Η ΕΥΠ παρακολουθούσε στενά τις συγκεντρώσεις των υγειονομικών κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, δημοσιογράφους και δικηγόρους

Η ΕΥΠ παρακολουθούσε στενά τις συγκεντρώσεις των υγειονομικών κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, δημοσιογράφους και δικηγόρους

15 Αυγούστου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:374
Μοίρασέ το

 

 

Αφού αναφέρονται αναλυτικά τα ονόματα των διοργανωτών και ο αριθμός της αστυνομικής τους ταυτότητας, γίνεται λόγος για συμμετοχή τους σε ακροδεξιές ομάδες και ομάδες που δραστηριοποιούνται στο διαδίκτυο που επιδίδονται στη συνωμοσιολογία αναφορικά με τους εμβολιασμούς.

 

 

 

 

Δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω, με όσα τραγελαφικά αλλά και παράλογα γράφονται στο άρθρο αυτό, για τις… γελοιότητες της ΕΥΠ, έτσι όπως την κατάντησαν όλα τα κόμματα της μεταπολίτευσης.

Η Ελλάδα είναι ξέφραγο αμπέλι καθώς Ισραηλινοί, Αμερικανοί, Τούρκοι, Πακιστανοί κι ένα σωρό άλλων κρατών πράκτορες δρουν ανενόχλητοι σε βάρος της Πατρίδας μας…

Και η ΕΥΠ, βρίσκει … ακροδεξιούς στις διαδηλώσεις των ανεμβολίαστων…!!!

Για τα εκατομμύρια τζιχάντια που έχουν εισβάλει στην Ελλάδα με την προτροπή και ανοχή όλων των κυβερνήσεων και για τα Πακιστάνια με τον τζιχαντιστή πρόεδρο, δεν υπάρχει παρακολούθηση, κύριοι της ΕΥΠ;;;

Το δωδεκάχρονο από την Συρία, σας μάρανε;;;

Για την ξαδέλφη του Κούλη, που είναι πρόεδρας της SOLITARITY NOW του Σόρος, καμιά παρακολουθησούλα;;;

Ρε δεν γκα… γκα… γκα… μιέστε εκεί στην Κατεχάκη, που έχετε μετατρέψει την Υπηρεσία σε … μπουρδέλο;;;

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Τολμάει να μιλάει για υποκλοπές, ο ΣΥΡΙΖΑίος Σπίρτζης και να κουνάει και το δάχτυλο… Ποιός;;; Ο ΣΥΡΙΖΑίος με τον Ρουμπάτη διοικητή της ΕΥΠ, που αντί να κάνει τη δουλειά του, έστελνε ερωτικά μηνύματα σε πρόσωπο της υπηρεσίας και την πίεζε να … “του κάτσει”!!!

ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΥ ΘΕΑΤΡΙΝΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟ ΠΟΠΟΛΟ…

 

Υ.Γ.2. Ήταν 2 Φεβρουαρίου του 2012 όταν συναντηθήκαμε στο Σύνταγμα κάποιοι bloggers, για να στηρίξουμε την πρώτη ΥΠΕΡΒΑΣΗ, που δημιουργήθηκε για να αφυπνίσει τον λαό και να πολεμήσει την τραπεζική μαφία για τα “κόκκινα δάνεια”…

Βγαίνοντας από το καφέ, είδαμε κάποια “παιδάκια” της ΕΥΠ… μπαμ έκαναν τα πουλάκια μου, ότι μας παρακολουθούσαν.

ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ, ΤΟΝ ΜΑΘΑΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ…

Ήταν πρακτοράκι της ΕΥΠ… και μασσονάκι…

Κι ύστερα ήρθαν οι σφήκες και η πρώτη ΥΠΕΡΒΑΣΗ διαλύθηκε… εξ αιτίας μασσόνων και οβριών…

Εν μέσω πανδημίας η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, η οποία από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη βρίσκεται με σχετική απόφαση υπό τον έλεγχο του Μεγάρου Μαξίμου, χρησιμοποιήθηκε για να συγκεντρώσει πληροφορίες και να παρακολουθήσει τη δραστηριότητα πολιτών που συμμετείχαν σε συγκεντρώσεις κατά των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία και κατά των εμβολίων, αλλά και ανθρώπων που εμπλέκονται στο μεταναστευτικό, δημοσιογράφων, δικηγόρων ακόμη και προσφυγόπουλου, ηλικίας 12 ετών.

Από τις επιχειρήσεις της ΕΥΠ αναζητούνται «ιδεολογικό» πρόσημο και προσωπικά δεδομένα, όπως προκύπτει από τα μηνύματα της κεντρικής υπηρεσίας προς τα κλιμάκια ανά την επικράτεια.

Πλήρες φακέλωμα: Οι εντολές και οι αναφορές

 

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, το καθεστώς παρακολούθησης της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφορίων, το τελευταίο διάστημα, έχει βάλει στο στόχαστρο υπαλλήλους μεταναστευτικών οργανισμών, δημοσιογράφους, δικηγόρους, αλλά και ανθρώπους που ασχολούνται με το προσφυγικό.

Στο στόχαστρο έχουν μπει και οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των αρνητών της πανδημίας όπου και διαπιστώνεται πλήρες «φακέλωμα» των διοργανωτών τους.

Ήδη από τον Ιούλιο του 2020, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που δημοσιεύονται, με τις πρώτες συγκεντρώσεις κατά των περιοριστικών μέτρων, ζητήθηκε από τη διοίκηση της ΕΥΠ να καταγράφονται όλες οι κινήσεις, οι πρωταγωνιστές τους και το «ιδεολογικό τους υπόβαθρο».

Σε κάθε συγκέντρωση, ανά την επικράτεια, βρέθηκαν υπάλληλοι της ΕΥΠ προκειμένου να ενημερώνεται το Μαξίμου.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως την ώρα που η κυβέρνηση κατηγορούσε τον χώρο της Αριστεράς και τον ΣΥΡΙΖΑ ως «υποκινητές» των κινητοποιήσεων, ισχυρισμός που συνοδευόταν και από σχετικά «δημοσκοπικά ευρήματα», γνώριζε από τις ενημερώσεις της ΕΥΠ πως ο πυρήνας αυτών των συγκεντρώσεων ανήκε σε κύκλους ακροδεξιάς, παραθρησκευτικών οργανώσεων και οπαδών περιθωριακών ομάδων τύπου Σώρρα.

Στις ενημερώσεις της ΕΥΠ περιλαμβάνονταν ονοματεπώνυμα, κινητά τηλέφωνα (για να μπουν υπό παρακολούθηση) και κοινωνικές δραστηριότητες των «υποκινητών». Ενδεικτικά,  σε σχετικό σήμα που στάλθηκε τον περασμένο Ιούλιο αναφέρεται:

«Σας γνωρίζουμε ότι το προσεχές διάστημα θα δημιουργηθούν συγκεντρώσεις-πορείες διαμαρτυρίας ενάντια στα ληφθέντα μέτρα αποφυγής εξάπλωσης του covid 19 και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό σε διάφορες πόλεις ανά την επικράτεια.

Επί των ανωτέρω παρακαλούμε για την άμεση διαβίβαση στην κεντρική υπηρεσία οποιασδήποτε πληροφορίας κατέχετε ή καταστεί δυνατόν να συλλέξετε στη Ζ.Ε. (σ.σ. ζώνη ευθύνης) σας, σχετικά με τους συμμετέχοντες (ομάδες-άτομα) στις εν λόγω συγκεντρώσεις (συμπεριλαμβανομένων προσωπικών πληροφοριών όπως τηλέφωνα, λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ιδιότητα, δράση, το ιδεολογικό τους υπόβαθρο, καθώς και τους υποκινητές».

Σε άλλο σήμα που στάλθηκε από τα κεντρικά της ΕΥΠ στα παραρτήματα της υπηρεσίας ανά την επικράτεια σημειώνονται τα εξής:

«Σύμφωνα με αναρτήσεις στο διαδίκτυο έχει ανακοινωθεί κάλεσμα για συγκεντρώσεις ανά την επικράτεια την ερχόμενη Κυριακή με θέμα “κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας – κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο”.

Επί του παρόντος αναφέρονται ως σημεία συγκέντρωσης στην Αθήνα (πλατεία Συντάγματος) και στη Θεσσαλονίκη (Λευκός Πύργος).

Σχετική αφίσα έχει αναρτηθεί στο προφίλ που διατηρούν στο facebook οι “Ενωμένοι Μακεδόνες”.

Παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας και στο πλαίσιο των δυνατοτήτων σας την άμεση διαβίβαση στην κεντρική υπηρεσία οποιωνδήποτε πληροφοριών καταστεί δυνατό να συλλέξετε για τυχόν συγκεντρώσεις στη Ζ.Ε. σας».

Σημειώνεται πως όποτε ήταν προγραμματισμένη αντίστοιχη πορεία διαμαρτυρίας, υπήρχε ανάλογη κινητοποίηση της ΕΥΠ, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από έτερα σήματα.

Η Εφημερίδα των Συντακτών έχει στη διάθεσή της και τις απαντήσεις που στάλθηκαν από τις κατά τόπους υπηρεσίες προς τα κεντρικά της ΕΥΠ, οι οποίες επιβεβαιώνουν πως οι υπάλληλοι της Υπηρεσίας έκαναν αυτά που τους ζητήθηκαν, δίνοντας τις πληροφορίες για τα πρόσωπα και τις κινητοποιήσεις.

Ενδεικτικά αναφέρεται μικρή συγκέντρωση για την οποία στο απαντητικό σήμα παρουσιάζονται όσα συνέβησαν κατά τη διάρκειά της, τα στοιχεία γιατρού (αναφέρεται όνομα γιατρού που πρωτοστάτησε στις συγκεντρώσεις των  αντιεμβολιαστών) του οποίου ομιλίες αναμεταδόθηκαν, ακόμη και στοιχεία πολιτών που συμμετείχαν στη συγκέντρωση.

Σε άλλο σήμα καταγράφεται και το «ιδεολογικό υπόβαθρο» ορισμένων από τους συμμετέχοντες.

Αφού αναφέρονται αναλυτικά τα ονόματα των διοργανωτών και ο αριθμός της αστυνομικής τους ταυτότητας, γίνεται λόγος για συμμετοχή τους σε ακροδεξιές ομάδες και ομάδες που δραστηριοποιούνται στο διαδίκτυο που επιδίδονται στη συνωμοσιολογία αναφορικά με τους εμβολιασμούς.

Οπως σημειώνεται στο σήμα, «γενικότερα ήταν εμφανής η παρουσία ατόμων του ακροδεξιού χώρου».

Επιπρόσθετα δίνονται πληροφορίες και για άλλα άτομα και κυρίως για την επαγγελματική τους ιδιότητα.

Αλλο σήμα καταγράφει μεταξύ άλλων το κεντρικό σύνθημα που ακουγόταν κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, «κάτω η Χούντα του Μητσοτάκη» και ακολουθείται η ίδια παράθεση στοιχείων για τους διοργανωτές όπου και σημειώνεται ειδικώς «η παρουσία τριών κληρικών, μιας γιατρού και ατόμων κυρίως από το χώρο της ακροδεξιάς».

Σε άλλη εκδήλωση διαμαρτυρίας όπου συμμετείχαν περισσότερα –σύμφωνα με την εκτίμηση του κλιμακίου της ΕΥΠ– από 500 άτομα, καταγράφεται η παρουσία «υγειονομικών (νοσηλευτές, γιατροί)» ενώ «αναγνωρίζονται και οπαδοί του Σώρρα, κυρίως αστυνομικοί, κληρικοί και καλόγεροι».

Στο στόχαστρο δικηγόροι, δημοσιογράφοι ακόμη και 12χρονο προσφυγόπουλο

Από τα σήματα προκύπτει πως οι έρευνες δεν περιορίζονται μόνο στις συγκεντρώσεις των αντιεμβολιαστών.

Επεκτείνονται και σε πρόσωπα που έχουν εμπλακεί με το μεταναστευτικό και με τα δικαιώματα των προσφύγων.

Για παράδειγμα υπάρχει σήμα με το οποίο ζητούνται πληροφορίες για γυναίκα που εργάζεται στον δημόσιο τομέα (όλα τα στοιχεία είναι στη διάθεση της Εφημερίδας των Συντακτών) με την αιτιολογία ότι η εν λόγω «εμφανίζεται ως υπέρμαχος των εργασιακών και ανθρώπινων δικαιωμάτων των μεταναστών συμμετέχοντας σε καμπάνιες…».

Εννοείται πως παρατίθενται όλα τα προσωπικά της στοιχεία ώστε το κλιμάκιο που θα αναλάβει την υπόθεση να έχει πλήρη εικόνα για το αντικείμενο ελέγχου του.

Σε άλλο σήμα η υπηρεσία ζητά ενημέρωση για συλλογή στοιχείων για έναν δικηγόρο ο οποίος έχει κληθεί να υπερασπιστεί σε δικαστήριο έναν μετανάστη.

Στην περίπτωσή του υπάρχει πλήρης αναφορά για τα προσωπικά του στοιχεία (διεύθυνση κατοικίας, κινητό τηλέφωνο κ.λπ.) και ζητούνται πληροφορίες για την «εν γένει δράση του».

Η Υπηρεσία ζητά πληροφορίες ακόμη και για ένα 12χρονο προσφυγόπουλο, τον Τζαμάλ από τη Συρία, ένα παιδί που έγινε ευρέως γνωστό πριν από λίγους μήνες όταν η γαλλική εφημερίδας Le Monde δημοσίευσε στο πρωτοσέλιδο μιας ειδικής έκδοσης ένα σκίτσο του.

Στο σχετικό σήμα η υπηρεσία ζητά από το αρμόδιο κλιμάκιο να ελέγξει την πληροφορία που έχει στη διάθεσή της πως ο 12χρονος κρατείται στην προσφυγική δομή της Κω και να συλλέξει οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με αυτόν.

Στο σήμα τονίζεται πως για την περίπτωση του 12χρονου ενδιαφέρεται Ελληνας δημοσιογράφος που επιθυμεί να κάνει σχετικό ρεπορτάζ μετά τη δημοσίευση του σκίτσου του και περιλαμβάνονται σ’ αυτό προσωπικά δεδομένα του δημοσιογράφου (όνομα και αριθμός ταυτότητας), ενώ το ίδιο ισχύει και για έναν υπάλληλο του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, με τον οποίο ο πρώτος φέρεται να ήρθε σε επαφή προκειμένου να πραγματοποιήσει το ρεπορτάζ του.

 

Ο εκλεκτός του Μητσοτάκη και ο έλεγχος της ΕΥΠ

 

Σημειώνεται πως η ΕΥΠ, επί κυβέρνησης Μητσοτάκη, έχει απασχολήσει επανειλημμένως την επικαιρότητα.

Η πρώτη απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη ως πρωθυπουργού, τον Ιούλιο του 2019, ήταν να περάσει υπό τον έλεγχό του την εποπτεία της ΕΥΠ (Την εποπτεία της ΕΥΠ αναλαμβάνει ο Μητσοτάκης – Υπό τον έλεγχο του ΕΡΤ και Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων) , ενώ λίγους μήνες αργότερα, τον Σεπτέμβριο του 2019 με μια φωτογραφική τροπολογία νομιμοποίησε στην ηγεσία της ΕΥΠ τον εκλεκτό του Π. Κοντολέοντα, ο οποίος δεν είχε τα απαιτούμενα προσόντα βάσει νομοθεσίας (Τροπολογία – σκάνδαλο για τον διοικητή της ΕΥΠ).

Ένα χρόνο αργότερα, τον Ιούλιο του 2020, σημειώθηκε η πρωτοφανής και δημόσια διαμαρτυρία υπαλλήλων της ΕΥΠ, οι οποίοι με ανακοίνωσή τους (Την απομάκρυνση Κοντολέοντα ζητούν οι υπάλληλοι της ΕΥΠ) ζήτησαν την απομάκρυνση του Παναγιώτη Κοντολέοντα χαρακτηρίζοντάς τον «ανεπαρκή» (Ο «Πράκτωρ ΘΒ» του Μητσοτάκη στην ΕΥΠ ).

Πριν από δύο μήνες, τον Σεπτέμβριο του 2021, το Tvxs.gr με ρεπορτάζ του αποκάλυπτε πως η κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό της ΕΥΠ είναι δραματική, με περιστατικά που έδειχναν πως η υπηρεσία  βρίσκεται σε αποσύνθεση (Η ΕΥΠ «στο ψυχιατρείο» και οι «Κλουζώ» στην Κατεχάκη), ενώ ταυτόχρονα σε εξέλιξη βρισκόταν μια οργανωμένη προσπάθεια «εκκαθαρίσεων» δια των μετακινήσεων σε νέες -υπό μετάταξη- υπηρεσίες, για τα μη αρεστά στελέχη ( Μεθοδεύεται εκκαθάριση «ανεπιθύμητων» στελεχών στην ΕΥΠ; ).

 

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Μητσοτάκης σε φακελώνει και σε παρακολουθεί»

 

«Ο αντιδημοκρατικός κατήφορος Μητσοτάκη επιστρέφει τη χώρα στις πιο μαύρες σελίδες της σύγχρονης ιστορίας της χώρας μας», δήλωσε αντιδρώντας ο Tομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Χρήστος Σπίρτζης.

Σε ανακοίνωσή του, υπό τον τίτλο «Ο Μητσοτάκης σε φακελώνει και σε παρακολουθεί», ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξηγεί μία προς μία αποφάσεις και δηλώσεις που σχετίζονται με τη λειτουργία της ΕΥΠ και το πώς αυτές προφανώς συνδέονται με όσα αποκαλύπτει σήμερα η «Εφ.Συν.».

 

Ολόκληρη η δήλωση του Χρ. Σπίρτζη

 

Οι εφιαλτικές αποκαλύψεις του Δημοσιογράφου Δημήτρη Τερζή, της Εφημερίδας των Συντακτών, αποδεικνύουν ότι το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη αποτελεί το σύγχρονο εφιάλτη μιας σκληρής δεξιάς που κυβερνά τον τόπο, δυόμισι χρόνια, με πλήρη απομείωση στοιχειωδών δημοκρατικών κανόνων.

Ο αντιδημοκρατικός κατήφορος Μητσοτάκη επιστρέφει τη χώρα στις πιο μαύρες σελίδες της σύγχρονης ιστορίας της χώρας μας, με την πλήρη χειραγώγηση της ΕΥΠ και τη μετατροπή της σε ΚΥΠ, με παρακολουθήσεις πολιτών, ζητώντας το ιδεολογικό τους υπόβαθρο, τα προσωπικά τους στοιχεία και τη δράση τους.

Με τις αποκαλύψεις της ΕΦ_ΣΥΝ, κατανοούμε όλοι πλέον το σχέδιο Μητσοτάκη για το επιτελικό κράτος και την υπαγωγή της ΕΥΠ στις αρμοδιότητες του, με τον πρώτο νόμο του. Κατανοούμε ότι το γραφείο του στο Μαξίμου, έχει άμεση γνώση των παρακολουθήσεων πολιτών.

Κατανοούμε τον νόμο για την απαγόρευση του Συνταγματικού δικαιώματος του «Συνέρχεσθαι».

Κατανοούμε γιατί ιδρύθηκαν τόσες νέες δομές καταστολής, την ίδια στιγμή που κλείνουν αστυνομικά τμήματα και δεν μπορούν να καλυφθεί στοιχειωδώς η ασφάλεια των πολιτών.

Κατανοούμε τι εννοούσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, για την ενεργοποίηση των πληροφοριοδοτών της ΕΥΠ κατά την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ.

Κατανοούμε γιατί πραγματοποιήθηκαν κατ’εξαίρεση προσλήψεις στην ΕΛΑΣ και σχεδιάζεται να γίνουν πρόσθετες κατ’εξαίρεση προσλήψεις στην ΕΥΠ.

Κατανοούμε την ανοχή της κυβέρνησης Μητσοτάκη στην ακροδεξιά, στις ακροδεξιές αντιλήψεις και τα ακροδεξιά στελέχη στις Κρατικές δομές, στην ΕΛΑΣ και στην πολιτική πρακτική της κυβέρνησης, με παράδειγμα τη λειτουργία των γραφείων της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη ως σήμερα.

Κατανοούμε πως το φακέλωμα και οι παρακολουθήσεις Μητσοτάκη σε πλήρη συντονισμό με την χειραγώγηση των ΜΜΕ, επιχειρούν σε απόλυτα ΚΥΠΑτζήδικη λειτουργία, των δεκαετιών του ’50 και του ’60, να χρεώσουν όπως αποδεικνύεται από τα σήματα της ΕΥΠ αλλά και από τις διαρροές και τις «κατευθύνσεις» της προπαγάνδας ότι οι αντιεμβολιαστές και οι εκδηλώσεις τους ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η απόλυτη αντιδημοκρατική παρακμή της κυβέρνησης Μητσοτάκη, με την καταπάτηση του Συντάγματος, των στοιχειωδών δικαιωμάτων και δημοκρατικών κανόνων φέρνει τη χώρα μας έξω από το δημοκρατικό πλαίσιο των Ευρωπαϊκών χωρών.

Είναι πραγματική ντροπή το 2021, μια Ευρωπαϊκή χώρα, μέσω της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών της, να προχωρά, παράνομα και αντισυνταγματικά, σε παρακολουθήσεις , φακέλωμα, καταγραφή των προσωπικών στοιχείων, της δράσης , της ιδεολογικής ταυτότητας δημοσιογράφων, δικηγόρων, δημόσιων λειτουργών, παιδιών, απλών πολιτών, για τη συμμετοχή τους σε διαμαρτυρίες, για τις απόψεις τους ως «υπέρμαχοι των εργασιακών και ανθρώπινων δικαιωμάτων των μεταναστών», για 12χρονο προσφυγόπουλο που δημοσιεύτηκε σκίτσο του στη Le Monde, για δημοσιογράφο και υπάλληλο που ήρθαν σε επαφή με τον 12χρονο…

Κύριοι του επιτελικού κράτους Μητσοτάκη, δεν θα σας επιτρέψουμε να επιστρέψετε την Ελλάδα, στις μαύρες εποχές του φακελώματος και των χαφιέδων. Δεν θα σας αφήσουμε να συνεχίσετε.

Η συνέχεια στην Δικαιοσύνη, στο Κοινοβούλιο και στους αγώνες του δημοκρατικού λαού μας.

 

 

Πηγή

Προβολές : 374


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα