Η Ευρώπη «φλέγεται»: Ολλανδοί πολίτες οργανώνουν περιπολίες κατά αλλοδαπών. (βίντεο)

Η Ευρώπη «φλέγεται»: Ολλανδοί πολίτες οργανώνουν περιπολίες κατά αλλοδαπών. (βίντεο)

18 Αυγούστου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:401
Μοίρασέ το

 

Αντιμέτωποι με την αυξανόμενη εγκληματικότητα που συνδέεται με τους παράνομους μετανάστες, οι Ολλανδοί πολίτες έχουν οργανώσει περιπολίες πολιτών, σε μία Ευρώπη που φλέγεται εκ των έσω!!!

Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ, ΕΧΕΙ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ Σ’ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ… ΕΝΩ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΛΑΘΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ…

 

Στην Ελλάδα των κουμ μουνιων και των αριστερών αλληλέγγυων, πάνω απ’ όλα βάζουν τους λάθροεισβολείς… ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ…

ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ…

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΛΙΜΙΑ, ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Ψοφησαν και οι γριές που το έπαιξαν … αλληλέγγυες…

 

Μια ομάδα επαγρύπνησης στο χωριό Ter Apel της Ολλανδίας, έχει ξεκινήσει δικά της μέτρα για την αντιμετώπιση της κατάστασης.Αυτές οι προσπάθειες περιλαμβάνουν την διεξαγωγή περιπολιών, την χρήση ενός αποκλειστικού συστήματος εφαρμογών και την συμμετοχή σε συλλήψεις.

Η πρόσφατη επιτυχία της ομάδας στην σύλληψη δύο αιτούντων άσυλο από την Αλγερία πυροδότησε μια συζήτηση σχετικά με τον βαθμό στον οποίο οι πολίτες πρέπει να εμπλέκονται σε ζητήματα επιβολής του νόμου και γιατί η αριστερόστροφη κυβέρνηση δεν κλείνει τα σύνορα!

Το Ter Apel, ένα χωριό που παλεύει με ένα κύμα περιστατικών που αφορούν αιτούντες άσυλο κυρίως από τη Βόρεια Αφρική, έχει δει μια δραματική αύξηση στις κλοπές καταστημάτων, την βία και άλλες αναταραχές.

Παρά τις προσπάθειες επιβολής αυστηρότερων κανόνων για τους αιτούντες άσυλο, τα προβλήματα παρέμειναν, ωθώντας ορισμένους κατοίκους να σχηματίσουν μια ομάδα περιπολίας.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

el.gr

Πηγή

Προβολές : 401


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα