Η Κίνα δίνει εντολή στους αγρότες να κάνουν αποψίλωση των δασών για να καλλιεργήσουν προμήθειες σιτηρών έκτακτης ανάγκης εν αναμονή του παγκόσμιου λιμού

Η Κίνα δίνει εντολή στους αγρότες να κάνουν αποψίλωση των δασών για να καλλιεργήσουν προμήθειες σιτηρών έκτακτης ανάγκης εν αναμονή του παγκόσμιου λιμού

29 Μαρτίου, 2022 13 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:640
Μοίρασέ το

 

Ο ανεξάρτητος σχολιαστής Zhang Sutian, εν τω μεταξύ, έδειξε με το δάχτυλό του την απάτη και τη διαφθορά του ΚΚΚ ως τους λόγους πίσω από τις ελλείψεις τροφίμων στην Κίνα.

Σύμφωνα με τον Zhang, ο οποίος έχει εμπειρία δύο δεκαετιών στη βιομηχανία τροφίμων, πολλές αποθήκες σιτηρών στην Κίνα είναι πραγματικά κενές λόγω διαφθοράς. Περιέγραψε τα αποθέματα σιτηρών της χώρας ως “ισοδύναμα με ένα τεράστιο επισφαλές χρέος” με πάρα πολλές εμπλεκόμενες ομάδες συμφερόντων.

 

 

 

Στην Ελλάδα του Κουλιστάν, θυμήθηκαν τώρα να ζητήσουν την απογραφή των σιτηρών και της εν γένει παραγωγής που άπτεται της επερχόμενης επισητιστικής κρίσης…

Γιατί άραγε δεν δίνουν ανάλογες εντολές καλλιεργήσιμης γης;;;

Ο Ελληνικός λαός θα πεινάσει και έρχονται πολύ άγριες μέρες… για όλους μας…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μετάφραση blümlifee

Πλάνα που κυκλοφόρησαν στα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγιναν viral αποκάλυψαν ότι οι αγρότες έλαβαν εντολή να αποψιλώσουν τα δάση δίνοντας την θέση τους για καλλιεργήσιμη γη, εν μέσω φόβων για επιδείνωση της έλλειψης τροφίμων.

Το άτομο που κατέγραψε το βίντεο είπε: “Μόλις λάβαμε μια ειδοποίηση ότι πρέπει να κόψουμε αυτά τα δέντρα και να καλλιεργήσουμε σιτηρά στην θέση τους, ακόμα κι αν από οικονομική άποψη καταλήξει να είναι ζημιά. Οι τιμές των εμπορευμάτων είναι τόσο υψηλές στις μέρες μας – τα λιπάσματα, τα φυτοφάρμακα και οι τιμές είναι γελοία υψηλές”.

Σύμφωνα με το βίντεο, τα δάση που καθαρίζονται για την καλλιέργεια σιτηρών βρίσκονται στην πόλη Weifang στην επαρχία Shandong. Οι τοπικές αρχές στο Weifang διέταξαν την εκκαθάριση της δασικής γης. Το βίντεο έδειχνε πολλά δέντρα στο βάθος που είχαν ήδη κοπεί, με μερικά να έχουν εκτεθειμένες τις ρίζες τους. Άλλοι αγρότες είχαν αφαιρέσει μια μεγάλη έκταση με ώριμα δέντρα κατόπιν εντολής των αξιωματούχων του Weifang.

Το βίντεο απαθανάτισε επίσης έναν ομιλητή στο χωριό να κάνει μια ανακοίνωση. Ο ομιλητής είπε ότι απαγορεύεται η φύτευση δέντρων σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις και ότι η πρόσφατα εκκαθαρισμένη δασική γη δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για λίμνες ψαριών ή οπωρώνες. Επανέλαβαν επίσης ότι τα δέντρα πρέπει να κοπούν εντός περιορισμένου χρονικού πλαισίου προτού οι αρχές τα αφαιρέσουν βίαια.

Ένας άλλος άνδρας στο βίντεο, ο οποίος αυτοπροσδιορίστηκε ως κάτοικος της πόλης Jining στην ίδια επαρχία, είπε ότι οι αρχές τους διέταξαν να αφαιρέσουν τα δέντρα για να καλλιεργήσουν, καθώς η χώρα αντιμετωπίζει διαφαινόμενες ελλείψεις τροφίμων. “Τα αλυσοπρίονα για την κοπή δέντρων είναι πλέον εκτός αποθέματος στα τοπικά καταστήματα”, πρόσθεσε.

Ο κάτοικος του Jining είπε ότι “στο παρελθόν, μας έλεγαν “Αν θέλεις να γίνεις πλούσιος, πρώτα από όλα, φυτέψτε μερικά δέντρα”. Τώρα, μας είπαν ότι απαγορεύεται να φυτεύουμε δέντρα”.

Ένας κυβερνητικός αξιωματούχος στην επαρχία Shandong επιβεβαίωσε την επιχείρηση αφαίρεσης δέντρων στην κινεζική έκδοση των Epoch Times. “Ακόμη και οι λιμνούλες με ψάρια πρέπει να γεμίσουν για να γίνουν καλλιέργειες. Όπως και να έχει, πρέπει να κάνετε ό,τι απαιτεί από εσάς το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα (ΚΚΚ)”, είπε ο αξιωματούχος της Shandong.

Οι επιχειρήσεις εκκαθάρισης δασών στο Shandong ακολουθούν τις παραδοχές του Πεκίνου ότι η εγχώρια ικανότητά του να καλλιεργεί τρόφιμα είναι χαμηλή. Τα στοιχεία της Γενικής Διοίκησης Τελωνείων διαπίστωσαν ότι η Κίνα εισήγαγε 164 εκατομμύρια τόνους σιτηρών το 2021, πράγμα που σημαίνει ότι η εξάρτησή της από τις ξένες εισαγωγές είναι σχεδόν 20%. (Σχετικό: Η Κίνα αγοράζει αμερικανικό καλαμπόκι λόγω πλημμυρών, δημιουργώντας κρίση έλλειψης τροφίμων.)

 

ΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ

 

Αρκετοί σχολιαστές μοιράστηκαν τις αναλύσεις τους για την επισιτιστική κρίση της Κίνας με τους Epoch Times. Ο σχολιαστής επικαιρότητας Yang Si επεσήμανε ότι εκτός από το ότι έχει κίτρινο χώμα, η Shandong είναι επιρρεπής στην ξηρασία και η απομάκρυνση των δέντρων μπορεί να οδηγήσει σε διάβρωση του εδάφους.

Ο Yang με έδρα την Ιαπωνία σημείωσε ότι η πρόσφατα εκκαθαρισμένη γη θα απαιτήσει μεγαλύτερη από τη μέση ποσότητα λιπασμάτων και φυτοφαρμάκων για να διασφαλιστεί μια καλή συγκομιδή. “Οι αγρότες θα δυσκολευτούν να αποκομίσουν κέρδη λόγω του αυξανόμενου κόστους των λιπασμάτων και των φυτοφαρμάκων”, πρόσθεσε.

Ο ανεξάρτητος σχολιαστής Zhang Sutian, εν τω μεταξύ, έδειξε με το δάχτυλό του την απάτη και τη διαφθορά του ΚΚΚ ως τους λόγους πίσω από τις ελλείψεις τροφίμων στην Κίνα. Σύμφωνα με τον Zhang, ο οποίος έχει εμπειρία δύο δεκαετιών στη βιομηχανία τροφίμων, πολλές αποθήκες σιτηρών στην Κίνα είναι πραγματικά κενές λόγω διαφθοράς. Περιέγραψε τα αποθέματα σιτηρών της χώρας ως “ισοδύναμα με ένα τεράστιο επισφαλές χρέος” με πάρα πολλές εμπλεκόμενες ομάδες συμφερόντων.

Ο Zhang παρατήρησε επίσης ότι η κατάσταση στις αποθήκες σιτηρών έχει καλυφθεί, με το πρόβλημα να επιδεινώνεται κάθε χρόνο. Ανέφερε ένα περιστατικό του 2013 όταν η Κεντρική Επιτροπή για την Επιθεώρηση Πειθαρχίας έστειλε μια ομάδα για να επιθεωρήσει για πρώτη φορά το αποθεματικό σιτηρών της Κίνας (CGR). ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, 78 ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΣΙΤΗΡΩΝ CGR στην επαρχία Heilongjiang στο βορειοανατολικό άκρο της Κίνας “ΠΗΡΑΝ ΦΩΤΙΑ”.

Ο μελετητής Xue Chi συμφώνησε με τον Zhang ότι η ανίκανη διακυβέρνηση του ΚΚΚ επιδεινώνει το πρόβλημα έλλειψης τροφίμων στην Κίνα.

“Το ΚΚΚ δεν δημιούργησε ποτέ με επιτυχία ένα σύγχρονο σύστημα αγροτικής παραγωγής. Η αγροτική της ανάπτυξη είναι πολύ πίσω από τη βιομηχανική της ανάπτυξη. Όχι μόνο η γεωργική της βιομηχανία δεν είναι σε θέση να ανταγωνιστεί τις ανεπτυγμένες χώρες, αλλά δεν μπορεί καν να καλύψει την εγχώρια ζήτηση. Αυτό προκαλείται από το σύστημα του ΚΚΚ”.

Ο Xue ανέφερε “τον δόλο, την απάτη και κάθε είδους κακοδιαχείριση” του ΚΚΚ ως τους βασικούς λόγους για την επιδείνωση της επισιτιστικής κρίσης στην Κίνα. “Μόλις διαπεράσουμε την σκοτεινή κουρτίνα και αποκαλυφθεί η αλήθεια, η καταστροφή θα είναι εκτός ελέγχου”, είπε.

Διαβάστε περισσότερες ιστορίες όπως αυτή στο FoodSupply.news

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο που αναφέρεται στο πώς η κρίση εφοδιασμού τροφίμων στην Κίνα είναι στην πραγματικότητα τεχνητή.

Αυτό το βίντεο είναι από το: ZGoldenReport στο κανάλι Brighteon.com (διάρκεια 5:59)

 

 

Περισσότερες σχετικές ειδήσεις:

Ο Ρωσσο-Ουκρανικός πόλεμος θα επιδεινώσει περαιτέρω την παγκόσμια έλλειψη τροφίμων καθώς τα φτωχά έθνη θα βρεθούν αντιμέτωπα με την πείνα, και τις κοινωνικές αναταραχές.

Russia-Ukraine war will further worsen global food shortage as poor nations face starvation, unrest.

 

World Alternative Media: Η παγκόσμια έλλειψη τροφίμων είναι μέρος της ατζέντας της Μεγάλης Επαναφοράς.

World Alternative Media: Global food shortage is part of Great Reset agenda.

Οι φυσικές καταστροφές σκοτώνουν την προσφορά τροφίμων της Κίνας με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Natural disasters are killing China’s food supply at breakneck speed.

 

Πηγές

TheEpochTimes.com

Brighteon.com

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 640


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα