Η Ισραηλινή αστυνομία και έποικοι εισέβαλαν στην Αρμένικη συνοικία στην Ιερουσαλήμ κι απαιτούν από Χριστιανούς να φύγουν. (βίντεο)

Η Ισραηλινή αστυνομία και έποικοι εισέβαλαν στην Αρμένικη συνοικία στην Ιερουσαλήμ κι απαιτούν από Χριστιανούς να φύγουν. (βίντεο)

16 Νοεμβρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:348
Μοίρασέ το

 

 

 

Επιχειρούν να τους κατασχέσουν τη γη τους σ΄ εφαρμογή δικαστικής απόφασης!

Καθαρίζουν το έδαφος για ψευδοΜεσσία τους.

 

Εξτρεμιστές σιωνιστές έποικοι με την υποστήριξη της ισραηλινής αστυνομίας εισέβαλαν σήμερα το βράδυ στην αρμενική χριστιανική συνοικία στην Ιερουσαλήμ και απαιτούν από τους Χριστιανούς να φύγουν αφού έλαβαν άδεια από ισραηλινό δικαστήριο για να κατασχέσουν τη γη τους…

”Η ισραηλινή αστυνομία και έποικοι βρίσκονται στην αρμενική συνοικία τώρα προσπαθώντας να κατάσχουν παλαιστινιακή γη υποστηρίζοντας ότι έχουν άδεια από ισραηλινό δικαστήριο” αναφέρουν τα παλαιστινιακά μέσα.

Στην Αρμενία, χριστιανοί σκοτώθηκαν από ισραηλινά όπλα. Στην Ιερουσαλήμ, οι Χριστιανοί εκδιώκονται από Σιωνιστές εποίκους..

Καθαρίζουν το έδαφος για να στρογγυλοκαθίσει ο ψευδοΜεσσίας τους.. ο Αντίχριστος!

 

 

 


Πηγή

Προβολές : 348


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα