Η Εύα Καϊλή προωθούσε περίεργο λογισμικό του Άστον Κούτσερ και της Ντέμι Μούρ “κάτα της παιδεραστίας”.

Η Εύα Καϊλή προωθούσε περίεργο λογισμικό του Άστον Κούτσερ και της Ντέμι Μούρ “κάτα της παιδεραστίας”.

24 Δεκεμβρίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,167
Μοίρασέ το

 

Γλειψίματα Καϊλής στον Κούτσερ σε επίπεδο…ΝΤΡΟΠΗΣ.

Νομίζω πως δεν έχουμε δει ακόμα όλη την αλήθεια και όλες τις πτυχές της ιστορίας για την συγκεκριμένη… όταν προδίδεις την Πατρίδα σου, χρηματιζόμενη από τους εχθρούς της, είσαι ικανή για όλα…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη


Το γεγονός οτι η Εύα Καϊλή συναναστρεφόταν με τους Ashton Kutcher και Demi Moore είναι πάρα πολύ ανησυχητικό για ευνόητους λόγους: Και οι δύο ανήκουν στις τάξεις της Ελίτ του βρόμικου Χόλιγουντ.

Π.χ., διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Ντέμι Μουρ: Κάνει τον γύρο των ελληνικών νησιών με ένα πολυτελές γιοτ. Μήπως ανήκει κι αυτή στις τάξεις των…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ του Χόλιγουντ;;; Βίντεο που την «ΚΑΡΦΩΝΕΙ»!!!

Να μας πει όμως η «κα»…ΚΑΪΛΗ πως γίνεται να έκανε συνεργασία με μια ηθοποιό του Hollywood που υποτίθεται ότι «πολεμάει» τους παιδεραστές ενώ, στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, παιδόφιλη είναι ΚΑΙ…Η ΙΔΙΑ;;;!!!

ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ και σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, τον Κούτσερ και τους συναδέλφους του είχε φιλοξενήσει στο Ευρωκοινοβούλιο, σε ένα μεγάλο συνέδριο εκεί, η Εύα Καϊλή για να παρουσιάσουν εκεί το νέο τους «λογισμικό» που «σαρώνει» το διαδίκτυο για τυχόν ιστοσελίδες παιδικής πορνογραφίας.

ΕΠΙΣΗΣ, μια από τις εταιρείες που συμμετείχε σε κείνο του συνέδριο ήταν η εταιρεία Elon Tech.

Ποιά είναι αυτή η εταιρεία? Μόλις μπήκαν στον επίσημο ιστότοπο της κάποιοι Έλληνες δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ, παρατήρησαν αμμέως πως τα προφίλ των συμμετοχόντων εις αυτήν…ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΛΕΙΦΘΕΙ ΕΚΕΙ–όλως περιέργως!

Υπάρχει ωστόσο μια αναφορά εκεί που λέει ότι αυτή η προσπάθεια υποστηρίζεται από την MADE GROUP που πρόκειται για ΜΚΟ που ανήκει, ως επι το πλείστον (90 τοις 100) στην…ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΚΑΪΛΗ, ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΗΣ…ΕΥΑΣ ΚΑΪΛΗΣ

Δείτε τώρα το σχετικό ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ επ ᾽αυτού…

______________________

 

Εύα Καϊλή: Γιατί “διαφήμιζε” το λογισμικό του Άστον Κούτσερ και της Ντέμι Μουρ

SKAI.gr

24 ΔΕΚ. 2022

Δείτε περισσότερα στο https://www.skaitv.gr/show/enimerosi/…


Πηγή

Προβολές : 1,167


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα