μείωση του πληθυσμού ο οποίος αφημένος στη μαλθακότητα της εποχής κάθεται στην ουρά μισή ώρα τη μέρα να πάρει καφέ για να ξυπνήσει και την ίδια στιγμή που καταναλώνει τόνους καφέ κοιμάται όρθιος και νωθρός καθώς είναι στο σώμα, το πνεύμα και την ενσυναίσθηση γίνεται εύκολη λεία ενώ θα ήταν αρκετό απλά να φτύσουμε 8 δις άνθρωποι και να πεθάνουν όλοι οι φιλάνθρωποι ηγέτες, επιδημιολόγοι, υπουργοί υγείας και λοιποί αρμόδιοι που συμμετέχουν το project της μείωσης του πληθυσμού.

Όσο για την Εύα θυσιάστηκε σε μία προσπάθεια να γλιτώσουν οι ευρισκόμενοι στην υψηλότερη ιεραρχία του ευρωπαικού ιερατείου που συμμετέχει ακούσια η εκούσια στη μείωση του πληθυσμού γιατί η παγκόσμια επιχείρηση Ο Κόσμος χρεοκόπησε με 400 τρις χρέος.

Η Ευα δεν έκανε τίποτε διαφορετικό από όλα όσα κάνει σχεδόν το σύνολο της ευρωπαικής γραφειοκρατικής ελιτ, όσα κάνουν οι ανά τον κόσμο πολιτικοί και πάει λέγοντας.

Η Ευα δεν βρέθηκε αίφνης σε έναν Παράδεισο ήθους, εντιμότητας, δικαίου τον οποίο μόλυνε η παρουσία της. Απλά η Εύα εξαιτίας της εντυπωσιακής εμφάνισής της εύκολα ήταν αποδέκτης στομάτων που άνοιγαν σε μία προσπάθεια να την εντυπωσιάσουν.

Η Ευα πολύ νωρίς συνειδητοποίησε το βάθος της διαφθοράς στο ευρωπαικό ιερατείο γιατί πολύ γρήγορα στελέχη απ όλη την ιεραρχία του Ιερατείου της εμπιστεύθηκαν κόλπα και μυστικά για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της, να την κατακτήσουν και πάει λέγοντας.

Η Ευα δεν χρειάστηκε να περιμένει πολύ για να συνειδητοποιήσει το βάθος της διαφθοράς στο ευρωπαικό ιερατείο.

Πως κάθε τόσο σοκαριζόμαστε από τους παιδόφιλους ή τη Μαφία που βρίσκονται στα έγκατα του Βατικανού, της Ορθόδοξης, της Καθολικής, της Μουσουλμανικής, της Εβραικής και πάει λέγοντας θρησκευτικής ιεραρχίας.

Η Ευα έγινε πολύ νωρίς γνώστης της διαφθοράς του ευρωπαικού και στη συνέχεια παγκόσμιου χρεοκοπημένου γραφειοκρατικού ιερατείου.

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι όσοι διαχειρίζονται την ατζέντα των επικοινωνιακών αποκαλύψεων για την παραπλάνηση της κοινής γνώμης είχαν στη διάθεσή τους μία ευρεία λίστα σκανδάλων να σπρώξουν στη δημοσιότητα.

Έδωσαν όμως την Ευα επειδή στη συνέχεια τα ΜΜΕ θα μπορούσαν να πλάσουν διάφορες ιστορίες με πρωταγωνίστρια την εντυπωσιακή Ελληνίδα αντιπρόεδρο.

Και πράγματι αυτό συμβαίνει. Ταυτόχρονα η περιπέτεια της Ευας γίνεται μάθημα ώστε να αποφύγουν τυχόν λάθη στο μέλλον όσοι βρεθούν στη θέση της.

Και μια λεπτομέρεια ίσως άνευ σημασίας.

Η Eυα είχε μπει για τα καλά στη ψηφιακό κόσμο από τo Blockchain ως το Μetaverse που δεν είναι τίποτε άλλο παρά μία απέλπιδα προσπάθεια να σωθεί το χρεοκοπημένο μαγαζί αντικαθιστώντας το χρήμα με ψηφιακό χωρίς ταυτόχρονα να προκληθούν τεκτονικές μετατοπίσεις στις πλάκες της ιεραρχίας που ελέγχει την παγκόσμια οικονομία.

Η  Ευα πολύ νωρίς και με τη φόρα της νέας, όμορφης και επιθυμητής γυναίκας έμαθε τα κόλπα του ευρωπαικού κωλοχανείου που δεν έχει και πολλές διαφορές από το αμερικάνικο μια και το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι παρότι η ζωή, όπως λέει και η φίλη μου, η Alice, είναι une histoire sans queue ni tête racontée par un fou… (μια ιστορία χωρίς κεφάλι ή ουρά που την είπε ένας τρελός…)

(Aκολουθούν αμείλικτες ΕΙΚΟΝΕΣ της Εύας)

   

                

 

Πηγή

Προβολές : 504


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα