Η Ιστορία της Απάτης της Υπερθέρμανσης του Πλανήτη

2 Αυγούστου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι απλώς μια ψευδοεπιστημονική λατρεία για υποκριτές με αυτοπεποίθηση και οι άνθρωποι που προωθούν τον μύθο της υπερθέρμανσης του πλανήτη ανταμείβονται πλουσιοπάροχα για την υπακοή τους, ενώ όσοι τολμούν να την αμφισβητήσουν τιμωρούνται αυστηρά.

 

Έχουμε μπλέξει με ψυχοπαθείς…και το χειρότερ είναι πως αυτοί οι ψυχοπαθείς, βρίσκονται στο τιμόνι όλων των κρατών και ελέγχονται από τους ΡΟΤΣΙΛΝΤ – ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ και τις μασσονικές στοές…

Και το ακόμα χειρότερο είναι πως ενώ υπάρχει ακόμα το διαδίκτυο για να ενημερωθεί η πλειοψηφία, καθώς τηλεοράσεις και έντυπος τύπος είναι εξαγορασμένα από την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΜΑΦΙΑ, υπάρχει μια αδιαφορία που σε τρομάζει… προτιμούν να ασχοληθούν με το νύχι, με τα γκομενιλίκια και ότι άλλο άσχετο βάζει ο νους μας, παρά να ψάξουν για ειδήσεις αφυπνιστικές.

Πού είναι οι περιβαλλοντικές οργανώσεις, να αποκαλύψουν ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ;;;

ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΚΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ…

Βαδίζουμε στον γκρεμό με τα φρένα κομμένα…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Η σημερινή απάτη της υπερθέρμανσης του πλανήτη δεν είναι φυσικά καινούργια. Όπως οι περισσότερες καλές απάτες, έτσι και αυτή υπάρχει εδώ και πολύ καιρό.


Από τον Dr Vernon Coleman

Το 1817, ο πρόεδρος της Βασιλικής Εταιρείας του Λονδίνου προειδοποίησε ότι υπήρξε “μια σημαντική αλλαγή του κλίματος, ανεξήγητη προς το παρόν για εμάς” και είπε ότι αυτό θα οδηγούσε σε αλλαγές στην προσβασιμότητα των αρκτικών θαλασσών. Ήταν φυσικά ανοησίες.

Έναν αιώνα αργότερα, το 1922, η Washington Post προειδοποίησε ότι η Αρκτική θερμαίνεται, ότι τα παγόβουνα λιγοστεύουν και ότι σε ορισμένα μέρη οι φώκιες βρίσκουν το νερό πολύ ζεστό.

Το 1947, η εφημερίδα The West Australian, αναφέρθηκε στον Dr Ahlmann, έναν Σουηδό γεωφυσικό, ο οποίος προειδοποιούσε για μια μυστηριώδη αύξηση της θερμοκρασίας του κλίματος. Και το 1958, η Sunday Telegraph στο Λονδίνο προειδοποίησε ότι το κλίμα θερμαίνεται.

Στη συνέχεια, οι τρομοκράτες ξαφνικά άλλαξαν ρότα και τη δεκαετία του 1970 οι “ειδικοί” προειδοποίησαν ότι μια νέα εποχή των παγετώνων θα μπορούσε να καταλάβει τον κόσμο μέσα στη διάρκεια της ζωής των σημερινών γενεών. Ο Nigel Calder, συγγραφέας επιστημονικών άρθρων, προειδοποίησε σε ένα μεγάλο τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ του BBC ότι η απειλή μιας νέας εποχής των παγετώνων πρέπει να σταθεί δίπλα στον πυρηνικό πόλεμο ως πηγή μαζικού θανάτου και δυστυχίας. Ο Calder υποστήριξε ότι το βόρειο ημισφαίριο ψύχεται από τη δεκαετία του 1950 και ότι οι ξηρασίες στην Αφρική και την Ινδία οφείλονται στη “μικρή εποχή των παγετώνων”.

Το 1975, το περιοδικό Newsweek δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλο “The Cooling World” (Ο Ψυχόμενος Κόσμος) και προέβλεψε την έναρξη μιας δραματικής παγκόσμιας ψύξης που θα μπορούσε κάλλιστα να οδηγήσει σε δραστική μείωση της παραγωγής τροφίμων. Μίλησαν για οικονομικές και κοινωνικές προσαρμογές σε παγκόσμια κλίμακα. (Το 2006, πάνω από 30 χρόνια αργότερα, το Newsweek δημοσίευσε μια διόρθωση).

Το συμπέρασμα είναι ότι οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι και οι εμπειρογνώμονες μας προειδοποιούν συνεχώς για τρομερά πράγματα που πρόκειται να συμβούν. Το αμετάβλητο επιχείρημα είναι ότι θα μπορούσαν κάλλιστα να μας σώσουν από το τρομερό μέλλον που προβλέπουν, αν τους δώσουμε τεράστια χρηματικά ποσά, τεράστιο κύρος και ένα ολοσέλιδο προφίλ στην εφημερίδα Guardian.

Το BBC και άλλοι διεφθαρμένοι και κατάφωρα ανέντιμοι ειδησεογραφικοί οργανισμοί ισχυρίζονται τώρα ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι αποδεκτή και δεν χρειάζεται να συζητηθεί ή να αμφισβητηθεί. Αυτό είναι φυσικά ψέμα. (Το BBC κάνει τον ίδιο παράξενο ισχυρισμό για όλα σχεδόν τα αμφιλεγόμενα επιστημονικά θέματα).

Η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι απλώς μια ψευδοεπιστημονική λατρεία για υποκριτές με αυτοπεποίθηση και οι άνθρωποι που προωθούν τον μύθο της υπερθέρμανσης του πλανήτη ανταμείβονται πλουσιοπάροχα για την υπακοή τους, ενώ όσοι τολμούν να την αμφισβητήσουν τιμωρούνται αυστηρά.

Κυβερνήσεις, μεγάλες βιομηχανίες (που έχουν συμφέρον από τις αλλαγές που μας επιβάλλουν), αδίστακτοι λομπίστες και, φυσικά, τα Ηνωμένα Έθνη διατηρούν τον καθημερινό τρόμο μέσω ενός συνεχούς βομβαρδισμού ψεμάτων, εξαπατήσεων και ψευδοεπιστημών. Είναι, για να χρησιμοποιήσω μια εύστοχη φράση που επινόησε ο φίλος μου Dr Colin Barron, ένα φαινομενικά ατελείωτο παράδειγμα του “πορνογραφικού φόβου του θανάτου“.

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου λέει ότι η αντιμετώπιση της υπερθέρμανσης του πλανήτη θα απαιτήσει μια σειρά από νέα κίνητρα, νόμους, κανόνες, απαγορεύσεις, φόρους, πρότυπα συσκευών και θεσμικές καινοτομίες. Τον Νοέμβριο του 2020, καθώς η οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου κατέρρεε, η κυβέρνηση ανακοίνωσε ένα άλλο πακέτο επενδύσεων ύψους 12 δισεκατομμυρίων λιρών σε πράσινες υποδομές, όπως οι ποδηλατόδρομοι. Ταυτόχρονα, ασκήθηκε τεράστια πίεση για την ποινικοποίηση της “άρνησης του κλίματος” και για τη ποινική δίωξη όσων αμφισβητούν το νέο λατρευτικό δόγμα, αντί να διώκονται απλώς. (Αξίζει να θυμηθούμε ότι το 2015, ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Al Gore δήλωσε ότι “οι αρνητές αξίζουν να τιμωρηθούν“. Ο Gore ήταν, βέβαια, ο παρουσιαστής ενός διαβόητου βίντεο που αποδεδειγμένα περιείχε παραπλανητική ψευδοεπιστήμη.

Το ίδιο περίπου συμβαίνει παντού.

Στις ΗΠΑ, ο πρόεδρος Joe Biden θέλει να ξοδέψει 2 τρισεκατομμύρια δολάρια για την “απεξάρτηση της αμερικανικής οικονομίας από τον άνθρακα“. Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει διαθέσει το 30% του ταμείου ανάκαμψης των 880 δισεκατομμυρίων δολαρίων της για μέτρα για το κλίμα.

Σήμερα, εκτιμάται ότι το 85% του συνόλου της ενέργειάς μας προέρχεται από ορυκτά καύσιμα και το σχέδιο είναι να αντικατασταθεί όλο αυτό με ηλιακή και αιολική ενέργεια. Τόσο η ΕΕ όσο και η Κίνα έχουν δεσμευτεί να επιτύχουν καθαρές μηδενικές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, αν και αυτό θα απαιτήσει, αναπόφευκτα, αρκετή απάτη, κομπίνα και ψέματα.


Το Endgame του Vernon Coleman είναι διαθέσιμο σε χαρτόδετο, σκληρόδετο και ηλεκτρονικό βιβλίο.

***********

Δικτυογραφία:

The history of the Global Warming Fraud – The Expose

https://expose-news.com/2022/07/29/history-of-the-global-warming-fraud/

 

Πηγή και μετάφραση ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

Προβολές : 289


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα