Η θλιβερή επιστημονική αποκάλυψη: είμαστε χώρα μικροτσούτσουνων – Μπάμιες, Φίφες και πέη …γαριδάκια αποτελούν τον κανόνα και όχι την εξαίρεση

Η θλιβερή επιστημονική αποκάλυψη: είμαστε χώρα μικροτσούτσουνων – Μπάμιες, Φίφες και πέη …γαριδάκια αποτελούν τον κανόνα και όχι την εξαίρεση

17 Ιουνίου, 2023 86 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,275
Μοίρασέ το

 

 Από τον φωνακλά υπουργό μέχρι τον «τρόμπα» γόνο και τον τροβαδούρο της αγάπης (όχι τον γκέι)!

Με Μ.Ο. 13,3 εκατ. γίνεται κομμάτια ο μύθος του μεσογειακού εραστή – Γιατί το μέγεθος, κακά τα ψέματα, μετράει – Δικηγόροι, επιχειρηματίες, τραγουδιστές και σοβαροφανής άνθρωπος των media στην λίστα των λίγων centimeter!

Η θλιβερή επιστημονική αποκάλυψη: είμαστε χώρα μικροτσούτσουνω

Γίνεται αντιληπτό τώρα, γιατί βλέπετε συνήθως άνδρες που το παίζουν “νταήδες”;;;

Το χαμηλό ψυχολογικό τους από το ανύπαρκτο πέος τους, προσπαθούν να το αντισταθμίσουν με το “ξέρεις ποιός είμαι εγώ, ρε;;;”… και να το παίζουν “μεγάλοι εραστές”… τρομάρα τους…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Διάβασα με μεγάλη προσοχή την βαθιά επιστημονική μελέτη που παρουσιάστηκε από όλα τα ΜΜΕ στον κόσμο, για τα μεγέθη του πέους διεθνώς, όπου με θλίψη πληροφορήθηκα ότι η Ελλάδα, βρίσκεται στην 75η θέση της κατάταξης, επί συνόλου 90 χωρών και μάλιστα ο Μέσος Όρος του ανδρικού πέους στη χώρα μας ανέρχεται σε 13,30 εκατοστά! Σε στύση, για να μην υπάρξει παρεξήγηση!!!

Οφείλω να ομολογήσω ότι εξεπλάγην, διότι πραγματικά πίστευα ότι ο μύθος του μεσογειακού εραστή που συνοδεύει τους άνδρες της χώρας μας, βασιζόταν και σε ένα πιο …αξιοπρεπές μέγεθος πέους και όχι στα μόλις 13,3 εκατοστά, που δυστυχώς μας στιγματίζουν στον πλανήτη, καθώς δημιουργείται μια διόλου θετική – ερωτική – σεξουαλική εντύπωση!

Θα μου πείτε: Μα το σεξ είναι μόνο θέμα μεγέθους; Θα σας απαντήσω: είναι θέμα ΚΑΙ μεγέθους, για να μην πω, κυρίως είναι θέμα ΜΕΓΕΘΟΥΣ!

Άλλο αν πολλές γυναίκες δεν το παραδέχονται δημοσίως για να μην φέρουν σε δύσκολη θέση τους συντρόφους τους!

Ωστόσο, με αφορμή την σημαντική αυτή διεθνή έρευνα που αποκαθιστά μια πραγματικότητα στην χώρα μας, όπου όπως γνωρίζετε ΠΟΛΛΟΙ και ΔΙΑΦΟΡΟΙ, ιδίως επώνυμοι, παριστάνουν ότι την έχουν μεγάλη, ενώ στην πραγματικότητα είναι …Μπάμιες, Φίφες, την έχουν όσο ένα …γαριδάκι, αναδεικνύεται απερίφραστα το …ζόρι που τραβάνε πασίγνωστοι πολιτικοί, προβεβλημένοι εν ενεργεία υπουργοί, διάσημοι τραγουδιστές, γνωστοί νομικοί, επιχειρηματίες και γόνοι μεγάλων οικογενειών!

Διότι σε μια χώρα όπου ο Μ.Ο. είναι μόλις 13,3 εκατοστά, το μέγεθος του κάθε Φίφα που παριστάνει τον γκόμενο, εμφανίζεται συνεχώς με άλλες συνοδούς και στο τέλος δεν του μένει καμία για …ευνόητους λόγους, θα πρέπει να προσδιορίζεται πέριξ των 5-6 εκατοστών!

Και μια που τόφερε η κουβέντα, πρέπει να σας πω ότι προβεβλημένος φωνακλάς υπουργός που καυχιέται ότι γυρίζει με την μια και με την άλλη, κατά προτίμηση τραγουδιάρες, είναι Μπάμιας!

Όπως μου αποκάλυψε προσωπική μου φίλη από τα παλιά που σύναψε ερωτική σχέση μαζί του και μετά δεν ήξερε πώς να εξαφανιστεί!

Γνωστός Φίφας είναι και γόνος υπό κατάρρευση επιχειρηματικής οικογένειας, ο οποίος μάλιστα είχε συνδέσει το μικροσκοπικό μόριο του με μια αντλία με την οποία το μεγάλωνε προσωρινά!

Εξού και έφερε για χρόνια το «προσωνύμιο» Τρόμπας! Την ώρα που η τότε σύντροφος του δεν είχε αφήσει τίποτα όρθιο στο Νησί των Ανέμων, δικαίως όπως αποδεικνύεται!

Όμως πέος σαν γαριδάκι φημολογείται στην αγορά ότι έχει και πασίγνωστος τροβαδούρος του έρωτα, κάτι που κρυφοψιθυρίζουν όλες ανεξαιρέτως οι πρώην σύζυγοι ή σύντροφοι του!

Τα ίδια ακούγονται και για «βίαιο» εραστή- γκόμενο της καλής κοινωνίας, που έκανε παρέα με τα πιο χάι λαμόγια της πιάτσας στα στέκια των δήθεν και της διαφθοράς, από τη Μύκονο μέχρι τα Νότια Προάστεια!

Ο …μύθος του Μπάμια φαίνεται πως ακολουθεί δικηγόρους, επώνυμους επιχειρηματίες, δυο ακόμη τραγουδιστές (δεν εννοώ τον γνωστό γκέι) και έναν σοβαρό (υποτίθεται) άνθρωπο των media!

Όμως, η αλήθεια είναι, πως δεν θα πρέπει το ζήτημα αυτό, του μεγέθους να τους παίρνει από κάτω, διότι όταν ο ΜΟ είναι μόλις 13,3 εκατ. δεν θα πρέπει να αισθάνονται και τόσο μειονεκτικά!

Διότι κακά τα ψέματα, ζούμε σε μια χώρα μικροτσούτσουνων, πολλοί από τους οποίους βιώνουν το σύνδρομο της μπανιέρας!

Μέσα στο νερό, λόγω της διάθλασης του φωτός, την βλέπεις – και νομίζεις ότι την έχεις- μεγάλη!

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,275


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα