Η ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

20 Απριλίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Η  Κίνα έρχεται όλο και περισσότερο στο προσκήνιο και βάσει σχεδίου διατρανώθηκε τα προηγούμενα χρόνια με την αθρόα εισροή ψευτοχρήματος ούτως ώστε σήμερα να προσπαθούν να την παρουσιάσουν σαν ένα πρότυπο κοινωνίας, μιας κοινωνίας παράδειγμα υποδούλωσης με τη χρήση του συστήματος κοινωνικής πίστωσης, πρώιμη φάση του οποίου αποτελούν φυσικά τα πιστοποιητικά εμβολιασμου.

Από τη μια, όλα δείχνουν πως πηγαίνουν μανιωδώς στην απόλυτη υποδούλωση με τη δημιουργία ενός νέου είδους ανθρώπου γενετικά τροποποιημένου και με τη χρήση της τεχνολογίας ολοκληρωτικά ελεγχόμενου από την άλλη βλέπουμε συγκλονιστικά φαινόμενα για τα οποία δεν μιλούν, όπως το ότι έχουν υποχωρήσει υπερβολικά τα νερα σε διάφορες περιοχές της χώρες.

 

 

 

 

Αν χωρίς ίχνος συναισθήματος υπέρ της οποιασδήποτε πλευράς, ενώσουμε τα κομμάτια του παγκόσμιου γεωπολιτικού παζλ, όλα συγκλίνουν πως ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ 2030.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Λευκές επιταγές, μην δίνετε ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Μες στον αντιπερισπασμό του σεναρίου των υποδυόμενων διαφορετικών στρατοπέδων και των κρίσεων που απλά προκύπτουν, δεν μπορούμε παρά και πάλι να διαγνώσουμε πως πλέον έχουν πετάξει τα πολλά φρου φρου με αποτέλεσμα να μην είναι πειστικοί ούτε έστω για τα πλαίσια της ποιότητας του σίριαλ που ολημερίς προσπαθούν να μας επιβάλλουν να παρακολουθήσουμε.
Αυτό φανερώνεται και από την κοινή δήλωση που έκαναν Κίνα και Ρωσία στις αρχές του Φεβρουαρίου μιλώντας με τις ακριβώς ίδιες γνωστές ορολογίες για τη βιώσιμη ανάπτυξη της ατζέντας 30.
Η οποία Κίνα έρχεται όλο και περισσότερο στο προσκήνιο και βάσει σχεδίου διατρανώθηκε τα προηγούμενα χρόνια με την αθρόα εισροή ψευτοχρήματος ούτως ώστε σήμερα να προσπαθούν να την παρουσιάσουν σαν ένα πρότυπο κοινωνίας, μιας κοινωνίας παράδειγμα υποδούλωσης με τη χρήση του συστήματος κοινωνικής πίστωσης, πρώιμη φάση του οποίου αποτελούν φυσικά τα πιστοποιητικά εμβολιασμου.
Σε ότι αφορά τους αντιπάλους συμμάχους ο ηθοποιός της Ουκρανίας δίνει διάφορες διαδικτυακές παραστάσεις σε κοινοβούλια δοκιμάζοντας τις ικανότητες του στο λόγο και εισπράττοντας τον θαυμασμό των αντίστοιχων πιονιών ενώ ο Μπάιντεν κάπου παράλληλα με τις πίτσες που μοιράστηκε με Αμερικανους στρατιώτες στην Πολωνία μας προειδοποίησε πως απειλούμαστε από… τα πάντα.
Όχι μόνο κινδυνεύουμε με πυρηνικό, χημικό και κυβερνοπόλεμο από τη Ρωσία αλλά οι ελλείψεις τροφίμων αναμένεται πως θα είναι μια πραγματικότητα επειδή βλέπεις είναι στα πλαίσια της θυσίας των εμπάργκο που χρειάζεται να κάνουμε για να ανακόψουμε τον εχθρό.
Ταυτόχρονα δεν πρέπει να ξεχαστεί και ο άλλος εχθρός, ο αόρατος, για τον οποίο ο ΠΟΥ ανησυχεί ακόμα περισσότερο λόγω του πολέμου καθώς οι συνθήκες που κινουνται οι άνθρωποι αποτελεί πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους απανταχού ιούς να εισβάλουν.
Μάλιστα και οι ειδικοί από την πλευρά τους εντοπίζουν αύξηση των κρουσμάτων σε όλη την Ευρώπη γι’αυτό φαίνεται είναι και για τους ανθρώπους πρώτης τάξεως ευκαιρία να σπεύσουν να ασφαλιστούν με την 4η δόση που λανσάρεται ενώ ήδη μας καθοδηγούν στο να συνηθίζουμε μια νέα κανονικότητα με ενσωματωμένα διάφορα από τα δεδομένα του κοροϊδοϊού που τους προηγούμενους μήνες προσπαθούσαν να μας επιβάλλουν.
Από τη μια, λοιπόν, δείχνουν πως πηγαίνουν μανιωδώς στην απόλυτη υποδούλωση με τη δημιουργία ενός νέου είδους ανθρώπου γενετικά τροποποιημένου και με τη χρήση της τεχνολογίας ολοκληρωτικά ελεγχόμενου από την άλλη βλέπουμε συγκλονιστικά φαινόμενα για τα οποία δεν μιλούν όπως το ότι έχουν υποχωρήσει υπερβολικά τα νερα σε διάφορες περιοχές της χώρες.
Αυτά σε συνδυασμό με τις ατράνταχτες αποκαλύψεις πως όλοι οι παρουσιαζόμενοι θεσμοί και εξουσίες αποτελούν μια συμπαιγνία με μια και μοναδική αρχή από πάνω τους συνηγορούν ακόμα περισσότερο πως οι εποχές που ζούμε είναι αποκαλυπτικές κάτι που σημαίνει πως για τον αγνό άνθρωπο το τοπίο γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο.
Πως το δώρο της ζωής που μας δόθηκε από τον πατέρα δεν ήταν για να συγκεντρώσουμε βραβεία και αποκτήματα αλλά για να καταφέρουμε μέσα εκεί να απελευθερωθούμε από ό,τι ταύτιση έχουμε με αυτά ακολουθώντας με προσήλωση τον μονόδρομο της Αλήθειας.
Πατήστε και εδώ για να δείτε το βίντεο

H Εκπομπή στο Odysee:

https://odysee.com/@AngeloKar:6/i-euthigrammismeni-epithesi-sti-vasanismeni-anthropotita:5

Η Εκπομπή στο Rumble:

https://rumble.com/vywcvt-58616633.html

Η Εκπομπή για απ’ευθείας κατέβασμα:

https://odysee.com/$/download/i-euthigrammismeni-epithesi-sti-vasanismeni-anthropotita/587853eba3c7c55e46d9ceb6a1088094f6ef1b6f

H Eκπομπή στο Brighteon:

https://www.brighteon.com/21f0cec7-3c3c-4872-a221-527e3a441004

 

Επικοινωνία: [email protected]

Γκρουπ στο Telegram:

https://t.me/joinchat/TfYwsWAbj53KKzel

Γκρουπ στο Viber:

https://invite.viber.com/?g=ti5xMtOGxU1U2nHFLjg6MkCDGmuUSOA6

Φίλοι εκπομπών Άγγελου Καραγεώργου Facebook Group 

https://www.facebook.com/groups/478441460227303/

Κανάλι Telegram: 

https://t.me/angelokar

Προφιλ Facebook: 

https://www.facebook.com/angelo.karageorgos/

Κανάλι στο Odysee. com: 

https://odysee.com/@AngeloKar:6

Κανάλι Brighteon: 

https://www.brighteon.com/channels/angelosbg

Κανάλι στο Rumble:

https://rumble.com/user/AngeloKar

Λογαριασμός Mewe: 

https://mewe.com/i/angelokarageorgos

 

Πηγή

Προβολές : 289


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα