Η ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ κ. ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΑΚΡΙΒΟΥΣΗ ΠΟΥ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΟΤΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ “ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ COVID”, EINAI AYTH ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΩΧΘΕΙ ΠΑΛΙ, ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΟΤΕ ΕΥΘΕΩΣ, ΠΩΣ Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΙΝΟΥΚ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ, ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ, ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ.

Η ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ κ. ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΑΚΡΙΒΟΥΣΗ ΠΟΥ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΟΤΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ “ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ COVID”, EINAI AYTH ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΩΧΘΕΙ ΠΑΛΙ, ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΟΤΕ ΕΥΘΕΩΣ, ΠΩΣ Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΙΝΟΥΚ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ, ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ, ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ.

18 Νοεμβρίου, 2022 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,977
Μοίρασέ το

 

Εμείς δώσαμε απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα και αποκαλύψαμε για ακόμα μία φορά, την εγκληματική οργάνωση των προδοτών που κυβερνά την Ελλάδα  και που δεν έχει κανένα φραγμό στο να δολοφονεί οποιονδήποτε  ακόμα και όταν πρόκειται για Αρχηγό Κράτους και για Έλληνες Αξιωματικούς και Διοικητές.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Ελληνίδες και Έλληνες πατριώτες.

  Το θέμα είναι από τα πιο σοβαρά που έχουμε δημοσιεύσει.

Και αφορά την ξεκάθαρη και με αποδείξεις δολοφονία ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ όπως είναι ο Πατριάρχης και ακόμα 16 ατόμων από την συνοδεία του και το πλήρωμα του ελικοπτέρου, μεταξύ αυτών και του ΔΙΟΙΚΗΤΗ του 4ου ΤΕΑΣ που ανήκουν τα ΣΙΝΟΥΚ.

Και την δολοφονική επίθεση που έγινε κατά του Chinook με Α/Α πύραυλο Stinger, την εξαπέλυσε ένα δεύτερο ελληνικό πολεμικό ελικόπτερο, που πετούσε 1000ft χαμηλότερα και κάτω από το Chinook.

Aμέσως μετά την πτώση, ξεκίνησε μία τεράστια προσπάθεια από αυτήν την εγκληματική παρακρατική οργάνωση που Κυβερνάει το ελληνικό κράτος, ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΟΥΝ και να κουκουλώσουν τα πάντα,  με την γνωστή τακτική των … «ηλιθίων» που βρίσκονται σε λάθος θέσεις …της …. «αναμπουμπούλας» … της καταλλόγισης ευθυνών  «δεξιά κι αριστερά»,  διότι πολλά δεν τηρήθηκαν από αυτά που προβλέπονται για την μεταφορά  ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΡΑΤΩΝ
και της παραπληροφόρησης μέσω του «σπασμένου τηλεφώνου» των συστημικών ΜΜΕ όπου τα .. «πάντα φταίνε» και τίποτα δεν φταίει,
και “αποκαλύπτει” ο ένας και ό άλλος την μία μαλακία μετά την άλλη,
για να μην μπορεί κανείς να βγάλει άκρη και να πει με σιγουριά,  τι έγινε και τι έφταιξε που έπεσε το
Chinook.

Και για να καταλάβετε το μέγεθος της προσπάθειας κουκουλώματος αυτής της πιο αισχρής προδοσίας,
σήμερα που τα λέμε και μετά από 18 χρόνια από την κατάρριψη του ελικοπτέρου Chinook και μετά από τις «έρευνες» που έχει κάνει τόσα χρόνια όοοοολος ο κρατικός μηχανισμός,
τα αίτια της τραγωδίας ΕΠΙΣΗΜΩΣ παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Και θα την είχαν κουκουλώσει την δολοφονία του Πατριάρχη, του  Διοικητή των Chinook και των 15 ακόμα δολοφονημένων,
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ κ. ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΑΚΡΙΒΟΥΣΗ
ή οποία τότε ήταν Ιατροδικαστής Λάρισας και διενήργησε την ιατροδικαστική εξέταση στα θύματα  και κατέληξε πως η πτώση είναι αποτέλεσμα χημικής έκρηξης που έγινε στο πάτωμα του Chinook και εκτός της ατράκτου, διότι πολλά θύματα ήταν καμένα από τα χημικά της έκρηξης και έφεραν επάνω τους σωματίδια από θραύσματα του πυραύλου.

Και η έκρηξη έγινε εκτός της ατράκτου, διότι όπως φαίνεται και στην απόρρητη φωτογραφία,(διότι όλη η άτρακτος έχει μεταφερθεί στις ΗΠΑ και δεν είναι στην Ελλάδα) το ωστικό κύμα της έκρηξης που έγινε  εξωτερικά της ατράκτου,  έστειλε προς τα μέσα τις λαμαρίνες στο πάτωμα του Chinook.


Η τότε ιατροδικαστής Λάρισας  κ. ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΑΚΡΙΒΟΥΣΗ συμμετείχε και στην επιτροπή εμπειρογνωμόνων που διερεύνησε τα αίτια της πτώσης του ελικοπτέρου και από τα ευρήματά της  και κινούμενη ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΘΕΣΜΙΚΑ, πήγε και κατέθεσε στον τότε Εισαγγελέα Αρείου Πάγου κ. Γ. Σανιδά συγκεκριμένα επίσημα έγγραφα της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας,  που ενίσχυαν και υποστήριζαν τις επιστημονικές της απόψεις της καταρρίψεως του Chinook, 
τα οποία όπως είχε πει: «χρήζουν δικαστικής διερεύνησης».

 

H κ. ΑΚΡΙΒΟΥΣΗ δεν μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο από τα να απευθυνθεί στους θεσμούς που ΔΙΕΡΕΥΝΟΥΝ και ΤΙΜΩΡΟΥΝ τα εγκλήματα.
Ο κ. Σανιδάς βέβαια το που πήγε και έβαλε τα στοιχεία που του έδωσε η κ.Ακριβούση, αυτός ξέρει.

Το “ευχαριστώ” τότε της ελληνικής πολιτείας προς την ΑΚΕΡΑΙΑ και υψηλής επιστημονικής κατάρτισης δημόσια Λειτουργό κ. ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΑΚΡΙΒΟΥΣΗ
ήταν να την στείλουν με δυσμενή μετάθεση στην ΛΑΜΙΑ.
Και μέχρι να φέρουν τον Κορωνοϊό,  η εγκληματική Οργάνωση της Κυβέρνησης, δεν είχε κάποιο θέμα με την Ιατροδικαστική υπηρεσία Λαμίας και την Προϊσταμένη της κ. ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΑΚΡΙΒΟΥΣΗ. 

Όταν όμως θέλησαν να βάλουν και την Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Λαμίας στο “παιχνίδι” των …. “πρωτοκόλλων” του κορωνοϊού 
που είχε ως προϋπόθεση την “στενή” συνεργασία με το Νοσοκομείο Λαμίας τότε η κ. ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ  ΑΚΡΙΒΟΥΣΗ δεν συνεργάστηκε με τον τρόπο που ήθελαν τα “πρωτόκολλα” των δολοφόνων
και αυτό δημιούργησε πολλά προβλήματα στην εγκληματική οργάνωση της Κυβέρνησης και φυσικά στην διοίκηση του Νοσοκομείου Λαμίας. 

Watch “Στα μαχαίρια” ιατροδικαστική υπηρεσία και διοίκηση νοσοκομείου Λαμίας – Star Kentrikis Elladas on Dailymotion

Η κ. Ακριβούση δεν χρέωνε στον “covid”  τις νεκροψίες που τις έστελνε να κάνει το Νοσοκομείο σε ασθενείς με “covid”,
διότι όπως έλεγe και σε εκπομπές στο “Star” Κεντρικής Ελλάδος,
στις νεκροψίες βρίσκει στοιχεία, που έχει δει και στο παρελθόν,
σε ανθρώπους χωρίς SARS-CoV-2


Και έλεγε επίσης πως μέχρι στιγμής δεν έχει δημοσιευτεί το γονιδίωμα του ιού, για να μπορούμε ως υπηρεσία να κάνουμε διαφορετικές διαγνώσεις και παρά τα ερωτήματα που έχει κάνει στους αρμόδιους δεν έχει πάρει απαντήσεις.

Και γι’ αυτό δεν έδινε ως αιτία θανάτου τον ….. “covid”, αφού δεν έβρισκε κάτι διαφορετικό που να παραπέμπει στον “covid”  με βάση ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ και γονιδιώματα που γνωρίζουν οι Ιατροδικαστικές Υπηρεσίες. 

https://www.youtube.com/watch?v=NjPHaAI_Ztc&feature=emb_imp_woyt&ab_channel=Star%CE%9A%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82

Και επειδή βέβαια όλη αυτή η  συμπεριφορά της κ. Ακριβούση, μπορεί μεν να ήταν καθ’ όλα ΘΕΣΜΙΚΑ ΝΟΜΙΜΗ,
αλλά από την στιγμή που ο Κυβερνητικός μηχανισμός δεν ακολουθούσε την ΘΕΣΜΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ
επόμενο ήταν να τους ΧΑΛΑΕΙ την ΣΟΥΠΑ η κυρία Ακριβούση. 
Η οποία έχει και ακόμα ένα μεγάλο “αρνητικό” στοιχείο που το μισεί ο Κυβερνητικός μηχανισμός.
ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ και το δηλώνει με παρρησία.

https://www.youtube.com/watch?v=n755g9Qe_rQ&t=193s&ab_channel=Star%CE%9A%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82

Να επανέλθουμε στην αποκάλυψη της κατάρριψης του Chinook
με την επισήμανση,  πως χωρίς την ΘΕΣΜΙΚΑ ΑΚΕΡΑΙΗ στάση της κ. Αποστολίας Ακριβούση,
που ήταν η μόνη ΤΌΤΕ που μίλησε για ελεύθερη πτώση του Chinook μετά από ΕΚΡΗΞΗ,  
η δολοφονία θα είχε κουκουλωθεί από τους δολοφόνους της Κυβέρνησης.

Η προσπάθεια κουκουλώματος ξεκίνησε από την αρχή.
Η άτρακτος του Chinook από την στιγμή που ανελκύσθηκε από την θάλασσα, έπρεπε να πάει για να εξετασθεί από τους εμπειρογνώμονες και τους μηχανικούς του 4ου ΤΕΑΣ που εκεί ανήκε και ήταν η βάση του Chinook. 

Δεν πήγε ποτέ εκεί και την παρέλαβαν οι Αμερικάνοι και την πήγαν στις ΗΠΑ για να την “εξετάσει” η κατασκευάστρια εταιρεία.
Ούτε η άτρακτος επέστρεψε ποτέ, ούτε πόρισμα ήρθε από την κατασκευάστρια εταιρεία.

Από την άλλη άρχισαν να οργιάζουν οι φήμες της παραπληροφόρησης
και άλλοι έγραφαν πως έφταιγαν οι “έλικες”, άλλοι οι “πτέρυγες”, άλλοι “μπέρδευαν τον Πούτιν” και γενικά το αλαλούμ  βόλευε τους δολοφόνους.

Είχε διαρρεύσει όμως σε κάποιους η φωτογραφία της ατράκτου μετά την ανέλκυσηκαι όλοι είχαν δει τα εμφανή στοιχεία της πυραυλικής επίθεσης.

Κατάλαβαν οι μάχιμοι της Αεροπορίας Στρατού ότι έγινε κατάρριψη του Chinook που όλοι προσπαθούσαν να την συγκαλύψουν
αλλά δεν ήξεραν ποιος είχε κάνει την κατάρριψη, αν και ψιθύριζαν μεταξύ τους, τους … “Αμερικάνους”.

Ο θυμός, η οργή και η αγανάκτηση  στους πιλότους και τους μηχανικούς του 4ου ΤΕΑΣ των Chinook είναι μεγάλος, διότι έχει δολοφονηθεί το πλήρωμα που ήταν όλοι φίλοι τους και ο Διοικητής τους και η αηδία που αισθάνονται για τους δολοφόνους και τους προδότες είναι μεγάλη. 


Και αρχίζουν τις ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ.

Μέχρι τέλος Νοεμβρίου του 2004 έχουν παραιτηθεί ακόμα πέντε πιλότοι.

Παραιτήσεις στη μονάδα των ΣινούκΠροσωπικοί οι λόγοι, λέει το ΓΕΣ

in.gr

25 Νοεμβρίου 2004, 10:59Upd: 25 Νοεμβρίου 2004, 12:59

Προβλήματα σε δύο μονάδες ελικοπτέρων και κυρίως σε αυτήν που ανήκουν τα Σινούκ έχει προκαλέσει η παραίτηση πέντε πιλότων και επτά μηχανοσυνθετών τις τελευταίες ημέρες.

Προσωπικοί οι λόγοι των αποστρατειών, απαντά το Γενικό Επιτελείο Στρατού.

Οι λόγοι βέβαια δεν έγιναν ταυτόχρονα προσωπικοί για όλους αυτούς, αλλά ήταν λόγοι αηδίας και αγανάκτησης.
Ήξεραν ότι “κάποιοι” έριξαν το ελικόπτερο και από την άλλη έβλεπαν να γίνεται από τον ελληνικό στρατό μία  προσπάθεια συγκάλυψης
και να μην θέλουν οι Αρχηγοί να διαλευκανθεί η υπόθεση.

ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΤΟ “CHINOOK” ΤΟ ΕΙΧΕ ΡΙΞΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ. 

Αυτό το γνώριζαν μόνο οι προδότες που είχαν σχεδιάσει την δολοφονία
και οι δολοφόνοι του άλλου ελικοπτέρου που έριξαν τον “Stinger” στο Chinook. 

ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ που δεν ήταν προδότης. 
Το είδε σαν “στίγμα” δίπλα στο “στίγμα” του Chinook 
και εκείνη την στιγμή δεν θεώρησε πως είναι κάτι περίεργο ή επικίνδυνο.
Είχε άλλωστε στοιχεία πτήσης ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ.

Όταν όμως έγινε γνωστό ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ότι το Chinook είχε πέσει στην θάλασσα και είχαν χαθεί και οι 17 επιβαίνοντες,
τότε έψαξε να δει ποιό ήταν εκείνο το ελικόπτερο που ήταν δίπλα στο Chinook, εκείνη περίπου την ώρα που είχε χαθεί από τα ραντάρ.
Όχι επειδή υποψιάστηκε πως αυτό είχε ρίξει το Chinook, 
αλλά επειδή θεώρησε πως είναι ο τελευταίος που είχε δει το Chinook στον αέρα και θα μπορούσε να ξέρει κάτι περισσότερο για την πτώση.

Άλλωστε είχαν χαιρετηθεί με τον κυβερνήτη του Chinook και είχε στείλει “χαιρετίσματα στα παιδιά της Αλεξάνδρειας”
και αυτό είχε καταγραφεί στους ασυρμάτους.

Ο Στρατιωτικός αυτός που είδε το ελικόπτερο δίπλα στο Chinook και άκουσε και τον “χαιρετισμό” προς τα “παιδιά της Αλεξάνδρειας”, 
ήταν ο Αντισμήναρχος Μάκης Καϊδαντζής, ο οποίος ήταν επικεφαλής 
στο Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων (Ε.Κ.Α.Ε.) της Λάρισας
κατά την ημέρα και ώρα που χάθηκε το Chinook από τα ραντάρ. 

Στην ένορκη κατάθεση που έδωσε τότε, κατέθεσε και για το ελικόπτερο που χαιρετήθηκε με το Chinook λίγο πριν χαθεί το Chinook στην θάλασσα, από την έκρηξη όπως έδειξε η άτρακτος αργότερα. 

Από τότε όπως ανέφεραν συγγενείς του και δημοσιεύθηκαν στον τύπο, δεχόταν πολύ μεγάλες πιέσεις από την υπηρεσία του και από ανωτέρους, για να αλλάξει την κατάθεσή του.

Την κατάθεσή του δεν την άλλαξε 
αλλά μετά από λίγο καιρό και εντελώς ξαφνικά, πέθανε…

Ήταν εν ενεργεία ΠΙΛΟΤΟΣ 46 ετών και πέθανε από έμφραγμα του μυοκαρδίου, ένας άνθρωπος που άντεχε στα 8 και 9G.
Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ αν και το πιο πιθανό είναι να την έχουν εξαφανίσει. 

Δολοφονούσαν τους πάντες σε όποια θέση και αν βρίσκονταν,
μόνο και μόνο για να μην ανοίξουν στόματα και να κουκουλωθεί η κατάρριψη του Chinook

 

Οι δολοφονίες δεν σταμάτησαν.
Τις αμέσως επόμενες μέρες οι δύο λογιστές του Πατριαρχείου μόλις έμαθαν για τον θάνατο του Πατριάρχη γύρισαν αεροπορικώς στην Αλεξάνδρεια,
αλλά μόλις επιβιβάστηκαν στα αυτοκίνητά τους, εξερράγησαν βόμβες και ό ένας σκοτώθηκε ενώ ο άλλος τραυματίστηκε σοβαρά..

Τον επόμενο χρόνο στις 15 Οκτωβρίου 2005 έγινε άλλη μία τριπλή δολοφονία στο Λόγγο Αιγίου.

Του 66χρονου Ελληνοαιγύπτιου επιχειρηματία Μιχάλη Ζουμπατλή, ο οποίος ήταν πρόεδρος του Εμπορικού επιμελητηρίου Αλεξάνδρειας και στενός συνεργάτης του δολοφονημένου Πατριάρχη Αλεξανδρείας, της γυναίκας του και του γιού του.
Και αυτή είναι η μοναδική πολλαπλή δολοφονία που δεν έχει διαλευκανθεί μέχρι σήμερα από την ΕΛ.ΑΣ. μετά από 17 χρόνια.

Ο δράστης ήταν ένας, ήξερε πού ήταν ο πίνακας του ρεύματος και έκοψε τα καλώδια με τρόπο που μόνο γνώστες μπορούν να το κάνουν. 
Αυτός μπορούσε να δει μέσα στο σκοτάδι διότι έκανε χρήση συστήματος νυχτερινής όρασης. 
Ήρθε από την θάλασσα, τους δολοφόνησε ψύχραιμα και έφυγε από την θάλασσα. 

Ειδική ομάδα Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. που έχει εξετάσει τα στοιχεία της επίθεσης, είπε πως ο τρόπος της επίθεσης δείχνει πως έχουμε να κάνουμε με επιχειρησιακή ομάδα δολοφόνων μυστικών υπηρεσιών. 

Τέτοια ομάδα εκπαιδευμένων δολοφόνων, έχει η Εγκληματική μας Κυβέρνηση εγκατεστημένη στον Σκαραμαγκά και στον Πειραιά.
Και την στελεχώνουν εκπαιδευμένοι βατραχάνθρωποι, τους οποίους  για λόγους “ψυχολογικούς”,  τους έχουν αποσύρει από την ενεργή στρατιωτική υπηρεσία των ΜΥΚ, αλλά τους έχουν τοποθετήσει σε κάποιες παροπλισμένες υπηρεσίες των βατραχανθρώπων 
για να βγαίνει ο μισθός κάθε μήνα. 

Ένας από αυτούς ή μπορεί να είναι και αυτός είναι κάποιος: 
 “Τάτσης Χρήστος”. 
Βατραχανθρωπος-Αξ/κος Δικαστικών Υποθέσεων ΠΝ (ΟΥΚ 150)

Αυτός με είχε απειλήσει με email παλαιότερα νομίζοντας ότι θα φοβηθώ.
Με τις επαφές που έχω μέσα στο στράτευμα, έψαξα να δω αν είναι υπαρκτό πρόσωπο, ή είναι υπογραφή “μαϊμου”.
Είναι πράγματι υπαρκτό πρόσωπο, που εκπαιδεύτηκε ως βατραχάνθρωπος
και αφού τον πέρασαν για λίγο από ένα “ψυχιατρείο”, τον απέσυραν από την ενεργή υπηρεσία των Βατραχανθρώπων 
και τον τοποθέτησαν σε μία άγνωστη και παροπλισμένη υπηρεσία. 

Αυτούς τους έχουν για ειδικές αποστολές κυρίως δολοφονιών
και τις πληροφορίες τις δίνω για την ΕΛ.ΑΣ , αν και δεν νομίζω να μπορεί η ΕΛ.ΑΣ. να τα βάλει με τους επαγγελματίες δολοφόνους  του εγκληματικού παρακράτους.

Και όταν βλέπετε να γίνονται δολοφονίες που δεν εξιχνιάζονται
όπως αυτή του Ελληνοαιγύπτιου και της οικογενείας του
ή του Σωκράτη Γκιόλια ή των δύο παιδιών έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής ή του Γιώργου Καραϊβάζ που δεν συλλαμβάνονται οι δολοφόνοι, αυτές γίνονται από επαγγελματίες δολοφόνους του παρακράτους, που τους έχουν περάσει πρώτα από εκπαίδευση βατραχανθρώπων.

Και τώρα να απαντήσουμε και σε ένα βασικό ερώτημα που αφορά την κατάρριψη του Chinook και το έχουν θέσει χιλιάδες άνθρωποι 
και από τον πολιτικό και από τον Στρατιωτικό και από τον Δημοσιογραφικό χώρο αλλά κανείς δεν το έχει απαντήσει εδώ και 18 χρόνια.  

Και το ερώτημα είναι: γιατί το Chinook πετούσε από τον Καρέα προς το άγιον Όρος έχοντας καταθέσει ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ στοιχεία πτήσης,
όπου σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες του ICAO 
φαινόταν σε όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα των ραντάρ ως ΤΟΥΡΚΙΚΟ; 

Οι προδότες που σχεδίασαν την κατάρριψη και οι δολοφόνοι που έριξαν το Chinook την ξέρουν την απάντηση, αλλά να την απαντήσουμε για τους υπόλοιπους. 

Το Chinοok χτυπήθηκε από Α/Α πύραυλο Stinger μίας χρήσεως που τοποθετείται εύκολα σε ελικόπτερα και είναι επίσης εύκολος ο χειρισμός του  από σχετικά εκπαιδευμένο άτομο, ειδικά όταν στοχεύει ένα τεράστιο και αργό ελικόπτερο.  
Η μόνη προϋπόθεση είναι να βρίσκεται σε πιο χαμηλό ύψος από τον στόχο.

Όλοι οι Stinger έχουν το ηλεκτρονικό σύστημα ΙFF και να μην αναλύσουμε τώρα την λειτουργία του, απλά θα πούμε πως είναι ένα σύστημα αναγνώρισης Φίλου και Εχθρού. 

Επειδή χρησιμοποίησαν ελληνικό Stinger δεν θα μπορούσε ο ελληνικός Stinger να χτυπήσει το ελληνικό Chinook
από την στιγμή που το ηλεκτρονικό σήμα πτήσεως που εκπέμπει το ραντάρ του ελικοπτέρου, το χαρακτηρίζει ελληνικό ιπτάμενο μέσο. 
Το IFF του Stinger το αναγνωρίζει ως ΦΙΛΟ και ακόμα και αν τον πυροδοτήσεις, δεν κατευθύνεται επάνω στο σήμα του ραντάρ που λαμβάνει από το ελικόπτερο. 

Το Chinook όμως το είχαν βάλει να πετάει με Τουρκικούς κωδικούς πτήσεως και το σήμα που λάμβανε ο Stinger με την IFF antenna από το Chinook δεν ήταν ΦΙΛΟΥ οπότε δεν είχε πρόβλημα να κατευθυνθεί εναντίον του.  

Όλα τα δημοσιεύματα εδώ και 18 χρόνια που δήθεν “Αποκαλύπτουν” 
ουσιαστικά μπερδεύουν περισσότερο τα πράγματα μένοντας μόνο στα ερωτήματα χωρίς όμως να δίνουν απαντήσεις.

Ποιος έριξε το Σινούκ και σκότωσε τον πατριάρχη;
Το Hot Doc αποκαλύπτει όλα τα απόρρητα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι το Σινούκ,  το Σεπτέμβριο του 2004 πιθανώς δεν έπεσε τυχαία.

Τα ερωτήματα που πλανώνται δέκα χρόνια μετά την τραγωδία είναι αναμφίβολα πολλά: Για παράδειγμα, η έκθεση διερεύνησης του δυστυχήματος που κατατέθηκε στο δικαστήριο ήταν ελλιπής. 

Επιπλέον η ιατροδικαστής Αποστολία Ακριβούση εντόπισε στα άψυχα σώματα των θυμάτων χημικά εγκαύματα και θραύσματα, τα οποία δεν μπορεί να έχουν προκληθεί από υλικά που χρησιμοποιούνταν στα Σινούκ.

Εκείνο που έχει όμως μεγαλύτερη σημασία είναι ότι το περιβόητο Σινούκ, πετούσε με κώδικα άλλης χώρας, συγκεκριμένα της Τουρκίας, γεγονός που το έθετε σε κίνδυνο.

Μεγάλο ερώτημα παραμένει δε, το γιατί ο κυβερνήτης του χρησιμοποιούσε κωδικό άλλου κράτους. Από λάθος ή επειδή κάτι συνέβαινε;

Σημαντικό είναι τέλος το γεγονός ότι η ιατροδικαστής – πραγματογνώμονας Αποστολία Ακριβούση σε έκθεσή της επεσήμαινε ότι «ισχυρότερη, πιθανή, ενδεχόμενη εκδοχή είναι αυτή της εκρήξεως προ της ελεύθερης πτώσης του ελικοπτέρου».

Αυτά έγραφε το HOT DOG το 2014 και δέκα χρόνια μετά την κατάρριψη του Σινούκ.

Και τα ίδια πάνω κάτω γράφουν όλα τα ΜΜΕ κάθε χρόνο στις 11/9.
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Εμείς δώσαμε απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα και αποκαλύψαμε για ακόμα μία φορά, την εγκληματική οργάνωση των προδοτών που κυβερνά την Ελλάδα  και που δεν έχει κανένα φραγμό στο να δολοφονεί οποιονδήποτε  ακόμα και όταν πρόκειται για Αρχηγό Κράτους και για Έλληνες Αξιωματικούς και Διοικητές.

Όταν θέλουν να καλύψουν και να κουκουλώσουν μεγάλες προδοσίες-δολοφονίες,  τότε να ξέρετε πως ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ σύμφωνα με τα προβλεπόμενα που επιβάλλουν οι ΕΛΛΗΝΙΚΟΊ ή ΔΙΕΘΝΕΙΣ κανονισμοί,  και έτσι αφήνουν ένα πεδίο δράσης στα ΜΜΕ που ουσιαστικά βοηθάνε στην ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ, για να αρχίσουν τα ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.

Γιατί δεν έγινε αυτό. γιατί δεν έγινε το άλλο και όσο πιο πολλά τα γιατί,  τόσο μπερδεύεται η κατάσταση και οι προδότες γελάνε.

Στην περίπτωση της κατάρριψης του Σινούκ, την άτρακτο δεν την έδωσαν στους Έλληνες μηχανικούς και εμπειρογνώμονες του 4ου ΤΕΑΣ που θα καταλάβαιναν αμέσως πως το Chinook καταρρίφθηκε από πύραυλο,  αλλά την έδωσαν στην κατασκευάστρια εταιρεία και έφυγε στις ΗΠΑ για να χαθούν οι αποδείξεις. 

Διότι το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ παίζουν και αυτοί στο ίδιο παιχνίδι με τους προδότες-δολοφόνους στην Ελλάδα και δεν τους αποκαλύπτουν.

Στην περίπτωση όμως της πτώσεως του ελικοπτέρου στα Ίμια το 1996, που έχουμε αποκαλύψει πως προήλθε από δολιοφθορά του Π.Ν. στο ελικόπτερο, που το αναγράφει και το πόρισμα που έχουν θάψει, ούτε το έστειλαν στην “Agusta Bell” στην Ιταλία, 
αλλά ούτε κάλεσαν εδώ κάποιον από την κατασκευάστρια εταιρεία,
για να συμμετέχει στην πραγματογνωμοσύνη των αιτιών της πτώσεως.

Διότι οι Ιταλοί δεν παίζουν στο παιχνίδι των Ελλήνων προδοτών
και θα καταλάβαιναν ότι είχε υπάρξει δολιοφθορά από τους ίδιους τους Έλληνες στο ελικόπτερό τους. 

Και αυτό αργά ή γρήγορα θα το αποκάλυπταν οι Ιταλοί και θα γινόταν γνωστό σε όλο τον κόσμο. 

Η δολοφονία ενός αρχηγού κράτους, που έγινε με την κατάρριψη του ελληνικού Chinook από την ίδια την ελληνική Κυβέρνηση,
όταν και όποτε θα γινόταν η αποκάλυψή του στην κοινή γνώμη,
είναι βέβαιο ότι θα επέφερε ακαριαία ΡΗΞΗ στις σχέσεις της ελληνικής Κυβέρνησης, με το κράτος του οποίου δολοφόνησαν τον Αρχηγό.

Και ανάλογα την ισχύ του κράτους αυτού, θα ήταν και οι συνέπειες που θα είχε η ελληνική Κυβέρνηση.

Για όποιον βλέπει στο βάθος του τούνελ και κατάλαβε
ή για όποιον δεν κατάλαβε, τον τίτλο του ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,
ο δολοφονημένος Πατριάρχης Αλεξανδρείας Πέτρος Ζ’ 
τον είχε λάβει από τους ανθρώπους,  διά τις υπηρεσίες που προσέφερε  στο επί γης Κράτος του ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ.

Η αποκάλυψη που γίνεται σήμερα στην κοινή γνώμη  της ΕΝ ΨΥΧΡΩ δολοφονίας του Πατριάρχη,  δημιουργεί ΑΜΕΣΗ ΡΗΞΗ στις σχέσεις της δολοφονικής ελληνικής Κυβέρνησης  με τον ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ.

   

Και ανάλογα του μεγέθους της ισχύος του ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ
αναμένονται και οι ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ των αμετανόητων δολοφόνων.

Μήπως κατάλαβαν οι δολοφόνοι τι τους περιμένει;

Ιωάννης  Λαμπρόπουλος
ερευνητής-αρθρογράφος
[email protected]

 

Πηγή

Προβολές : 1,977


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα