Η “ευλογιά των πιθήκων” ήταν μια Eπιτραπέζια Προσομοίωση, μόλις πέρυσι

21 Μαΐου, 2022 29 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

Το Event 201 φιλοξενήθηκε τον Οκτώβριο του 2019 -μόλις δύο μήνες πριν από την πρώτη αποκάλυψη του κοροναϊού στη Wuhan- από το Ίδρυμα Gates, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, το Bloomberg και το Johns Hopkins.

Όπως και με το Event 201, οι συμμετέχοντες στην προσομοίωση Monkeypox έχουν μέχρι στιγμής τηρήσει σιωπή πέτρας όσον αφορά τη συμμετοχή τους σε μια προσομοίωση πανδημίας, τα γεγονότα της οποίας έτυχε να επαληθευτούν στην πραγματική ζωή λίγους μήνες αργότερα.

Πρώτα για δεκαετίες, φτιάχνουν τους ιούς… ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΛΕΝΕ…

Μετά, τους προσομειώνουν και μετά μας τους σερβίρουν…

Σχεδιασμένος κι αυτός ο ιός, όπως και ο κορονογιόκας…

Είναι το είδος του … πιθηκογιού, που λέγεται… ΜΑΪΜΟΥ!!!

Όπως και οι … “πανδημίες”!!!

Δεν τους βγήκε όπως τον σχεδίαζαν ο κορονογιός και φέρνουν κάτι πιο σοβαρό…

ΕΥΛΟΓΙΑ!!!

Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση: Απολλόδωρος

20 Μαΐου 2022 από τoν Michael Senger – Διαβάστε το εδώ

________________________

Τα ελίτ μέσα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο βρίσκονται σε κόκκινο συναγερμό για το πρώτο παγκόσμιο ξέσπασμα της Monkeypox στα μέσα Μαΐου 2022 – μόλις ένα χρόνο μετά την προσομοίωση που πραγματοποιήθηκε σε διεθνές συνέδριο βιοασφάλειας στο Μόναχο μιας “παγκόσμιας πανδημίας που αφορά ένα ασυνήθιστο στέλεχος της Monkeypox” που θα ξεκινήσει στα μέσα Μαΐου 2022.

Η “ευλογιά των πιθήκων” (Monkeypox) εντοπίστηκε για πρώτη φορά το 1958, αλλά δεν έχει υπάρξει ποτέ παγκόσμιο ξέσπασμα Monkeypox εκτός της Αφρικής μέχρι τώρα – ακριβώς την εβδομάδα του ακριβούς μήνα που προέβλεψαν οι άνθρωποι της βιοασφάλειας στην προσομοίωση πανδημίας. Πάρτε αυτούς τους τύπους στο Λας Βέγκας!

Ο Ed Yong, ο οποίος έχει γράψει δεκάδες υστερικά άρθρα για το Covid στο The Atlantic, συμπεριλαμβανομένων διαμαντιών όπως: COVID-19 Long-Haulers Are Fighting for Their Future, Even Health-Care Workers With Long COVID Are Being Dismissed, How Did This Many Deaths Become Normal? και The Final Pandemic Betrayal, βρίσκεται επί ποδός για το νέο ξέσπασμα της Monkeypox.

Ο Eric Feigl-Ding ασχολείται επίσης με αυτό το θέμα.

https://twitter.com/DrEricDing/status/1527065615818711040?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1527065615818711040%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fbrownstone.org%2Farticles%2Fmonkeypox-was-a-table-top-simulation-only-last-year%2F


Οι επιδημιολόγοι Jennifer Nuzzo και Bill Hanage βρίσκονται στη σκηνή – αλλά ακόμα δεν έχουν πει τίποτα για το αν βλέπουν κάτι περίεργο στο πρώτο παγκόσμιο ξέσπασμα της Monkeypox που θα συμβεί στα μέσα Μαΐου του 2022, ένα χρόνο αφότου έδρασαν ως σύμβουλοι σε μια διεθνή προσομοίωση βιοασφάλειας ενός παγκόσμιου ξεσπάσματος Monkeypox που θα συμβεί στα μέσα Μαΐου του 2022.

Η αμερικανική κυβέρνηση βρίσκεται επί ποδός με μια παραγγελία 13 εκατομμυρίων δόσεων εμβολίου Monkeypox από τη Bavarian Nordic.

Ο ΠΟΥ βρίσκεται επί ποδός.

Το παγκόσμιο ξέσπασμα της Monkeypox -που συμβαίνει στο ακριβές χρονοδιάγραμμα που προβλέπεται από μια προσομοίωση βιοασφάλειας ενός παγκόσμιου ξεσπάσματος Monkeypox ένα χρόνο πριν- έχει εκπληκτική ομοιότητα με το ξέσπασμα του COVID-19 λίγους μήνες μετά το Event 201, μια προσομοίωση μιας πανδημίας κοροναϊού σχεδόν ακριβώς όπως το COVID-19.

Το Event 201 φιλοξενήθηκε τον Οκτώβριο του 2019 -μόλις δύο μήνες πριν από την πρώτη αποκάλυψη του κοροναϊού στη Wuhan- από το Ίδρυμα Gates, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, το Bloomberg και το Johns Hopkins. Όπως και με το Event 201, οι συμμετέχοντες στην προσομοίωση Monkeypox έχουν μέχρι στιγμής τηρήσει σιωπή πέτρας όσον αφορά τη συμμετοχή τους σε μια προσομοίωση πανδημίας, τα γεγονότα της οποίας έτυχε να επαληθευτούν στην πραγματική ζωή λίγους μήνες αργότερα.

Ένα άτομο που ήταν παρών τόσο στο Event 201 όσο και στην προσομοίωση Monkeypox είναι ο George Fu Gao, διευθυντής του Κινεζικού Κέντρου Ελέγχου Ασθενειών. Στην εκδήλωση 201, ο Gao έθεσε συγκεκριμένα το θέμα της αντιμετώπισης της “παραπληροφόρησης” κατά τη διάρκεια μιας “υποθετικής” πανδημίας κορονοϊού.

https://twitter.com/lladany/status/1508874727565058051?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1508874727565058051%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fbrownstone.org%2Farticles%2Fmonkeypox-was-a-table-top-simulation-only-last-year%2F


Εδώ είναι ο Gao στην εκδήλωση 201 ακριβώς δίπλα στη δική μας Avril Haines, Διευθύντρια της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών – τεχνικά ο υψηλότερου επιπέδου αξιωματούχος των υπηρεσιών πληροφοριών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Κοιτάξτε αυτά τα χαριτωμένα. Δεν σας κάνει να αισθάνεστε ζεστά και χνουδωτά; Φτου. Ζηλεύει ο Kim Philby.

Τούτου λεχθέντος, δεν θα κάτσω εδώ να συζητήσω άγριες θεωρίες συνωμοσίας ότι μπορεί να υπάρχει κάτι ασυνήθιστο σε μια παγκόσμια πανδημία που εκδηλώνεται λίγους μήνες μετά από μια προσομοίωση μιας παγκόσμιας πανδημίας ακριβώς αυτού του είδους, ακολουθούμενη λίγο αργότερα από την πρώτη παγκόσμια επιδημία ενός ακόμη πιο σκοτεινού ιού λίγους μήνες μετά από μια προσομοίωση μιας επιδημίας ακριβώς αυτού του είδους.

Αν θέλετε να είστε καλός Αμερικανός (Έλληνας) και να βγάζετε εξαψήφιο μισθό -ή να είστε φίλοι με ανθρώπους που βγάζουν εξαψήφιο μισθό- τότε κάντε ό,τι σας λέει η κυβέρνησή σας: Καθίστε κάτω, σκάστε, μείνετε σπίτι, σώστε ζωές, κάντε τα εμβόλιά σας, δείξτε τα χαρτιά σας και βάλτε φίμωτρο στα παιδιά σας.

—————–

Δικτυογραφία :

Monkeypox Was a Table-Top Simulation Only Last Year ⋆ Brownstone Institute

https://brownstone.org/articles/monkeypox-was-a-table-top-simulation-only-last-year/

 

Πηγή και μετάφραση, ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

Προβολές : 2,076


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα